2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

:) merhametli demekki :) evet yandın ama alışır zamanla hep derim annelik bi günlük degil kızmaya da yetiyo sevmeye de . hep sevsen de olmuyo bu zamanda çocuk büyütmek zor . vurulur be azcık kaşıycagın zamanda gelir .annenin dayagında bile merhametvardır .agzını burnunu kanatmıyo ya . hamza beni çok kızdırıyo ellerine az vuruyorum şimdi gözü açıldı anne vursana diye yanıma geliyo :) yani artık etkilenmiyorum diye sinyal veriyo bende artık bakışlarımla dizginliyorum :) ayy ravzaya bayıldım maşaallah az sonra kocişime resmini göstercem :) bi nazar duası okuturum :) uyku konusunda da uyanırsın zaten gögüslerinden süt geliyo annenin yavrusu acıkınca . babası uyansa gazını çıkartcak o gazı çıkartana kadar bebek acıkcak :) iş başa düşüyo yani

sebamedin genital bölge temizleme jelleri var çok ii geliyo kaşıntıya .sirke iyi fikir ama taharette kullandıgın için etkili olmaz anneannem sirkeyi bi tülbente döktürür ped gibi çamaşırıma koydururdu 1 saat sirkeli bezle gezerdim bolu soguktu kışları çok kaşıntım oluyodu
sirke çok yakıyooooooooo:)

Maşallah göbeklere bebişlere bende mi çeksemde koysam acep ama benim göbek 8 aylık gibi neyse ben kafa karıştırmayayım zaten kilolu hamile kaldım

okut okut cnm nazar değmesin annesi yer beni valla...annelik çok zor ama çokda güzel şuan karnımızdayken bu kadar heyecanlanıyoruz doğduğunda ne yaparız bilemem valla..benim birde ilk gebeliğim sonlandırıldı 5.5 aylıkken hala acısı içimde hala korkuyorum yine birşey olacak diye içim içimi yiyor şu 18 mayıs bir gelsede içim rahatlasa öbür bebeğimide ayrıntılıda öğrenmiştim..Allahım kimseyi evladıyla sınamasın...çok zor...

ay leoparlıya bayıldm :) popo ve göbek var gerisi nerde:)

normalde çok zayıftım hayatımda hiç 53 kilo olamamıştım:))))) 52 kiloyla ham,le kaldığımda 4 haftalıkmışım şimdi 60 oldum ama fazla almadım gibi geliyor bana tek göbeğim ve kalçam doldu:)))))

oyy ablamında ilk gebeliği 5. ayında sonlandırıldı ablam hala ağlar . şimdi ravza gibi güzel bi kızı var:) çokk bilmiş allah ilkinin ömrünü 2.ye katsın saglıklı sıhhatli olur inş. . evlatla sınanmak en fenası . dogdugunda süper olucak biz yaptıkk diye gururlancaz:)
ravza ya öldümm maşaallah barekallah :) pogacaydıı elindeki dimi alıcan onu elinden ağlatcan şişkoyuu :)
ay bide kocanı alıştır kızılırda sevilirde falan diye . onunla başolmaz:)

:) almamışsın kız 60 oldugun anlaşılmıyo kemik kullanmıyon mu :) ahhahh kmiklerimi aldırsam ne zayıf olurum ben bee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…