e haydi görelim göbişleri o zaman
ekleyin yahuu bi eski bi şimdi :) aradaki farklara bakalım artık
eşimde bana kızıyor sürekli uyuyorsun diye normaldede uykuyu seven biriyim...diyorum doğumdan sonra uyuyamam şimdi uyuyorum diyorum bana diyorki sen yine uyanmassın ben uyanırım bebeğin ağlamasına diyor dedim ben o kadar kötü annemi olacam öylemi düşünüyorsun diyorum evet diyor birde kıskıs gülüyor sonradanda..benim eşim çok pimpirikli kızkardeşimin kzıı varya ravza eklemiştim resmini onu çok seviyor mesela kızkardeşim az bağırsın hemen neden bağırıyorsun bana diyorki senin bu kızkardeşin ravzaya vurmuştur..felan dedim bende totosuna vururda severde olmaz vurmasın ben ısırıyorum bazen ellerini benle konuşmuyor adam neden ısırıyorsun diye kavga ediyor benimle ben yandım..valla
günaydınnn herkese hayırlı cumalar annecikler
akşam iş çıkışı acike gittik dün bahsettiğim karnımın solundaki ağrı geçmedi çünkü.bebişim kafasını oraya dayamış o yüzden daha fazla orda ağrı oluşuyomuş ama miniğim çok iyi çok şükür.bu arada vücudun susuz kalıyo diye bi postada fırça yedim :)
bu arada tam idrar tahlili yapıldı enfeksiyon bakteri fln çıkmadı ama bende dış bölgede yanma ve acayip bi kaşıntı var napiim bilemiyorum dr da bişey vermedi ben kendimce 3-4 gündür sirkeli suyla taharetleniyorum ama işe yaramıyo napsam ben yaa yardıma ihtiyacım var
Eki Görüntüle 707772 Eki Görüntüle 707770 Eki Görüntüle 707771 kırmızı kazaklı 14 haftalık. mavili 17 haftalık. leoparlı 22 haftalık
Maşallah göbeklere bebişlere bende mi çeksemde koysam acep ama benim göbek 8 aylık gibi neyse ben kafa karıştırmayayım zaten kilolu hamile kaldım
Eki Görüntüle 707772 Eki Görüntüle 707770 Eki Görüntüle 707771 kırmızı kazaklı 14 haftalık. mavili 17 haftalık. leoparlı 22 haftalık
:) merhametli demekki :) evet yandın ama alışır zamanla hep derim annelik bi günlük degil kızmaya da yetiyo sevmeye de . hep sevsen de olmuyo bu zamanda çocuk büyütmek zor . vurulur be azcık kaşıycagın zamanda gelir .annenin dayagında bile merhametvardır .agzını burnunu kanatmıyo ya . hamza beni çok kızdırıyo ellerine az vuruyorum şimdi gözü açıldı anne vursana diye yanıma geliyo :) yani artık etkilenmiyorum diye sinyal veriyo bende artık bakışlarımla dizginliyorum :) ayy ravzaya bayıldım maşaallah az sonra kocişime resmini göstercem :) bi nazar duası okuturum :) uyku konusunda da uyanırsın zaten gögüslerinden süt geliyo annenin yavrusu acıkınca . babası uyansa gazını çıkartcak o gazı çıkartana kadar bebek acıkcak :) iş başa düşüyo yani
ay leoparlıya bayıldm :) popo ve göbek var gerisi nerde:)
Maşallah göbeklere bebişlere bende mi çeksemde koysam acep ama benim göbek 8 aylık gibi neyse ben kafa karıştırmayayım zaten kilolu hamile kaldım
maşallah sende manken hamişlerdensin..
okut okut cnm nazar değmesin annesi yer beni valla...annelik çok zor ama çokda güzel şuan karnımızdayken bu kadar heyecanlanıyoruz doğduğunda ne yaparız bilemem valla..benim birde ilk gebeliğim sonlandırıldı 5.5 aylıkken hala acısı içimde hala korkuyorum yine birşey olacak diye içim içimi yiyor şu 18 mayıs bir gelsede içim rahatlasa öbür bebeğimide ayrıntılıda öğrenmiştim..Allahım kimseyi evladıyla sınamasın...çok zor...
yavru nolcak yahuu bende çok kilolu hamiş kaldım
81 kiloyla hemde ihihi :)
bütün kocalarda aynı problem var sanırım.. bizden daha çok hamile onlar..
normalde çok zayıftım hayatımda hiç 53 kilo olamamıştım:))))) 52 kiloyla ham,le kaldığımda 4 haftalıkmışım şimdi 60 oldum ama fazla almadım gibi geliyor bana tek göbeğim ve kalçam doldu:)))))
kızz karnında çıkan sivilcen çıbana dönüşmüş :) oyy daha minnak bu kaç gram yavrun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?