ya arkadaşlar birşey sordum bir allah kulu cevap vermedi allah aşkına iki kişi arasında olan münasebete herkesin bi yorumu var sizler yazdıkça konu uzuyor bırakın insanları kendi hallerine bugün aralarında küçük tatsızlık çıkar yarın düşünüp hatalarını anlayacak bilinçteler siz konu başlığı neyse burada onun için varsınız neyse haddim değil ama benimki sadece bi fikir şimdi bana yokmu bi fikir verecek ana yiğit deli olcam aklıma tek bi soru sormak gelmiyo doktora
şu an elinle benim sırtımı sıvazlar gibi hareket yaparmısınKızlar bugün 6+0 olduk ve doktora gittik. Keseyi, 4 mm bebeği ve kalbin atışını gördüm :)
Çoook mutlu çoook
yukarda sana yazdım ama görmedin sanırım :26: bu kadar takılma sorulara doktorun gerekli olan şeyleri söylicektir zaten. Herkeste bi hamişlik gerginliği var ayolsakinnnn
şeker durumunu anlat ona göre hangi ilaçları kullanıp kullanmayacağını söyle.baş dönmen ,bulantın çok oluyosa ondan bahset..bazen ilişkiye izin vermiyor doktorlar ama öyle bişey olsa sen sormadan söyler doktorun..
şu an elinle benim sırtımı sıvazlar gibi hareket yaparmısındarısı banaaaa ve tüm arkadaşlaraaaa
okudum biraz evel
sanırım rahatsızlığın seker üstüne yanlış anlamışsam eğer düzelt beni canm
benim yaşı buyuk olan seker rahatsızlığı olan bi komşum var o hamileliği süresince riskli gebelik grubunda yaptırmış geebelik takibini
seninki onunkine nekadar benzer bilmiyorum ama
bu konuda devlet hastanesinin daha iyi olduğunu bizzat onun ağzından duydum
daha ayrıntılı bilgiyi doktor zaten sana verecektir
evet canım şeker ama benim yükselmiyo şekerim aksine düşüyor benimde yeni doğan servisinde çalışan bi hemşire ark var o bana önerdi devlet hastanesine git önce onlar senin grubunu belirler dedi ona göre takip ettir kendini dediama devlettekilerde insana hiç insan gibi davranmıyolar rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Kızlar bugün 6+0 olduk ve doktora gittik. Keseyi, 4 mm bebeği ve kalbin atışını gördüm :)
Çoook mutlu çoook
ne mutlu size , bende cuma gününü zor bekliyorum. vajinal ultrasonla mı baktı diye sorabilir miyim ?
ben şahsi fikrimi söylersem vajinal yaptırmam..bende pazartesi gidicem mümkünse vajinal muayene olmasın yaa
istemiyorum nedense öyle estiler bana:26:
ben şahsi fikrimi söylersem vajinal yaptırmam..
gerekirse 1 hafta daha beklerim..
ya arkadaşlar birşey sordum bir allah kulu cevap vermedi allah aşkına iki kişi arasında olan münasebete herkesin bi yorumu var sizler yazdıkça konu uzuyor bırakın insanları kendi hallerine bugün aralarında küçük tatsızlık çıkar yarın düşünüp hatalarını anlayacak bilinçteler siz konu başlığı neyse burada onun için varsınız neyse haddim değil ama benimki sadece bi fikir şimdi bana yokmu bi fikir verecek ana yiğit deli olcam aklıma tek bi soru sormak gelmiyo doktora
bu şekilde düşünen cok sayıda arkadaş var
bende dediğim gibi pek istemiorum
ama bi yönden de eğer zararlı olsa doktorlar yapmazdı diyeler var onlarda haklı
sanırım tamamen psikolojik olarak tepki veriyoruzz istememe yönünde
Kızlar bugün 6+0 olduk ve doktora gittik. Keseyi, 4 mm bebeği ve kalbin atışını gördüm :)
Çoook mutlu çoook
valla benim de bacağımda ağrı var ama ben karda düşmüştüm salı günü keseyi görmeye giderken o bacağım ağrıyo ona balıyombenimde cildim bozuldu yüzüm soyuluyo pullanıyo bu zamanada kadar hiç bu kadar olmamıştı.yazın azcık olurdu şimdi daha fazla belkide biraz soğuktan ..bide kızlar sağ bacağımın kesiiştiği yer warya orama sancı giriyo bacağıma wuruyo bacaklarımda ağrıyo benimm
eğer öleyse benim kız :) gözlerim kan çanağı gibi.. cildimde pürüzlenmeye başladı benimde içimden kız geçior ne hikmetse ama kısmet rabbim sağlıklı verisnde kız erkek fark etmiyor aslında...
annemi daha iyi anlamaya başladım bende " ana olunca anlıcan derdi " hep...
canım anacım meğerse bundan bahsediyrmuş artık daha duygusal olmaya başladım ben sizde de varmı kızlar yaww bebekten mi ne gereksiz alınganlık yapıyorum birde ağlamak var hep gözümde
kızlar cinsel ilişki yasak dedi mi doktorlarınız ben sormayı unuttum eşim istiyor tabi ama korkusundan yok boşver diyor
sakıncalı olsa doktor söylerdi diyorum ama olsun doktora sorana kadar yapmayalım diyor
daha önce düşük yaptığımda doktor riskli ilişki yasak demişti
bugün tahlil sonuçlarımı alıcam doktorla görüşecem nasip olursa unutmazsam sorarım ama unutabilirim
sizlere de rutin tahliller yapıldı mı benden 6 tüp kan alındı 2 tane idrar örneği kanlardan bir tanesi haftaya çıkcakmış diğerleri bugün çıkıyo inş bir sorun yoktur
kızlar cinsel ilişki yasak dedi mi doktorlarınız ben sormayı unuttum eşim istiyor tabi ama korkusundan yok boşver diyor
sakıncalı olsa doktor söylerdi diyorum ama olsun doktora sorana kadar yapmayalım diyor
daha önce düşük yaptığımda doktor riskli ilişki yasak demişti
bugün tahlil sonuçlarımı alıcam doktorla görüşecem nasip olursa unutmazsam sorarım ama unutabilirim
sizlere de rutin tahliller yapıldı mı benden 6 tüp kan alındı 2 tane idrar örneği kanlardan bir tanesi haftaya çıkcakmış diğerleri bugün çıkıyo inş bir sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?