gebelikte öyle bir durum var ki, bebekler anne karnında gün gün gelişiyor. yani bugün gitmiş olsan belkide duyacaksındır.Galiba bende Rabbim nasip ederse Eylül 2013'te bebeğimi kucağıma alacağım. Şu anda 6 + 4 günlük hamileyim ama hala bebeğimin kalp atışlarını duyamadık
sende hoşgeldin hatun. valla eylülde iç zıbın, üstüne tulum, üstüne de yine penye yelek giydiririm herhalde. yani havanın o anki durumuna göre hareket edicem açıkçası. ama genelde bu şekilde giydirirm. hiç yün giydirmeyi düşünmüyorum. :))selam kızlar yeni gelenler hoşgelmiş,
eylül bebişi olacak bebişlerimiz kısmetse biraz erken belki bunu düşünmek için ama eylülde ne giydirilir acaba bebeğe ya benim oğlum ekimde doğmuştu o zaman hava soğuyo biraz tulumları yelekleri giydirdik ama eylül çok serin olmaz bebek üşememlide ne giydirilir acaba??
Allah tamamına erdirsin inşallah canım. hooop kötü düşünceleri atıyoruz pozitif oluyoruz ki, güzel bir gebelik geçirebilelim. kalp atışları için evet erken, bazı insanlarda 6 hafta bazılarında 7 haftalık duyuluyor kalp atışları garanti olsun diye 2 hafta sonra çağırmıştır. benim dr umda normalde 17 ocakta (2 hafta sonrası) gelmemi istedi ama ben 21-22 gibi giderim sanırım. çok acele etmek istemiyorum. :))doktordan geldim şimdi 5+1 haftalık dedi. çok küçük su kesesi görünüyor dedi. 13.3 mm çıktı 2 hafta sonu çağırdı kalp atışlarını duymaya. boş gebelik falan duyuyorum ondan korkuyorum
bende aynıyım 3-4 gundur. doktorum asırı osurmedıgın bogaz agrın olmadıgı surece sorun yok dedı. bunlar olursa muayene ol dedı.
sadece burun akıntım var. c vıtamınınden bol besleneceksın. ıhlamur ballı sut ıcebılırsın dedı
bir de atesını olç yukselmemesı gerek dedı
canım aslında bu iğneleri nasıl verdikleriyle ilgili tam bir bilgi yok ama dedğini bende duymuştum 60 üstü 0,6 diye.birde canım ayda bir koagulasyon testi yaptrmak lazım..belkide 2 haftada bir...aptt,ınr testleri diyolardı sanırım onlara...ben zaten en çok onlara güveniyorum..
bu ara salı günü 68 olan hcg değerim perşembe günü 161 çıkmış..bende artışı görünce iğnemi yaptrdım....
izmirde hangi doktora gidiosunuz kızlar benim ailem izmirde belki yazın okullar kapanınca oraya gider orda yaparım doğumuı
tabi inş sağlıklı geçerse hamileliğim
izmirde hangi doktora gidiosunuz kızlar benim ailem izmirde belki yazın okullar kapanınca oraya gider orda yaparım doğumuı
tabi inş sağlıklı geçerse hamileliğim
selam kızlar yeni gelenler hoşgelmiş,
eylül bebişi olacak bebişlerimiz kısmetse biraz erken belki bunu düşünmek için ama eylülde ne giydirilir acaba bebeğe ya benim oğlum ekimde doğmuştu o zaman hava soğuyo biraz tulumları yelekleri giydirdik ama eylül çok serin olmaz bebek üşememlide ne giydirilir acaba??
yaa icim bir tuhaf oldu biliyomusun
gozumun onunde canlandirdim
evet bugün sudan tiksinme olayına da başlamış bulunuyorum. ağzım çok kuruyor su içmem gerek nasıl olcek bilmiyorum. öğle yemeği yemek istemiyorum çünkü her şeyden tiksiniyorum. şu günleri hayırlısı ile atlatayım inşallah. çok zor bir durum.
Fendemende okuduklarıma göre sen de Bitlis'tesin. Ben Tatvan'dayım. Bitlis devlet hastanesinde bir erkek doktor önermişlerdi adını hatırlayamadım. Hangi doktora gidiyorsun, İlgili mi? Ben devlet hastanesine gittim. Hiiiiç ilgilenmiyorlar sağolsunlar. Sorularına bile binbir rica minnetle cevap veriyorlar. O kadar kalabalık ki. Burda can hastanesi var özel. Onun hakkında da çok iyi şeyler duymadım. Ve devlet hastanesinden çok daha kalabalık. Kalp atışını duyduktan sonra özel muaynehaneye gideceğim ben. Ama devletten de takip yaptırmak istiyorum aynı zamanda onlar daha tecrübeli olurlar. Devlet hastanesinde gerçekten ilgili bir doktor varsa bana da tavsiyede bulunur musun? Şimdiden teşekkürler...
bizim bebişlerimiz aynı zamanda doğcak senle öyle gözüküyor yani,
doğum yaptığın ilk zamanlar bu benimmi diyorsun şimdi bunu benmi doğurdum tuhaf geliyo insana, canından can oluyo daha ne olsun
2008 ekim doğumlu oğlum var benim ilk aşkım prensim benim
selam
size bişey sorabilir miyim ? çogunuz sanırım gebeliğinizi yeni öğrendiniz. bata kaç gün kala ya da kaç gün geçince idrarda çift çizgiyi gördünüz acaba :26:
yani 35 günde gördün çift çizgiyi demi canım.ben bugün test yaptım ama maalesef dediğin gibi hayal kırıklığı. halbuki ateşim çok iyi gidiyordu hala da yüksek. hiç umudum yok ama hala acaba mı diyorumBen çift çizgiyi 21 aralıkta gördüm yani son adetimden 5 hafta sonra. Öncelikle adetinden gün geçmesini beklemen en mantıklısı. Erken davranırsan hayal kırıklığı oluyor çünkü :2:
selam
size bişey sorabilir miyim ? çogunuz sanırım gebeliğinizi yeni öğrendiniz. bata kaç gün kala ya da kaç gün geçince idrarda çift çizgiyi gördünüz acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?