2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar birde bisey okudum nette vede duymustum ben onu eger cok tavuk yenirse KIZ et yenirse ERKEK bebek olurmus
tabiki saglikli olsun aslaa farke etmez rabbim ne verirse.... tuhaf biseymis ilk kez duydum

kızlar ben de bugün 4+6 da minik mercimeğimin kesesini gördüm kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi sizce geç mi

Son düzenleme:
Selam kızlar.Cuma gideceğim ben de kontrole inş sorun yoktur.
Cahilliğime verin ama bu vajinal ultrason nasıl birşey yau korktum biraz sanki (

bende bu gruba dahil oldum sanırım:)) hamile olduğumu yeni öğrendim ve bugun doktora gittim yeniden betaya baktı 2 kat artmıstı
daha önce dıs gebelik gecirdigim için baya korkmustum :)) 2 hafta sonra keseyi görmek için cagırdı tekrar :)

hadi hayırlısı... herkes kesecikleri gördü nerdeyse maşallah...ayyy siz yazdıkça ben heycanlanıyorum bende cumartesi göreceğim inşlh.....kızlar bu arada ben dün bir defter edindim,,hergün bebeğime bişeyler yazıyorum,,onu ne kadar çok beklediğimi,hissettiklerimi,endişelerimi,korkularımı,hasretimi,mutluluklarımızı,(babasının nsl bana yemek hazırlayıp süt ısıttığını da yazıyorum ,büyünce okusun gülsün diye)yazıyorum...çok güzel oluyor,9 ay boyunca yazıcam, fındık kurdum büyüyünce okutucam hepsini...

kizlar birde bisey okudum nette vede duymustum ben onu eger cok tavuk yenirse KIZ et yenirse ERKEK bebek olurmus
tabiki saglikli olsun aslaa farke etmez rabbim ne verirse.... tuhaf biseymis ilk kez duydum
cnm cinsiyeti erkek belirliyo belki erkeğin yedikleriyle alakalı olabilir.. hayırlısı olsun inş..
Selam kızlar.Cuma gideceğim ben de kontrole inş sorun yoktur.
Cahilliğime verin ama bu vajinal ultrason nasıl birşey yau korktum biraz sanki (

cnm o korkulacak bişe değil sadace kendini kasmamak lazım kolay bişe wajinana ucu böle top gibi kameralı bişeyle bakıyo rahmi daha net görüyo.. korkma yani :)

kaçtı cnm beta değerin ilk ölçtürdüğünde kaç gün sonra kaça yükeldi..hayırlısı olsun cnm ..bende tahmini doğumumu hesapladım aynı güne geliyo seninle normalde bugün adet günümdü :))

Teşekkür ederim kızlar insan bi korkuyor bilmeyince nasıl birşey olduğunu
Bakalım belki kalp atışını dinler bu hafta benim de doktorum gerçi gelişimine bakalım dedi kalp atışı demedi ama...
Bu arada benim arada sırada-o da çok az- kasık ağrım oluyor
onun dışında bir de bulaşıkları kaldırırken çlok fena midem bulanıyor onun dışın da hiçbir belirti yaşamıyorum ben..
Bir de çok kilo aldım yau evlendiğim de
48 kiloydum şimdi 55 bazen 56 oluyorum boyuma göre normal ama ben hamileliğin son dönemini düşünemiyorum artık :))9

neden uzdunnn yorma kiyamam bebisini benimde bazen sol kasimda tuhaf biseyler oluyor anlayamadigim ama hep sol tarafimda

