2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Allah'ım isteyen herkese hayırlısıyla yavrular nasip etsin. bizi ve bebeklerimizi korusun her türlü kötülükten. bütün gelişimlerini hayırla tamamlayıp o vuslat anını yaşamayı hepimize nasip etsin. Allah eşlerimize de hayırlı kazançlar versin sevgi saygımız hep artsın, çocuklarımızıda huzurla yetiştirmeyi nasip etsin. onların en güzel günlerini görmeyi, yaşamayı nasip etsin.....

ben alıştırırım cnm ablanada üzüldüm ama Allahın takdiri cnm tekrar bir melek göndermiş..ravzanın elindeki poğaca değil canın çekmez inş. ama zaten çıktı var yani erik büyük kara eriklerden...

:) almamışsın kız 60 oldugun anlaşılmıyo kemik kullanmıyon mu :) ahhahh kmiklerimi aldırsam ne zayıf olurum ben bee:)

48 49 hep bu civardaydı kilom kemikli olduğumdan çok çelimsiz durmuyordum:))) . hemşire 60 fazla dedi hızlı kilo almışsın ama belli olmuyor dedi.

slm kızlaaarr.. uzun zamandır yoktum aranızda ananem vefat etti onu uğurladık mevlüttü şuydu b uydu derken evime daha yeni geldim... bide üstüne üstelik ev taşıma işi var evi taşıycaz napıcam bilemedim yaa.......

başınız sağolsun Allah rahmet etsin, günahlarını affetsin.

cnm başın sağolsun mekanı cennet olsun...ev taşıma işide çok zor cnm bu halinle birde Allah yardım etsin...ailen felan varmı yardım edecek tek başına çok zor olur...

kızlar bişey sorucamyaa kan ve vitamin hapı dışında takviye olarak hap kullanan varmı omega 3 hapı yani ???

ben başladım kullanmaya canım..çünkü balık yiyemiyorum. cevizide aksatıyorum. hergün bir tana içmem gerekiyormuş eczacı öyle dedi kendiside hamiş alıyormuş hergün bi tane. hatta doğumdan sonrada bir süre devam etmen gerekiyor dedi.

kızlar bişey sorucamyaa kan ve vitamin hapı dışında takviye olarak hap kullanan varmı omega 3 hapı yani ???

walla canım ben kan hapı,elevit bir de magnezyum,kalsiyum falan karışık olan bir hap kullanıyorum.yani toplamda 3 hap.bu ara ilaçlarımı içemez oldum..çok fena suçluluk duygusu hissediyorum ama midem kaldırmıyor..yanma falan yapıyor..arada böyle ilaç kaçamaklarım oluyor malesef..çok üzülüyorum ama hayatım boyunca ilaç içmeyi sevmedim.. omega3 ü sordum doktoruma..yurt içinde satılanlarda bir madde varmış söyledi ama unuttum..vücutta birikim yapıp bebeğe dokunabilir dedi tabi belki dokunabilir dedi. imkanın varsa yurt dışından getirt onu kullan dedi..ama bebek için değil kendin için faydalı olur bu dedi..bebek için istiyosan içme dedi..zeki olacağını düşünüyosan balıkçıların çocuklarının einstein olması gerekirdi dedi..ben de bir daha sormadım omega3 ü. ama bazen doktorların ilaç konusunda fikirleri birbirlerinden farklı oluyor..benim hamile diğer arkadaşlar içiyor mesela..olmadı tekrar soracağım..

kısslar bugün ayrıntılı ultrasn cektırdm kızımın herseyi normal cıktı bı hafta ondeyız.bugun 21+3 450 gr dedi dr.öğleden snra tekrr kendı dr.umda bakacakms.cok ozlemısım ya 3 hafta bıle cook gelıo artk

Canım başınız sağolsun Allah sabır versin...

çok güzel anlatmışsın cnmyaaa valla aynı şeyleri düşünüyoruz bende vitaminle kan hapı kullanıyorum aksattım su günlerde senn gbi suçluluk duygusu hissediyorumyaa.. kimisi işte kullanıyo vitamin hapı + omega 3 falan bende et yiyen biri değilim ya çocuğum geri kalırsa felan gibi birsürü şeyler geliyo aklıma doktorada gitmedim gidince ilk bunu sorucam kafam karmakarışık aslında senn doktorda mantıklı konuşmuş öyle valla yaniiii.... napcam bilemedimkii..

Günaydınnnnnnnnnnn

cumanız mübarek olsun :)

bu 18. haftam kızlarr

Eki Görüntüle 707626

bunuda akşam çekildim 24 haftam

Eki Görüntüle 707628

Eki Görüntüle 707772 Eki Görüntüle 707770 Eki Görüntüle 707771 kırmızı kazaklı 14 haftalık. mavili 17 haftalık. leoparlı 22 haftalık

oh maşallah yav nekadanda büyümüşler öyle hele leoparlı foto maşallah o nasıl bebişli göbiş maşallah maşşallah
ben kullanıyorum doktorum istersen kullan dedi ama kullanmasanda bebeğin senden alcak zaten sen kendine takviye yaparsın dedi bide özele giriyo 30 tl ye aldım

ya arkadaşlar bişey sorcam insan pire nerden gelir ki
ay göbeğimi açtım seviyorum hop tam göbeğimin üstüne zıplayıverdi yakalayamadım gitti ama eminim pireydi ıyyyyyyyy ben hemen duşa gidorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…