benimdeeeama ben onu bugün çok üzdüm, çok yordum sağ kasığımda hissediyorum onu ben kızlar, siz nerde hissediyorsunuz
ne güzel darısı bizim başımıza inşallah.
kalp atışını gördük demişsin vajinal ultrasondan mı baktı ?
Selam kızlar.Cuma gideceğim ben de kontrole inş sorun yoktur.
Cahilliğime verin ama bu vajinal ultrason nasıl birşey yau korktum biraz sanki(
cnm cinsiyeti erkek belirliyo belki erkeğin yedikleriyle alakalı olabilir.. hayırlısı olsun inş..kizlar birde bisey okudum nette vede duymustum ben onu eger cok tavuk yenirse KIZ et yenirse ERKEK bebek olurmus
tabiki saglikli olsun aslaa farke etmez rabbim ne verirse.... tuhaf biseymis ilk kez duydum
Selam kızlar.Cuma gideceğim ben de kontrole inş sorun yoktur.
Cahilliğime verin ama bu vajinal ultrason nasıl birşey yau korktum biraz sanki(
bende bu gruba dahil oldum sanırım:)) hamile olduğumu yeni öğrendim ve bugun doktora gittim yeniden betaya baktı 2 kat artmıstı
daha önce dıs gebelik gecirdigim için baya korkmustum :)) 2 hafta sonra keseyi görmek için cagırdı tekrar :)
neden uzdunnn yorma kiyamam bebisini benimde bazen sol kasimda tuhaf biseyler oluyor anlayamadigim ama hep sol tarafimda
kizlar birde bisey okudum nette vede duymustum ben onu eger cok tavuk yenirse KIZ et yenirse ERKEK bebek olurmus
tabiki saglikli olsun aslaa farke etmez rabbim ne verirse.... tuhaf biseymis ilk kez duydum
slm kızlar bugün aksaray da Kar tatili
Okul olmayınca dr. a gittim ben Nasıl heyecanlıydık anlatamam sıra beklerken kalbim duracaktı resmen
her şey yolunda dedi çk şükür tahlil verdik öğleden sonra alacağız ultrasonda 6hafta 5günlük çıktı bebiş :)
canım bende bir hafta önce işyerinden ayrıldım ve 4 gün sonra kan testimde hamile olduğumu öğrendim. ilk tüp bebek denemem olduğu için 25 ocak'a doktorum randevu verdi bende daha gitmedim yani. çünkü o zaman kese vb her şey daha iyi belli olacakmış. istersen sende o tarihe kadar bekle aynı gün gidelim sonuçları yazarız buraya :))))Kızlarr ben 2 yıldır çalışıyordum 1 hafta önce işi bıraktım ve evde çok sıkılıyorummmmm :) bu arada benimle bbeği aynı günlerde olup doktora giden var mı ben henüz gitmedim de erken diye :)
hadi hayırlısı... herkes kesecikleri gördü nerdeyse maşallah...ayyy siz yazdıkça ben heycanlanıyorum bende cumartesi göreceğim inşlh.....kızlar bu arada ben dün bir defter edindim,,hergün bebeğime bişeyler yazıyorum,,onu ne kadar çok beklediğimi,hissettiklerimi,endişelerimi,korkularımı,hasretimi,mutluluklarımızı,(babasının nsl bana yemek hazırlayıp süt ısıttığını da yazıyorum ,büyünce okusun gülsün diye)yazıyorum...çok güzel oluyor,9 ay boyunca yazıcam, fındık kurdum büyüyünce okutucam hepsini...
merhaba.. bebeklerimiz daha çok minik.. defter tutmak falan hoş tabi ama bence bukadar erken başlamayın bunlara.Rabbim göstermesin ama daha çok küçükler kötü birşey olursa.atlatmanız daha zor olur bence. yinede siz bilirsiniz tabi..
hadi hayırlısı... herkes kesecikleri gördü nerdeyse maşallah...ayyy siz yazdıkça ben heycanlanıyorum bende cumartesi göreceğim inşlh.....kızlar bu arada ben dün bir defter edindim,,hergün bebeğime bişeyler yazıyorum,,onu ne kadar çok beklediğimi,hissettiklerimi,endişelerimi,korkularımı,hasretimi,mutluluklarımızı,(babasının nsl bana yemek hazırlayıp süt ısıttığını da yazıyorum ,büyünce okusun gülsün diye)yazıyorum...çok güzel oluyor,9 ay boyunca yazıcam, fındık kurdum büyüyünce okutucam hepsini...
kizlar birde bisey okudum nette vede duymustum ben onu eger cok tavuk yenirse KIZ et yenirse ERKEK bebek olurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?