2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok zor bir durum dimi??
şu an hamileyim ama hep bir korku..
halbuki ilkinde ne kdar çok sevinmiştim..
senin bebeğin var sanırım bu ikinci bebeğin

bende iğnelerime biraz geç başladım beni korkutuyor o yuzden acıkcası.
artık kendım vuruyorum ama daha az morarıyor hatta bence daha basarılıyım:)

çok zor bir durum dimi??
şu an hamileyim ama hep bir korku..
halbuki ilkinde ne kdar çok sevinmiştim..
senin bebeğin var sanırım bu ikinci bebeğin

stres yapıyorum elimde değil
benim üçüncü hamilelik ama henüz çocuğum yok
eylülde hep beraber doğururuz inşallah :)

canım benim kese 5 mm 6+1 senin 13 mm se daha fazla olmalı bence 6+ 4 fln bu arda 20 mm olmadan kese içinde bebek görünmezmiş benim doktorum öyle dedi

Umarım haftaya görürsün bebeğinin kalp atışlarını. Endişelerimiz aynı Benim de SAT: 22 Kasım. Kalp atımlarını duyarım dediğim gün bebek bile görünmedi, bir tek kese ve yolk sac göründü. Yarın için doktordan randevu aldım. Biraz daha sabredebilir miyim acaba, belki bir hafta daha sabretmeli miyim bilmiyorum. Yine görünmezse zaten bir hafta sonra yine gel diyecekler.. Haberlerini bekliyorum arkadaşım.

Herkese günaydın arkadaşlar... Benim de sat 05 aralık ve ben de 2013 ün ilk günlerinde idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim. Daha sonra kan testiyle de sonucu doğrulattım.Aslında kese ve kalp sesini duymadan buraya yazmayacaktım ama dayanamadım
İnşallah hepimiz sorunsuz bir hamileilik geçiririz ve bebeğimizin ilk günlerini de buradan konuşuruz...

günaydın sevgili anne adayları...

Çin takvimine baş vurup bebişinin cinsiyetine bakan var mı ben dayanamayıp baktıp dogrulugu tartışılır tabi ama benim bebiş kız cıktı :)

isteyenler önce buradan çin takvimine göre kendi yaşlarını hesaplasın:Caps chinois: âge chinois, date de naissance chinoise, calcul de votre âge chinois: Année 2013

sonrada çıkan yaş ile hamilekaldıgınız ayın kesiştiği noktada çıkan cinsiyete bakmak için bu panoyu kullanın :in Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Tahmini, in Takvimi Hesaplama, Doum Ya
Sonuçları paylaşırsanız sevinirim :))

günaydın sanada, ben öyle şeylere inanmıyorum inanmakta istemiyorum zaten çünkü benim bebişim erkek görünüyor yine oysa ben kız istiyorum, zaten %50 doğru olma ihtimali var atsalar bile tutuyo olabilir.

benim bu ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde 27 yaşımdaydım ocakta gebe kalmıştım onda baktım kız diyodu ama erkek oldu, geçen ay bi yerde gördüm yine nette baktım yaşınızın üzerine bir yaş ekleyin diyor o şekilde bakınca 28 yaş ocak erkek çıkıyo evet. ama niye bi yaş değilmi? birde en çok kafama takılan nokta şu aynı gece gebe kalıp çift yumurta ikizi olan ve biri kız diğeri erkek bebek dünyaya getirenler nasıl olacak ozaman

Yazdıkların da çok haklısın ben de dogrulıgı kesin degil diye belirtmiştim zaten çünkü farklı çıktıgını söyleyen arkadaşlarım da oldu ama ben işin eglence tarafındayı nasılsa 5-6 haftaya hepimiz ögrenicez gerçegi o zamana kadar küçük bir neşe kaynagı olabilir dedim kendimce :))

demek yanlış çıkanlarda olmuş bak buna çok sevindim çünkü kime sorsam benimki doğru çıktı diyo ama bu imkansız bilime ayrıkı değilmi ama

neyse erkek yada kız fark etmez aslında sağlıkla doğsunlarda ama işte yinede bir anneye bir kız evlat lazım diye düşünüyorum, allah sanada hayırlısıyla kucana almak nasip etsin

evet evet kesinlikle yanlış çıkanlar da oluyor.Allah gönlünden geçeni versin canm kız evlat başka derler hep benim gönlümden geçen de o ama nasip neyse kabulumuz.yeterki saglıklı olsunlar.

Benim ilk gebeligimde kiz diyordu bi kizim oldu bundada erkek diyor nakalim ilerleyen zamanlarda ogrwnices hayirlisi olsun

Arkadaşlar bende hep bir korku var Allah korusun bir aksilik oalcak diye, o nedenle hiç bu türlü bebek eşyalarına bakamıyorum.
Kendimi bazen bakarken yakalıyorum hemen kapatıyorum erkenden heveslenmeyim diye...
Size de böyle oluyor mu ?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…