2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım,bişey olmaz diye yediğimiz bişey büyük sıkıntılara yol açıyor ,dün gece iyice anne gibi hissettim kendimi kendimden çok bebeğim için endişelendim çok şükür her şey yolunda:)

aseeg, sen nereye gidiyosun bakiiim??
Cinsiyeti öğrendin, tahimin doğum tarihi de Ağustos'a kaydı,oraya mı kaçıyosun seeen!!!
Len cinsiyetini merak ederken günlerce biz yanındaydık, iki dakkada Ağustos annelerine kaynak mı olacan...Yolarım seni... Dön topiğine bakiim!!

Senin ilki oğlandı di mi?Şimdi kız demek..Çok mutlu oldum tatlım.Sağlıkla gelsin bıdık.

ani kilo artışı 1 ayda 5 kilo
tansiyonum normal devamlı 12/7-8 çıkıyo
ama dörtlü testte doktor tansiyon riskin var dikkat et demişti

ben yarın bütün derdimi anlatayım doktora bakalım doktor bey neler dicek :18:

canım bır ayda 5 kilo ani kilo artışı sayılmaz , örneğin benım bu sorunu yaşayan arkadasım bir haftada 4 kilo almıştı aslında kilo değil ödem topluyor,
özellikle yüzünde ve gözünde şişlik varsa tehlikeli oluyor.
bana doktorum tek basına ödem artık gebelik zehırlenmesi literatüründen çıkartıldı buna tansiyon yüksekliği ve idrarda protein atımı da eşlik ediyor olmalı dedi.
kendimizi takip edeceğiz.
tansıyon aleti edin bence ama iyi olanlarından düzenli ölç, yüksek tansıyon riskin de varsa erken fark edersin ve gerekirse tansiyon ilacına başlarsın o yüzden ihmal etmemek gerekiyor.

Bebişinize birşeyler almaya başladınız mı kızlar, ben almak için 7.ayı bekliyorum şu ana kadar sadece dayanamayıp bir battaniye ve zıbın aldım aldım. Birde bebişim için biraz para biriktirdim :), hepsi bu kadar...
Sizler neler yaptınız?

doğru diyosun yarın herşeyi tek tek konuşayım şu doktorla
tansiyon ailetide alim ben bitane ki düzenli ölçeyim
ay korkmaya başladım valla tansiyon hastası olursam bide ben :18::18:

herşeyini aldım hemen hemen
bi kaç zıbın almam gerekli bitek
sonradan çok sıcak olur da
alışveriş için yürüyemez hale gelirsem diye
birde alayımda şimdiden taksitleri bitsin diye
toplu halde park yatağına kadar aldım

biz de hastane çıkışı , zıbın takım tulum filan aldık begendıklerımızden iki tane de battaniye. ama çok güzel kıyafetle rvar insan her seyi almak istiyor, benim erken doğum riskim oldugu için ve muhtemelen erken agırlaşacagım için ben ay ay alıp koymak istiyorum. inşallah güzel günlerde giyer yavrular

doğru diyosun yarın herşeyi tek tek konuşayım şu doktorla
tansiyon ailetide alim ben bitane ki düzenli ölçeyim
ay korkmaya başladım valla tansiyon hastası olursam bide ben :18::18:

korkma canım telaş yapma, tansıyon hastası olup hamile kalan da var, doğuran da var. sendeki muhtemelen gebelik tansıyonu deidkleridir olsa olsa, bebegın yaptıgı kan basıncı yüksekliği, kontrol altına alınır merak etme. ama ben bu yaz günlerinde evden cıkmadan bir bardak limonlu su içiyorum, o arkadasım tavsıye etmişti, tansıyonu dengeler ani yükselmesinden diye, zaten de gribe yatkınım korunurum belki böylece.

gün içinde kocaman bi bardak limonlu su içiyorum bende
hatta şu anda içiyorum :) hem c vitamini gripten korunayım diye
hemde tansiyon riski çıktığı için önlem alıyorum

canım ben direk internetten oda satın aldım ve eşim kurdu şu an hazır :) girip girip bakıyoruz.. oyun halısı aldım, perdelerini ve nevresimlerini aldım, internetten ucuz buldukça zıbın, hastahane çıkışı, yelekler, hırkalar aldım, en son şampuanı, pişik kremi, duş jeli içinde olan gezme çantasını aldım ha bide yenidoğan bebek bezlerinden aldım stokladım

Maşallah sizler alışverişi bitirmişsiniz hanımlar :)), ben cesaret edemedim erkenden almaya, hem bütçe sınırlı hem de bebeğin cinsiyeti hala kesinleşmedi, o yüzden 4 boyutlu ultrasona girmeyi bekliyorum :)

canım heycan yapıp telaşa verme sakın kendini..bebekler bigün hareket eder bikaç saat kendilerini hissettirmeye bilirler heycan yapıp etkileme bebeğinide dua et bişeycik olmaz Allahın izniyle..

oo maşallah canım sen bitirmişsin he rşeyi ama yine alınacak çok şey çıkar
güle güle kullanın

giresundayım canım ben evim biaz yüksekte ve denizin karşısında püfür püfür esiyor buyur gel..

sağolasın canım 2 hafta sonrada inşallah ben gidicem bebeğinin hareketlerini net hissedebilyormsn

canm memleketim nasıl?bnde aslen giresunluyumm.kısmtse hazıranda gelmeyı dusunuyorum

Maşallah sizler alışverişi bitirmişsiniz hanımlar :)), ben cesaret edemedim erkenden almaya, hem bütçe sınırlı hem de bebeğin cinsiyeti hala kesinleşmedi, o yüzden 4 boyutlu ultrasona girmeyi bekliyorum :)

yok yok benim daha eksiklerim var biberon emzik gibi şeyleri halası bi takım yapıcam dedi

babası da çanta içinde yağları şampuanları olan takım alıcak

yenidoğan bezlerinden de 45 li sanırım 2 tane aldın mı olay bitti demektir ihihi :)

sonradan kilo alıyolarmış olmuyomuş bezler ihihi :)
hee bide bol bol ıslak mendil ama organik olanından

daha eksikler çok yani
al al bitmiyo

cok yogun bır gunden herkese merhaba arkadaşlar
acaip bi şişkinlik var üzerimde::
kendimi patlıycak gibi hissediyorum ne yapsam bilemedim:

hayırlı olsun..güle güle kullansın bebişin..odayı merak ettim canım..kaça aldın? varsa resmini koysana bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…