Günaydın, anne adayları ve onların minik fasulyeleri :)
Benim bebiş babasına çekmiş, gece geç yatıp ertesi günde geç kalkıyor.. daha saat 10 da hareeketlerini hissedebildim :),gün içindede ara ara hareket ediyor, üzgün oluyorum bazen ondan sanırım az hareket ediyor..
Neden üzgün olduğuma gelince ; Korkuyorum babasıyla en ufak şeylerden tartışıyoruz, alıngan bir babamız var ve en ufak oalyda en kötü profili çizer buda benim acayip sinirimi bozuyor, biz ne zmn tam anlamıyla mutlu olabileceğiz(
kan ve decavit kullanıyorum aspirininde zararı olmaz dimi
internetten yorum okumuycam ya moralim bozuldu
Arethusa cım 2. 3. dolarda da ağrı oluyor mu böyle... aşıdan çok korkuyordum korktuğum başıma geldi.. ilokulda sıraya dizip aşı yaparlardı ozamandan fobi oluşmuş napayım.. :44:
evaevam bende bilmiyorum canım cinsiyetini. boyumuz kilomuz aynıydı bebişlerde kendini göstermedi tam oldu. bu cumartesi ayrıntılı için randevu alacağım. inş ozaman öğrenirim. sen kaç haftalıksın bu arda.
kızlaaaarrr... bebek arabalarına baktınız mı hiç.. ben oda, kıyafet, yataktan önce arabalara bakmaya başladım. maclaren in baston pusetleri hoşuma gitti. doğumdan itibaren 4 yaşına kadar kullanılıyormuş. tek yönlü olması benim kafamı kurcalıyor. çift yönlü mü almak gerekir bilemedim.. çok karışık..
benim aklım pusetli arabalarda kalıyo ama genelde ayakları çok büyük bir süre sonrada kolaylık açısından baston almak gerekecek, 2-3 araba almaya gerek yok diye düşünüyorum.
ne yapsam bilemedim.. :26: :26: :26:
canımcım bilemedim ki
ben sormadım ama doktorun verdiyse bi zararı olmaz diye düşünüyorum
sen yinede başka bi doktora daha danış istersen yada bilen biri vardır belki burda
bende 1 ay sonra gidicem aksi gibi arada uğrayabilirsem doktora sorarım varisleri
Aşı yerin dokunduğunda sıcak mı, doluluk hissi var mı?Onlar azaldığı anda ağrın da azalıyor.Her dozda 2 gün çekiyorsun malesef...Ama üçüncü güne bişeyinin kalmaması gerekir.Buz kompress yapabilirsin tatlım.
Bebek arabaları konusunda da nacizane fikrim travel sistemlerden almak.Önce ana kucağı şeklinde kullanıyorsun(hem de araba koltuğu olarak...). Pusetinin iskeletine koyduğunda bebeğin yüzü sana dönük.
İlerleyen aylarda ana kucağını iptal edip diğer aparatını takıyorsun.Bildiğin bebek arabası oluyor.O zaman bebek etrafı izleyebilsin diye sırtı sana dönük...
Bende chicco'nun bir modeli var,çok memmunum. İkincide de bunu kullanacağım.Yalnız büyük oğlum için bir tane baston pusete ihtiyacım var.(Kardeşi olunca yürümeyi çok seven velet yorulmuş gibi yapabilir,bebek arabasına oturmak isteyebilir)....
Kipa'nın indirimlerini takip ediyorum, basit bişey bulup onu da oradan alacağım.
oyyyyyyyy hoşgeldin karagözlüm bak adına çokkkkkkkkkk sevindim hani yok bizi başta kıkandırdın ama kıskandırmana değmiş ne güzel eğlenmişsin bebeğin durumunada çok sevindim evet bu babalar böyle malesef kızcezlerine kıyamıyolar kıskanıyolar benimki şimdiden başaldı yok kızım şöyle olacak yok böyle olacak diye normal anam erkek klasiği işte :))[/QUOTE
Mersiiiiii şekerim hepimiz için gezdimmm:)))))
Asıl gezmeler için doğum iznini bekliyorum yok son aylarmış yok sıcakmış boşverin sağlığımız müsade ettiği sürece gezelim kızlar en güzeli...
ya benim zilli de hep 5-6 gibi uyanıyor desenize hep o saatlerde uyanacak...ben doğuma kadar uyku ihtiyacımı iyice gidereyim...ya kızlar benim zilli babasına çok düşkün babası ne zaman karnımı ellese tekme atıyor,deli oluyor resmen bana ise tık yok...bu duruma hem çok seviniyorum hem de bozuluyorum...sen o kadar bulantı çek,kilo al,vücudun değişime uğrasın bizim defne hanım babasına düşkün olsun herkes kızlar babacıdır diyor...desenize benim pabucum damdan inmeyecek artık...
