2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim gogusler felakett dokunamiyorum sabah acisina uyaniyorum simdiden kocaman oldular
sonraki aylari dusunemiyorum

gögüslerin gerginleşmesi için cok erken imkansız olamaz benimkilerde öyle. ileride küçülür herhalde çünkü böyle giderse sadece göğüsten ibaret hale gelirim

Son düzenleme:
peki arkadaşlar beslenme şeklini nasıl ayarlıyorsunuz.bana doktor ilk üc ay katkı maddeli yiyeceklerden uzak dur dedi çaylardan ıhlamur. nane limon çayı,zencefil gibi günde fazla olmamak şartıyla siyah çay içebilirsin dedi nescafe önermedi türk kahvesi bağımlıysan günde bir fincandan zarar gelmez dedi.

cnm ben onlarında kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum .. hakaret değil bence fikirlerini sölemişler hani seninki çıkmış ama bebekten olması imkansız gibisinedir bence hepimizde bi alınganlık bi yanlış uslüpte olabilir buraya yazılanlar nere çekersen o yöne gider cinsten cnm .. gerek yok böle şeylere gerçekten .. hepimizin ortak derdi neşesi war burda her şey çok güzel olsun bundan sonra bu konuda kapanmış olsun inş:))

bende hamile oldugumu ogrendigimden beri neskafe icmedim siyah cay toplam 2 kez icmisimdir turk kahveside icmedim ama cok canim istiyor yaa ayhh kokusu hele:18:
icmiyorum valla napiyim

Son düzenleme:

Birileri fikirlerini böyle aktarmayı seçtiği sürece başımıza gelecek olan herzaman budur.Bugün benim başıma geldi yarın sizin diğer gün bir başkasının.Bu kişilerin konuşma tarzlarını düzeltmeleri şart. Bencede gereksiz..burada güzel şeyler paylaşmak için varım..ben şeffaf biriyim sinirlendiysem sinirlendim samimiyetsiz bulduysam samimiyetsiz buldum saklamam.
Konu zaten kapandı benim adıma. ama lütfen böyle gereksiz polemikler yaratacak cümleler kuran kişiler benden uzak dursun sorularıma cevap vermesin fikirlerimin üzerine fikir eklemesin vs. burada birbirimizi strese sokmak için değil dert paylaşmak fikir alışverişi yapmak için varız. diğer kişiler rica ediyorum uzak dursun. herkese saglıklı gebelıkler kocaman kocaman göbişler dilerim

Tamam canim hatta doguma 3ay kala sayfa acmayi dusunuyorum:)
Ya usuttum yada yorgunluktan mes dustum belim cok agriyo ama degdi icim kararmisti ya evi oyle daginik gorunce ;49: ben bukadar sabredebildim canim kadin ayarlayacaktim yatiliya coxuklu misafirler gelicek en iyisi onlardan sonra gwlsin temzlesin diye

Dedigin gibi ikincide hakkat cikiyimus ya gobis
ozellikle bugun farkettimde simdiden portlemis gobegm son ay zamanlarimi dusunemiyorum yarim duna olurum herhalde

benimde cildim bozuldu yüzüm soyuluyo pullanıyo bu zamanada kadar hiç bu kadar olmamıştı.yazın azcık olurdu şimdi daha fazla belkide biraz soğuktan ..bide kızlar sağ bacağımın kesiiştiği yer warya orama sancı giriyo bacağıma wuruyo bacaklarımda ağrıyo benimm

iyi akşamlar güzel anneler bugünde göğüs ve kasık ağrım dışında herhangi bir belirtim yok. yarın doktora gidicem beslenmemi şimdilik kendime göre yapmaya çalışıyorum sabah 1kupa süt 1adet haşlanmış yumurta çeyrek ekmek ceviz, öğlen bişe canım istemedi bi tane poğaça yedim, akşam somon hamsi bol salata ve gün içinde bol bol su yatarkende süt içicem. okul yoktu bugün okul olunca ne yicemi şaşırıyorum tenefüslerde boğazım kuruduğu için ayran içiyorum öğlende incir kayısı fındık badem yiyorum. yemek termosu siparişi verdim okuldada sağlıklı ev yemeği yemeyi düşünüyorum ay çenem düştü

kahvaltı çok problem benim içineskiden simit poğaça falan yerdim hep ama hamileliğimi öğrendiğimden beri ya kaşarlı tost, ya evden sandviç ya da evde yaptığım böreklerle geçiştiriom(eğer işteysem) evdeysem zaten problem yok kahvaltı yapıorum.

öğlen yemekhanede yiom genellikle, akşamları da mutlaka bi çeşit de olsa yemek yiyorum. önceden aburcuburla geçiştirirdim onları tamamen bıraktım.
aburcubur namına tek yediğim bikaç parça bitter çikolata
çay hiç sevmem, nescafe haftada 1 -2 falan içiom türk kahvesi de öyle haftada 1-2

bende hamile oldugumu ogrendigimden beri neskafe icmedim siyah cay toplam 2 kez icmisimdir turk kahveside icmedim ama cok canim istiyor yaa ayhh kokusu hele:18:
icmiyorum valla napiyim

ah canım ya şimdilik bu konuda şanslıyım heralde güne kahveyle başlayıp en az dört kupa neskafe içerek eve gelir bir demlik çayı bitirirdim şimdi canım hiç neskafe istemiyo ayrana devam

Nee göbegımmı cıktı dedin sen? olmaz olamaz imkansız göbegn cıkamaz.(fikir belirttim sakin olun)

Alemsin vesselam gobege taktin bende zaten gobek vardi simdide icinde bebek olunca otomatikman sisti ilk hamileligimdeki pileli badimi giydim sanki 5aylik gibiyim

Alemsin vesselam gobege taktin bende zaten gobek vardi simdide icinde bebek olunca otomatikman sisti ilk hamileligimdeki pileli badimi giydim sanki 5aylik gibiyim

Fikr belirtiyorum arkadaşım olamaz.Sen beni ne zannediyorsun ben baktım daha cok erken göbek cıkamaz!takmadım sadece olamaz bukadar! =) göbek göbek demeyin demeyiin

Son düzenleme:
aman dikkat misafirlerin geldiğinde de çok yorma kendini. ev temiz olunca insan bi mutlu oluo evet ama

havalardan da olabilir.yoksa çirkinleşiom gitgide diosan kız olcak senin mercimek heralde

hı evet ekleme yapayım sen söyleyince aklıma geldi

gece yatarken bi bardak süt mutlaka
aralarda aburcubur yerine hurma ceviz kabuklu fındık dut kurusu aldım bunları yiom.
gün içinde mutlaka bi ayran içiom (öyle denk gelio hep)

su inanılmaz içer oldum progestandan heralde boğazım bi garip oluo su ii gelio sürekli su içip wc'ye taşınıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…