benim gogusler felakett dokunamiyorum sabah acisina uyaniyorum simdiden kocaman oldular
sonraki aylari dusunemiyorum
Bazı arkadaşlar kendi göbeklerinin cıkmamasını kötü algılıyor sanırım.Dünde yazmıştım göbek çıkmış çıkmamış bebegın saglıgı bununla ölçülmüyorBenim cıkmadı demek var. KİMSENİN CIKAMAZ MÜMKÜN DEĞİL DEMEK VAR. Ben gayet acık ve netim. Niyet kötüdür değildir bilemem ama kullanılan kelimeler yalnış. Gözlerim mor diyorum biri cıkıyor olamaz diyor ben bunu HAKARET olarak alırım. çünkü burada fikir yok burada yalanlamak var düpedüz. BİR HAFTADIR bu topikteyim az önceki arkadaş ve dün geceki arkadaş konu aynı ''göbek cıkamaz'' dışında hiçkimseyle enufak bir tartışmam olmamıştır aksine elimden geldıgınce soru soran herkese bilgim dahilinde yardımcı destek olmaya çalıştım. benim niyetim ve tavırlarım acık sayfaları cogunuz basından berı takip ediyorsunuz biriniz cıkıp ''beni yalanlamaya calısan'' bu iki kişi dışında biriyle tartıştıgımı söyleyebilirmi?
gögüslerin gerginleşmesi için cok erken imkansız olamazbenimkilerde öyle. ileride küçülür herhalde çünkü böyle giderse sadece göğüsten ibaret hale gelirim
peki arkadaşlar beslenme şeklini nasıl ayarlıyorsunuz.bana doktor ilk üc ay katkı maddeli yiyeceklerden uzak dur dedi çaylardan ıhlamur. nane limon çayı,zencefil gibi günde fazla olmamak şartıyla siyah çay içebilirsin dedi nescafe önermedi türk kahvesi bağımlıysan günde bir fincandan zarar gelmez dedi.
cnm ben onlarında kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum .. hakaret değil bence fikirlerini sölemişler hani seninki çıkmış ama bebekten olması imkansız gibisinedir bence hepimizde bi alınganlık bi yanlış uslüpte olabilir buraya yazılanlar nere çekersen o yöne gider cinsten cnm .. gerek yok böle şeylere gerçekten .. hepimizin ortak derdi neşesi war burda her şey çok güzel olsun bundan sonra bu konuda kapanmış olsun inş:))
Tamam canim hatta doguma 3ay kala sayfa acmayi dusunuyorum:)çiçek fikrini çok tuttumdoğuma yakın bi daha hatırlatırsın dimiii
ah keşke yormasaydın cnm o kadar kendini, benim ev de aynı durumda,az önce dayanamayıp ocağın kenarındaki fayansları falan sildim artık yağ sıçramış yemek yaparkenama devam etmicem yormıcam bu sefer hiç kendimi, sonra suçluluk duymak istemiyorum(nedeni o olsa da olmasa da)
Simdiye kadar kalp atislarini duymus olan arkadaslar varmi aranizda
Dedigin gibi ikincide hakkat cikiyimus ya gobisKizlar bnm daha gobegim cikmadi ki ikincide daha cabuk cikar.aman mumkunse dha cikmasin Dha oncede 4 ayda cikmisti.yediklerinize coook dikkat edin son aylar iyi kilo alacaksiniz:) kesinlikle paket meyve sulari,hazir coeba,gazli icec ,cerez yagli gida vs... Uzak durun.buarada ilkinde 16 kilo aldim duyurulur:))) ikincide 10 kiloyu gecmemem lazim ama kismet bakalim ne kdr alicam.simdi oyle cnm cekti sunu abartayim demiyorum zararli seylerden uzagim valla
peki arkadaşlar beslenme şeklini nasıl ayarlıyorsunuz.bana doktor ilk üc ay katkı maddeli yiyeceklerden uzak dur dedi çaylardan ıhlamur. nane limon çayı,zencefil gibi günde fazla olmamak şartıyla siyah çay içebilirsin dedi nescafe önermedi türk kahvesi bağımlıysan günde bir fincandan zarar gelmez dedi.
Slm kizlar nasilsiniz eve yeni geldim sokaklar fena halde buzz tutmus kaya kaya geldim valla
Dedigin gibi ikincide hakkat cikiyimus ya gobis
ozellikle bugun farkettimde simdiden portlemis gobegmson ay zamanlarimi dusunemiyorum yarim duna olurum herhalde
Slm kizlar nasilsiniz eve yeni geldim sokaklar fena halde buzz tutmus kaya kaya geldim valla
bende hamile oldugumu ogrendigimden beri neskafe icmedim siyah cay toplam 2 kez icmisimdir turk kahveside icmedim ama cok canim istiyor yaa ayhh kokusu hele:18:
icmiyorum valla napiyim
Nee göbegımmı cıktı dedin sen? olmaz olamaz imkansız göbegn cıkamaz.(fikir belirttim sakin olun)
Alemsin vesselam gobege taktinbende zaten gobek vardi simdide icinde bebek olunca otomatikman sisti ilk hamileligimdeki pileli badimi giydim sanki 5aylik gibiyim
Hg. iyiyim sen?bende aynı sokak kayagı sporunu 1 saat kadar önce yaptım.Aklım çıkıyor düşücem diye.
Fikr belirtiyorum arkadaşım olamaz.takmadım sadece olamaz bukadar! =) göbek göbek demeyin demeyiin
aman dikkat misafirlerin geldiğinde de çok yorma kendini. ev temiz olunca insan bi mutlu oluo evet amaTamam canim hatta doguma 3ay kala sayfa acmayi dusunuyorum:)
Ya usuttum yada yorgunluktan mes dustum belim cok agriyo ama degdi icim kararmisti ya evi oyle daginik gorunce ;49: ben bukadar sabredebildim canim kadin ayarlayacaktim yatiliya coxuklu misafirler gelicek en iyisi onlardan sonra gwlsin temzlesin diye
Dedigin gibi ikincide hakkat cikiyimus ya gobis
ozellikle bugun farkettimde simdiden portlemis gobegmson ay zamanlarimi dusunemiyorum yarim duna olurum herhalde
benimde cildim bozuldu yüzüm soyuluyo pullanıyo bu zamanada kadar hiç bu kadar olmamıştı.yazın azcık olurdu şimdi daha fazla belkide biraz soğuktan ..bide kızlar sağ bacağımın kesiiştiği yer warya orama sancı giriyo bacağıma wuruyo bacaklarımda ağrıyo benimm
iyi akşamlar güzel anneler bugünde göğüs ve kasık ağrım dışında herhangi bir belirtim yok. yarın doktora gidicem beslenmemi şimdilik kendime göre yapmaya çalışıyorum sabah 1kupa süt 1adet haşlanmış yumurta çeyrek ekmek ceviz, öğlen bişe canım istemedi bi tane poğaça yedim, akşam somon hamsi bol salata ve gün içinde bol bol su yatarkende süt içicem. okul yoktu bugün okul olunca ne yicemi şaşırıyorumtenefüslerde boğazım kuruduğu için ayran içiyorum öğlende incir kayısı fındık badem yiyorum. yemek termosu siparişi verdim okuldada sağlıklı ev yemeği yemeyi düşünüyorum ay çenem düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?