iyi gelir şifa olur canım inşallah.. beslenmeye çok dikkat etmek gerekiyor bende kan hapına başladığımda çok zorlanmıştım şimdi hem öğle hem akşam yemeklerinde çorba içiyorum önden hem sağlıklı hem de sıvı tüketmek işe yarıyor..
sana da hayırlı cumalar canım..yarın benim de ayrıntılı ultrasonum var..bu birkaç gündür de kızımı çok az hissediyorum..hatta bazen hissetmiyorum bile..ondan çok endişeliyim..inşallah sağlık durumu iyidir..hepimizin bebişlerinin iyidir inşallah..benimde nedense son 1 haftadır kabızlık sorunum var..bu zamana kadar hiç olmamıştı..epey rahatsız ediyor ama..kendimi çok gergin ve şiş hissediyorum..zeytinyağı faydalı diyorlar canım..bir de aç karnına siyah kayısı ve incir de faydalı..üstüne su içiceksin bol bol..
sana da hayırlı cumalar canım..yarın benim de ayrıntılı ultrasonum var..bu birkaç gündür de kızımı çok az hissediyorum..hatta bazen hissetmiyorum bile..ondan çok endişeliyim..inşallah sağlık durumu iyidir..hepimizin bebişlerinin iyidir inşallah..benimde nedense son 1 haftadır kabızlık sorunum var..bu zamana kadar hiç olmamıştı..epey rahatsız ediyor ama..kendimi çok gergin ve şiş hissediyorum..zeytinyağı faydalı diyorlar canım..bir de aç karnına siyah kayısı ve incir de faydalı..üstüne su içiceksin bol bol..
bebişinin uyku düzeni degişmiş olabilir geceleri uuynık tır sen uyurken gündüzde uyuyodur korkma bişi olmazz inş.
ay kabızlık önemli hemoroid oluyo kabızlık artınca
canım iyidir kızın merak etme
ben de geçen gün hastaneye gittiğimde 3. hamileliğini yaşayan bir bayanla konuştum
kız çocuğu ağır ağır oynar öyle kendini çok belli etmez dedi
nazlı olur hissetmezsen çok üzülme dedi
ben de dün mesela çok hissedemedim ama bugün hareketli cadı
kabızlıkla ilgili de ben 2 hafta öncesine kadar afedersin popomda kanama oluyordu o kadar kötüydüm
ama 2 haftadır çok şükür su içmekten hiç sıkıntı yaşamıyorum bol bol su için kızlar
bol bol su içiyorum ama oldu işte.. bir hafta kadar eleviti bırakmıştım tekrar başladım o mu yaptım anlamadım..
aynen bende 2 gündür çok nadir ve çok derinlerde hissediyorum.. kontrol önceleri stres yapıyoruz acaba nasıl bişeyi var mı yok mu bir sorun olacak mı stresten mi etkileniyorlar anlamadım..
Günaydınnnnnnnnnnn
cumanız mübarek olsun :)
bu 18. haftam kızlarr
Eki Görüntüle 707626
bunuda akşam çekildim 24 haftam
Eki Görüntüle 707628
Günaydınnnnnnnnnnn
bu 18. haftam kızlarr
Eki Görüntüle 707626
Eki Görüntüle 707628
Günaydınnnnnnnnnnn
bu 18. haftam kızlarr
Eki Görüntüle 707626
Eki Görüntüle 707628
mojeli, enbitane+, NuR_bojuk, cicikan, pembekalp canım arkadaşlarım tatlı hamişler herkese günaydın hayırlı bir gün diliyorum herkese benim moralim bu sabah bayaa bir bozuk eşimle atıştık biraz artık çekemiyorum onun nazını cazını benmi hamileyim kendisimi hamile anlayamadım bir şey söylenilmiyor hemen parlıyor sinir oldum kendi kendime ağlıyorum...
Günaydınnnnnnnnnnn
bu 18. haftam kızlarr
Eki Görüntüle 707626
Eki Görüntüle 707628
Günaydınnnnnnnnnnn
bu 18. haftam kızlarr
Eki Görüntüle 707626
Eki Görüntüle 707628
günaydın kızlar...ya kimsecikler yok burada millet facebook'larda takılıyor zorla face adresi aldıracaklar bana ya(bugün tetenoz aşımın ikinci dozunu vurulacağım inşallah ilki gibi ağrı ve ateş yapmaz...ya ebe hanıma şu vajinal bölgemdeki ağrıyı soracağım ya ağrı gibi acı gibi garip bir şey...hepinizi öpüyorum burayı boş bırakmayalım kendimi kötü hissediyorum (
Maşallah göbişine aradaki farka bakarmısınız kızlar ne kadarda büyümüş ....Enbitane kız bende benim göbiş büyük diyordum hemen aynıyız aradaki tek fark ben daha 20.haftadayım....ha ha
maşaallah:))))) 6 haftada ne kadar büyümüş karnın. cinsiyeti neydi bebeğinin?
kızlar bende yine yorgunluk uyuma hissi başladı tv izlerken uyuya kalıyorum kafamı kaldıramıyorum dün gece düşünebiliyormusunuz kuran okuyamadım..sabah kalktım kendime çok kızdım...sabahta geç kaldım 9 da geldim işe Allahtan patron birşey demedi..hani bazı ları diyorya gece uyandırıyor bebeğim tekmeleriyle kaldırıyor beni ben niye hiç anlamıyorum uyurken zaten öyle tekme değilde balık kayması gibi hissediyorum ben daha ...benmi tuhafım yaa...
enem bende en büyük benimki diyordum :)
arada 4 hafta var benimde son zamanlarda böyle olmaya başladı haberin olsun :)
birden 5 kilo alınca yani ihihi :)
evet canımcım6 haftada aradaki fark baya fazla
cinsiyet erkek :)
canımcım sen niye üzülüyosun
daha 20. haftandasın zaten yeni yeni başlamış hareketleri kuvvetlenmeye
benimde öyle olmuştu öncesinde hep balık kayması kelebek uçması gibiydi
şurda 2-3 haftadır gerçek tekmelerini hissediyorum ihihi :)
uykuya gelince bende aynıyım tv izlerken uyuyorum her zaman eşim uyandırıyo yatağa yatıyorum
onunda canı sıkılıyo garibimin ama yapılcak bişi yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?