felicity pikolomanfazla alınganlık yapıosunuz bence hamilelik bozdu bizi
Günaydın kızlarrr kesemizi görmeye bizde cumartesi günü gidiyoruz hayırlısıyla görürüm inşallah
günaydın kızlarrrrr ayın 19unda doktor gitmeye karar verdm 1 taşla iki kuş vurucam inş :)) hem kese hem kalp atışı :) tabi kalbi varsa atacak 10 gün kafayı yemezsem iyidir :)
bende aynı nedenden 19 una randevu aldım
Arkadaslar bu gebelik animda hepinizin aklinda bir dogum sekli vardir elbet..... Bnm de hikayemi kopyalama sebebim buydu tavsiyem hicbir doguma kendinizi kaptirmayin...onemli olan bebeginiz icinsaglikli olan neyse odur ister vajinal ister sezeryan olsun..kafanizda birsey belirmesin akisina birakin kismet neyse o olsun.ben vajinale cok kaptirmistim kendimi simdi iyiki sezeryanim sikinti cekmedim diyorum ama yas ve tercih meselesi tabi
Buarada kizlar lutfen birbirinizi kirmayin.acikcasi biz eski forumumuzda hala dha yazisiriz.dha bir kisi birini kirmadi agrasif olmadi hepimiz gebeyiz hepimiz duygusaliz.paylasimlar gebeligimizin sonunu dha da heyecanlandiriyor bence
evde vakit de geçmiyo ya
bende normal doğum çok istiyorum aslında daha sağlıklı geliyo..fakattt malesef ben eski bi vajinusmus hastasıyım,ayrıca daha öncesinden kalp spazmı geçirdim,heycanlanıncada tansiyonun çıkıyor atak geçiriyorum,,bu yüzden sanırım beni direkt olarak sezeryana alırlar...
teşekkürler bizde senin zamanına geliversek şimdi
Allah senin haftani görmeyi nasip etsin yaw ne güzel ya
benim de sonum sezeryan çünkü kisti de alıcakmış doktor doğumla öyle söyledi
slm kızlar bugün aksaray da Kar tatili
Okul olmayınca dr. a gittim ben Nasıl heyecanlıydık anlatamam sıra beklerken kalbim duracaktı resmen
her şey yolunda dedi çk şükür tahlil verdik öğleden sonra alacağız ultrasonda 6hafta 5günlük çıktı bebiş :)
kızlar benim bgn ayağım uyuşmaya başladı,karıncalanıyor sanki...sizdede oluyormu?
Gozunaydin canim peki kalp atisini gordunmu yada duydunmuslm kızlar bugün aksaray da Kar tatili
Okul olmayınca dr. a gittim ben Nasıl heyecanlıydık anlatamam sıra beklerken kalbim duracaktı resmen
her şey yolunda dedi çk şükür tahlil verdik öğleden sonra alacağız ultrasonda 6hafta 5günlük çıktı bebiş :)
kizlar elimi karnima goturdugumde yuzumde kocaman bir gulumseme oluyor ne buyuk mutluluk degil mi?
kizlar elimi karnima goturdugumde yuzumde kocaman bir gulumseme oluyor ne buyuk mutluluk degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?