2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Korkma şekerim korkmaaa herşey düzelir bebek oldukdan sonra emin ol eşinde sana trip yapamaz bebekle uğraşmakdan birbirinizle kavga bile edemezsiniz hani diyorlarya çocuk evliliği kurtatır diye bak bundan dolayı söylemiş olabilirler:)))
Şaka bir yana onun huyunu çözmen bile bir adım arethusa nın dediği gibi en azından sorunun kaynağını biliyorsun ona göre davran canım..

kan ve decavit kullanıyorum aspirininde zararı olmaz dimi
internetten yorum okumuycam ya moralim bozuldu

canımcım bilemedim ki
ben sormadım ama doktorun verdiyse bi zararı olmaz diye düşünüyorum
sen yinede başka bi doktora daha danış istersen yada bilen biri vardır belki burda
bende 1 ay sonra gidicem aksi gibi arada uğrayabilirsem doktora sorarım varisleri

canıım sen de mi öğrenemedin :) evet bizim bedenler aynıydı bebeişler de aynı çıkıcak :)
canım ben şimdi 22+5 gözüküyorum ama doktor geöç yumurtlama olmuş dedi tam 1 hafta geriyiz. yani 21+lardayız teyzesi :)
sen cumartesi öğrenirsin inşallah valla bende şimdi doktorumuzu aradım randevu için 22 sine gün verdi yaaa çok yoğunlar ( püff. neyse napalım alıştık saklamasına sabredicez :)

tamam canım sağol cevabın için

sağol canım benim.. evet doluluk ve sıcaklık var, düne göre daha az çok şükür..

chicconun travel sistemlerinde görmüştüm netten, hatta indirimde diye biliyorum şuan. bide gidip ona bakayım en iyisi.

Tekrar selam müstakbel anneler;

Aklıma takıldı, geçen hafta salı akşamı 8 civarı birden başım dönmeye başladı kalkamadım yerimden eşimde geç geldiği için onu bekledim tuzlu ayran yaptı bana ama düzelmedim. Çarş günü kontrolüm vardı normalde tansiyonum 11-7 çıkıyor 10-6 olmuştu. Ama doktor asistanı ısrarla tansiyonunuz normal diyor. Dün akşam üzeri 5den sonra sahile gittik oturduk arkadaşlarla biz kızlar biraz deniz kabuğu fln toplamak için kumsala oturduk. Akşam eve geldikten yarım saat sonra yine aynı baş dönmesi.. Sanki kafayı çekmiş gibi ayağa kalkınca dengesiz yürüyorum. Sonra baktım ayaktayken benden hayır yok gittim yattım uyumuşum sabah uyandım aynen devam... Böyle bişe yaşayan oluyor mu aranızda? Şu an bile hafif hafif dönüyor garip bi his sıkıntı veriyor yani. evde de tansiyon aleti yok maalesef.Napsam bilemedim yatıp duruyorum anca:44:

iyi haftalar en guzel eylul hamisleriiii Benim kizimda babasi elini koyunca oynamiyor bende ona uzuluyorum ne guzel tekmeler atarken babasini cagiriyorumm adam elini koyuyorr o duruyorrr kacinci oldu

sizide sabahınız öğleniz hayır olsun :) anaammmmmm

ayy öyle yatıyom ki sorma minik sıpalar gibi yatıyom :)kız ne yatması bim oğlan akşam 9 sabah 7-8 rası uykuda 7de kaldırıyo . oğlan uyuynca 2 ye kadar ortalıgı toplayınca 5 saatlik uykuyla duruyom öğlen az kestiriyom o kadar saol bacım o benim harikalıgıım :)

herkese merhaba tatlışlar minnoşlar sevgi kelebeklerim benim herkes ii maşallah geçmişi okudum gene tatlı tatlı sohbetler edilmiş bizim bu hafta ayrıntılımız var ama daha günü kesin değil bebeğimi ne zamandır görmüyorum çok özledim nerdeyse bir ay olcak inş herşey yolundadır biz daha bebek arabalarına bakmadık ama şu araba koltuğu olarakta kullanılabilenler bizede mantıklı geliyor ayy dün bende dileklerimi bi kagıda çizdim gülün dibine taktım inş hepimiz dilekleri kabul olur.

canım ilk bebekte bende de oldu 10-6 normal tansiyon sayılır 7-5 falan tehlikeli
tansiyondan şüpheliniyosan her gün eczaneye gideceksin tansiyonunu ölçtüreceksin. ama hergün aynı saatte ve tok git . çıkan tansiyon ölçümlerini de liste yap doktora ver . bence vitamin kalsiyum gibi bişiyin eksiktir halsizlik yapıyıodur

kızlar obenimsevdam dan hala haber yok sanırım,umarım herşey yolundadır......

canımcım o benim sevdama ben özelden de msj gönderiyorum ama cvp alamıyorum belki burda meraklandığımızı görmez diye
sanırım giriş yapamıyor bekleyelim gelince anlatacaktır neler olduğunu

zenan da yok ona da gönderdim özelden baya bi oldu ama ondanda cvp gelmedi

Son düzenleme:

al benden de o kadar...ben de çok sağlıksız besleniyorum,her gün şunları şunları mutlaka yemeliyim diyorum ama gün bitiminde bir bakıyorum hiçbir şey yememişim zaten normalde de çok sağlıklı beslenen bir insan değildim hamilelikte de ne yazık ki istediğim gibi olamadım...bu arada benim bulantılarım ve ara ara çıkarmalarım devam ediyor...tansiyonum zaten hep düşük...bir arkadaş düşük tansiyondan şikayetçi olmuş...bende de çıkınca epey bir araştırdım hatta burda da yazdım hamilelikte düşük tansiyon sık rastlanırmış asıl sorun yüksek tansiyonmuş ama tabii tedbiri elden bırakmamak lazım...

Troubletone
benimde aynen öyle olmuştu ama bir gün sürmüştü annem sağlık ocağındaki doktorumuza sormuş herşeyi hamileliğe bağlamak dogru değil demiş bu baş dönmelerinin sebebi kulak olabiliyormuş kulakta bilyeler varmıi dengemizi sağlayan o bilyelerden eksilme olduğu zaman baş dönmesi olabiliyormuş benim bir gün sürdüğü için üstüne düşmedim ama çok endişeleniyorsan bence bir sor doktoruna yada netten benim dediğim şeyi araştır oku istersen

Son düzenleme:
hoş geldin aramıza...nasılsın,hamilelik nasıl geçiyor,cinsiyeti belli mi bebeğinin?

hoşgeldin tanışalım merhaba ben topiğin manyakıyım :) nasılsın iyi misin çağırsak gelir misin :) bebişin kaç haftalık ayrıntılı ultrasona girdin mi kız mı oğlan mı beşik araba zıbın falan aldın mı
falan filan açığı kapat bu konular konuşuldu geride kalma :)

ne olacak bu bebişlerin hali böyle yaa çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…