amin amin bende o günleri 4 gözle bekliyorumKonunun dışına çıkıcam arkadaşlar ama çok heyecanlandım birden az önce yatağa uzandım uyumuşum 15-20 dk kadar sonra kalktım mutfağa doğru gidiyordum karnımın sağ tarafı birden sertleşerek dikilmeye başladı top gibi oldu bizim minnoş takla mı attı ayağımı dikildi çok heyecanlandım heyecanlanmamın sebebi de ilk kez bunu yaşadım zaten 2 günde bir oynuyor diyordum ya ama artık bu hafta özellikle hep oynuyor darısı az hisseden arkadaşlarımın başına
azcık gülesim geldi müsadenlekızlarrr temizliğe tam gaz devam temizlik yaptıkça sürprizlerle karşılaşıyorum :)bu ay ödediğim faturaların arasından 20 tl çıktı :)
oğlum ev süpürme konusunda yüsek lisansa başladı dip kıyı giriyor yavrum :)
mutfagın yerler kaldı banyoyla süpürmeye başlamadan önce dolapları döküyorum bugün koridooru süpürmeden vestiyeri döktüm :) kızıma ayakkabı çıktı oğlumun vicco yeşil ayakkabısını buldum . kızıma da olur daha taş gibi :)
çocuklarıma ranza ve gardrop aldım demiştim ya oda biraz daralacaktı 2 tane kanepem vardı eşim annesine anne köye gönderiyorum kanepeleri ayşeyle köşe alıcaz dedi :) şok oldum adamı ısırasım geldi :)
kocaaammmmmmmmmm sadommmmmmmm oyyy o kaynanamdan kocam nasıl dogmuş ben anlamıyorum yav :) hastanede karışmış heralde nur yüzlü mübarek bi hatunun oglu olması lazımdı benim kocişimin :)
benim gene ağrılarım tutu sırtım belim oturan yerlerimm bu ağrılara dayanmak zor gelirken nasıl doğum yapcam
"canım her şeyin iyi çıkmış çok şükür.. gerisini kafana takma.. dr un normalde de mi böyle yoksa ameliyata girdiği için mi öyle davrandı. böbrek sorunu yaşayan bir arkadaş daha vardı burda. ben de dün nette okudum hamileelikte normalmiş doğumdan 1-2 ay sonra normale dönüyormuş.
devit 3 için arethusa bilgi vermiş. aramızda kullanan arkadaşlar da var."
doktorum,işinde iyi diye bilinen bir doktor ama biraz ketum(bilmiyorum doğru bir ifade mi) ancak sorarsam söyler ..gelişim hakkında çok net bilgiler vermez,normalse normal der.zaten muayenemiz çok uzun sürmüyor..ilk başlarda merak etmiyor ve sormuyordum doktorun söylediği ile yetiniyordum ama büyüdükçe merak eder oldum(abartmıyorum boy kilo söylemez çoğu zaman)..açıkcası ,öncesi sorunlu olduğu için sadece gebeliğn devamı ile ilgili sanırım..olsun buna da şükür diyorum..
burda sizinle paylaşınca daha moral buldum teşekkür ederim.
mseylul nasılsın. sen izmirdesin sanırım burdaki yazılardan gördüm seni soran çok var merak ediliyorsun. küçük erkeğin nasıl???
amin amin bende o günleri 4 gözle bekliyorum
azcık gülesim geldi müsadenle
selam hanımlar ben ekim annesi olacağım kısmetse de size bir şey sormak istiyorum şimdi siz daha tecrübelisiniz bebeğinizin hareketlerini ne zaman hissettemeye başladınız bir de nasıl bir şey ben dün hissettiğimi sanıyorum yatmadan önceydi sırt üstü uzandım elim tam karnımdaydı o sırada göbeğimin 6-7 cm aşağısında bir şey pıt diye vurdu sanki elimde de hissettim karnımda da o mu acaba
canım bende geçtiğimiz haftalarda aynı sorunu yaşadım.benim iç çamaşırım boydan boya nemliydi.doktor arkadaşımın da dediği şekilde muayene etti onun dışında kan ve idrar tahlili yaptı.bende enfeksiyonda çıktı biraz.akıntının sıkılığına gelince benim fark ettiğime göre idrarar sıkışıkken daha çok oluyo, yada ayakta biraz fazla kalınca.ama sonuç olarak bendede önemli bi sorun çıkmadı.darısı başına.testle ilgili sonucu da yazarmısın bize
Günaydın hanımlar herkese hayırlı cumalar.. yarın ayrıntılım var çok çok heyecanlıyım..
şu aralar baş ağrım var ve çok ciddi kabızlığım var.. şurup içmemek için hayatta yapamam dediğim şeyi yapıp aç karnına zeytinyağı içtim inşallah faydası olur..
Günaydın hanımlar herkese hayırlı cumalar.. yarın ayrıntılım var çok çok heyecanlıyım..
şu aralar baş ağrım var ve çok ciddi kabızlığım var.. şurup içmemek için hayatta yapamam dediğim şeyi yapıp aç karnına zeytinyağı içtim inşallah faydası olur..
sana da hayırlı cumalar canım..yarın benim de ayrıntılı ultrasonum var..bu birkaç gündür de kızımı çok az hissediyorum..hatta bazen hissetmiyorum bile..ondan çok endişeliyim..inşallah sağlık durumu iyidir..hepimizin bebişlerinin iyidir inşallah..benimde nedense son 1 haftadır kabızlık sorunum var..bu zamana kadar hiç olmamıştı..epey rahatsız ediyor ama..kendimi çok gergin ve şiş hissediyorum..zeytinyağı faydalı diyorlar canım..bir de aç karnına siyah kayısı ve incir de faydalı..
bebişinin uyku düzeni degişmiş olabilir geceleri uuynık tır sen uyurken gündüzde uyuyodur korkma bişi olmazz inş.
ay kabızlık önemli hemoroid oluyo kabızlık artınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?