Valla canım ben ilk gittigimde kalp atışlarıni duyana kadar ilişki yasak dedi ama insanı gene cesaret edemiyor bugün gidicem ben ama bakalım isticekler mı test falan kalp atışlarıni duysam rahatlıcam yaw
benim 8. haftaya çağırdı kalp atışı içünnnn duymasan da endişelenme
benim de burnumda kanlı ama öyle kanama şeklinde değil
mukusun kuruyup kanlı olmuş hali
gerçi hamilelikte bu tarz kanamalar normalmiş
ayyyy kızlar ben bi gül tatlısı yapiiim gelir okurum yazan olursa
Kizlaaar gecen persembe tek kese vardi bugun iki.ikizmiz ya benim miniklerim.cook sevindim ama bi taraftan da tirsihorumm hem de cook.
günaydın herkseee
evdeyim bugün okula gitmicem ama aksilik ya işte erkenden kalktımsaat 8de açıldı benim gözler, gerçi gece de doğru dürüst kapanmıo ya neyse(5 kere wc'ye mi gidilir arkadaş)
kahvaltı ediom şimdi size de bi bakiim dedim
cinsel ilişki soranlar olmuş doktor bize yasakladı o söylemezse mutlaka sorun içiniz rahat etsin.
benim dişlerim kanar oldu geceleri yaaa:26:
Kizlaaar gecen persembe tek kese vardi bugun iki.ikizmiz ya benim miniklerim.cook sevindim ama bi taraftan da tirsihorumm hem de cook.
ben de eskiden çok isterdim ikiz olsun die ailede de var bizim aslında.hala da bi yanım ister ama çok zor vallaçok sevindim cnm ya allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,,kendine 2 kat daha dikkat ediceksin o halde....,ayyy keşke benimkide ikiz olsa eşimle hep hayalimdi....hayırlısı artık
Acaba niye yasakladi dr lar sormadinizmibkizlar bana sık olnasin diyince sorma gereksimi duymadim
Kızlar bugün 6+0 olduk ve doktora gittik. Keseyi, 4 mm bebeği ve kalbin atışını gördüm :)
Çoook mutlu çoook
Acaba niye yasakladi dr lar sormadinizmibkizlar bana sık olnasin diyince sorma gereksimi duymadim
arkadaşlarr LÜTFENNNN YARDIMMMMMMMM.LÜTFENNNN. SAT 13 ARALIK. BAT 11 OCK.BUGÜN İDRAR TESTİNDE ÇOK SİLİK ÇIKTI.NEDİR İHTİMAL. KAN TESTİ 12 DE GİDİP YAPACAM.ELLERİM TİTRİYOR.GÖGÜSTE DOLGUNLUK,ADET OLACAK GİBİ HAFİF KASIK AĞRILARI BATMALAR OLUYOR.NEDİR DURUMUM.LÜTFEN BANA CEVAP VERİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?