2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnnnn günaydınnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnn

en güzel eylüllll anneleri ve kocaman göbişin içinde minicik yavruları

ellerim ayaklarım uyuşarak şişmeye devam ediyo
bunlar normalmidir bu ayda
benim gibim olan var mı ?

sanırım iş yerinde bütün gün aşağıda durduğu için oluyo ayaklarım
eve gidiyorum direk soğuk su tuzlu su ve ayak dikmece sırasıylan
sabah kalktığımda düzelmiş oluyo i akşam eve gittiğimde yine şişlik

sanırsam düzeltemicem bu durumu ben

Son düzenleme:
canımcım çok sevindim güzel haberlerle gelmene :)

inşAllah ayrıntılı ultrasonda da için daha çok rahatlar

Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah

cnım giyddiğin çoraplar bileğini sıkıyora da şişmeye sebep oluyormuş, ben babet çoraı fln giyiyorum artık... bu arada bebişin benim doğum günümde doğacak:)

benim deeeeee var, heyecanlıyım ve merak ediyorum oğlumu çok

oyy maşallah görelim bebişlerimizii

günaydın canım
ayakların sanırım çok sallamaktan oluyor çünkü çok sallayıca benimde öyle oluyor ve acıyor bastıkça çok fena

Tuzu iyice azalt canım, benim idrar değerlerim norml çıktı şişmemde yoktu ama doktor yinede tuz,şeker, undan uzak dur dedi.

enbitanemmm canım biz de arkadaşla aynı şeyi konuşuyorduk az önce
o benden 1 hafta önce onda da el ve ayak acaip şişiyormuş
ben de olmadı çok şükür
eğer sürekli oturduğun bir işteysen arada kalk yürü canım yarım saatte bir
bu haftalarda oluyormuş

Tatlım,işyerinde masanın altına ufak bir tabure koy.Ayaklarını mutlaka kaldır.Sallama....Ayaklarının şişmesine o sebep olur.Yüzünde gözünde ellerinde de şişlik var mı? Eğer varsa albümin olabilir,doktorunu bir ara.Bu arada tuzu azalt,kafeini de kes.

selam en güzel hamişlerrr :)) canım bazen benimde öyle oluyorr oynayacaktır birazdan o kadar çok oynayan kızz gün oluyor ki neredeyse hiç oynamıyor haftabir oluyor sonra akşam üzeri başlıyorr :)) geçmiş olsun bu arada hastalığının geçmesine sevindim canım

benim kan değerlerim sınırın biraz altında çıkıyor.tedbir olsun diye sabahları pekmez yiyorum.kan hapımı da içmeden 2 saat önce ve içtikten 2 saat sonra süt ürünlerinden yememeye çalışıyorum . gerçi eczacı kahvaltıdan sonra iç dedi ama kendimce böyle bi tedbir aldım.telefonumun alarmı devamlı kurulu o ilaç bu iğne takılıp gidiyoz

Bende sürekli oturarak çalışıyorum, çok şükür bende şişme olmadı. Tahminim yediklerinden kaynaklanıyor

canım erken doğum riskin de olsa aminiyotik band olmamasına çok sevindim... Rabbim zamanında hayırlısı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini

cnım giyddiğin çoraplar bileğini sıkıyora da şişmeye sebep oluyormuş, ben babet çoraı fln giyiyorum artık... bu arada bebişin benim doğum günümde doğacak:)

sıkma olmuyor canımcım
ihihi :) bende 5 eylül doğumluyum
yada anasına benzicek benim oğlan ihihi :)
aynı burç aynı gün ne güzel olur

oyy maşallah görelim bebişlerimizii

günaydın canım
ayakların sanırım çok sallamaktan oluyor çünkü çok sallayıca benimde öyle oluyor ve acıyor bastıkça çok fena

Tuzu iyice azalt canım, benim idrar değerlerim norml çıktı şişmemde yoktu ama doktor yinede tuz,şeker, undan uzak dur dedi.

ay evet ben sürekli sallarım ayaklarımı ondan mı oluyormuş durdurmalıyım kendimi

canımcım evet sürekli oturuyorum
arada bi çıkayım şöyle bi dolanayım diyorum ama
telefonlar muhasebe herşey bende olduğu için oturduğum yerden ayrılamıyorum çok fazla
sinir oluyorum

ayaklarımın altında ayak tahtalarından var ama yetmiyor biraz daha yükseltmem gerek sanırım
o sallamadan oluyor heralde bende alışkanlık
ellerimde oluyor ama onuda yürürken aşağıda tuttuğumda
bende daha önce bir gram olmuyodu
pazar günü nasıl temizlikte ayakta kaldım
o gün uyuşmayla birlikte şişmeye başladı
bileklerim dombili oldu
bir daha düzelmedi hep şişiyo 1 haftadır
bastığım yerde su varmış gibi curup curup yapıyo resmen
gülüyolar ben böyle diyince ama rahatsız edici çok

albümin nası oluyo ki araştırayım hemen yarın doktorda randevum var
şimdiden arayayım mı yada yarın kendisine göstereyim mi

