oyy ablamında ilk gebeliği 5. ayında sonlandırıldı ablam hala ağlar . şimdi ravza gibi güzel bi kızı var:) çokk bilmiş allah ilkinin ömrünü 2.ye katsın saglıklı sıhhatli olur inş. . evlatla sınanmak en fenası . dogdugunda süper olucak biz yaptıkk diye gururlancaz:)
ravza ya öldümm maşaallah barekallah :) pogacaydıı elindeki dimi alıcan onu elinden ağlatcan şişkoyuu :)
ay bide kocanı alıştır kızılırda sevilirde falan diye . onunla başolmaz:)
:) almamışsın kız 60 oldugun anlaşılmıyo kemik kullanmıyon mu :) ahhahh kmiklerimi aldırsam ne zayıf olurum ben bee:)
slm kızlaaarr.. uzun zamandır yoktum aranızda ananem vefat etti onu uğurladıkmevlüttü şuydu b uydu derken evime daha yeni geldim... bide üstüne üstelik ev taşıma işi var evi taşıycaz napıcam bilemedim yaa.......
slm kızlaaarr.. uzun zamandır yoktum aranızda ananem vefat etti onu uğurladıkmevlüttü şuydu b uydu derken evime daha yeni geldim... bide üstüne üstelik ev taşıma işi var evi taşıycaz napıcam bilemedim yaa.......
başınız sağolsun Allah rahmet etsin, günahlarını affetsin.
cnm başın sağolsun mekanı cennet olsun...ev taşıma işide çok zor cnm bu halinle birde Allah yardım etsin...ailen felan varmı yardım edecek tek başına çok zor olur...
kızlar bişey sorucamyaa kan ve vitamin hapı dışında takviye olarak hap kullanan varmı omega 3 hapı yani ???
kızlar bişey sorucamyaa kan ve vitamin hapı dışında takviye olarak hap kullanan varmı omega 3 hapı yani ???
walla canım ben kan hapı,elevit bir de magnezyum,kalsiyum falan karışık olan bir hap kullanıyorum.yani toplamda 3 hap.bu ara ilaçlarımı içemez oldum..çok fena suçluluk duygusu hissediyorum ama midem kaldırmıyor..yanma falan yapıyor..arada böyle ilaç kaçamaklarım oluyor malesef..çok üzülüyorum ama hayatım boyunca ilaç içmeyi sevmedim.. omega3 ü sordum doktoruma..yurt içinde satılanlarda bir madde varmış söyledi ama unuttum..vücutta birikim yapıp bebeğe dokunabilir dedi tabi belki dokunabilir dedi. imkanın varsa yurt dışından getirt onu kullan dedi..ama bebek için değil kendin için faydalı olur bu dedi..bebek için istiyosan içme dedi..zeki olacağını düşünüyosan balıkçıların çocuklarının einstein olması gerekirdi dedi..ben de bir daha sormadım omega3 ü. ama bazen doktorların ilaç konusunda fikirleri birbirlerinden farklı oluyor..benim hamile diğer arkadaşlar içiyor mesela..olmadı tekrar soracağım..
Günaydınnnnnnnnnnn
cumanız mübarek olsun :)
bu 18. haftam kızlarr
Eki Görüntüle 707626
bunuda akşam çekildim 24 haftam
Eki Görüntüle 707628
Eki Görüntüle 707772 Eki Görüntüle 707770 Eki Görüntüle 707771 kırmızı kazaklı 14 haftalık. mavili 17 haftalık. leoparlı 22 haftalık
ben kullanıyorum doktorum istersen kullan dedi ama kullanmasanda bebeğin senden alcak zaten sen kendine takviye yaparsın dedi bide özele giriyo 30 tl ye aldımkızlar bişey sorucamyaa kan ve vitamin hapı dışında takviye olarak hap kullanan varmı omega 3 hapı yani ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?