valla ben suan komsumun kocasına gidiyorum bana aaaaa komsunun kocasına mı acıyosun diyolar ... 1 ben hamileysem acmayı göze alıcam.. 2 o adam bu iş için okumus... 3 kadın doğumcu kanamalı akıntılı vajina görüyo bundan mı tahrik olcak ve evde taş gibi karısı varken benim gibi göbeklisini ödem tutmuşunu napsın
:) ya arkadaşlar ben hiç bu zamana kadar erkek doktora gitmeyin dedim mi . demedim demem de bütün doktorlar sapıktır da demedim dememde . sadece bayan varken erkek doktora gitmem dedim mem dedim farkındaysanız kim naparsa yapsın ya banane bela aldım başıma .
Hangisine cevap yazacağımı bilemedim. Saatlerce açıklama yapabilirim ama kusura bakma, anlamazsın...
Çevir kazı yanmasın; o yazdıklarından kıyafeti uygun olmayanın tecavüzü hak ettiği sonucu çıkıyor, bir kadından bunu duymak o kadar mide bulandırıcı ki
Dini olarak bence işine gelen hadisi alıp uygulamışsın asıl siyah peçenin sol gözü kapatacak şekilde nasıl giyileceğini tarif eden hadis tüm Müslüman ülkelerde uygulanıyor. Madem sadece Kuran ve hadislere bakıp bilimi yok sayacaksın o zaman tam uygula dinini sonra eleştir açık giyineni ve akla, deneyle, var olanla ilgilenen pozitif bilimi
ooo ileri gidiyosun haddini bil derler insana ..
sen benim dinimi ne kadar uyguladıımı bilmeden nasıl bu kadar kkesin hükümlerle konuşabiliyosun . sadece gözlerim ve burnum dışarıda kalacak şekilde simsiyah giyiniyorum ben. müslüman ülkelerde yapılan uygulamaları soran yok sana sen ne uyguluyosun buda kimsenin umurunda değil . söylemediğim ve asla söylemeyecegim sözleri benden çıkmış gibi lanse edip bana iftira atıyosun ve sana hakkımı helal etmiyorum .
ben ne bütün doktorlar sapıktır dedim
ne erkek doktora gitmeyin dedim
ne açık giyinen herkes tecavüzü hakeder dedim
ne baba kızına nede abi kardeşine tcvz edebilir dedim
dememi istediniz ama demediğim için uydurarak konu yaratıyosunuz alacagınız primler banka hesabınıza yatmaz .
ben hiçbir şeyi de yoksaymıyorum Allahın emrinin oldugu yerde kul sözü sukut eder .
bilimi yok saymıyorum bilimin kaynagı olan Kuran varken gerisi teferruattır biziimde hak varken batılla işimiz olmaz bunu söylüyorum
bide neden bu kadar zorunuza gidiyo ki ben pozitif blimi islamın arkasında tuttum diye yok olmadı ki size ilim bilim ve pozitifliğinizle mutluluklar dilerim bi daha benim yazılarımı alınttı yaparak lütfen cevap vermeyin
benim de ilk 4 ayım bulantıyla kusmayla geçti tam geçti azaldı derken 3-4 gündür yine çıkarıyorum bulantı mide yanması hepsi var ptesi de şeker yükeme testim var aç karnına olduğundan korkuyorum halsiz kalırım diye aç karnına ben çok fena oluyorum yaaa:18:
Eki Görüntüle 701205 Eki Görüntüle 701207 Eki Görüntüle 701208 Eki Görüntüle 701210 Eki Görüntüle 701211 Eki Görüntüle 701212
bunlar da benim kızımın cicileri arkadaşlar ama ben hala korkuyorum kıyafet almaya 2-3 doktor da kız dedi ama benim iş yerimde bir abla 9 aya kadar kız biliyormuş son ayda kesin erkek olduğunu öğrenmişler öyle bir sürpriz olmasını istemiyorum
kız uğraşma caydemledim ..bu 1500 yıllık mevzu ınanan ınandığı gibi yaşasın..sizin dininiz size benim dinim bana demış.a.s. kıyamadım sana gece gece..hakkaten carmı gıyıyon kız ıdolum oldun bak şimdi
:) canımsın evet uzun 1,80cmlik siyah eşarpla peçe yapıyorum ve ferace giyiyorum . çarşaff yada sultanbaşı için hazır değilim pek. ama ilerde inş. ya sizin dininiz size benim dinim bana dedikleri başka dine mensup olanlar müslüman olanların bu kadar dini az bilmeleri üzüyor beni. tamam dogru olan bu ama biz uygulayamıyoruz demekle ,inkar etmenin arasında çok büyük fark var
. ama insan inanmak istemeli bizim bi hoca var .inanmak istemeyene peygamber dirilip anlatsa nafile derdi. yazını geç farkettim bebek giysilerine dalmışım çokk çalışması gerek kocişin bu ayın 8inde bütün paralarını harcıycaz yavrularımla :)
Gunaydun anneler :) kargalar kahvalti etmeden ben gene uyandim. Kahvalti ettim. Hastaligim gecti gibi ama gece uyurken cok zorlandim. 2 saattir uyanigim minik melegim hic kipirdamadikarniminda heryeri yumusacik. Gece kacti gitti mi ne oldu kizima. Panik oldum biraz. Sirt ustu yatinca hemen kipirdanirdi. Tik yok uff salliyorum karnimi hafif hafif gene ses seda yok... hayir olsun insallah.
valla ben suan komsumun kocasına gidiyorum bana aaaaa komsunun kocasına mı acıyosun diyolar ... 1 ben hamileysem acmayı göze alıcam.. 2 o adam bu iş için okumus... 3 kadın doğumcu kanamalı akıntılı vajina görüyo bundan mı tahrik olcak ve evde taş gibi karısı varken benim gibi göbeklisini ödem tutmuşunu napsın
bu yoruma koptum bu arada bende bayan doktora gıdıyorum ama erkeklerın bu konuda daha ıyı olduklarını duşunuyorum. bu arada kızlar ben daha hıç hıssetmedım mınığımı. ilk gebeliğim
Gunaydun anneler :) kargalar kahvalti etmeden ben gene uyandim. Kahvalti ettim. Hastaligim gecti gibi ama gece uyurken cok zorlandim. 2 saattir uyanigim minik melegim hic kipirdamadikarniminda heryeri yumusacik. Gece kacti gitti mi ne oldu kizima. Panik oldum biraz. Sirt ustu yatinca hemen kipirdanirdi. Tik yok uff salliyorum karnimi hafif hafif gene ses seda yok... hayir olsun insallah.
kızlar ben hala hissetmıyorum kızımı:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?