çok tuzlu yemiyorum kafein içeren hiç bişey içmiyorum
kahve nescafe çay bile sabah kahvaltıda bazen 1 bardak o kadar
su içmeye çalışıyorum ama 2 litreyi geçemiyorum

benim kan değerim hiç bir zaman 12. ve üstü olmadı zaten on bir olduğu zaman iyi bayağı yükselmiş derdim ama bu kadar kan değerimin düşeceğini hiç tahmin etmemiştim. bende sabahları iki kaşık pekmez içmeye başladım çekirdekli üzüm yemeye başlıyacam bakalım ne kadar faydası olur.ben de senin gibi kahvaltıdan iki saat sonra hapımı içeyim bana da faydası olur inş.

BETÜL SANCAR
cnm benim çok sevindim bant olmamasına erken doğumda bir şekilde halledilir çok dikkat edeceksin fazla yürüme gerekirse evi temizleme boşver...benimde bir arkadaşım vardı erken doğum riski vardı 28 .haftada çok üzüldü şimdi mayısın 10 unuda doğumu bak bekliyor hala....Allahım bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inş. sağ sağlim bebeklerimizi alalım kucaklarımıza...

çaydemledim ve kedikuyruğu pasif kalmış lar galiba bu kadar başka konulara girmeye gerek yokki burda göbişlerimizi bebeklerimizi paylaşalım güzel güzel sohbet edelim...gerginliğe gerek yok bu kadar...

EMBİTANE

BENDE su içemiyorum fazla sen yine 2 lt içiyormuşsun ben bazen içiyorum bazende 1 lt ancak..ne olacak bu halimiz bizim..bu arada bende kilolu hamile kalanlardanım...ben 1 kilo aldım şimdiye kadar ama bundan sonra alırım heralde..ilk hamileliğimde bu zamana kadar 6 kilo almıştım...

canımcım bende zorluyorum kendimi
şimdi cuma vakti cenaze vardı herkes gitti
kaldım tek başıma çıkardım ayakkabıları uzattım sandalyeye ayağımı çok iyi geldi

bende ne güzel 1 kiloyla gidiyodum en son 18. haftamda tartıldım 1 kiloydu
sonra aşıya gittim 22 haftamda 5 kilo almışım 1ayda çok yüksek dedi ebe
ne ödem vardı ne başka bişey bir tek burnumda şişlik vardı
ödemde yok kendine kilo almışın dedi kızdı :18:

cnm bizim patronlarda cumaya gitti bende babetleri çıkardım uzattım oturuyorum ama sonra geri giyerken çok zorlanıyorum şişiyor bu akşiam gidip bir numara büyük babet alacam...bende bundan sonra laırım galiba aman takma boşver ben çok taktım şimdi hiç umrumda değil...göbeğin çok büyük diyorlar..buğün az bir dışarı çıktım yürürken bakıyorum da bayagı bir şişmiş göbek hele sana hayranım şu yağlaanmana felan ben daha alacamda sürecem şimdiden kaşınıyorum çatlaklar an meselesi...

kızlar merhaba, dün gece çok zor geçti benim için, ölüyorum sandım,canınızı çektirmek istemiyorum ama uyarı amaçlı yazmam gerekli,eve gidince et haşladım ve o etlerin bir kısmını kavurmadan canım çektiği için haşlanmış olarak yedim,tam pişmemişti yani ve 1 saat sonra karnıma bir sancı girdi sabaha kadar geçmedi 3-4 saat boyunca çok şiddetli bir şekilde agrıdı,wc den cıkamadım bi elimde de kova kusuyorum bir ara gözlerim karardı tüm vücudum uyuştu,can havliyle kocama seslenebildim soda istedim halim ne kadar kötüydü ki adam çekmeceyi kırmış acacak ararken...soda biraz iyi geldi, ben de sabaha karşı sızıp kalmışım,sabah koştura koştura dr a gittik bebişimi de hissedemiyorum zaten tam olarak iyice panik oldum,çok şükür iyiymiş kızım ,dudaklarını,burnunu her yerini net olarak gördük bu sefer:) kızlar sakın iyi pişmemiş bişey yemeyin,hatta akşamları et türü ağır şeyler yemeyin,bundan sonra midemize daha çok baskı olacak dikkat edelim, allah kimseye böyle korkular yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…