2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Süper... Hadi hayırlısı.. İnşallah bu sefer sağlıklı..

Inşallah canım ya bizede yaz hemen allah gönlüne göre versin
teşekkür ederim kızlar...
inşallah yükselir...yarın akşama doğru randevum bir sonraki gün çıkar sonuç..haber veririm sizlerede..çok dua edin olurmu banada...stress ve korku hat safhada...
çok teşekkürler....

Haklisinnn...ben de saygiyimasmasin die kimse netten yazi paylastim ama bana saldirdi bu sefer de...ben gebeligimden beri topik de yaziaiyorum kii hala cocuklari konusuyoruz dha 1 kisi 1 ini kirmadi.hanim 1 hftada neler karistiriyor ...neyse aksam aksam ugrasamayacagim.cvp vermeyecegim artik herkes seviyesini belli ediyor buarada bilgisini de:) uzgunum bunu da soyletti bana .5 mm. Bebek neysee...

Canım tamam bak bebeğini düşün stres yapma.
sagol yok yapmıyorum. hakaretlerini şikayet etmekle yetiniyorum. oda olmadı küçük beyinli vs sözü için dahi dava acacagım ahdım olsun. Çok şükür kk bu konuda yardımcı oluyor. Özür dileyecek hakaretleri için..Sanalda diye ona buna hakaret edebileceklerini sanıyorlar. edemezler.

Son düzenleme:
Canim ben bugun diyetisyene gittim.sut ve yumurta icip yiyemiyorum.cok yemek seciyorum o duzenlesin diye kisaca sabah cok guzel kahvalti yapmalisin dedi.sabah ogle ve aksam her gruptan mutlaka yemelisin dedi.yani karbonhidrat protein ve vitamin.ceviz badem kuru incir atistirmalar.

Kabizlik sorunu yasayan arkadaslar diyetisyenim cig ispanak kirmizi biber ve bool zeytinyagli salata yap ye dedi.(bence bu salataya beyaz peynir cok yakisir).siz de deneyebilirsiniz.bu arada muayene ucreti 45 tl diye gittik 150 tl bayildik.esim yanlis anlamis randevu alirken ucreti

kızlar yarın ilk kez dr kontrolune gidicem devlet hastanesine ilk olarak orda ilk testler falan yapılsın istiyorum şimdi benim bebişim 4 hafta 2 günlük falan dr neler sormamda fayda var bana azcık yardımcı olun artı hipoglisemi hastasıyım yani düşük şeker şekerim sürekli düşüyo ben şimdi heycandan aklıma ne sorsam diye getiremiyorum bişi fikri olan varmı

Selam arkadaşım lutfen canını sıkıp bebişi üzme. Stresi hiç sevmez bebişler. Seninle göbüşdaş olmuşuzzz Benimde göbüşüm şişti zaten hamileleiğin ilk zamanları alt karıda şişik olur gaza bağlı bu çok normal. Ayrıca bi anne adayının heveslenip bunu dile getirmesi kadar masum bi düşünce olamaz. Bunun anlaşılmayacak bi tarafı yok. 1 senedir bebek isteyen bi kişi olarak göbeğimi de şişiririm hamile kıyafetler de giyerim 6 haftalık olsam bile heves eder yaparım kime ne? Hiç canını sıkma. Arkadaş kuralları bilmiyor sanırım burası mahalle değil öyle her ağzına geleni söyleyemez kimse. Kaldı ki küçük beyinli, çirkef bunlar çok çirkin sözler hele de böyle bi konu başlığı altında... Şikayet edeceğim bende. İçini ferah tut canım göbüşdaşım canını sıkma...

Arkadaşım sende yazarken bir değil iki kez düşünsen be canım. Herkes hassas herkes duygusal şuan biraz daha dikkat edelim lütfen. Yani herkes seviyesini belli ediyor yazmışsın ama küçük beyinli ve çirkef sözcüklerini kullanan sensin o nolucak??

Konu kapansın bence. Hamileliğin bu dönemlerinde stres yasak bize. Bence bu sözlerinden dolayı arkadaşa ufak bi özür dile daha fazla tatsızlık çıkmasın.

İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza....

arkadaşlar ne konuyu biliyorum, ne de sizleri tanıyorum..
ama ANNELER başlığı altında toplanmışsınız ki kadının en merhametlisi,en şefkatlisi..
sizin o hamilelik etiketinizi görebilmek için her adetine ağlayan,içine kapanan,hatta ölmeyi düşünen anneler gördüm burada...
ve siz karşınızdaki insanı kırarken zannetmiyorum ki bebeğiniz rahat ediyor..
ve eminim ki ikinizden birine Allah korusun bişey olsa yine de üzülürsünüz...

fikirleriniz çatışıyor olabilir,bir anlık yanlış anlaşılma olabilir...lütfen birbirinize cevap vermeyin,arkadaşlara cevap verirken birbirinizden bahsetmeyin..burada kimsenin ne iyi olduğunu ne de kötü olduğunu bilebilir,ne benim adım ecem,ne de fotomdaki çiçekle alakam var..sanal ortamda kırmayın birbirinizi...
hepinize sağlıklı,sıhhatli hamilelikler..

bişey sorcam kızlar..benim 4 hafta henüz dolmadı..13 aralıkta olmuştum son reglimi..2 gündür adet sancısı çekiyorum..sizde de böyle oldumu? oluyormu?

benim adet günümden sonra olmaya başlamıştı en az bir hafta sürdü sanırım. sen şimdi bunlara takılıp stres yapma yarın kan sonucun güzek çıkar inşallah onu düşünmeye çalış

selam canım doktorun gerekli olan şeyleri söylicektir zaten ama sen ek olarak kullanmak zorunda olduğun ilaç felan varsa onları sorailirsn yada neler yapıp yapmaman gerektiğini veya nası beslenmen gerektğinle ilgili sorular olabilir

Hepinize sağlıklı bir hamilelik dilerim, hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almak nasip olsun İnşaAllah.
Ve lütfen artık topiğinizde gerginlik olmasına müsade etmeyiniz....

ya arkadaşlar birşey sordum bir allah kulu cevap vermedi allah aşkına iki kişi arasında olan münasebete herkesin bi yorumu var sizler yazdıkça konu uzuyor bırakın insanları kendi hallerine bugün aralarında küçük tatsızlık çıkar yarın düşünüp hatalarını anlayacak bilinçteler siz konu başlığı neyse burada onun için varsınız neyse haddim değil ama benimki sadece bi fikir şimdi bana yokmu bi fikir verecek ana yiğit deli olcam aklıma tek bi soru sormak gelmiyo doktora

Kızlar bugün 6+0 olduk ve doktora gittik. Keseyi, 4 mm bebeği ve kalbin atışını gördüm :)
Çoook mutlu çoook

benim adet günümden sonra olmaya başlamıştı en az bir hafta sürdü sanırım. sen şimdi bunlara takılıp stres yapma yarın kan sonucun güzek çıkar inşallah onu düşünmeye çalış
inşallah mojeli...
bende hamilelere bakıp ilham toplamaya geldim :))

arkadaşım yeni evli arkadaşlar varsa hormon değişikliğinden kilo alırlar yada göbekleri çıkar demişsin deee hormonlar evlenince değişmez bu yanlış inancı belirtmek istedim...

sex hormonlarda bi değişim olmasını sağlamaz...çok uzun yıllardır da evliyim hiç hormonlarım değişmemişti taa ki hamile kalana kadar

karın büyümesi için erken değil hormonlar coşmuş geliyor 9. gün den itibaren bebeğim buradayım dedi bana ki o zaman hormonlar çok daha düşüktü

memeler silikonlu gibi kasık rahim de ağrı hareket karında şişlik kokulara hassasiyet sinirlilik duygusallık hepsi hormonlardan bu durumda neden göbek çıkmasın bünyeye bağlı

benim fazla yemek yediğimde bile karnım çıkar zaten, kabın dar derdi ananem şimdi de içerdeki değişim birden bire dışarıya yansıdı bir arkadaşım da 5. aya kadar

hamile olduğu anlaşılmıyordu ikiside doğal allah sağlıklı gebelik sağlıklı bebekler versin...

birisi burada paylaşım amaçlı şöyle bi belirtim oldu diyosa karşıdaki de o öyle olmaz sana öyle geliyodur derse tabiki tepki alır...

ayrıca kızlar sayfalar ne kadar çok ilerliyor takip edemiyorum işe yarayacak bilgiler de kaynıyor bi çözümü var mı ki başlık falan mı koysak önemli bilgilere

bir de arkadaşlar benim düşüncem şu ki doğmamış bebeye don biçilmez derler, o yüzden alışverişi ben en sonlarda yapacağım defter de tutmayı henüz erken buluyorum belki de hiç yapmam bilemiyorum şu an

Son düzenleme:

yukarda sana yazdım ama görmedin sanırım :26: bu kadar takılma sorulara doktorun gerekli olan şeyleri söylicektir zaten. Herkeste bi hamişlik gerginliği var ayol sakinnnn

okudum biraz evel
sanırım rahatsızlığın seker üstüne yanlış anlamışsam eğer düzelt beni canm
benim yaşı buyuk olan seker rahatsızlığı olan bi komşum var o hamileliği süresince riskli gebelik grubunda yaptırmış geebelik takibini
seninki onunkine nekadar benzer bilmiyorum ama
bu konuda devlet hastanesinin daha iyi olduğunu bizzat onun ağzından duydum
daha ayrıntılı bilgiyi doktor zaten sana verecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…