dileyenler doktorlarının kalp atışları için randevu verdiği tarihleri kaç haftaya denk geldiğini yazablirmi? benim doktor zamanı bol kullanıyor gibi geliyor benim gibi sabırsız biri için 1 günlük gecikme bile felaket gibi
8haftada duymustum ben canmBirdahaki gidişimde doğru dürüst sorıyım bari.zaten yeterince kuruyorum.. ilk hamileliğinde kaçıncı haftada duymuştun kalp atışlarını? benim ark.8.haftada duymuş.benim doktorumda 22sine randevu verdi o tarihlere denk geliyor ama bazı kişilerin doktorlar cokdaha erkene gün vermiş bende oyüzden erken gitmeyi istiyorum.
merhaba kızlar,
Oğlum dün gece hiç uyumadı sabaha kadar kaldır indir ayağımda salladım. Oğlum 17 kilo. Bu hamilelik küçücük çocukla nasıl geçecek bilmiyorum... Hele doğunca napıcağımı şaşırdım kara kara düşünüyorum. Bu arada sürekli kucak istio ayağımda sallıyorum şuan hamile değilmişki aynı yani hareketlerim inşallah karnımdaki bebişe bişey olmaz... Pazartesi kalp atışını duymaya gidicem bakalım nolcak
Burcu ben de cok zor gunlerdeyim,seninki 3 bnmki ise 1 yasinda( sut kestigimden uyutma zmnlari esim yada annem ilgileniyor tutunmasin die.neyse bu hfta biter bu is:) gece aglio gunduz sukur uyuyor. Buarada bnm ilgilenmeye hic halim de yok
Tukinoo diyecektimmm
Burcu demisim
Sorun deil canim dogru bldin benim kizimda 3yasinda ve hamdolsun tam zamaninda ikinci olacak kendi hakkindan cikiyir doguma kadar dahada uyi olur i ns.
Ama senin daha cok kucukmus isin zor
Cok agresifsiniz .... En iyisi bilimsel yazi kopyalamak..... Ben ilk defa byle topik gordum. Hyr dha erken demisse arkadas sen Yalan soyluyorsun demek dgl ama neyseee... OkuYun konu rahatca kapanir... Kimse kalp kirmasin Yksa gercekten topik zevksiz olursa girmem ......Anne Karnı Ne Zaman Belirginleşir ve Ortaya Çıkar? | Anne Günlüğü
İyiki varsın mujj sen olmasan bakmak hiç aklıma gelmemiştiBiz taraflar olarak konuyu kapatmışız sen dert etme mujj bizim ne dediğimizi ne demediğimizi.Seni tanımıyorum fikrini sormadım.Biz konuyu kapatmışız açmaktaki amacın ne? Konuyla alakan nedir adın bile geçmedi. Nekadar güzeldi topik.. kalabalıklaştıkca cıvkı cıkıcak belli. millet alakası olmayan konulara yorum yapmakta cok hevesli Sanki üzerine basa basa gereksiz polemik yaratıcak kişilikler benden uzak dursun diyen ben değilmişim gibi.
Sizin sorununuz ndr??????
Ben de oncesinde ark.la konustum cvp bna vermisti zaten.....bence biraz terbiyeli olunmboyle cirkefler genelde topik de bulunmaz ama sizin sorununuz bska sanirim....
Herkese sariyorsunuz!
dileyenler doktorlarının kalp atışları için randevu verdiği tarihleri kaç haftaya denk geldiğini yazablirmi? benim doktor zamanı bol kullanıyor gibi geliyor benim gibi sabırsız biri için 1 günlük gecikme bile felaket gibi
oyyyy yine gerildi ortam kızlaaaarrrrböyle ayırıcam sizi şimdi
hadi başka bişey konuşalım, hangi burçtansınızbenimki boğa
Sizin sorununuz ne bende onu soruyorum? SİZENE? terbiyemi evet bende size onu söylüyorum. Biz tartışırken sizlere düşen senin yaptıgın gibi ortalıgı kızıştırmak değil orta yolu bulmanızdır. yakışan budur. sen ne yapıyorsun? taraflar konuyu kapatmışken ortalıgı kızıştırmak için laf atıp duruyorsun. Forum yetkililerine mesaj attım bensem hatalı ben ceza istiyorum. Göbegım cıktı dedim basıma gelmeyen kalmadı. Rahat bırakın ya biz konuyu kapatıyoruz alakasız alakasız insanlar ortalıgı kzııştırmak için acıyor. rahat bırakın.. kendı ısınıze bakın milleti kavga ettirmeye çalışmayın. Satasmakmı? kim kime satasmış yav şakamı bu. adını anmadım bir baktım geçmişe laf atmışsın öyle demek değilmiş böyle değilmiş bu durumda kim kime sataşmış bulasmış sarmış birdaha düşün..
merhaba kızlar,
Oğlum dün gece hiç uyumadı sabaha kadar kaldır indir ayağımda salladım. Oğlum 17 kilo. Bu hamilelik küçücük çocukla nasıl geçecek bilmiyorum... Hele doğunca napıcağımı şaşırdım kara kara düşünüyorum. Bu arada sürekli kucak istio ayağımda sallıyorum şuan hamile değilmişki aynı yani hareketlerim inşallah karnımdaki bebişe bişey olmaz... Pazartesi kalp atışını duymaya gidicem bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?