2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yaa benim çok nefesim daralıyo daha bu haftalarda bu durum normal midir ki acaba sanki sıkışıyo içim derin derin nefes alamıyorum

aseeag günaydın tatlım geçmişi okudum prensesin olucakmış harika senin adına çok sevindim :))
ben hala netleştiremeyen tek anne olarak süpriz yumurtaya gebe olduğumu ilan ediyorum :))

teşekkür ederim canımın içi sorma gı bir rahatladım ki sorma dünyalar benim ya kızım olacak diye çok dua ettim atururken yolda iken namazda iken rabbim biliyo biliyosun erkek tosunumun tadına vardım birde prensesim olsun isterdim rabbim onunda verdi kız bacım ultrasondan annesine doğru bir bakışı vardı teyzesi sorma maşallah subhanallah kıpır kıpırdı çok şeker rabbim olmayanlara tattırsın inşallah anam senin ki kız işte yaz buraya görecen sende dersin a aaaaa arkadaşım demişti diye işin espirisi hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla dünyaya gelsinler :)))))))))))))))

bende aynı senin gibiyim geçen biri sordu kaqç eylıksın diye bende aptal aptal baktım kadının suratına sonra e 23 haftalığım dedim anammmmm kendi hesap etsin ne bilim allah hakkımızda hayırlısını versin tabi çocuğun şeklinede bağlı işte sadece bizim istememizle olmuyo benim 1. resmen ayaklar aşağıda kafa midemde öyle oturmuştu bir ara dönmüş tamam dedi dr sonra dğer gidişimdede bundan sona dönmez oturmuş yerleşmiş pehlivan dedi o yüzden 2. de sezeryan malesef hayırlısı olsun bebişim gelsinde sağlıcakla nasıl gelirse gelsin inşallah

kızlar yaa benim çok nefesim daralıyo daha bu haftalarda bu durum normal midir ki acaba sanki sıkışıyo içim derin derin nefes alamıyorum

Çok normal tatlım.Bebek büyüdükçe miden yukarı çıkıyor, arkadan ciğerlere baskı yapıyor, senin oksijenin plasenta yardımı ile bebeğe de gidiyor.
Ben de nefes darlığı yaşıyorum.Oğlumla aynı bedene sığamıyoruz bazen

:))) canııım maşallah fındık kızına o zaman bak duaların kabul olmuş. Valla kız mı diyosun şimdi benim meleğime ay teyzesi yerim ben onu yaaa fındık kurdum benim edepli bebeğim saklıyo hep :) valla şimdi arıyorum sema hastanesini en kısa zaman randevu alıcam da biliyorum fındığım gene saklıycak :))

gününüzz aydınn hayırlı ve bereketli olsun . anaaaammm ben geldimmmmm :)

oooooooo günaydın sabah şeriflerin,z hayr olsun efendim nasılsınız bakayim ne yaptım çocuk ranzasını söle bide biz çalışırken sen nasıl yatıyon kızzzzzz vay be işte buuuuu harikasın bacııııı

Kıslaaaaaarrrrrrrrr...ve minik melekler..
hepinize musmutluuuuu bir hafta diliyorum..
5 gün aradan sonra işe gelmek her nekadar beni baştan 1-0 malup başlattıysa haftaya yinede moral bozmuyorum..
Evde olmak çok güzelllll kızlar yani bana çok iyi geldi gezdik dolaştık kızımla günümüzü gün ettik ohhhh sefamız olsun..
Cunda tatilimizi yapamadık perşembe kızımın justin Bieber konseri vardı:) cumada babamızın bi görüşmesi istanbul da kaldık ama çok güzel geçti eminönü sultanahmet bebek etiler ohhhhhhhhh gezdik gezdik durduk ve işe gelmediğimden hiç elimde ayağımda şişlik olmadı başım ağrımadı ..Doktora da gittik minik kızımıda gördüm oda çok iyi maşallah gramı gelişimi gayet iyi 4 hafta sonra şeker yüklemesi yapılacak ayrıntılı tekrar baktı doktorum herşey yolunda çok şükür ve bu kızım bana benziyormuş hahhaaaa beren babasına benziyor çünki ultrasonda da hep ööle çıkmıştı doktor amcamız bu anneye benziyor dedi yuppiiiii dedim sanki bana benzemese nolucak:)))))) Bacak boyu uzunmuş manken olabilir dedi babası hemen amaaaannn abi yok ben almayayım diyor sanki kız doğdu 1.80 boyu var da manken oluyor Allah ım yaaa bu babaların kızlarını kıskanması yokmu öldürüyor beniii....
Benim kısaca bööle kızlar geçmişi hep okudum gayet güzel şeyler kaynatmışsınız...Şimdi başlayalım birlikde kaynatmaya:))))))

ayyyyyyy kız gitte öğren valla ben patladım heycandan haaaaaaaaaaa nebekliyon git çukulata mı yiyon yoksa başka bişey mi yolda da konuş onunla göstersin sana ve bizide bir an önce bilgilendir hoş içime kız gibim geliyo ama haktan hayırlısı (evet canım rabbime sonsuz şükürler olsun dualarım kabul oldu )

oyyyyyyyy hoşgeldin karagözlüm bak adına çokkkkkkkkkk sevindim hani yok bizi başta kıkandırdın ama kıskandırmana değmiş ne güzel eğlenmişsin bebeğin durumunada çok sevindim evet bu babalar böyle malesef kızcezlerine kıyamıyolar kıskanıyolar benimki şimdiden başaldı yok kızım şöyle olacak yok böyle olacak diye normal anam erkek klasiği işte :))

bende oynamadığında elimi karnıma koyuyorum başlıyor hemen tekme atmaya burdayım annecim der gibi:))))) benim elim karnımdayken hep oynuyor konuştuğumda cevap verir gibi tekmeliyor.

haftamız güzel geçer inş. ben bu sabah yumurta yemeyi unuttum annem olsa yedirmeden çıkarmazdı ama işte neyse bu hıdırellezde yemeyelim dedim ama bizim çaycı öğlene yumurta haşlayacaksın yemek olarak zaten yumurta yemekten hazır şeyler yemekten öhhh geldi bana...

