2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Galiba bende Rabbim nasip ederse Eylül 2013'te bebeğimi kucağıma alacağım. Şu anda 6 + 4 günlük hamileyim ama hala bebeğimin kalp atışlarını duyamadık
gebelikte öyle bir durum var ki, bebekler anne karnında gün gün gelişiyor. yani bugün gitmiş olsan belkide duyacaksındır.
Allah tamamına erdirsin inşallah.

sende hoşgeldin hatun. valla eylülde iç zıbın, üstüne tulum, üstüne de yine penye yelek giydiririm herhalde. yani havanın o anki durumuna göre hareket edicem açıkçası. ama genelde bu şekilde giydirirm. hiç yün giydirmeyi düşünmüyorum. :))
doktordan geldim şimdi 5+1 haftalık dedi. çok küçük su kesesi görünüyor dedi. 13.3 mm çıktı 2 hafta sonu çağırdı kalp atışlarını duymaya. boş gebelik falan duyuyorum ondan korkuyorum
Allah tamamına erdirsin inşallah canım. hooop kötü düşünceleri atıyoruz pozitif oluyoruz ki, güzel bir gebelik geçirebilelim. kalp atışları için evet erken, bazı insanlarda 6 hafta bazılarında 7 haftalık duyuluyor kalp atışları garanti olsun diye 2 hafta sonra çağırmıştır. benim dr umda normalde 17 ocakta (2 hafta sonrası) gelmemi istedi ama ben 21-22 gibi giderim sanırım. çok acele etmek istemiyorum. :))

az önce okudum bitki çaylarını 2 bardaktan fazla tüketmeyim, ancak ada çayını hiç içmeyin yazıyor. düşük tehlikesi oluyormuş.

benim aptt fln normal aralıklardaydı en son. adam cok yogun devlet hastanesı. sureklı bır sey sormaya gıren cıkan oluyor.
umarım dıkkatlı olmustur

izmirde hangi doktora gidiosunuz kızlar benim ailem izmirde belki yazın okullar kapanınca oraya gider orda yaparım doğumuı
tabi inş sağlıklı geçerse hamileliğim

izmirde hangi doktora gidiosunuz kızlar benim ailem izmirde belki yazın okullar kapanınca oraya gider orda yaparım doğumuı

Insallah guzel gecsin. Izmir Kent hast dogum yaptm. Doktorum disaridan orda yapio hep, Ibrahim yanik. Kendisi Kordon Klinik sahibi

Fendemende okuduklarıma göre sen de Bitlis'tesin. Ben Tatvan'dayım. Bitlis devlet hastanesinde bir erkek doktor önermişlerdi adını hatırlayamadım. Hangi doktora gidiyorsun, İlgili mi? Ben devlet hastanesine gittim. Hiiiiç ilgilenmiyorlar sağolsunlar. Sorularına bile binbir rica minnetle cevap veriyorlar. O kadar kalabalık ki. Burda can hastanesi var özel. Onun hakkında da çok iyi şeyler duymadım. Ve devlet hastanesinden çok daha kalabalık. Kalp atışını duyduktan sonra özel muaynehaneye gideceğim ben. Ama devletten de takip yaptırmak istiyorum aynı zamanda onlar daha tecrübeli olurlar. Devlet hastanesinde gerçekten ilgili bir doktor varsa bana da tavsiyede bulunur musun? Şimdiden teşekkürler...

yaa icim bir tuhaf oldu biliyomusun
gozumun onunde canlandirdim

yaa icim bir tuhaf oldu biliyomusun
gozumun onunde canlandirdim

bizim bebişlerimiz aynı zamanda doğcak senle öyle gözüküyor yani,
doğum yaptığın ilk zamanlar bu benimmi diyorsun şimdi bunu benmi doğurdum tuhaf geliyo insana, canından can oluyo daha ne olsun

evet bugün sudan tiksinme olayına da başlamış bulunuyorum. ağzım çok kuruyor su içmem gerek nasıl olcek bilmiyorum. öğle yemeği yemek istemiyorum çünkü her şeyden tiksiniyorum. şu günleri hayırlısı ile atlatayım inşallah. çok zor bir durum.