oooooooo günaydın sabah şeriflerin,z hayr olsun efendim nasılsınız bakayim ne yaptım çocuk ranzasını söle bide biz çalışırken sen nasıl yatıyon kızzzzzz vay be işte buuuuu harikasın bacııııı
Tekrar selam müstakbel anneler;
Aklıma takıldı, geçen hafta salı akşamı 8 civarı birden başım dönmeye başladı kalkamadım yerimden eşimde geç geldiği için onu bekledim tuzlu ayran yaptı bana ama düzelmedim. Çarş günü kontrolüm vardı normalde tansiyonum 11-7 çıkıyor 10-6 olmuştu. Ama doktor asistanı ısrarla tansiyonunuz normal diyor. Dün akşam üzeri 5den sonra sahile gittik oturduk arkadaşlarla biz kızlar biraz deniz kabuğu fln toplamak için kumsala oturduk. Akşam eve geldikten yarım saat sonra yine aynı baş dönmesi.. Sanki kafayı çekmiş gibi ayağa kalkınca dengesiz yürüyorum. Sonra baktım ayaktayken benden hayır yok gittim yattım uyumuşum sabah uyandım aynen devam... Böyle bişe yaşayan oluyor mu aranızda? Şu an bile hafif hafif dönüyor garip bi his sıkıntı veriyor yani. evde de tansiyon aleti yok maalesef.Napsam bilemedim yatıp duruyorum anca:44:
oyyyyyyyy hoşgeldin karagözlüm bak adına çokkkkkkkkkk sevindim hani yok bizi başta kıkandırdın ama kıskandırmana değmiş ne güzel eğlenmişsin bebeğin durumunada çok sevindim evet bu babalar böyle malesef kızcezlerine kıyamıyolar kıskanıyolar benimki şimdiden başaldı yok kızım şöyle olacak yok böyle olacak diye normal anam erkek klasiği işte :))[/QUOTE
Mersiiiiii şekerim hepimiz için gezdimmm:)))))
Asıl gezmeler için doğum iznini bekliyorum yok son aylarmış yok sıcakmış boşverin sağlığımız müsade ettiği sürece gezelim kızlar en güzeli...
:) sokakta dogurma da gez canım ben gezdiydim konu komşu korkuyodu :) anam ben lojhusaykende gezdim :) zaten son aylar yürüyüş gezme öneriyo doktorlar Allah onlardan razı olsun :) ya yatacanız daha kolay dogurursunuz deseler napardık dimi
kızlar obenimsevdam dan hala haber yok sanırım,umarım herşey yolundadır......
ben ne kadar sağlıksız besleniyorum yaaa
çantamda ceviz badem fındık taşıyorum ama 1 tane alıp yemiyorum hiççç aklıma da gelmiyor canım da istemiyor
bu hamileliklte bir şeyi bir kaç kez yedim mi tiksiniyorum
sadece erik ten tiksinmiyorum her gün aralıksız afiyetle yiyorum :)
yumurtaymış sütmüş çorbaymış hiççç
çoğunlukla kahvaltı türü besleniyorum canım hiç yağlı sulu yemek bile istemiyor iice yağdan midem bulanır oldu yaa çok üzülüyorum bu bebiş nasıl beslenecek diye
midem alt üst oldu :18:
merhaba bende aranıza yeni katıldım uzun süredir takip ediyorum ama yazmaya yeni karar verdim bende Allah nasip ederse eylül annesiyim :))
hoş geldin aramıza...nasılsın,hamilelik nasıl geçiyor,cinsiyeti belli mi bebeğinin?
al benden de o kadar...ben de çok sağlıksız besleniyorum,her gün şunları şunları mutlaka yemeliyim diyorum ama gün bitiminde bir bakıyorum hiçbir şey yememişim zaten normalde de çok sağlıklı beslenen bir insan değildim hamilelikte de ne yazık ki istediğim gibi olamadım...bu arada benim bulantılarım ve ara ara çıkarmalarım devam ediyor...tansiyonum zaten hep düşük...bir arkadaş düşük tansiyondan şikayetçi olmuş...bende de çıkınca epey bir araştırdım hatta burda da yazdım hamilelikte düşük tansiyon sık rastlanırmış asıl sorun yüksek tansiyonmuş ama tabii tedbiri elden bırakmamak lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?