Kizlaaar yapmayin lutfen burda kimse kimseyle muhattap olmak zorunda degil sonucta burda bulunma amacimiz icinde bulundugumuz durumu guzel zamanlarimizi paylasmak fikirler edinmek icin polimik yaparak yada gerginlestirerek hos duruma dusmuyorsunuz lutfen...
benimde en yakın arkadaşımın 1 yaşında oğlu var aynı zamanda da 7 haftalık hamile,bulantıları başladı bile çocukla ilgilenecek başka kimsesi de yok .allah yardımcınız olsun canım
Digerlerine haksizlik ettin,netten sana net bilgi verdim belki anlarsin da daha da agresif konusmazsin diye millete................
Digerlerine haksizlik ettin,netten sana net bilgi verdim belki anlarsin da daha da agresif konusmazsin diye millete................
Konu bir türlü dagilmiyor yaw yapmayın arkadaşlar bakın hepimiz aylar belki yıllar sonra bebiskerimize kavuştuk bunu mutlulugu içinde birbirimizle ne güzel paylaşim yapıyorduk
bişey sorcam kızlar..benim 4 hafta henüz dolmadı..13 aralıkta olmuştum son reglimi..2 gündür adet sancısı çekiyorum..sizde de böyle oldumu? oluyormu?
İyi değilsin bence kesinlikle.. ÇİRKEF - BELKİ ANLARSIN.. bu kelimeleri ben kullanmadım. saygı? terbiye? Adın geçmedi tanımam etmem 10 oldu söylüyorum. konuyu biz taraflar olarak kapatmışız 5 saat sonra konuyu açmaktaki amacın nedir? cevaplayamacagın bir soru soruyorum farkındayım amacın acık. uzak dur uzak..
bişey sorcam kızlar..benim 4 hafta henüz dolmadı..13 aralıkta olmuştum son reglimi..2 gündür adet sancısı çekiyorum..sizde de böyle oldumu? oluyormu?
hamileyim tukino,, dün kan testim 68 çıktı..yarında artış varmı diye bakıcaz...benim 2 düşüğüm oldu ondan korkuyorum biraz...arkadaşlara bir sorayım dedim..saol canım..Adet gününde adet olacakmışsın gibi oluo hatta o hafta boyunca öle oluyor. Hatta bu ağrılar bu hisler ilk üç ay zaman zaman oluo korkma canım. Test yaptın mı kesin hamile misin adet günün gelmemiş sanırım daha.
saol ilhannazzIlk sancıları âdet sancısi gibi canım ama senin daha var zamanina bence bekle geçsin hemen test yapinşallah müjdeyle gelir sin
hamileyim tukino,, dün kan testim 68 çıktı..yarında artış varmı diye bakıcaz...benim 2 düşüğüm oldu ondan korkuyorum biraz...arkadaşlara bir sorayım dedim..saol canım..
saol ilhannazzyarınki sonucum yüksemişse çok sevinicem..
Ben burada samimi insanlar olur, tecbübelerimizi,korkularımızı,bildiklerimizi paylaşır güler,ağlarız sanyordum yanılmışım görüyorumki. nasıl bir vicdandır bu nasıl bir terbiyedir anlamadım anlayamam. Ona buna hakaret edip ben haklıyımı savunabilen, adı geçmeyen konularda 'orta yolu bulacagına'- ortalıgı kızıştırmayı seçen amacını acık eden kişilere cevap vermekte benim HATAM. susmayı bilmiyorum çünkü. anlatırsam anlarlar sanıyorum yanılıyorum anlatsanda anlamak istemeyen anlamıyor. Özel mesajla konunun içinde olan kim varsa şikayet ettim (kendim dahil) insanlar buraya paylaşım için geliyor ona buna kendini savunmak zorunda kalmak hakaret yemek için değil. umarım gereğini yaparlar. Bundan sonra o kişiyi zaten engelledim bu tarz kim olursa tek kelime cevap vermeden engelleyip şikayet edicem. yönetim tarafsız olarak değerlendirir nede olsa. Bir göbeğim çıktı başıma ne işler açtı.. nedir bu fesatlık? nedir bu kıskanclık? bencillik? Ben kimseyle zorla sohbet etmedim kimseyi alakası olmayan bir konuya dahilde etmedim. tartışma ortamı yaratmadım kimsenin cümlesine atlayıp onu yargılamadım. Fazla iyi niyetten maraz dogar demişler doğru demişler. 1 haftadır kimseyle tartışmadım. ne diyim.. allah gönlünüze göre versin. engelleyecegim sadece. malum sanaldayız.TIP.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?