Ayyy yaptım yaptım bendeeeee...
Eşimle dileklerimizi yazıp gece balkondaki gülün dibine gömdük bide gizli gizli yazmış katlıyo sabah bakıcaktım ne yazdığına unuttum eve gidince bakayım bari:)))))
Suya tarçın atıp kaynattım onuda saksıya döktüm dualar dilekler inşallah hepimizinnnn dilekleri kabul olurrrrr.....

:)) valla bir kutu damak yiyip gidiyorum tık yok pamukta plesentaya koymuş başını ohh miss:))

öğrenir öğrenmez size koşuyorum tatlı arkadaşlarım benim

Kızlar ya aklıma takıldı internette de araştırdım
doktor bana damarlarda çentiklenme olmuş dedi ve aspirin verdi
sizde böyle durum yaşayan var mı

Arethusa cım 2. 3. dolarda da ağrı oluyor mu böyle... aşıdan çok korkuyordum korktuğum başıma geldi.. ilokulda sıraya dizip aşı yaparlardı ozamandan fobi oluşmuş napayım.. :44:

evaevam bende bilmiyorum canım cinsiyetini. boyumuz kilomuz aynıydı bebişlerde kendini göstermedi tam oldu. bu cumartesi ayrıntılı için randevu alacağım. inş ozaman öğrenirim. sen kaç haftalıksın bu arda.

kızlaaaarrr... bebek arabalarına baktınız mı hiç.. ben oda, kıyafet, yataktan önce arabalara bakmaya başladım. maclaren in baston pusetleri hoşuma gitti. doğumdan itibaren 4 yaşına kadar kullanılıyormuş. tek yönlü olması benim kafamı kurcalıyor. çift yönlü mü almak gerekir bilemedim.. çok karışık..

benim aklım pusetli arabalarda kalıyo ama genelde ayakları çok büyük bir süre sonrada kolaylık açısından baston almak gerekecek, 2-3 araba almaya gerek yok diye düşünüyorum.

ne yapsam bilemedim.. :26: :26: :26:

ben ne kadar sağlıksız besleniyorum yaaa
çantamda ceviz badem fındık taşıyorum ama 1 tane alıp yemiyorum hiççç aklıma da gelmiyor canım da istemiyor
bu hamileliklte bir şeyi bir kaç kez yedim mi tiksiniyorum
sadece erik ten tiksinmiyorum her gün aralıksız afiyetle yiyorum :)
yumurtaymış sütmüş çorbaymış hiççç
çoğunlukla kahvaltı türü besleniyorum canım hiç yağlı sulu yemek bile istemiyor iice yağdan midem bulanır oldu yaa çok üzülüyorum bu bebiş nasıl beslenecek diye
midem alt üst oldu :18:

Kızlar ya aklıma takıldı internette de araştırdım
doktor bana damarlarda çentiklenme olmuş dedi ve aspirin verdi
sizde böyle durum yaşayan var mı

varis oluşmuştur
bendede oluştu varisler şişliklerden sonra
ama doktora onu söylemeyi unuttum
çıktıkta sonra geldi aklıma
hamilelikten öncede vardı bende
o zaman bebe aspirini kullanıyodum
kanı sulandırdığı için

bu arada kızlar şişliklerimi sordum
gösterdim gerçi gittiğimde dinlenmiştim ayaklarımda şişlik faza yoktu ama
doktor bu kadar şiişlik bende de oluşuyor dedi ihih :)
albüminden şüphelendiğimi söyledim
zaten tansiyonuma bakmıştı
tansiyonun normal dedi bundan sonra oluşması normal
sürekli oturduğun için arada kalk dolaş kan dolaşımını hızlandır dedi
çok sevindim çok sevindimmmm bişey çıkmamasına
tuzlada alakalı değil bu şişlikler dedi

Son düzenleme:

Aşı yerin dokunduğunda sıcak mı, doluluk hissi var mı?Onlar azaldığı anda ağrın da azalıyor.Her dozda 2 gün çekiyorsun malesef...Ama üçüncü güne bişeyinin kalmaması gerekir.Buz kompress yapabilirsin tatlım.
Bebek arabaları konusunda da nacizane fikrim travel sistemlerden almak.Önce ana kucağı şeklinde kullanıyorsun(hem de araba koltuğu olarak...). Pusetinin iskeletine koyduğunda bebeğin yüzü sana dönük.
İlerleyen aylarda ana kucağını iptal edip diğer aparatını takıyorsun.Bildiğin bebek arabası oluyor.O zaman bebek etrafı izleyebilsin diye sırtı sana dönük...
Bende chicco'nun bir modeli var,çok memmunum. İkincide de bunu kullanacağım.Yalnız büyük oğlum için bir tane baston pusete ihtiyacım var.(Kardeşi olunca yürümeyi çok seven velet yorulmuş gibi yapabilir,bebek arabasına oturmak isteyebilir)....
Kipa'nın indirimlerini takip ediyorum, basit bişey bulup onu da oradan alacağım.

Son düzenleme:

kan ve decavit kullanıyorum aspirininde zararı olmaz dimi
internetten yorum okumuycam ya moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…