günaydınn güzel annelerr o kadar çok şey yazmışsınızki okuyamadım hepsini
dün doktora gittik keseciğimizi gördük çok şükür benim tahmin ettiğimden daha büyükmüş
meleğim 5+3 çıktı. herşey normal dedi ama azcık kanama gördü. ilaç verdi . 1 hafta kendine daha
çok dikkat et dedi... kızlarr kötü bişey olmaz dimi
içmiyorum öyle şeyler ama biraz korktum açıkcası. inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza meleklerimizibir şey olmaz inşallah istirahat et biraz bence birde bitki çaylarından özellikle kaçın bu ara bence.
günaydınlarrrrr
valla bnm de burnum tıkalı napcam ben yaa
bi de o kadar dikkat ediyorum offff
günaydınlarrrrr
inşallah canım istediğin gibi ikinci görünür...
canım hayırlısı sağlıklı olsun da nasıl olursa kaç tane olursa olsun.biz tüpçüler herşeye razıyız biliyorsun.o kadar bekledik emek verdik acı çektik üzüldük ağladık ama güzel haberlerimizi aldık inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız...
Herkese günaydın arkadaşlar... Benim de sat 05 aralık ve ben de 2013 ün ilk günlerinde idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim. Daha sonra kan testiyle de sonucu doğrulattım.Aslında kese ve kalp sesini duymadan buraya yazmayacaktım ama dayanamadım
İnşallah hepimiz sorunsuz bir hamileilik geçiririz ve bebeğimizin ilk günlerini de buradan konuşuruz...
Dogan cuceloglunun kardesi varms cok iyimis arkadasim . Bir bakin arastr istersen.
Tukino luften strees yapmakalp atisi bazen 7-8 de de olabiliyor cnm
günaydın 2013 ün en şanslı anneleri.
her şeyden önce güzel, sağlıklı ve hayırlı bir gün diliyorum herkese tabii kendime de.
valla topik almış başını gitmiş hızınıza yetişmek çok zor. :)) yazılanlara biraz göz gezdirebildim. hatta bazı yazılara cevap yazmak isterim.
fendemende; kilo konusunda katılıyorum size, ama kontrolü elden bırakmamak da lazım açıkçası. herşeyin hayırlısı. :)
İlhanazz ve pamuk34şeker ; bayanlar, anladığım kadarıyla çok heyecanlısınız ve ister istemez stres yapıyorsunuz normal olarak. o yüzden netten hafta hafta gebelik sitelerine bakabilirsiniz. en azından kafanız biraz rahat olacaktır diye düşünüyorum.
yarem21; canım Allah gönlünee göre versin dilerim. adetini çok geçmediyse biraz daha bekle istersen. sonrasından belki daha net çıkar.
cenzey : hoşgeldin.
sid16 ; siz ne iğnesi oluyorsunuz.
bu arada benim mide bulantılarım az da olsa devam ediyor. herşeyi yiyemiyorum. en sevdiğim şeyler bile midemi bulandırıyor. dilerim bu durumu hayırlısı ile atlatırım. bende dr.a 20 sinde falan giderim. ilk gittiğimde daha 5 haftayı doldurmamıştı. ve karnımdan bakınca kese görünmedi. alttan bakayımmı dedi ama ben kabul etmedim çok tiksindiriyor beni o durum. neyse haftaya hem keseyi görürüm hemde kalp atışlarını duyarım inşallah. :))
burada da baya pıhtılı anne varmış..
bende pıhtılıyım..malesef..
yarın sonucum yükselmişse iğnemi alıp gidicem doktora..
tukino sen ilk bebeğinide de iğneyle mi geçirdin hamilelğini??
mojeli de pıhtılıymış...başka varmı?
günaydınlarrrrr
canım aslında bu iğneleri nasıl verdikleriyle ilgili tam bir bilgi yok ama dedğini bende duymuştum 60 üstü 0,6 diye.birde canım ayda bir koagulasyon testi yaptrmak lazım..belkide 2 haftada bir...aptt,ınr testleri diyolardı sanırım onlara...ben zaten en çok onlara güveniyorum..ben varım. ama kafama takılan bir şey var. doktorunuz neye göre ayarlıyor ıgnenın dozunu koagulasyon testı mı
bana dırek 0.4 verdı ama anlamadım.
bir yerde 60 kılo ustune 0.6 baslandıgını okudum
kan sulandırıcı iğne. hafif düzeyde pıhtılaşmam var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?