kızlar merhaba, dün gece çok zor geçti benim için, ölüyorum sandım,canınızı çektirmek istemiyorum ama uyarı amaçlı yazmam gerekli,eve gidince et haşladım ve o etlerin bir kısmını kavurmadan canım çektiği için haşlanmış olarak yedim,tam pişmemişti yani ve 1 saat sonra karnıma bir sancı girdi sabaha kadar geçmedi 3-4 saat boyunca çok şiddetli bir şekilde agrıdı,wc den cıkamadım bi elimde de kova kusuyorum bir ara gözlerim karardı tüm vücudum uyuştu,can havliyle kocama seslenebildim soda istedim halim ne kadar kötüydü ki adam çekmeceyi kırmış acacak ararken...soda biraz iyi geldi, ben de sabaha karşı sızıp kalmışım,sabah koştura koştura dr a gittik bebişimi de hissedemiyorum zaten tam olarak iyice panik oldum,çok şükür iyiymiş kızım ,dudaklarını,burnunu her yerini net olarak gördük bu sefer:) kızlar sakın iyi pişmemiş bişey yemeyin,hatta akşamları et türü ağır şeyler yemeyin,bundan sonra midemize daha çok baskı olacak dikkat edelim, allah kimseye böyle korkular yaşatmasın
Kızlar bıldıgınız üzere ılk hamıle oldugmu ogrendıgımde gıttıgım doktora gttık dun eşimle eşim erkek dıye o doktoru istemıyodu ama doktor cok bılgılı. Artık bu doktora devam edıcem dogumumuda bu doktorda yapıcam ınsallah. işte dun gıttık baktı baya inceledı falan dedıkı bunun amınıyotk band olması ıcın bebegın etrafındamı ne olması gerkıyomus benımkı bebegın kafasının baya ust kısmındaymıs ole dedı kı gosterdıde ultrasondan bıze herseyı. bu ıkı zarın katlanmasıyla olusmus bısey dedı amnıyotık banda benzemıyor dedı. bıde rahımde ıkı tane bant turu varmıs bırı amnıyotık band bırıde uteris mi konjetik mi ne ole bısey dedı ısmını. sendekı amnıyotık band degıl dedı ama obur bandtan olabılır dedı amnıyorık band bebekte sakatlıklara yok acıyomus obur bantta erken doguma yol acıyomus ole dedı bende mayısın 16 sında ayrıntılı ultrasona gırıcem bakalım. bide benım plasentamda sorun varmıs yanii erken dogum rıskım varmıs ole dedı bebegı asagıoda tasıyomusum. benım belim,kasıklarım,bacagım falan agrıyodu hep onlar plasentadan kaynaklıymıs. o yapıyomus agrı ve kasılmaları ole dedı onun için magnezyum verdı sabah aksam ıcıcem hap seklınde. o rahmımı yumusatıp kasılmalarımı ve bebegın rahat hareket etmesını saglıcakmıs. ole dedı bıde ben işte calısıyorum dogum ıznıne kadar calısırım dıyodum 34 haftaya kadar doktor sen ozamana kadar calısamazsın dedı ben sana 28 haftada rapor yazarım ole bıseyler yaparız dedı cunku senın erken dogum rıskın var dedı ole işte kızlar en azından içim bırazda olsa rahatladıııı.
kızlar merhaba, dün gece çok zor geçti benim için, ölüyorum sandım,canınızı çektirmek istemiyorum ama uyarı amaçlı yazmam gerekli,eve gidince et haşladım ve o etlerin bir kısmını kavurmadan canım çektiği için haşlanmış olarak yedim,tam pişmemişti yani ve 1 saat sonra karnıma bir sancı girdi sabaha kadar geçmedi 3-4 saat boyunca çok şiddetli bir şekilde agrıdı,wc den cıkamadım bi elimde de kova kusuyorum bir ara gözlerim karardı tüm vücudum uyuştu,can havliyle kocama seslenebildim soda istedim halim ne kadar kötüydü ki adam çekmeceyi kırmış acacak ararken...soda biraz iyi geldi, ben de sabaha karşı sızıp kalmışım,sabah koştura koştura dr a gittik bebişimi de hissedemiyorum zaten tam olarak iyice panik oldum,çok şükür iyiymiş kızım ,dudaklarını,burnunu her yerini net olarak gördük bu sefer:) kızlar sakın iyi pişmemiş bişey yemeyin,hatta akşamları et türü ağır şeyler yemeyin,bundan sonra midemize daha çok baskı olacak dikkat edelim, allah kimseye böyle korkular yaşatmasın
sıcaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sıcaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Ahahah gunun mesaji olmus :)) acik ve net.
Hangi sehirdesin? Calisiyor musun? :)) kiyamam
selam kızlar artık cinsiyetimiz belli oldu kızım geliyo ya ayrıntılıda yaklaşık yarım saat boyunca onu izledim yerinide sordum enbitane tam göbeğin oradaymış orda olması gerekiyomuş doktorun dediğine göre ,ayyyyy kızlar çok tatlıydı canımın içi bir ara benim yattığım yere doğru döndü ve bana doğru baktı herkes bana benzetti eşimin dünyalar onun oldu kız olduğunu öğrenince sabah geç geldim hatta 2 saattir iş yerindeyim şeker yüklemesinide bugün sabah yaptırdım ve 3 saat arayla kan verdim inşallah onun da hayırlı sonuçlarını alırım ancak maşallah subhanallah benim bebek atağa geçmiş önden gidiyomuş ve doğumum doktorun dediğine göre ağustos gibi görünüyo haktan hayırlısı rabbim bebişlerimizi elimize alamayı nasip etsin sağlıcakla
yupppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiii canım Kızımmmmmmmmmmmmmmmmmm geliyoooooooooooooooo
hepinizin allah gönlüne göre versin inşallah hayırlı haberler alırsıınız sizlerde azıcıkta ağustos annelerini ziyaret edeyim barime hepinizi kucaklıyorum........................