nerden başlasam benim bir kaybım var 2010da kalp atışı olmadığı için, ben kendi imkanlarımla araştırmaya girdim nedn diye bende kromozom analizinde 46,XX,16qh+ çıkmıştı bu polimorfizm olarak değerlendirilmiş bana açıklanırkende herkeste bu olabilir etkilemez denmişti, nette araştırıyom şimdi birinin eşinde varmış, bu ne demek eşim hastamı diye sormuş doktora doktorda PGT yöntemiyle tüp bebek uygundur demiş kafam karıştı
birde MTHFR (Metil Tetrahidrofolat Redüktaz) C677T gen polimorfizmi analizi, 2 adet Real Time PCR analizi ile yapılmıştır. Hastanın yukarıda sözü edilen gen polimorfizmini heterozigot olarak taşıdıgı tespit edilmiştir yazıyor bunu vermiştim dosyama dosyamdan çıkmadı kan sulandırıcı kullanmam lazım
Gebelikten 3 ay öncesinden FA, B12 ve çinko gibi multivitamin tedavisine başlanması, gebelik oluştuktan sonra düşük molekül ağırlıklı Na-Heparin verilmesi önerilir.Gebeliğin takibi 2. düzey USG ile yapılması önerilir yazıyor, doktor vermiyoruz demişti kafam iyice allak bullak oldu
yarın gidicem artık hastaneye bunları vericem tekrar iğneye geç kalmak istemiyorum, BEN BİR DAHA BEBEĞİMİ KAYBETMEK İSTEMİYORUM
bu streste yetti tabi bebeğime geridi

Arkadaşlar bebeklerimizin cinsiyetleri sperm ve yumurta buluştugu andan itibaren bellidir. Erkekten gelen dölleyici sperm X kromozomu ise, bebeğin cinsiyeti kız olmaktadır. Dölleyici sperm Y kromozomu ise bebek erkek olmaktadır Buyüzden gebelikte yediklerimiz veya yemediklerimiz bebeğin cinsiyetine etki edemez. benmi yalnış biliyorum

gözünüz aydın , kalp atışını duydunuz mu ?

Kızlarr ben 2 yıldır çalışıyordum 1 hafta önce işi bıraktım ve evde çok sıkılıyorummmmm :) bu arada benimle bbeği aynı günlerde olup doktora giden var mı ben henüz gitmedim de erken diye :)
canım bende bir hafta önce işyerinden ayrıldım ve 4 gün sonra kan testimde hamile olduğumu öğrendim. ilk tüp bebek denemem olduğu için 25 ocak'a doktorum randevu verdi bende daha gitmedim yani. çünkü o zaman kese vb her şey daha iyi belli olacakmış. istersen sende o tarihe kadar bekle aynı gün gidelim sonuçları yazarız buraya :))))

merhaba.. bebeklerimiz daha çok minik.. defter tutmak falan hoş tabi ama bence bukadar erken başlamayın bunlara.Rabbim göstermesin ama daha çok küçükler kötü birşey olursa.atlatmanız daha zor olur bence. yinede siz bilirsiniz tabi..

canım ben aşılamayla hamile kaldım,bebiş için öyle zor dönemler atlattımki anlatamam,defter tutmak hep hayalimdi.evt dedğin gibi bu kadar uç yaşamamak lazım çünkü kötü bişi olduğunda allah korusun zor toparlanırım,,,ama elimde değil ki inan şimdiden hamile kıyafetlerine bakıyorum,doğum yapıcam hastaneleri araştırıyorum daha bir sürü şey....evt çokkk abartıyorum ama elimde değil...

merhaba kızlar ben de gördüm bugün bebeğimi geç yumurtladığım için 5 gün geriden geliyormuş yani 5 haftalıkta keseyi gördüm 2 hafta sonra kalp atışını dinletmek için çağırdı doktor bu arada pikoloman çok iyi yapmışsın ben de başlayacağım senin gibi defter tutmaya ama daha alamadım şöyle güzel bir defter bu arada ben bütün ultrason görüntülerini de yapıştırcam içine sana da tavsiye ederim
ayrıca D&R' da çok güzel bebek albümleri var ama normal albümlerden farklı tavsiye ederim ben aldım bir tane

cinsiyet yediklerinle değişecek birşey değil
sende sadece yumurta var, cinsiyeti belirleyen şey sperm olduğundan
hangi kromozonlu spermle döllendiyse o oluyor cinsiyet
yani şuandan cinsiyeti gen haritası göz rengi herşeyi belli aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…