Selam kızlar
yarın ayrıntılı ultrasonum var çok heyecanlıyım
cnım giyddiğin çoraplar bileğini sıkıyora da şişmeye sebep oluyormuş, ben babet çoraı fln giyiyorum artık... bu arada bebişin benim doğum günümde doğacak:)Günaydınnnnn günaydınnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnn
en güzel eylüllll anneleri ve kocaman göbişin içinde minicik yavruları
ellerim ayaklarım uyuşarak şişmeye devam ediyo
bunlar normalmidir bu ayda
benim gibim olan var mı ?
sanırım iş yerinde bütün gün aşağıda durduğu için oluyo ayaklarım
eve gidiyorum direk soğuk su tuzlu su ve ayak dikmece sırasıylan
sabah kalktığımda düzelmiş oluyo i akşam eve gittiğimde yine şişlik
sanırsam düzeltemicem bu durumu ben
benim deeeeee var, heyecanlıyım ve merak ediyorum oğlumu çok
Günaydınnnnn günaydınnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Gunaydun anneler :) kargalar kahvalti etmeden ben gene uyandim. Kahvalti ettim. Hastaligim gecti gibi ama gece uyurken cok zorlandim. 2 saattir uyanigim minik melegim hic kipirdamadikarniminda heryeri yumusacik. Gece kacti gitti mi ne oldu kizima. Panik oldum biraz. Sirt ustu yatinca hemen kipirdanirdi. Tik yok uff salliyorum karnimi hafif hafif gene ses seda yok... hayir olsun insallah.
kızlar kan değerleriniz ne kadar benim kanım çok düşük kan hapını günde bir kere kullandağım halde kanım 8.4 düşmüş doktorum günde iki taneye çıkardı eğer haplar yine fayda etmezse bu sefer serum şeklinde ilaç takviyesi yapacam dedi.o şekildede ilaç almak istemiyorum
enbitanemmm canım biz de arkadaşla aynı şeyi konuşuyorduk az önce
o benden 1 hafta önce onda da el ve ayak acaip şişiyormuş
ben de olmadı çok şükür
eğer sürekli oturduğun bir işteysen arada kalk yürü canım yarım saatte bir
bu haftalarda oluyormuş
Kızlar bıldıgınız üzere ılk hamıle oldugmu ogrendıgımde gıttıgım doktora gttık dun eşimle eşim erkek dıye o doktoru istemıyodu ama doktor cok bılgılı. Artık bu doktora devam edıcem dogumumuda bu doktorda yapıcam ınsallah. işte dun gıttık baktı baya inceledı falan dedıkı bunun amınıyotk band olması ıcın bebegın etrafındamı ne olması gerkıyomus benımkı bebegın kafasının baya ust kısmındaymıs ole dedı kı gosterdıde ultrasondan bıze herseyı. bu ıkı zarın katlanmasıyla olusmus bısey dedı amnıyotık banda benzemıyor dedı. bıde rahımde ıkı tane bant turu varmıs bırı amnıyotık band bırıde uteris mi konjetik mi ne ole bısey dedı ısmını. sendekı amnıyotık band degıl dedı ama obur bandtan olabılır dedı amnıyorık band bebekte sakatlıklara yok acıyomus obur bantta erken doguma yol acıyomus ole dedı bende mayısın 16 sında ayrıntılı ultrasona gırıcem bakalım. bide benım plasentamda sorun varmıs yanii erken dogum rıskım varmıs ole dedı bebegı asagıoda tasıyomusum. benım belim,kasıklarım,bacagım falan agrıyodu hep onlar plasentadan kaynaklıymıs. o yapıyomus agrı ve kasılmaları ole dedı onun için magnezyum verdı sabah aksam ıcıcem hap seklınde. o rahmımı yumusatıp kasılmalarımı ve bebegın rahat hareket etmesını saglıcakmıs. ole dedı bıde ben işte calısıyorum dogum ıznıne kadar calısırım dıyodum 34 haftaya kadar doktor sen ozamana kadar calısamazsın dedı ben sana 28 haftada rapor yazarım ole bıseyler yaparız dedı cunku senın erken dogum rıskın var dedı ole işte kızlar en azından içim bırazda olsa rahatladıııı.
cnım giyddiğin çoraplar bileğini sıkıyora da şişmeye sebep oluyormuş, ben babet çoraı fln giyiyorum artık... bu arada bebişin benim doğum günümde doğacak:)
oyy maşallah görelim bebişlerimizii
günaydın canım
ayakların sanırım çok sallamaktan oluyor çünkü çok sallayıca benimde öyle oluyor ve acıyor bastıkça çok fena
Tuzu iyice azalt canım, benim idrar değerlerim norml çıktı şişmemde yoktu ama doktor yinede tuz,şeker, undan uzak dur dedi.
enbitanemmm canım biz de arkadaşla aynı şeyi konuşuyorduk az önce
o benden 1 hafta önce onda da el ve ayak acaip şişiyormuş
ben de olmadı çok şükür
eğer sürekli oturduğun bir işteysen arada kalk yürü canım yarım saatte bir
bu haftalarda oluyormuş
Tatlım,işyerinde masanın altına ufak bir tabure koy.Ayaklarını mutlaka kaldır.Sallama....Ayaklarının şişmesine o sebep olur.Yüzünde gözünde ellerinde de şişlik var mı? Eğer varsa albümin olabilir,doktorunu bir ara.Bu arada tuzu azalt,kafeini de kes.
benim kan değerlerim sınırın biraz altında çıkıyor.tedbir olsun diye sabahları pekmez yiyorum.kan hapımı da içmeden 2 saat önce ve içtikten 2 saat sonra süt ürünlerinden yememeye çalışıyorum . gerçi eczacı kahvaltıdan sonra iç dedi ama kendimce böyle bi tedbir aldım.telefonumun alarmı devamlı kurulu o ilaç bu iğne takılıp gidiyoz
EMBİTANE
BENDE su içemiyorum fazla sen yine 2 lt içiyormuşsun ben bazen içiyorum bazende 1 lt ancak..ne olacak bu halimiz bizim..bu arada bende kilolu hamile kalanlardanım...ben 1 kilo aldım şimdiye kadar ama bundan sonra alırım heralde..ilk hamileliğimde bu zamana kadar 6 kilo almıştım...
canımcım bende zorluyorum kendimi
şimdi cuma vakti cenaze vardı herkes gitti
kaldım tek başıma çıkardım ayakkabıları uzattım sandalyeye ayağımı çok iyi geldi
bende ne güzel 1 kiloyla gidiyodum en son 18. haftamda tartıldım 1 kiloydu
sonra aşıya gittim 22 haftamda 5 kilo almışım 1ayda çok yüksek dedi ebe
ne ödem vardı ne başka bişey bir tek burnumda şişlik vardı
ödemde yok kendine kilo almışın dedi kızdı:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?