2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bakın yine aynı şey. çok erken.. doğru söylüyorsunuz biz aptalız biraz körüz ayrıca.. kendi göbegimizi siz bizden daha iyi biliyorsunuz.Bilimide yalayıp yutmuşsunuz çıkmayacağına dair kesin konuşmalar yapabilicek boya gelmişsiniz.

çok ani tepkiler veriosun herkes fikirlerini yazıo bişey demedi ki zoeyay:26:

Belli olmuyormuş canım farkedilmiyormuş.Yalnz 5 bucuk aylık bir gebenin bebegının kalp atışları durmuş onda kanama olmuş öyle yazmış yani.. bilmem canım sitede okudum ben yazanların yalancısıyım.. benim kuzenımde bebegı karnında ölmüştü.. 15gün kadar öyle kalmış sonra kontrolde farketmişler biraz daha dursa seni zehirlerdi demiş doktorlar belki bünyeden bünyeye farkediyordur belki yazan kişi günleri şaşırmıştır bilmiyorum
Ben de senin söylediğin kısımda sertlik var elimi değdirdiğim de belli oluyor.Acaba rahim olabilir mi o?!

Yahu sertlik değil ŞİŞLİK.Benmi anlatamıyorum siz ve dünde bir arkadaş vardı ikinizmi anlamamakta ısrarcısınız. bir bende değilim göbişim belli diyen.. siz böyle KESKİN cümleler kurarak cıkamaz edemez mümkün değil diyerek insanları yalancı durumuna düşürmüş oluyorsunuz. biraz dikkat edin ''kelimelerinizi seçerken'' gereksiz polemikler doguyor. iyiki bir göbegim çıktı dedim. ne dert oldu arkadaş.. derdimiz yokmuş gibi birde ikna etmeye kendimizi aklamaya çalışıyoruz.

Bazı şeyler için bilimi yalayıp yutmaya gerek olduğunu düşünmüyorum araştırıp sorup soruşturmakla da öğrenilecek şeyler vardır demek sizin boyunuz ulaşmış o seviyeye gelmiş ki iyi biliyorsunuz iyi sizin dediğiniz gibi olsun ama bunun için üslup değiştirmeye gerek yok,boşu boşuna ortamı germeye de....
Ben böyle düşünüyorum

Kesinlikle katılıyorum bir önceki sayfalarda da rastladım fikir farklılıklarına sanırım gelemiyor benim kötü bir niyetim yok yalan söylüyor da demiyorum....Herkesin fikri kendine ayrıca herkes fikrini açıkça beyan etmeyecekse niye burda yazışıyor fikirlerimizi sunuyoruz dimi ama?!

Canım sinirleniyorum çünkü dünde aynı şey oldu ''olamaz edemez imkansız'' insanları yalancı durumuna düşünüyorlar. sayfada son 24 saatte enaz 10 defa yazmışımdır hala aynı cümleler.. şöyle yapıcam göbeğim çıkmadı arkadaşlar benim ben gerizekalı oldugumdan öyle sanmışım afedersiniz birazda körlük var gözüme öyle gelivermiş insanlık hali hoşgörün.. yalancılıkta sınır tanımam sizleri göbegım cıktı diye kandırmaktan haz alıyorum Kapatın artık konuyu tamam siz haklısınız göbek cıkamaz diyorsanız cıkamaz ben yalancıyımdır

oyyyy yine gerildi ortam kızlaaaarrrr böyle ayırıcam sizi şimdi

hadi başka bişey konuşalım, hangi burçtansınız benimki boğa

Son düzenleme:

fikirlerinizi kendiniz üzerinden yürütün.Görmediğiniz etmediğiniz insanlar üzerinden (onların sözlerini baz alarak) yorum yapmayın.Yapamazsınızda. böyle bir hakkınz yok. bu iyi niyet veya fikir savunmak olmaz. bu yargılamak olur.. herneyse bu konuda yazmayacagım. hayırlı gebelikler kocaman göbişler size

ben okuduklarımda seni yalancı çıkaracak cümleler görmedim sadece senin söylediklerinin üstüne başkaları da kendinden örnekler verio
sende öyledir bende böyledir bi başkasında daha farklıdır, senin amacın tabii ki yalan söylemek olayı abartmak vs değil aynı şekilde onların amacı da bence seni kötülemek değil

benim gogusler felakett dokunamiyorum sabah acisina uyaniyorum simdiden kocaman oldular
sonraki aylari dusunemiyorum

ne göbekmiş ya :))) göbeği çıkanlar bildirmekte özgür çıkmayanlarda böle bişe için erken demekte özgür kimse kimsenin lafını üstüne alıpta gerginlik çıkarmasın bence..çıktıysa çıktı çıkmadıysa çıkmadı.. sosyal paylaşım yeri burası kimse kimseye hakaret etmeden fikirlerini paylaşmakta özgür..bence böle tartışmalara girmeyelim çok gereksiz .. hepimiz heyecanlıyız hep zaman geçsin göbeğimiz çıksın kazasız belasız sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almak istiyoruz lütfen güzel şeyler konuşalım .fikir alışwerişi yapalım ben böle bi topic görmek istiyorum ..

Bunuda görmemişim maşaallahhh kendi göbeiğim büyüdüğü görmek için bilimi yalayıp yutmaya ihtiycım yok ? Biz neyi tartışıyoruz? Benim göbegin cıkıp cıkmadıgınımı ? siz ve ben benim göbegımı tartışıyoruz öylemi :)) peki. iyi akşamlar

Bazı arkadaşlar kendi göbeklerinin cıkmamasını kötü algılıyor sanırım.Dünde yazmıştım göbek çıkmış çıkmamış bebegın saglıgı bununla ölçülmüyor Benim cıkmadı demek var. KİMSENİN CIKAMAZ MÜMKÜN DEĞİL DEMEK VAR. Ben gayet acık ve netim. Niyet kötüdür değildir bilemem ama kullanılan kelimeler yalnış. Gözlerim mor diyorum biri cıkıyor olamaz diyor ben bunu HAKARET olarak alırım. çünkü burada fikir yok burada yalanlamak var düpedüz. BİR HAFTADIR bu topikteyim az önceki arkadaş ve dün geceki arkadaş konu aynı ''göbek cıkamaz'' dışında hiçkimseyle enufak bir tartışmam olmamıştır aksine elimden geldıgınce soru soran herkese bilgim dahilinde yardımcı destek olmaya çalıştım. benim niyetim ve tavırlarım acık sayfaları cogunuz basından berı takip ediyorsunuz biriniz cıkıp ''beni yalanlamaya calısan'' bu iki kişi dışında biriyle tartıştıgımı söyleyebilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…