2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrrrr ayın 19unda doktor gitmeye karar verdm 1 taşla iki kuş vurucam inş :)) hem kese hem kalp atışı :) tabi kalbi varsa atacak 10 gün kafayı yemezsem iyidir :)

günaydın kızlarrrrr ayın 19unda doktor gitmeye karar verdm 1 taşla iki kuş vurucam inş :)) hem kese hem kalp atışı :) tabi kalbi varsa atacak 10 gün kafayı yemezsem iyidir :)

bende aynı nedenden 19 una randevu aldım

Arkadaslar bu gebelik animda hepinizin aklinda bir dogum sekli vardir elbet..... Bnm de hikayemi kopyalama sebebim buydu tavsiyem hicbir doguma kendinizi kaptirmayin...onemli olan bebeginiz icinsaglikli olan neyse odur ister vajinal ister sezeryan olsun..kafanizda birsey belirmesin akisina birakin kismet neyse o olsun.ben vajinale cok kaptirmistim kendimi simdi iyiki sezeryanim sikinti cekmedim diyorum ama yas ve tercih meselesi tabi

Buarada kizlar lutfen birbirinizi kirmayin.acikcasi biz eski forumumuzda hala dha yazisiriz.dha bir kisi birini kirmadi agrasif olmadi hepimiz gebeyiz hepimiz duygusaliz.paylasimlar gebeligimizin sonunu dha da heyecanlandiriyor bence

bende normal doğum çok istiyorum aslında daha sağlıklı geliyo..fakattt malesef ben eski bi vajinusmus hastasıyım,ayrıca daha öncesinden kalp spazmı geçirdim,heycanlanıncada tansiyonun çıkıyor atak geçiriyorum,,bu yüzden sanırım beni direkt olarak sezeryana alırlar...

benim de sonum sezeryan çünkü kisti de alıcakmış doktor doğumla öyle söyledi

Pikoloman

Olsun,hayirlisi olsun diyelim.gayet rhattim ben sonrasinda ins.sen de oyle olursun

slm kızlar bugün aksaray da Kar tatili

Okul olmayınca dr. a gittim ben Nasıl heyecanlıydık anlatamam sıra beklerken kalbim duracaktı resmen

her şey yolunda dedi çk şükür tahlil verdik öğleden sonra alacağız ultrasonda 6hafta 5günlük çıktı bebiş :)

gözün aydın cnm darısı bize inşlah.

kizlar elimi karnima goturdugumde yuzumde kocaman bir gulumseme oluyor ne buyuk mutluluk degil mi?

Son düzenleme:
Gozunaydin canim peki kalp atisini gordunmu yada duydunmu

kizlar elimi karnima goturdugumde yuzumde kocaman bir gulumseme oluyor ne buyuk mutluluk degil mi?

Al bendede okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…