2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

amin amin bende o günleri 4 gözle bekliyorum
azcık gülesim geldi müsadenle

benim gene ağrılarım tutu sırtım belim oturan yerlerimm bu ağrılara dayanmak zor gelirken nasıl doğum yapcam

Canım benimde zaman zaman garip ağrılar giriyor karnıma belime ama hepsi hamilelikten hepsi geçecek inşallah sen canını sıkma Allah kolaylığını verir mutlaka...

Canım bence hamilelikte doktor önemli zaten hormonların etkisiyle aşırı duygusalız benim yaşadığım yerde ilçe küçük bi yer doktorum özel muayehanesine gidiyorum 4 boyutlu renkli ultrasonla baktı hep ve ayrıntılıyı da o yaptı inan bi saate yakın sürdü tek tek bana anlatarak şu şöyleyse iyi böyleyse kötü bak sorun yok diyerek elini açmasını bile kaç dakika bekledi kordonundaki damarları kendi görmüş benim görmem için bekledi bizimki rahat durmuyodu tabi ben dedim en sonunda siz gördüyseniz sorun yok die.Seni üzmek istemem ama doktorun iyi olabilir ama ketum olması çok kötü bi araştır belki daha iyi doktorlar bulabilirsin,hakkında hayırlısı hakkımızda hayırlısı canım sağlıkla doğsunlar inşallah

mseylul nasılsın. sen izmirdesin sanırım burdaki yazılardan gördüm seni soran çok var merak ediliyorsun. küçük erkeğin nasıl???

iyiyim tatlım evet doğru izmirdeyız geziyoruz oğlumla:)ana oğul gezmeleredeyız soran tum arkadaşlar sağolsun geçmişi okuymadımki okadar çok birikmişki sayfalar oğluşumda diyoki tatlı teyzoşlarımmmmm bizi merak etmeyin annemle gezmelre geldik diyoo:))srn nasılsın bebiş baya buyumuş maşallah teyzesinin tatlısı

selam hanımlar ben ekim annesi olacağım kısmetse de size bir şey sormak istiyorum şimdi siz daha tecrübelisiniz bebeğinizin hareketlerini ne zaman hissettemeye başladınız bir de nasıl bir şey ben dün hissettiğimi sanıyorum yatmadan önceydi sırt üstü uzandım elim tam karnımdaydı o sırada göbeğimin 6-7 cm aşağısında bir şey pıt diye vurdu sanki elimde de hissettim karnımda da o mu acaba

Canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ben tam olarak bu hafta hareketlerini hissetmeye başladım ama burada olan arkadaşlarım benden de daha önce hissetmişti hafif hafif kıpırtılar olarak farkettim ben ama şu 3 gündür tamamen hareketleri daha belirgin ve güçlü olmaya başladı... Darısı senin başına ama sende hisetmeye başlamışsın sanırım.. Sevgiler...

Kizlarrrrr gunaydinnnn
Dun yazmistim biraz canim skkin diye ama bugun iyiyim cok sukur
Kizimla kahvalti yaptik ve benn tamm 13 yil sonra kizim icin ilk defa yumurta yedim hala soktayim
Hersey bebislerimiz icin

tüm annelere güzel ve hayırlı bir gün diliyorum
bugünde inşallah hızlıca sağlıkla güzelce geçer gider:)

Testi temin etmem çokzor oldu canım önecelikle.Kaç eczane gezdim kaç depo sordurdum hatırlamıyorum.Doktoruma içten içe sinirlendim,çağırıp kendi muayene edebilrdi,beni bukadar uğraştırmasına gerek yoktu!Neyse ped geldi dün akşam ve taktım pedi.Herhangi anormal bir durum çıkmadı.Amniyotik bir sızıntı olsa akıntı pedde renk değişikliği olurdu,ama benim akıntım normal bir akıntı olduğuna kanaat getirdim bu durumda teste göre canım.Zaten idrar yolu enfeksiyonum var,daha iki hafta önce bir kutu antibiyotik bitirmiştim.Ama tabi ha diye kurtulunmuyo bu enfeksiyondan maalesef.Bakalım inş bidaha tekrarlanmaz.Tekrarlanırsa bizzat giderim bu sefer.Sanada geçmiş olsun canım.Herkese sorunsuz bi hamilelik diliyorum Rabbimden...

Günaydın hanımlar herkese hayırlı cumalar.. yarın ayrıntılım var çok çok heyecanlıyım..

şu aralar baş ağrım var ve çok ciddi kabızlığım var.. şurup içmemek için hayatta yapamam dediğim şeyi yapıp aç karnına zeytinyağı içtim inşallah faydası olur..

günaydın kızlar hayırlı cumalar :)

hava değişikliğinden sanırım bu sabah mızmızlanarak kalktım neyse ki bebişimin tekmeleri ekstra alarm gibi kendime gelmeme yardımcı oldu

iyi gelir şifa olur canım inşallah.. beslenmeye çok dikkat etmek gerekiyor bende kan hapına başladığımda çok zorlanmıştım şimdi hem öğle hem akşam yemeklerinde çorba içiyorum önden hem sağlıklı hem de sıvı tüketmek işe yarıyor..

sana da hayırlı cumalar canım..yarın benim de ayrıntılı ultrasonum var..bu birkaç gündür de kızımı çok az hissediyorum..hatta bazen hissetmiyorum bile..ondan çok endişeliyim..inşallah sağlık durumu iyidir..hepimizin bebişlerinin iyidir inşallah..benimde nedense son 1 haftadır kabızlık sorunum var..bu zamana kadar hiç olmamıştı..epey rahatsız ediyor ama..kendimi çok gergin ve şiş hissediyorum..zeytinyağı faydalı diyorlar canım..bir de aç karnına siyah kayısı ve incir de faydalı..üstüne su içiceksin bol bol..

günaydınnn herkese hayırlı cumalar annecikler

akşam iş çıkışı acike gittik dün bahsettiğim karnımın solundaki ağrı geçmedi çünkü.bebişim kafasını oraya dayamış o yüzden daha fazla orda ağrı oluşuyomuş ama miniğim çok iyi çok şükür.bu arada vücudun susuz kalıyo diye bi postada fırça yedim :)
bu arada tam idrar tahlili yapıldı enfeksiyon bakteri fln çıkmadı ama bende dış bölgede yanma ve acayip bi kaşıntı var napiim bilemiyorum dr da bişey vermedi ben kendimce 3-4 gündür sirkeli suyla taharetleniyorum ama işe yaramıyo napsam ben yaa yardıma ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…