dışarı cok sıcakkkkkkkkkkkk evim serinnnnn
gözünüz aydın sağlıkcakla kucağınıza almak nasip olur inşallahh,ayrıntılı ultrason renklimiydi siyahbeyazmıydı
albümin nası oluyo ki araştırayım hemen yarın doktorda randevum var
şimdiden arayayım mı yada yarın kendisine göstereyim mi
çok tuzlu yemiyorum kafein içeren hiç bişey içmiyorum
kahve nescafe çay bile sabah kahvaltıda bazen 1 bardak o kadar
su içmeye çalışıyorum ama 2 litreyi geçemiyorum
giresundayım canım ben evim biaz yüksekte ve denizin karşısında püfür püfür esiyor buyur gel..senin ev nerde gııı bende gelem :))) şuan evimin en serin hali sıkı durun dereceyi söylüyorum 26.6 :))) akşam üzeri 30u buluyo :))
yok canım siyah beyazdı ama çok netti
2.5 ltremi maşallah ben bi buck litreyi zor iciyorum.
tatlım ben normalde bazı günler 1 bardak su içmeyen bir insandım
ama 1 haftadan beri şu eriklinin 0.33 l olanlarından 7 tane alıyorum
4 tanesini okulda içiyorum kalan 3 ünü evde içiyorum
bu sayede 2.5 l ye yakın içmiş oluyorum su onun haricinde de arada içtiğim oluyor
daha önce de yazmıştım su içeli kızım daha kıpır kıpır
ihmal etmeyin suyu
sonuçta amniyon sıvısı 3 saatte bir yenileniyor ve eğer su içmezseniz dehidrasyon oluşur
bebişinizin suyu bol olsun ki daha rahat hareket etsin kuzucuklarımız
sen de sabah işe giderken al o şişelerden akşama kadar 7 şişeyi rahat bitirirsin
bir de soğuk içerseniz daha kolay içiliyor
canımmmcımmm hayırlı olsun inşAllah
evet bak doktorda demiş böbek deliğinin orda olması gerekiyormuş ihihi :)
içim rahatladı
bende yarın gidicem miniğimi görmeye bakalım boyumuz kilomuz ne olmuş meraklardayım ihihi :)
tatlım ben normalde bazı günler 1 bardak su içmeyen bir insandım
ama 1 haftadan beri şu eriklinin 0.33 l olanlarından 7 tane alıyorum
4 tanesini okulda içiyorum kalan 3 ünü evde içiyorum
bu sayede 2.5 l ye yakın içmiş oluyorum su onun haricinde de arada içtiğim oluyor
daha önce de yazmıştım su içeli kızım daha kıpır kıpır
ihmal etmeyin suyu
sonuçta amniyon sıvısı 3 saatte bir yenileniyor ve eğer su içmezseniz dehidrasyon oluşur
bebişinizin suyu bol olsun ki daha rahat hareket etsin kuzucuklarımız
sen de sabah işe giderken al o şişelerden akşama kadar 7 şişeyi rahat bitirirsin
bir de soğuk içerseniz daha kolay içiliyor
giresundayım canım ben evim biaz yüksekte ve denizin karşısında püfür püfür esiyor buyur gel..
sağolasın canım 2 hafta sonrada inşallah ben gidicem bebeğinin hareketlerini net hissedebilyormsn
evet canımcım subhanallah dr dedimki ben korkuyorum bana baskı yapıyo gibi her daim afedersim idrarım gelecek gibi oda yo korkma seninki yukarda ama 1.gebeliğine yakın hamile kaldığından öyle hissediyosundur dedi haraketli çocuk iyidir dedi sen hissetmiyosan korkma ilk gebelikmi tatlım
evet ilk gebeliğim,arada karnımda cok nadir pıt pıt bişey oluyor ama işte pek sabredemiyorum galiba.20.haftadan sonra net hissediliyormuş hareketler.gecen cuma gittğimde iyiydi bebeğim usg kağıdına bile sığmıyor artık bölüm bölüm resmini cekip veriyor.kısmetse 2 hafta sonra ayrıntılımız var
ayaklarımın altında ayak tahtalarından var ama yetmiyor biraz daha yükseltmem gerek sanırım
o sallamadan oluyor heralde bende alışkanlık
ellerimde oluyor ama onuda yürürken aşağıda tuttuğumda
bende daha önce bir gram olmuyodu
pazar günü nasıl temizlikte ayakta kaldım
o gün uyuşmayla birlikte şişmeye başladı
bileklerim dombili oldu
bir daha düzelmedi hep şişiyo 1 haftadır
bastığım yerde su varmış gibi curup curup yapıyo resmen
gülüyolar ben böyle diyince ama rahatsız edici çok
albümin nası oluyo ki araştırayım hemen yarın doktorda randevum var
şimdiden arayayım mı yada yarın kendisine göstereyim mi
çok tuzlu yemiyorum kafein içeren hiç bişey içmiyorum
kahve nescafe çay bile sabah kahvaltıda bazen 1 bardak o kadar
su içmeye çalışıyorum ama 2 litreyi geçemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?