Sen enazindan karda denge saglamaya calisiyosun ben deniz gecen gun merdivende dengemi zor sagladim dusecektim azkalsin
Hg. iyiyim sen?bende aynı sokak kayagı sporunu 1 saat kadar önce yaptım.Aklım çıkıyor düşücem diye.
Tamam bebek
benimde cildim bozuldu yüzüm soyuluyo pullanıyo bu zamanada kadar hiç bu kadar olmamıştı.yazın azcık olurdu şimdi daha fazla belkide biraz soğuktan ..bide kızlar sağ bacağımın kesiiştiği yer warya orama sancı giriyo bacağıma wuruyo bacaklarımda ağrıyo benimm
a
havalardan da olabilir.yoksa çirkinleşiom gitgide diosan kız olcak senin mercimek heralde::
aman dikkat. düşmem hiçbişeyde bebiş için korkuyorum.Gerçi birşey olucagı varsa oturdugun yerdende olur olmayacagı varsa 5. kattan düşsen bebişe birşey olmaz kader kısmet. rabbim korusun..böyle sınamasın.
hey mşallah ne çok içiomuşsun ayy sölemesi ayıp alakası olcak ama selülitin var mı bu kadar kahveyeah canım ya şimdilik bu konuda şanslıyım heralde güne kahveyle başlayıp en az dört kupa neskafe içerek eve gelir bir demlik çayı bitirirdim şimdi canım hiç neskafe istemiyo ayrana devam
aman dikkat. düşmem hiçbişeyde bebiş için korkuyorum.Gerçi birşey olucagı varsa oturdugun yerdende olur olmayacagı varsa 5. kattan düşsen bebişe birşey olmaz kader kısmet. rabbim korusun..böyle sınamasın.
hey mşallah ne çok içiomuşsun ayy sölemesi ayıp alakası olcak ama selülitin var mı bu kadar kahveyeben çok severim aslında ama günde bi tane içerdim selülitler azıcak die.oysa içsem de içmesem de selülit var o ayrı konu da
allah korusun cnm inş. hiçbirimizin bebeğine hiçbişey olmayacak bu sefer.
Ayyy evet allah evlat acisiyla sinamasn oimseyi cok zor bnm bi arkadasmn bebegi 4 aylikken öldü kiz kafayi yedi yaa anlatamam size gercekten cok zor evlat acisi rabbim kimseye yasatmasin
ben akrep burcuyum. yükselenim başak.
derler ki annenin hamileliginde cilt bozulması varsa karnındaki bebek kızdır. çünkü kızlar annelerinin güzelliklerini alırlarmış. =)
cinsiyet içn erken olsa da ben oğlum olacakmış gibi hissediyorum. ya siz?
hey mşallah ne çok içiomuşsun ayy sölemesi ayıp alakası olcak ama selülitin var mı bu kadar kahveyeben çok severim aslında ama günde bi tane içerdim selülitler azıcak die.oysa içsem de içmesem de selülit var o ayrı konu da
Amin.inşaallah. yukarıda burcuya birşey sordum bakarmısınız biliyorsanız sizlerde sizlerinde düşük vardı değilmi? içime kuşku düştü şimdi düşününce.
Amin.inşaallah. yukarıda burcuya birşey sordum bakarmısınız biliyorsanız sizlerde sizlerinde düşük vardı değilmi? içime kuşku düştü şimdi düşününce.
olmazmı tatlım ama öyle abartılı değil şükür selülit yapan şey aslında şeker ve kahvedekş krema kremalı ve şekerli kahvenin yaptığını kolada yapıyor
he şöyle.benım bebegım 5+4bugün ama doktor 4 haftalık demişti gecen cumartesi gününü falan söylemedi.2.dogumun olucak hayırlısıyla sen bilirsin belki sormayı akıl edemedim oan. geç döllenme falanmı olmuş benim hesapmı yalnış neden doktor böyle dedi gelişmiyormu acaba bebegım.
Bu arada doktor 4 haftalık dedgi gün cumartesiydi 5+0mı oluyor onuda söyliyim biliyorsan öyle hesap et.
Cnm hic anlamiyorumki bu hafta meselelrnden ama yanls duymadysam ultrasnda farkli cikabiliomus ama bu gebwligin gelismedigi anlamina gelmedigini duymustum
cnm doktor öle bişe olsa sölerdiki sana zaten ..
ben akrep burcuyum. yükselenim başak.
derler ki annenin hamileliginde cilt bozulması varsa karnındaki bebek kızdır. çünkü kızlar annelerinin güzelliklerini alırlarmış. =)
cinsiyet içn erken olsa da ben oğlum olacakmış gibi hissediyorum. ya siz?
eğer öleyse benim kız :) gözlerim kan çanağı gibi.. cildimde pürüzlenmeye başladı benimde içimden kız geçior ne hikmetse ama kısmet rabbim sağlıklı verisnde kız erkek fark etmiyor aslında...
annemi daha iyi anlamaya başladım bende " ana olunca anlıcan derdi " hep...
canım anacım meğerse bundan bahsediyrmuş artık daha duygusal olmaya başladım ben sizde de varmı kızlar yaww bebekten mi ne gereksiz alınganlık yapıyorum birde ağlamak var hep gözümde
cnm doktor öle bişe olsa sölerdiki sana zaten ..
Muhtemelen gec dollenme olmustur canim bende 5+3 diye dr gittim ama dr banada 5hafta dedi sahlikli olsunlarda onemli degil canim takma kafana sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?