2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kız uğraşma caydemledim ..bu 1500 yıllık mevzu ınanan ınandığı gibi yaşasın..sizin dininiz size benim dinim bana demış.a.s. kıyamadım sana gece gece..hakkaten carmı gıyıyon kız ıdolum oldun bak şimdi

:) o elbiseyle , babaya hitaben alınmış msj verici zıbına bayıldım :) işte o elbisenin büyügünden diktirt kendine:) ana kız giyersiniz:)
ay geçmiş olsun kusmak çok fena ben 9 ay 10 gün kustum ama başka hastalıgım vardı benim . doktorun verdiği haplar yapıo olmasın tok karna dene . bide geceleri iç . ay Allah kolaylık versin

:) canımsın evet uzun 1,80cmlik siyah eşarpla peçe yapıyorum ve ferace giyiyorum . çarşaff yada sultanbaşı için hazır değilim pek. ama ilerde inş. ya sizin dininiz size benim dinim bana dedikleri başka dine mensup olanlar müslüman olanların bu kadar dini az bilmeleri üzüyor beni. tamam dogru olan bu ama biz uygulayamıyoruz demekle ,inkar etmenin arasında çok büyük fark var
. ama insan inanmak istemeli bizim bi hoca var .inanmak istemeyene peygamber dirilip anlatsa nafile derdi. yazını geç farkettim bebek giysilerine dalmışım çokk çalışması gerek kocişin bu ayın 8inde bütün paralarını harcıycaz yavrularımla :)

ay bu geegebelik sistemi benim kızıma barbie bebek dedi :) 2. trimester e girmişim ffarkında olmadan :) rahmim yukarı çıktı gerçekten de göbek deliğim geriliyo sistem sorunsuz çalışıyo :) küçük minnakım az oynadı dün :) 32 dakika önce bugündü zaman ne çabuk geçiyo . kocacım ders çalışırken uyuyakaldı oğlum uykusunu yarıladı 21,00 dan beri uyuyo :) bende gidiym yatıym gece gezmesi yaptık ayaklarım agrıdı . çoğunuz uyuyosunuz şimdi hepinize rahat ve hayırlı gecelr krampsız uyuşmasız kabussuz öpüldünüz yavrularınız da sevildi göbüş üstünden :)

maşallah ..bıde şu varya tatlım islam olmak başka Müslüman olmak başka mümin olmak başka fln. islam hayranlık dını ama mümin olmak zor icraat ..aynen bende dıyorum 22 de gelıyo eve 23 olmadan horrrrrr ıyı aman sağlıkla çalışsınlar naoalım bız 5 olacak kısmetse

Ooo topik karışmış ben de bir kaç kelam etmek isterim
Bu kadın doktor erkek doktor işi herkesin kendi kararı ve vicdanıdır ama ilim nerde ise bulunuz sözünden itibarla ben de bulundugum yerdeki en iyi doktoru aradım gönül isterdi ki bayan olsun, hanım doktorlarımız da kendilerini çokça geliştirsinler bu benim düşüncem ama ben riskli gebeliklerde oldukca uzman bır kadın doğumcu en azından ankara için duymadım, kadın dogumcular normal giden bir gebeliği gayet guzel takıp edebilir hatta riskli gebelik takibi de yapanlar var ama ben güveniyor muyum hayır
Zira hem kardesım hem annem hem de cogu arkadasım bayan dojtordan cok cektı malesef
Benım durumum farklıydı cok zor bir ameliyat gecırdım acık ameliyat olabilecekken doktorum benim iyilğimi düşündüğü için ameliyatı sonuna dek kapalı sürdürdü ona minnettarız hem ben hem eşim, eşim benden önce koşar Allah bizim karşımıza onu çıkardı der. Eşim beni kıskanmaz mı sakınmaz mı bu tartışmaya girmek istemiyorum zira çook su götürür.. Allah herkese yuvasında huzur versin
Benım ameliyatımı yapabilecek bayan doktor ankara gibi gelişmiş sehırde yoktu. Umarım ilerde olur
Her alanda malesef uzman bayan doktor yok.

Bu arada ben hala tetanoz aşısı olmadım acaba 24 te olabilir miyim ?

