2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bana hiçbirşey demedi :26:
ben bugün kara kışa rağmen bi gidiyim tahlillerimi de alayım sorumu da sorayım
şimdilik devlet hastanesine gidiyorum zaten bitlis merkezde özel hastane yok tatvan ilçesinde var ona da bu karda gitmek mümkün değil yollar berbat
özele sanırım 3. aydan itibaren başlıcam zaten burda da bir sürü tetkik yapıldı doktor sallamadı başından kalp atışı soranlar olmuş beni 2 hafta sonra çağırdı kızlar on kere git gel olmasın diye sanırım 8. hafdta oluyor sat a göre ama benim tahminimce biraz daha geç döllenme zaten adet döngüm 33 günde birdi 28 değil
kese de 6. hafta olmasına rağmen vajinal göründü normalde 6. haftada genelde karından görülebiliyor bence geç döllenme geç

Valla canım ben ilk gittigimde kalp atışlarıni duyana kadar ilişki yasak dedi ama insanı gene cesaret edemiyor bugün gidicem ben ama bakalım isticekler mı test falan kalp atışlarıni duysam rahatlıcam yaw

benim 8. haftaya çağırdı kalp atışı içünnnn duymasan da endişelenme

günaydın herkseee

evdeyim bugün okula gitmicem ama aksilik ya işte erkenden kalktımsaat 8de açıldı benim gözler, gerçi gece de doğru dürüst kapanmıo ya neyse(5 kere wc'ye mi gidilir arkadaş)
kahvaltı ediom şimdi size de bi bakiim dedim

cinsel ilişki soranlar olmuş doktor bize yasakladı o söylemezse mutlaka sorun içiniz rahat etsin.

benim dişlerim kanar oldu geceleri yaaa:26:

benim de burnumda kanlı ama öyle kanama şeklinde değil
mukusun kuruyup kanlı olmuş hali
gerçi hamilelikte bu tarz kanamalar normalmiş
ayyyy kızlar ben bi gül tatlısı yapiiim gelir okurum yazan olursa

Kizlaaar gecen persembe tek kese vardi bugun iki.ikizmiz ya benim miniklerim.cook sevindim ama bi taraftan da tirsihorumm hem de cook.

benim de burnumda kanlı ama öyle kanama şeklinde değil
mukusun kuruyup kanlı olmuş hali
gerçi hamilelikte bu tarz kanamalar normalmiş
ayyyy kızlar ben bi gül tatlısı yapiiim gelir okurum yazan olursa

benim de öyle,sabah kalkınca kanamış kurumuş olarak görüom, normalse ii içim rahatladı

senin canın tatlı mı çekio bakiim sabah sabah gül tatlısı da nerden çıktı

dr banada cinsel ilişki KESİNLİKLEEEEEE yasak dedi,hem de çok üstünde durdu asla yapmıycaksınız die niye bilmiyorum,belki aşılama olduğu içindir

Kizlaaar gecen persembe tek kese vardi bugun iki.ikizmiz ya benim miniklerim.cook sevindim ama bi taraftan da tirsihorumm hem de cook.

çok sevindim cnm ya allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,,kendine 2 kat daha dikkat ediceksin o halde....,ayyy keşke benimkide ikiz olsa eşimle hep hayalimdi....hayırlısı artık

Acaba niye yasakladi dr lar sormadinizmibkizlar bana sık olnasin diyince sorma gereksimi duymadim

Kızlar cumartesi gidicektim kese görmeye ama dayanamadım ve şimdi gidiyorum inşallah görürüm benim hesaplamama göre 5+2 günlük bugün bakalım görebilecekmiyim karnımdan

merhabalar

ikiz bebek hiç kolay değil 2-3 yaşına kadar adam akıllı sefası sürülmüyor
hele tek başına bakmak çok zor
benim bir arkadaşım ikiz olmasını çok istiyordu
sonra hamile kaldı bir oğlu oldu
şimdi 1,5 yaşında
iyiki ikiz olmamış diyor
çocuğu tecrübe edilmediğinde akla sadece güzel şeyler geliyor
benim kızım 2 yaş +3 aylık olana kadar (diş çıkarması bitene kadar)
gece hiç uyumazdı. 8-9-10-15 kez kalkardı (abartmıyorum)
ikitane olsa kafayı yerdim

çok sevindim cnm ya allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,,kendine 2 kat daha dikkat ediceksin o halde....,ayyy keşke benimkide ikiz olsa eşimle hep hayalimdi....hayırlısı artık
ben de eskiden çok isterdim ikiz olsun die ailede de var bizim aslında.hala da bi yanım ister ama çok zor valla
Acaba niye yasakladi dr lar sormadinizmibkizlar bana sık olnasin diyince sorma gereksimi duymadim

sormadım ben. kistten dolayı die tahmin ediom ama. ay hem nası soriim ki nie yasakladınız die

arkadaşlarr LÜTFENNNN YARDIMMMMMMMM.LÜTFENNNN. SAT 13 ARALIK. BAT 11 OCK.BUGÜN İDRAR TESTİNDE ÇOK SİLİK ÇIKTI.NEDİR İHTİMAL. KAN TESTİ 12 DE GİDİP YAPACAM.ELLERİM TİTRİYOR.GÖGÜSTE DOLGUNLUK,ADET OLACAK GİBİ HAFİF KASIK AĞRILARI BATMALAR OLUYOR.NEDİR DURUMUM.LÜTFEN BANA CEVAP VERİN.

Ben hala doktora gitmedim kızlar sadece evde test yaptım kan da da baktırmadım henüz 6 haftadan önce de gitmeyi düşünmüyorum, sabredebilirsem tabii:) Aslında çok heyecanlıyım ama içimden bir ses hemen gitme diyor.

panik yapma sakin ol :)
kan testinde değerin çıksın
ona göre doktorundan randevu alıp gidersin.
Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…