2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn güzel annelerr o kadar çok şey yazmışsınızki okuyamadım hepsini
dün doktora gittik keseciğimizi gördük çok şükür benim tahmin ettiğimden daha büyükmüş
meleğim 5+3 çıktı. herşey normal dedi ama azcık kanama gördü. ilaç verdi . 1 hafta kendine daha
çok dikkat et dedi... kızlarr kötü bişey olmaz dimi

günaydın 2013 ün en şanslı anneleri.

her şeyden önce güzel, sağlıklı ve hayırlı bir gün diliyorum herkese tabii kendime de.

valla topik almış başını gitmiş hızınıza yetişmek çok zor. :)) yazılanlara biraz göz gezdirebildim. hatta bazı yazılara cevap yazmak isterim.

fendemende; kilo konusunda katılıyorum size, ama kontrolü elden bırakmamak da lazım açıkçası. herşeyin hayırlısı. :)

İlhanazz ve pamuk34şeker ; bayanlar, anladığım kadarıyla çok heyecanlısınız ve ister istemez stres yapıyorsunuz normal olarak. o yüzden netten hafta hafta gebelik sitelerine bakabilirsiniz. en azından kafanız biraz rahat olacaktır diye düşünüyorum.

yarem21; canım Allah gönlünee göre versin dilerim. adetini çok geçmediyse biraz daha bekle istersen. sonrasından belki daha net çıkar.

cenzey : hoşgeldin.

sid16 ; siz ne iğnesi oluyorsunuz.

bu arada benim mide bulantılarım az da olsa devam ediyor. herşeyi yiyemiyorum. en sevdiğim şeyler bile midemi bulandırıyor. dilerim bu durumu hayırlısı ile atlatırım. bende dr.a 20 sinde falan giderim. ilk gittiğimde daha 5 haftayı doldurmamıştı. ve karnımdan bakınca kese görünmedi. alttan bakayımmı dedi ama ben kabul etmedim çok tiksindiriyor beni o durum. neyse haftaya hem keseyi görürüm hemde kalp atışlarını duyarım inşallah. :))

bir şey olmaz inşallah istirahat et biraz bence birde bitki çaylarından özellikle kaçın bu ara bence.

felicityy benide eylül annelerinin arasına katar mısın ?
arkadaşlar ben pek yazamasamda sizleri takip ediyorum. bide bulantılarım özellikle geceleri karın ağrılarım çok fazla.
daha doktara gitmedim biraz daha bekliyorum en azından kalp atışını duyabileyim diye:)

Dogan cuceloglunun kardesi varms cok iyimis arkadasim . Bir bakin arastr istersen.

Tukino luften strees yapma kalp atisi bazen 7-8 de de olabiliyor cnm

inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
benin ilk tüp bebek denememdi ve ilk bebeğim inşallah sağlıklada gelir

canımm maşallah size dünde benm kese görme günümdü ve 1 kese gördük sağlıkla gelirler kucağımıza inşallah ,,
senin bebeğin çok güzel bir sürpriz yapmış sana ,canım sen neden üstüste girdin ultrasona 1 hafta arayla dr mu önerdi ?
2.keseyi transferden kaç gün sonra gördün canım ?
bana yine 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için ,

bu arada ikizler de sanırım ikizden şüphelenmiş maşAllah ,Rabbim sağlıkla göndersin yawrularımızı

Gunaydın güzel annemlerrr ve minik meleklerii
yaa ben kafamı kaldıramıyorum uyu uyu içim şişti resmenn oyffff

hayırlı olsun tatlım
aynıyız senle benim da sat 5 aralık
sağlıklı bi hamilelik gecirmen dileğiyle
Dogan cuceloglunun kardesi varms cok iyimis arkadasim . Bir bakin arastr istersen.

Tukino luften strees yapma kalp atisi bazen 7-8 de de olabiliyor cnm

bende soru sorucaktım hang doktora gidiyosunuz bayanlar diye birbirimize fikir verebilir?

Galiba bende Rabbim nasip ederse Eylül 2013'te bebeğimi kucağıma alacağım. Şu anda 6 + 4 günlük hamileyim ama hala bebeğimin kalp atışlarını duyamadık

selam kızlar yeni gelenler hoşgelmiş,
eylül bebişi olacak bebişlerimiz kısmetse biraz erken belki bunu düşünmek için ama eylülde ne giydirilir acaba bebeğe ya benim oğlum ekimde doğmuştu o zaman hava soğuyo biraz tulumları yelekleri giydirdik ama eylül çok serin olmaz bebek üşememlide ne giydirilir acaba??

kan sulandırıcı iğne. hafif düzeyde pıhtılaşmam var.

ben varım. ama kafama takılan bir şey var. doktorunuz neye göre ayarlıyor ıgnenın dozunu koagulasyon testı mı
bana dırek 0.4 verdı ama anlamadım.
bir yerde 60 kılo ustune 0.6 baslandıgını okudum

Son düzenleme:
doktordan geldim şimdi 5+1 haftalık dedi. çok küçük su kesesi görünüyor dedi. 13.3 mm çıktı 2 hafta sonu çağırdı kalp atışlarını duymaya. boş gebelik falan duyuyorum ondan korkuyorum

günaydınlarrrrr
valla bnm de burnum tıkalı napcam ben yaa
bi de o kadar dikkat ediyorum offff

bende aynıyım 3-4 gundur. doktorum asırı osurmedıgın bogaz agrın olmadıgı surece sorun yok dedı. bunlar olursa muayene ol dedı.
sadece burun akıntım var. c vıtamınınden bol besleneceksın. ıhlamur ballı sut ıcebılırsın dedı
bir de atesını olç yukselmemesı gerek dedı

hayırlı olsun tatlım
aynıyız senle benim da sat 5 aralık
sağlıklı bi hamilelik gecirmen dileğiyle

bende soru sorucaktım hang doktora gidiyosunuz bayanlar diye birbirimize fikir verebilir?[/QUOTE]

Cnm Izmirde dr.um. Burdaysaniz soylerim tbi bir ark sormustu Anadolu Yakasindn ona cvp vereym dedim

ben varım. ama kafama takılan bir şey var. doktorunuz neye göre ayarlıyor ıgnenın dozunu koagulasyon testı mı
bana dırek 0.4 verdı ama anlamadım.
bir yerde 60 kılo ustune 0.6 baslandıgını okudum
canım aslında bu iğneleri nasıl verdikleriyle ilgili tam bir bilgi yok ama dedğini bende duymuştum 60 üstü 0,6 diye.birde canım ayda bir koagulasyon testi yaptrmak lazım..belkide 2 haftada bir...aptt,ınr testleri diyolardı sanırım onlara...ben zaten en çok onlara güveniyorum..

bu ara salı günü 68 olan hcg değerim perşembe günü 161 çıkmış..bende artışı görünce iğnemi yaptrdım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…