2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ohhh senin oglusun cok sansli masAllah
Herseyi hazir jelibonun
Canim islak mendil uni baby yeni dogan al dedi arkadasim bana
Normalde yeni doganlara genelde pamuk islatiyorlar siliyorlar
Ama uni baby organikmis sadece su pamuk bir de bitkisel biseler var

oo maşallah canım sen bitirmişsin he rşeyi ama yine alınacak çok şey çıkar
güle güle kullanın

sağol canım benim kocişim başak burcu biraz hızlıyız o yüzden alınacaklar daha var bebek küveti var aklımda lazım olan :)) günlerce forum okuduk hangi marka alalım nasıl yapalım diye :)) kesin erkek dediler iki kere bizde soluğu alışverişte aldık hemen artık birazda kendime alacağım ama hastahane için ve sonrası için bizede lazım bişiler değil mi :)

ben de akşam foto çekip koyuyum aldıklarımı heveslendim

ben kızıma aldıgım hastane cıkısının cok benzeri bir gecelik buldum onu da aldım biraz fazla seksüü oldu kısa geldi eşim giydirmez kesin hastanede ama işte bir heves aldım artık gece giyerim sıcaklarda kısmet olursa

maşallahh ne güzel yapmışsınız. :) benim de cinsiyet kesin ama daha nasıl bi yatak bile alacağıma karar veremedim.hergün nete giriyorum ana kucağı,beşikler,park yataklar arasında gezinip duruyorum ama tık yok :) çok kararsızım :/ son zamanlarda gezemeyeceğimi düşündüğüm için ben de almak istiyorum aslında.odanın resmini koysana biz de fikir sahibi olalım

hahahahahahahaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kız ne gitmesi ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ne güzel bir takım giyinirdiniz ama bu kocişler bizi bu halimizle bile kıskanıyorsa mutlu olalım bence eylül sıcak olacak sonuçta aslında kapri takımlardan almak lazım.. ama bedenim Mden Lye çıkarsa diye bekliyorum :) bu iştahla her an herşey olabilir :)))

en önemli konu bu organik olacak wee nin kine baktım bende internetten
organik yazınca hemen wee çıkıyo
ama bizimkiler eczacıya ben söylerim sana şu iyiymiş diye aldığımda

hahahahahahahaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kız ne gitmesi ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ayol kim demiş gittiğimi azıcık onların dünyasına ineyim dedim hiç bırakıryım alıştığım arkadaşlarımı aşk olsun canım ya benim size bünyem alışmış bidefa sadece onlarada mrb çaktım gıııııııııııııııııııııııııııı yanınızdayım yani kovsanız bile gitmem :))))))))))))

canım ben dönüşebilen beşiklerden aldım fiyatı da uygun geldi bana taksitte olunca hemen aldık azalsın bari çalışırken diye http://www.demontemobilya.com/demonte-bebek-odasi/buyuyebilen-bebek-odasi.html bu siteden satın aldım kurulumu kendimiz yaptık ama zorlamadı eşimi.. akşam evde ki kurulmuş halini de fotoğrafını çekip koyacağım inşallah

egelgec...çok şekeeeer annesiiiii...maşallah sağlıkla uyur yavrun inşallah odasında..güle güle kullanın..ben de yarın bakmaya gidicem beşik oda falan..bakalım inşallah bütçeyi sarsmayan bişeyler buluruz..

Son düzenleme:

Amin canım bebişler için hazır olalım da biz erken olsun geç olmasın inşallah gönlüne göre hem ucuz hem güzel şeyler bulursun canım :)

bende bugün kayınvalidemle gittim önce ilk aşımızı olduk sağlık ocağında sonrada bebeğime oda baktık çok güzel şeyler var ama çok pahalı yaa bizde bunu beğendik ama bakalım daha gezicez Candy | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası

büyüyen yatak şifonyer ve dolabı 1950 ye bırakttı daha bişeyler yaparız dedi bakın bakalım beğencek misiniz

ay bu da çok şeker canım yaaa...Allah içimize sindirsin ne alırsak..bebişlerimiz güle güle kullansınlar..

Berry | Caploonba 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası bunun yatagını diğer takımın karyolasıyla değiştiriyolar buda çok güzeldi ama kalitelerinden pek emin değilim mdf üzerine lake boya diolar çoğu yerde maşallah fiyatlar 2700-3600 öyle gidiyo en uygun burdakilerdi ama malzeme diğer yerlerdeki gibi göz doldurmuyodu kaliteli olması önemli tabi ama o kadar bütçe çok zor dimi

walla canım bu da çok güzel..tabi güzellik kalite yanında bir de fiyat çok önemli..çünkü bebişlerimizin bir sürü ihtiyacı var..hepsini dengede tutup bişeyler alıcaz artık..sen izmirdesin sanırım canım..ben de istanbuldayım..masko var burada mobilyacıların olduğu bir yer..biz de oraya gidicez bakmaya yarın ama bilmiyorum nasıl fiyatlar çıkacak karşımıza..ben beyaz düşünüyorum..allah nasip ederse 2. çocukta da kullanırım diye..İnşallah öncelikle Allah bu bebişimi kucağıma almayı nasip etsin..hepimize nasip etsin inş.

sağlıklı günlerde kullansınnn inşşşşşşşşşşş :) mutlu huzurlu uykular uyusun bebiş. inşş darısı benim alışıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…