çok zor bir durum dimi??evet canım adetim 3 gün geçmişti başladım hergün iğne yapıyoruz.
ama doktorum inşallah geç kalmamışızdır dedi titiz biraz o tarafını seviyorum.
kalp atışını pazartesi duyucaz inşallah bi problem çıkmaz
çok zor bir durum dimi??
şu an hamileyim ama hep bir korku..
halbuki ilkinde ne kdar çok sevinmiştim..
senin bebeğin var sanırım bu ikinci bebeğin
bende iğnelerime biraz geç başladım beni korkutuyor o yuzden acıkcası.
artık kendım vuruyorum ama daha az morarıyor hatta bence daha basarılıyım:)
canım benim kese 5 mm 6+1 senin 13 mm se daha fazla olmalı bence 6+ 4 fln bu arda 20 mm olmadan kese içinde bebek görünmezmiş benim doktorum öyle dedimerhaba kızlar koca haftadır dedğim gibi bugün doktora gittim.. geçen hafta gittiğim yer hiç içeme sinmediğinden başka bi yere gittim geçen haftaki doktor ( yani ilk teşhisi koyan) 5 haftalıksınız dedi ... bu haftaki daha yeni 5 hafta +3 görünüyor dedi tamam onada...
diğer doktor karnımdan göremediğimden vajinal ultrasonla bakmıştı(ilk doktor yani) ve öle görmüştü bu günkü karından baktı ve keseciği gördü yani diğer ki gibi sadece geçen hafta 5,8mm bu haftaki 13 mm ama içinde bebek henüz küçük görünmez dediiidoğrumu ki yaa üzüldüm soramadım 10 gün sonra gene gitcem ama içim bi garip oldu geçen ghaftaki alltan baktığı için mi? gördü hemen bu seferki karından gördü ?? iyimi yoksa kötümü karıştım kaldım yaa :2:
Merhaba kızlar,
Kalp atışı için dayanamıyorum demiştim pazartesiydi randevum meraklandım bugün gittim aslında bugünde gözükmesi gerekirdi dedi. Bebek görnüyor yolksac görünüyor herşey yolunda gibi ama kalp atımı yok(( çok şaşırdım ilk çocuğumda bu günlerde kalp atımı vardı şuan çok umutsuzlaştım bir hafta sonra çağırdı ama ben kendimi en kötüye hazırladım bile ( Alttanda baktı yok yok yok...
günaydın sevgili anne adayları...
Çin takvimine baş vurup bebişinin cinsiyetine bakan var mı ben dayanamayıp baktıp dogrulugu tartışılır tabi ama benim bebiş kız cıktı :)
isteyenler önce buradan çin takvimine göre kendi yaşlarını hesaplasın:Caps chinois: âge chinois, date de naissance chinoise, calcul de votre âge chinois: Année 2013
sonrada çıkan yaş ile hamilekaldıgınız ayın kesiştiği noktada çıkan cinsiyete bakmak için bu panoyu kullanın :in Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Tahmini, in Takvimi Hesaplama, Doum Ya
Sonuçları paylaşırsanız sevinirim :))
günaydın sanada, ben öyle şeylere inanmıyorum inanmakta istemiyorum zaten çünkü benim bebişim erkek görünüyor yine oysa ben kız istiyorum, zaten %50 doğru olma ihtimali var atsalar bile tutuyo olabilir.
benim bu ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde 27 yaşımdaydım ocakta gebe kalmıştım onda baktım kız diyodu ama erkek oldu, geçen ay bi yerde gördüm yine nette baktım yaşınızın üzerine bir yaş ekleyin diyor o şekilde bakınca 28 yaş ocak erkek çıkıyo evet. ama niye bi yaş değilmi? birde en çok kafama takılan nokta şu aynı gece gebe kalıp çift yumurta ikizi olan ve biri kız diğeri erkek bebek dünyaya getirenler nasıl olacak ozaman
demek yanlış çıkanlarda olmuş bak buna çok sevindimçünkü kime sorsam benimki doğru çıktı diyo ama bu imkansız bilime ayrıkı değilmi ama
neyse erkek yada kız fark etmez aslında sağlıkla doğsunlarda ama işte yinede bir anneye bir kız evlat lazım diye düşünüyorum, allah sanada hayırlısıyla kucana almak nasip etsin
bebişime şu tulumda istiyorum ya çok tatlı görünüyo Vipdükkan.com | Özel Alışveriş Kulübü | BABY GREEN SALE | Kadife Figürlü Tulum yeşilindne bulsam alcam hemen
demek yanlış çıkanlarda olmuş bak buna çok sevindimçünkü kime sorsam benimki doğru çıktı diyo ama bu imkansız bilime ayrıkı değilmi ama
neyse erkek yada kız fark etmez aslında sağlıkla doğsunlarda ama işte yinede bir anneye bir kız evlat lazım diye düşünüyorum, allah sanada hayırlısıyla kucana almak nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?