allah kolaylık versin canım
benimde başlar o günlerim haftaya bekliyorum bunları ilk gebeliğimde yaşamıştım bunları, elimi sabunlamayadım ben ya o bile iğrenç geliyodu sende nasıl durumlar kokularla aran nasıl?

canım ben merkezdeyim burdaki devlet hastanesine gittim filiz hanım ve mehmet beye
filiz hanım daha ilgili geldi bana ama yine de devlet hastanesi kadın doğum kalabalık askeri hastane doktoru var rıza efendi karaca bende 3. ayımdan itibaren ona özel gitmeyi düşünüyorum ve burdaki tüm memurlar can hastanesinde doğum yapıyor malesef fazla seçenek yok
devlet hastaneleri de kalabalık işte sıkıntılı yani
bir de devlet hastanelerinde doğuma ebeler giriyor sadece doktorlar müdahale gerekirse giriyor ve ben normal de olsam sezaryen de olsam epidural istiytorum bu da can hastanesinde olur ancak
ya da dediğim gibi yazın izmire gitmekten başka çare yok

Son düzenleme:
bizim bebişlerimiz aynı zamanda doğcak senle öyle gözüküyor yani,
doğum yaptığın ilk zamanlar bu benimmi diyorsun şimdi bunu benmi doğurdum tuhaf geliyo insana, canından can oluyo daha ne olsun

senin ilk'i kac yasinda tatlim aralari ne kadar olcak?

Ad
Valla zor olcak ama su icmek zorundasin. Bol icmeli gebeler. Ben fazla icenlerdenim htta dr. Asiri icen birisin ictikce icesin gelio azalt demisti:)) nasil likir likir. Agiz kurulugu fazla icende de olurms ondn azalt diodu.

Giyim konusu, ev derecesi tam olack bebege gre bu yuzden siz nslsaniz bebek de ayni olsun kat kat fazla sick da iyi dgl ztn. Ada kis dogmasina rgmen kisa kllu ustune citcitli bady giydi eylulde habaya gore da bakarkz. Arkadaslar cok zor bir ayda dogum yapacagiz. Allah yardimciiiz olsun. Sicaklarda son ay ins. Kolay gecer

selam

size bişey sorabilir miyim ? çogunuz sanırım gebeliğinizi yeni öğrendiniz. bata kaç gün kala ya da kaç gün geçince idrarda çift çizgiyi gördünüz acaba :26:

selam

size bişey sorabilir miyim ? çogunuz sanırım gebeliğinizi yeni öğrendiniz. bata kaç gün kala ya da kaç gün geçince idrarda çift çizgiyi gördünüz acaba :26:

Ben çift çizgiyi 21 aralıkta gördüm yani son adetimden 5 hafta sonra. Öncelikle adetinden gün geçmesini beklemen en mantıklısı. Erken davranırsan hayal kırıklığı oluyor çünkü :2:

ben adet olmam gerektiği gün yaptım çift çizgi gördüm fakat benim adetim 26-28 günde bir olur yani 7 aralıkta adet olmuştum ama 7 ocakta değil 4 ocakta adet olmalıydım, yani 7 sinde günüm zaten geçmiş oluyordu bu yüzdende 7 ocakta yaptığım testte çift çizgi gördüm.

o tamamen senin adet döngünle ilgili bir şey ama kesin idrardan kart testle yapacaksan testi adet gecikmenden sonra 7.günde bile belirebilir çift çizgi öncesinde hiç bir şey çıkmayabilir yani

Ben çift çizgiyi 21 aralıkta gördüm yani son adetimden 5 hafta sonra. Öncelikle adetinden gün geçmesini beklemen en mantıklısı. Erken davranırsan hayal kırıklığı oluyor çünkü :2:
yani 35 günde gördün çift çizgiyi demi canım.ben bugün test yaptım ama maalesef dediğin gibi hayal kırıklığı. halbuki ateşim çok iyi gidiyordu hala da yüksek. hiç umudum yok ama hala acaba mı diyorum eğer olsaydı bende eylül annesi olacaktım o yüzden size yazdım neyse hayırlısı rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıcakla kavuşun inşallah..

selam

Bat 1 Ocaktı sabrettim 3 ocak gecesi yaptım tahlil çift çizgi çıktı belirgin bir şekilde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…