2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

şeker durumunu anlat ona göre hangi ilaçları kullanıp kullanmayacağını söyle.baş dönmen ,bulantın çok oluyosa ondan bahset..bazen ilişkiye izin vermiyor doktorlar ama öyle bişey olsa sen sormadan söyler doktorun..

Kızlar bugün 6+0 olduk ve doktora gittik. Keseyi, 4 mm bebeği ve kalbin atışını gördüm :)
Çoook mutlu çoook
şu an elinle benim sırtımı sıvazlar gibi hareket yaparmısın darısı banaaaa ve tüm arkadaşlaraaaa

yukarda sana yazdım ama görmedin sanırım :26: bu kadar takılma sorulara doktorun gerekli olan şeyleri söylicektir zaten. Herkeste bi hamişlik gerginliği var ayol sakinnnn

kız gelde takılma ben varya deli oldum deli testlerde pozitif çıkınca kabullendim ama yinede adet günümü bekledim dün adet günümdü bu sefer bi gün gecikmelidir diye sabah beri altımda peçeteyle dolanıyorum şimdide bir sürü şeyler var kafamda ben tam bi bilinçsiz hamişim ay yarın olsada neler oldugunu şu dr bana anlatsa heycandan bayılmazsam iyi sanki bebeği görcem o kadar heycan yaptım yani

rabbim isteyen herkese versin inşallah dualarım bebek bekleyenlerle sürekli dua ediyorum rabbim bi an önce sizlerinde karınlarını hayırla doldursun inşalllahhh

evet canım şeker ama benim yükselmiyo şekerim aksine düşüyor benimde yeni doğan servisinde çalışan bi hemşire ark var o bana önerdi devlet hastanesine git önce onlar senin grubunu belirler dedi ona göre takip ettir kendini dediama devlettekilerde insana hiç insan gibi davranmıyolar rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın

bahsettiğim kişide hangi devlet hastanesi bilmiyorum ama
çok aksi bi prof.tan bahsetti adam illetti ama işinde okadar iyiydiki
yıne olsa yıne o giderdim dedi inşallah senin için devlette hersey yolunda gider
şöyle düşün bebeğinin ve senin sağlığın için en iyi yer orasıymış heöşire arkadaşında söylemiş

bende pazartesi gidicem mümkünse vajinal muayene olmasın yaa
istemiyorum nedense öyle estiler bana:26:
ben şahsi fikrimi söylersem vajinal yaptırmam..
gerekirse 1 hafta daha beklerim..

çıkmam lazım,,saolun kızlar.duyarsınız inşallah yakında pıt pıtları

Son düzenleme:
ben şahsi fikrimi söylersem vajinal yaptırmam..
gerekirse 1 hafta daha beklerim..

bu şekilde düşünen cok sayıda arkadaş var
bende dediğim gibi pek istemiorum
ama bi yönden de eğer zararlı olsa doktorlar yapmazdı diyeler var onlarda haklı
sanırım tamamen psikolojik olarak tepki veriyoruzz istememe yönünde

Vajinal baktı cnm.
Sizde görürsünüz inşallah cnm :)
Cok güzeldi ya resmen kalbi atıyordu <3
Geçmişi ilkin dedim ve vazgeçtim, neler olmus öyle.

Benim kesemde 6+0 görünüyor cnm.

cnm benimm şimdi düşünürsün düşünürsün kurarsın kafanda yrn muhtemelen yine unutursun ::)) o heyecan nasıl bi heyecan yaa :) bi arkadaş yazmış zaten sana inş unutmazsın onları :)) zzaten doktor söler cnm sana benim doktorum sölemişti gerçi hepsinide biliyodum :) ama doktordan duyunca başka oluyo :)

bende cumartesi gitcem keseyi görmeye,ende vajinal istemiyorum,dediğin gibi zararlı olsa dr lar zaten göze alamaz bunu ama işte annelik duygusu herhalde bebişleri herşeyden korumak istiyoruz,aklım çıkıyo bişi olcak diye...dediğin gibi tamamen psikolojik.....

Kızlar bugün 6+0 olduk ve doktora gittik. Keseyi, 4 mm bebeği ve kalbin atışını gördüm :)
Çoook mutlu çoook

Darısı başıma canım bende bugün gidiyorüm inşallah allah yardımcim olsun inşallah herşey yolunda gider inşallah

valla benim de bacağımda ağrı var ama ben karda düşmüştüm salı günü keseyi görmeye giderken o bacağım ağrıyo ona balıyom

ben de ağlamaya meyilli bi insan oldum
annemi de daha iyi anlıyorum geçrkten

kızlar cinsel ilişki yasak dedi mi doktorlarınız ben sormayı unuttum eşim istiyor tabi ama korkusundan yok boşver diyor
sakıncalı olsa doktor söylerdi diyorum ama olsun doktora sorana kadar yapmayalım diyor
daha önce düşük yaptığımda doktor riskli ilişki yasak demişti
bugün tahlil sonuçlarımı alıcam doktorla görüşecem nasip olursa unutmazsam sorarım ama unutabilirim
sizlere de rutin tahliller yapıldı mı benden 6 tüp kan alındı 2 tane idrar örneği kanlardan bir tanesi haftaya çıkcakmış diğerleri bugün çıkıyo inş bir sorun yoktur

Gunaydin kzlar benim icimde calismalar yogun sizlerde nasil kasiklarimda agirlik ve zaman zaman agri oluyor sizlerde durum ne

Banada dr sık ilski olmasi dedi tamamenbyasaklamadi ama ..

Valla canım ben ilk gittigimde kalp atışlarıni duyana kadar ilişki yasak dedi ama insanı gene cesaret edemiyor bugün gidicem ben ama bakalım isticekler mı test falan kalp atışlarıni duysam rahatlıcam yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…