İftira dediğin için üşenmeyip yazdıklarını hatırlatacağım son kez, hala da ben yazmadım dersin artık. Alıntıyı da sırf ağzından çıkanı kulağın duysun diye son kez yapıyorum. Haa hakka gelince ne hakkın varmış ki üzerimde helal etmiyormuşsun? Kim olduğunu sanıyorsan

1: "çünkü kendilerinden biliyolar bi erkegin kadına hangi gözle ve hangi nefisle baktıgını bu ister doktor olsun ister dayının oğlu :)" Burada her erkeğin kadına kötü gözle baktığını söylüyorsun ve doktorlar da buna dahil diyorsun, doktor olmaları kadınlara kötü gözle (sapıkça) bakmalarını engellemez...Tüm erkekler sapıktır sana göre. Benim çevremdeki erkekler çıplak olsan senin gibi bir kadına dönüp bakmazlar hiç korkma..

2. HADDİNİ BİLMEZ SENSİN! LAFA BAK: "senin kocan seni sarıp sarmalamadıysa Allahın koydugu kanuna karşı gelmiştir " Sen kimsin de kapanmadığım için kocamın Allah'a karşı geldiğini söylersin! Gafil Benim kocam beni malı gibi görmedi hiçbir zaman ben hep insanımdır her şeyden önce.

3. "abartmadan düzgün giyinip babayla abiyle samimi olabilirsin ama giyim k uşamın edepli olmalı" Bu nasıl bir laftır. Lafa bak laf mı diye adama bak adam mı diye...Ben İzmir'de yaşıyorum burada kızlar bikinilerini de giyer babasına da abisine de sarılır ve muhafazakar illerdeki gibi taciz ve tecavüz olmaz.. Sen herkesi kendi çevren gibi bilme.

4. "modernliğin bu tecvüzleri arttırdıgı da apaçık ortada" Tam tersi ne kadar kapalı olursa toplum o kadar sapkınlık ve sapıklık artar ve kadınlar kızlar gıkını çıkaramaz ezilir, susar..

5. "insanların uydurması olan pozitif bilimleri" lafa tekrar tekrar bakın lütfen. Pozitif bilimler insan uydurmasıymış. Ben bunu 10 yaşındaki bir öğrenciye söylesem bana Orta Çağ'dan mı fırladınız der Ama varmış işte böylesi de zaman ileri gideceğine geriye doğru gidiyor bazılarında
"
6. "kıymetli şeyler saklanır. siz hiç sokakta simitçi tezgahında pırlanta gördünüz mü " İnsan bedenine bu kadar mı tapar bu kadar mı yüceltir... Duyan da güzellik kraliçesi sanır

7. Dini tartışma konusu yapan sensin. Erkek doktor tartışmasını aldın: "sen o anda o doktorun sana nasıl bakacagını bilemediğin için eğer bulabiliyorsan bayan doktora bulamadıysan erkege gidebilirsin zaman ve insanların yaşadıkları yerler dinin kurallarını degiştirmez" diyerek işi "erkek doktora bile bile giden dinin kurallarını çiğner "e getirdin.

Şimdi neyi ben uydurmuşum hepsi senden alıntı. Ama bu gerçekten son olsun senin gibi birine laf anlatamayacağımı başından anlamıştım ama ben kaşındım. İnsanları insan olarak değil de cinsel objeler olarak gören birine ne anlatabilirim ki? Gece gece değer mi kendimi üzmeye diyorum ama böyle bir dünyaya ya da daha da küçültürsem böyle bir ülkeye çocuk getirmekle çok büyük bir hata yaptığımı düşündüğümde kendime kızmamak elimden gelmiyor. Neyse ki çocuğum kız değil, erkek. Sapıklardan da mahalle baskısından da kurtulacak. Kıyafetinden, davranışlarından, dışarıya saat kaçta çıktığına kadar her konuda özgür olacak bu berbat toplumda...Yazıklar olsun...

Dini yorum, tartışma yasaktır.
Lütfen topiği amacı dışına çıkarmayınız...

Gunaydun anneler :) kargalar kahvalti etmeden ben gene uyandim. Kahvalti ettim. Hastaligim gecti gibi ama gece uyurken cok zorlandim. 2 saattir uyanigim minik melegim hic kipirdamadi karniminda heryeri yumusacik. Gece kacti gitti mi ne oldu kizima. Panik oldum biraz. Sirt ustu yatinca hemen kipirdanirdi. Tik yok uff salliyorum karnimi hafif hafif gene ses seda yok... hayir olsun insallah.

