benı gören 5 aylık hamıle gıbı degılsın dıyo ama 5 kılo cıvarı aldım
ve yemem aslında eskısı gıbı
hatta bazen cok ıstahsızım bılee
ama bu 5 kıloyu nasıl aldım ben de bılmıyorum
bana doktor 12 kılo ıle tamamlan gerekıo gıbılerınden bıseyler soyledı ama nası olcak bılmıyorum
yarısında boyleyım sonrasında zaten cok alınıomusss
Allah yardımcımız olsun hepımızın ınsallah:)
ben 4 kilo aldım kızlar, doktorum iyi dedi, sizlerin kilo artışı nasıl?
Merhaba.Arkadaşım sanırım akıntı probleminden dolayı doktora gittin.Benim sormak istediğim akıntının miktarı ve sıklığını açıkca yazarmısın.Benimde bir defa hafta sonu ve ikinci kezde dün akşam üzeri normal bir akıntı dışında su gibi ve kuruyunca leke bırakmayan bir akıntım oldu.Sanırım 5-6 damla kadar.Doktorumu telefonla aradım ve bana al-sense adında bir ped almamı söyledi.Akıntının cinsine göre renk değiştiren bir ped.Sipariş verdim bu akşam alıcam eczaneden,ama çok tedirginim nedense.23 haftlaık hamileyim.Bilgilendirirsen çok memnun olurum.Şimdiden teşekkur ederim.
bende n11'dan 345 tl lik alışveriş karşılığı 360 tl hediye çeki kazandım.100+100+100+60 şeklinde
2 hazirandan itibaren kullanmaya başlayabilirmişim.bebeğimin arabası dahil biberon tırnak makası falan herşeyini ordan alıcam kıyafetler hariç.şimdiden alacaklarımı belirliyorum ordan
offff arkadaşlar ya bugün canım çok sıkılıyo benim anneler günüde geşdi çattı neler aldınız anneelere ben daha hiç bişey almadım parada yok zaten napcaz bilmiyorum
22+5 te bebişim 492 gr. doktorum bebeğimin çok da iri bir bebek olmayacağını bu şekilde giderse 3 kg. biraz geçeceğini söyledi:/
bizde bu sene biraz daha ucuz şeylere kaçtık.ablamla ikimiz anneme fantomun el süpürgesini aldık elektiriklilerden günlük kullanım için.kayınvalideme daha bişey alamadım muhtemelen baskül olacak
doktordan yeni geldim kan ve idrar testi istedi bide şeker testi istedi. ben 22+6 şu an. şeker testi yaptıran varmı aç karnına gel dedi.
ben 23+2 de sağlık ocağına gittim aç gel demişlerdi.aç gittim 50 gr glikoz içtim 1 saat sonra kan aldılar.bu gün sonucumu aldım tokluk kan şekeri 135 çıkmış , üst sınır 140 zaten.doktor sonucun iyi dedi ama ben anlamadım açlık kan şekerimi de ölçmeleri gerekmiyo muydu ki
canım ya üzülme düzelir inş. lpg de biraz ses gelir tabi diğerleri gibi olmaz ama zamanla alışırsın..senin kociş tasarrufa başlamış..
kız nerelerdesin. izmiri gördün bizi unuttun.. gez bakalım gezz.. kocan geldimi peşinden.. ne alemdesiniz..
ben sağlık ocağında yaptırmıycam hastaneden istediler. benim bildiğim önce kan alınıyormuş sonra glikoz içirilip 1 saat sonra tekrar kan veriliyormuş. aç karnına gel denildi bana. bu arada 22+6 bebeğimin boyu 29 cm kilosu 553 gr biraz fazlamı kilosu doktor bişey demedi ama fazla gibi geldi bana.
canım benim sıpacık sata göre 21+2 de 506 gr dı ama ultrasona göre 22+1 görünüyodu birazcık önden gidiyo.senin ultrasonla sat uyumlu mu
vallaa izmirimi özlemişim kızzz:)kocam buraya gelmeden eve dönmuştu zaten tatlım ben burda evim vardı onu satmak için geldim aslında gezme amaçlı değil gelmişken de az gezeyım kalayım dedim pazartesi dönucem nasipse bebeğim ama özlemişim sizi geçmişide okuyamadım okadar çokki sayfalar:)gene birsuru konu açılmış maşallahhh almış başını gitmiş topik :)özlemişimm ama yaaaaaa
Ya sinirimden ağlayacağım.Eşimin ısrarlarına dayanamadım.Arabama sıralı sistem lpg sistemi taktırdık.Arabayı dün aldım.Ses yapmaya başlamış rolantide.Bir de arka çeki demirinin kapağı yok olmuş.Kıçı delik bir araba olmuş.
Bugün sesi halledemediler hala.Çeki demiri kapağını da olmazsa servisinden arayıp soralım var mı diyorlar.El elin eşeğini türkü çağıra çağıra arar...Suç altın kürk olmuş kimse üstüne almamış.Oradaki çalışan "abla zaten gevşekti,dün ben takmıştım onu yerine" diyor.Ben mi düşürdüm peki bunu gerizekalı!!!!!!!
Ya ben biliyordum böyle olacağını yaaa...1 yaşındaki arabayı hurdaya çevirdiler....Mok vardı sanki lpg taktıracak!!!!!
Konunun dışına çıkıcam arkadaşlar ama çok heyecanlandım birden az önce yatağa uzandım uyumuşum 15-20 dk kadar sonra kalktım mutfağa doğru gidiyordum karnımın sağ tarafı birden sertleşerek dikilmeye başladı top gibi oldu bizim minnoş takla mı attı ayağımı dikildi çok heyecanlandım heyecanlanmamın sebebi de ilk kez bunu yaşadım zaten 2 günde bir oynuyor diyordum ya ama artık bu hafta özellikle hep oynuyor darısı az hisseden arkadaşlarımın başına
ayyy ben onu sabah kalkınca yatakta yaşıyorum her sabahh ne tarafıma yattıysam sabah miniğim o tarafta top gibi duruyo kocişkosum bile şaşırıyo bu poposunu dikip mi uyuyo acaba dio hehe nasılda sert oluyo ilk gördüğümde korkmuştum ama sonra alıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?