2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun cnm...aman dikkat et bizede söylediğin iyi oldu...ilk başlarda çiğ ete fealn dokunmayın sucuk salam gibi şeyler yemeyin dedi doktorum ama demekki eti çok iyi pişirmek lazım...bebeğinde iyiyimiş çok şükür...inş. bu son olur korkular...

Bebegin basindaki kirmizi kurdele cikti yani :) cok sevindim zararli bisey olmamasina. Kendimce dua etmistim bebegin icin insallah erken dogumda olmaz. Kendini cok iyi kollaman lazim artik bundan sonra. Gecmisler olsun :))

Canim gecmis olsun. Cig et yuzunden oldugu kesinmymis? Zehirlenmis misin yani nedir?

selam kızlar artık cinsiyetimiz belli oldu kızım geliyo ya ayrıntılıda yaklaşık yarım saat boyunca onu izledim yerinide sordum enbitane tam göbeğin oradaymış orda olması gerekiyomuş doktorun dediğine göre ,ayyyyy kızlar çok tatlıydı canımın içi bir ara benim yattığım yere doğru döndü ve bana doğru baktı herkes bana benzetti eşimin dünyalar onun oldu kız olduğunu öğrenince sabah geç geldim hatta 2 saattir iş yerindeyim şeker yüklemesinide bugün sabah yaptırdım ve 3 saat arayla kan verdim inşallah onun da hayırlı sonuçlarını alırım ancak maşallah subhanallah benim bebek atağa geçmiş önden gidiyomuş ve doğumum doktorun dediğine göre ağustos gibi görünüyo haktan hayırlısı rabbim bebişlerimizi elimize alamayı nasip etsin sağlıcakla

yupppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiii canım Kızımmmmmmmmmmmmmmmmmm geliyoooooooooooooooo

hepinizin allah gönlüne göre versin inşallah hayırlı haberler alırsıınız sizlerde azıcıkta ağustos annelerini ziyaret edeyim barime hepinizi kucaklıyorum........................

Ahahah gunun mesaji olmus :)) acik ve net.
Hangi sehirdesin? Calisiyor musun? :)) kiyamam

ay yok kıızzzz Allah 'a şükür bu dönemi evde geçiriyorum işten ayrıldım 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendm çok direttim başka iş bulucam diye de eşim izin vermedi iyiki de vermemiş :)) manisadayım canım ben

gözünüz aydın sağlıkcakla kucağınıza almak nasip olur inşallahh,ayrıntılı ultrason renklimiydi siyahbeyazmıydı

tatlım ben normalde bazı günler 1 bardak su içmeyen bir insandım
ama 1 haftadan beri şu eriklinin 0.33 l olanlarından 7 tane alıyorum
4 tanesini okulda içiyorum kalan 3 ünü evde içiyorum
bu sayede 2.5 l ye yakın içmiş oluyorum su onun haricinde de arada içtiğim oluyor
daha önce de yazmıştım su içeli kızım daha kıpır kıpır
ihmal etmeyin suyu
sonuçta amniyon sıvısı 3 saatte bir yenileniyor ve eğer su içmezseniz dehidrasyon oluşur
bebişinizin suyu bol olsun ki daha rahat hareket etsin kuzucuklarımız
sen de sabah işe giderken al o şişelerden akşama kadar 7 şişeyi rahat bitirirsin
bir de soğuk içerseniz daha kolay içiliyor

canımmmcımmm hayırlı olsun inşAllah
evet bak doktorda demiş böbek deliğinin orda olması gerekiyormuş ihihi :)
içim rahatladı
bende yarın gidicem miniğimi görmeye bakalım boyumuz kilomuz ne olmuş meraklardayım ihihi :)

senin ev nerde gııı bende gelem :))) şuan evimin en serin hali sıkı durun dereceyi söylüyorum 26.6 :))) akşam üzeri 30u buluyo :))
giresundayım canım ben evim biaz yüksekte ve denizin karşısında püfür püfür esiyor buyur gel..
yok canım siyah beyazdı ama çok netti

sağolasın canım 2 hafta sonrada inşallah ben gidicem bebeğinin hareketlerini net hissedebilyormsn

2.5 ltremi maşallah ben bi buck litreyi zor iciyorum.

inşallah sende hayırlı haberler alırsın canımcım yani zaten aşağıda olması tabi anneleri korkutmayayım ama yukarıda olması gerekiyomuş erken doğum riski taşır dedi bana doktor aşağıda olursa aman tüm anneleri korusun bebişlerle birlikte rabbim

canımcım ben kendime cam şişe aldım 1 lt lik
1 litre iş yerinde 1 litre evde o şekilde eşitledim
gözümün önünde olmadığında zaten içmiyorum unutuyorum
hep gözümün önünde duracak o şişe ihihi :)

giresundayım canım ben evim biaz yüksekte ve denizin karşısında püfür püfür esiyor buyur gel..

sağolasın canım 2 hafta sonrada inşallah ben gidicem bebeğinin hareketlerini net hissedebilyormsn

evet canımcım subhanallah dr dedimki ben korkuyorum bana baskı yapıyo gibi her daim afedersim idrarım gelecek gibi oda yo korkma seninki yukarda ama 1.gebeliğine yakın hamile kaldığından öyle hissediyosundur dedi haraketli çocuk iyidir dedi sen hissetmiyosan korkma ilk gebelikmi tatlım

evet ilk gebeliğim,arada karnımda cok nadir pıt pıt bişey oluyor ama işte pek sabredemiyorum galiba.20.haftadan sonra net hissediliyormuş hareketler.gecen cuma gittğimde iyiydi bebeğim usg kağıdına bile sığmıyor artık bölüm bölüm resmini cekip veriyor.kısmetse 2 hafta sonra ayrıntılımız var

hiç korkma canım allahın izni ile bişey olmaz pıtpıt değil daha seni rahatsız edecek dönüşler ve oynayışlar yapacak 2 .gebeliğinde zaten daha net hissedeceksindir maşallah bebişe allah korusun inşallah

canım ödemde tansıyon eşlik ediyorsa sorun oluyor,
tansıyonunu düzenli ölç, 13/9 dan fazla ise doktoruna bildir.
benim de sabah kalktıgımda ellerim şiş oluyor limonlu su içiyorum iniyor. gece boyu yataktan sarkıtıyorum çünkü ben başka türlü uyuyamam.
bir d ekilonu kontrol et,
ani kilo artışı + ödem + tansıyon yüksek ise doktoru aramak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…