Günaydıınn
Ben de erkencşyim gece sık sık uyanıyorum
Canım sen kacıncı kaftadasın ben 22 nın içineyım benım gun boyu bır ıkı kez tekme atıyor neden panık oldun ki
Bebek hareketlerı tutarlı olmaz dıyorlar bu haftalarda kaslar daha yenı güçleniyor
Ve hareketi hissetmk de bebeğin pozisyonu ile ilgili imiş
Arkadas 25. Haftasında 3 gün hissetmediği oldu telaş olma
Üstelik de bebişlerin tekme atma zorunluluğu yok biz iraz içimiz rahatlasın diye sürekli bunu bekliyoruz :))
Rahat ol

herkese günaydın kızlar...geçmişi okudum topik biraz karışmış gibi...ya bizim buradaki amacımız bebeklerimiz ve onların gelişimleri hakkında konuşmak...neyse...arethusa dün akşam okudum eşime verdiğin bilgiyi o da defne isminin hikayesini bilmiyormuş bizi bu konuda bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederiz...ya sıcaklar beni ciddi ciddi etkilemeye başladı haziran temmuz ve ağustosu düşünemiyorum bile...allah yardımcımız olsun...ya kızlar ben şu an bile ev işlerini yetiştirmekte çok zorlanıyorum iki kişiyken bile çamaşır ütü temizlik hiç bitmiyor herkes bebek doğsun asıl sen o zaman gör diyorlar bebeğimi çok seviyorum ama ona yetebilecek miyim diye de çok korkuyorum sizce bu normal mi?garip durumlarda ağlamak geliyor içimden...dün kardeşimle konuştuktan sonra durduk yere ağladım...acaba hamilelik depresyonuna mı girdim?

günaydın hanımlarr
benim göbüş aldı başını gidiyo ve miniğimi şu son 1 haftadır daha iyi hissediyorum,en azından kıpraşan minikmi yoksa gazmı ayırabiliyorum :)
topige cok sık giremiyorum hepinizi merak edip duruyorum fırsat buldukça ugramaya calışıyorum kızlar,kardeşim asker yolcusu bu günlerde pekbi keyifsizim bebeğim doğduğunda bitanecik dayısı benim canımın yarısı yanımızda olamicak

Son düzenleme:
Günaydın güzeller,minik prens ve prensesler...

bugün haftanın son günü..yarın işe gelmeyeceğim walla kaç haftadır canım çıktı
yarın nasipse kızıma beşik falan bakalım diyoruz..sabah erkenden düşecez yollara..ufaktan başlamak lazım alışverişe diye düşündük..özellikle de sıcaklarda gezmek zor olacağı için.
bu arada dün gece eşim ilk defa kızımızın tekmelerini hissetti..çok mutlu oldu..kızım şimdiden babacı walla.babası konuşmaya başladı onunla hemen tekmelere başladı..şok oldum....çok ta mutlu oldum ama...

günaydınn koca göbişli anneler ve onların jelibonları
gün güneşli ve ben çok neşeli
ama benim kız geceleri kıpır kıpır cadı uyutmuyor annesini

canım sabahları ben de uyanınca karnım daha az belli oluyor
hatta eşim kızımı nereye sakladın diye takılıyor
ben de kız geceleri dışarı çıkıyor sabah dönüyor babası diyorum

bu arada hidayet türkoğlunun kızı olmuş adını lina koymuş
anlamı da Lina pek çok dilde var olan, anlamlarının her dilde çok güzel olduğu bir isim. Kuranda “Hasr” suresinde geçiyor. Arapça’da sevecen, şefkatli, yumuşak huylu anlamına geliyor.
çok hoşuma gitti
kızımın ismi önceden belli olmasa ela eylül diye düşünürdüm bu ismi kız annelerine duyurulur

ne bıleyım cnm dr bıle şaşırdı benım hıssetmememe. netten bakıyorum normal dıyo. 19 haftam bıtıyor nasipse ama hala tık yok. üstelık dra gıttığımde bebeğim kıpır kıpırdı ama hıssetmedım gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…