Süper... Hadi hayırlısı.. İnşallah bu sefer sağlıklı..
teşekkür ederim kızlar...Inşallah canım ya bizede yaz hemen allah gönlüne göre versin
kızlar bişey dicem...
2011 temmuzda doğum yaptım o zamanda 2011 temmuz annelerini takip ediodum ama üye olarak değil vaktim yoktu. Sonra o topikte kavga çıktı saçma bi konu yüzünden ve keyfi kaçtı herkes teker teker çekildi topikten ve ölece kaldı topik lütfen bu sefer olmasın. Sonuçta burada güzel şeyler paylaşalım...
Canım tamam bak bebeğini düşünstres yapma.
Canim ben bugun diyetisyene gittim.sut ve yumurta icip yiyemiyorum.cok yemek seciyorum o duzenlesin diye kisaca sabah cok guzel kahvalti yapmalisin dedi.sabah ogle ve aksam her gruptan mutlaka yemelisin dedi.yani karbonhidrat protein ve vitamin.ceviz badem kuru incir atistirmalar.peki arkadaşlar beslenme şeklini nasıl ayarlıyorsunuz.bana doktor ilk üc ay katkı maddeli yiyeceklerden uzak dur dedi çaylardan ıhlamur. nane limon çayı,zencefil gibi günde fazla olmamak şartıyla siyah çay içebilirsin dedi nescafe önermedi türk kahvesi bağımlıysan günde bir fincandan zarar gelmez dedi.
sagol yok yapmıyorum. hakaretlerini şikayet etmekle yetiniyorum. oda olmadı küçük beyinli vs sözü için dahi dava acacagım ahdım olsun. Çok şükür kk bu konuda yardımcı oluyor. Özür dileyecek hakaretleri için..Sanalda diye ona buna hakaret edebileceklerini sanıyorlar. edemezler.
Haklisinnn...ben de saygiyimasmasin die kimse netten yazi paylastim ama bana saldirdi bu sefer de...ben gebeligimden beri topik de yaziaiyorum kii hala cocuklari konusuyoruz dha 1 kisi 1 ini kirmadi.hanim 1 hftada neler karistiriyor ...neyse aksam aksam ugrasamayacagim.cvp vermeyecegim artik herkes seviyesini belli ediyor buarada bilgisini de:) uzgunum bunu da soyletti bana .5 mm. Bebek neysee...
bişey sorcam kızlar..benim 4 hafta henüz dolmadı..13 aralıkta olmuştum son reglimi..2 gündür adet sancısı çekiyorum..sizde de böyle oldumu? oluyormu?
kızlar yarın ilk kez dr kontrolune gidicem devlet hastanesine ilk olarak orda ilk testler falan yapılsın istiyorum şimdi benim bebişim 4 hafta 2 günlük falan dr neler sormamda fayda var bana azcık yardımcı olun artı hipoglisemi hastasıyım yani düşük şeker şekerim sürekli düşüyo ben şimdi heycandan aklıma ne sorsam diye getiremiyorum bişi fikri olan varmı
inşallah mojeli...benim adet günümden sonra olmaya başlamıştı en az bir hafta sürdü sanırım. sen şimdi bunlara takılıp stres yapma yarın kan sonucun güzek çıkar inşallah onu düşünmeye çalış
selam canım doktorun gerekli olan şeyleri söylicektir zaten ama sen ek olarak kullanmak zorunda olduğun ilaç felan varsa onları sorailirsn yada neler yapıp yapmaman gerektiğini veya nası beslenmen gerektğinle ilgili sorular olabilir[/Q
çok sağol canımda illa bişi sormak zorunda hissediyorum ben kendimi ya kafayı yiycem
​Ben evlendiğim de hiç abartmıyorum kemiklerim görünüyordu o kadar zayıftım kıyafet giydiğim de ağaç dalına giysi geçirmişsiniz gibi oluyordu.Sabahları kalktığımda da karnım içine göçük durumdaydı eheuheu
Şimdi acayip kilo aldım hayatımda 54 ü bir kez görmüştüm şimdi 56'yımHamilelikle ilgisi olduğunu düşünmüyorum yeni evli arkadaşlar varsa onların da hormon değişikliğinden olabilir çünkü daha kilo almak ve karın büyümesi için çok erken...
ya arkadaşlar birşey sordum bir allah kulu cevap vermedi allah aşkına iki kişi arasında olan münasebete herkesin bi yorumu var sizler yazdıkça konu uzuyor bırakın insanları kendi hallerine bugün aralarında küçük tatsızlık çıkar yarın düşünüp hatalarını anlayacak bilinçteler siz konu başlığı neyse burada onun için varsınız neyse haddim değil ama benimki sadece bi fikir şimdi bana yokmu bi fikir verecek ana yiğit deli olcam aklıma tek bi soru sormak gelmiyo doktora
Kızlar bugün 6+0 olduk ve doktora gittik. Keseyi, 4 mm bebeği ve kalbin atışını gördüm :)
Çoook mutlu çoook
ya arkadaşlar birşey sordum bir allah kulu cevap vermedi allah aşkına iki kişi arasında olan münasebete herkesin bi yorumu var sizler yazdıkça konu uzuyor bırakın insanları kendi hallerine bugün aralarında küçük tatsızlık çıkar yarın düşünüp hatalarını anlayacak bilinçteler siz konu başlığı neyse burada onun için varsınız neyse haddim değil ama benimki sadece bi fikir şimdi bana yokmu bi fikir verecek ana yiğit deli olcam aklıma tek bi soru sormak gelmiyo doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?