2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben 52 ile hamile kaldım şu an 60 olmuşum. hemşire çok almışsın dedi. meyve, sebze bol bol ye dedi.

canım bende geçtiğimiz haftalarda aynı sorunu yaşadım.benim iç çamaşırım boydan boya nemliydi.doktor arkadaşımın da dediği şekilde muayene etti onun dışında kan ve idrar tahlili yaptı.bende enfeksiyonda çıktı biraz.akıntının sıkılığına gelince benim fark ettiğime göre idrarar sıkışıkken daha çok oluyo, yada ayakta biraz fazla kalınca.ama sonuç olarak bendede önemli bi sorun çıkmadı.darısı başına.testle ilgili sonucu da yazarmısın bize

doktordan yeni geldim kan ve idrar testi istedi bide şeker testi istedi. ben 22+6 şu an. şeker testi yaptıran varmı aç karnına gel dedi.

hayırlı olsun canım bebişe ciciler alınıyor valla.. indirimleri kaçırmamak lazım güzel olsun istiyorsak ucuz olsun da istiyoruz sonuçta.. bende bakayım akşam siteyi biraz inceleyeyim :)

offff arkadaşlar ya bugün canım çok sıkılıyo benim anneler günüde geşdi çattı neler aldınız anneelere ben daha hiç bişey almadım parada yok zaten napcaz bilmiyorum

bizde bu sene biraz daha ucuz şeylere kaçtık.ablamla ikimiz anneme fantomun el süpürgesini aldık elektiriklilerden günlük kullanım için.kayınvalideme daha bişey alamadım muhtemelen baskül olacak

bizde bu sene biraz daha ucuz şeylere kaçtık.ablamla ikimiz anneme fantomun el süpürgesini aldık elektiriklilerden günlük kullanım için.kayınvalideme daha bişey alamadım muhtemelen baskül olacak

Ben de annem polaristen bir terlik beğenmişti, onu aldım hediye...Kayınvalidemi de arar kutlarım.

doktordan yeni geldim kan ve idrar testi istedi bide şeker testi istedi. ben 22+6 şu an. şeker testi yaptıran varmı aç karnına gel dedi.

ben 23+2 de sağlık ocağına gittim aç gel demişlerdi.aç gittim 50 gr glikoz içtim 1 saat sonra kan aldılar.bu gün sonucumu aldım tokluk kan şekeri 135 çıkmış , üst sınır 140 zaten.doktor sonucun iyi dedi ama ben anlamadım açlık kan şekerimi de ölçmeleri gerekmiyo muydu ki

ben sağlık ocağında yaptırmıycam hastaneden istediler. benim bildiğim önce kan alınıyormuş sonra glikoz içirilip 1 saat sonra tekrar kan veriliyormuş. aç karnına gel denildi bana. bu arada 22+6 bebeğimin boyu 29 cm kilosu 553 gr biraz fazlamı kilosu doktor bişey demedi ama fazla gibi geldi bana.

vallaa izmirimi özlemişim kızzz:)kocam buraya gelmeden eve dönmuştu zaten tatlım ben burda evim vardı onu satmak için geldim aslında gezme amaçlı değil gelmişken de az gezeyım kalayım dedim pazartesi dönucem nasipse bebeğim ama özlemişim sizi geçmişide okuyamadım okadar çokki sayfalar:)gene birsuru konu açılmış maşallahhh almış başını gitmiş topik :)özlemişimm ama yaaaaaa

canım benim sıpacık sata göre 21+2 de 506 gr dı ama ultrasona göre 22+1 görünüyodu birazcık önden gidiyo.senin ultrasonla sat uyumlu mu

canım benim sıpacık sata göre 21+2 de 506 gr dı ama ultrasona göre 22+1 görünüyodu birazcık önden gidiyo.senin ultrasonla sat uyumlu mu

evet canım uyumlu 1 gün oynuyor araları. demek ki benim oğluşum hafif tombiş olacak yada normal.

mseylul nasılsın. sen izmirdesin sanırım burdaki yazılardan gördüm seni soran çok var merak ediliyorsun. küçük erkeğin nasıl???

:) Allah canını almasın kıçı açık gezsin gaz mı yapacak korkulu rüya mı görecek senin araba .sesi hallederler sıralı lpg ekönömi oluyo mok olmuyo yani kocan bi hataettim arabayı aldım bari benzinden kısalım dese ne diycen . adamı bunaltma sende canını sıkma . park ettiğin yerde vurup hurdaya çevirseler bırakıp kaçsalar gibi bi durum da yok tacizcilerden uzak tutcan arabanı :) yoksa senden önce yavrular hahahaha ::)

Konunun dışına çıkıcam arkadaşlar ama çok heyecanlandım birden az önce yatağa uzandım uyumuşum 15-20 dk kadar sonra kalktım mutfağa doğru gidiyordum karnımın sağ tarafı birden sertleşerek dikilmeye başladı top gibi oldu bizim minnoş takla mı attı ayağımı dikildi çok heyecanlandım heyecanlanmamın sebebi de ilk kez bunu yaşadım zaten 2 günde bir oynuyor diyordum ya ama artık bu hafta özellikle hep oynuyor darısı az hisseden arkadaşlarımın başına

ayyy ben onu sabah kalkınca yatakta yaşıyorum her sabahh ne tarafıma yattıysam sabah miniğim o tarafta top gibi duruyo kocişkosum bile şaşırıyo bu poposunu dikip mi uyuyo acaba dio hehe nasılda sert oluyo ilk gördüğümde korkmuştum ama sonra alıştım

kızlarrr temizliğe tam gaz devam temizlik yaptıkça sürprizlerle karşılaşıyorum :)bu ay ödediğim faturaların arasından 20 tl çıktı :)
oğlum ev süpürme konusunda yüsek lisansa başladı dip kıyı giriyor yavrum :)
mutfagın yerler kaldı banyoyla süpürmeye başlamadan önce dolapları döküyorum bugün koridooru süpürmeden vestiyeri döktüm :) kızıma ayakkabı çıktı oğlumun vicco yeşil ayakkabısını buldum . kızıma da olur daha taş gibi :)
çocuklarıma ranza ve gardrop aldım demiştim ya oda biraz daralacaktı 2 tane kanepem vardı eşim annesine anne köye gönderiyorum kanepeleri ayşeyle köşe alıcaz dedi :) şok oldum adamı ısırasım geldi :)
kocaaammmmmmmmmm sadommmmmmmm oyyy o kaynanamdan kocam nasıl dogmuş ben anlamıyorum yav :) hastanede karışmış heralde nur yüzlü mübarek bi hatunun oglu olması lazımdı benim kocişimin :)

İlk bende çok korktum ne oluyor dedim normalde hafif hafif oynardı ama bu seferki hareketi bayaa sertti resmen ayağa dikildi maşallahh hepimize ayyy yerim ben onları yaa Allah hepimizin minnoşlarını nazarlardan korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…