2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

enbitaneciğim ben bu fotoları çektim ama nasıl yüklüycem buraya bana bir yardım et arkadaşım...

leoparlı elbisem vücudu sarıyor ya ondan göbişim tam çıktı:)))))) ayyyy pire, bit denildimi kaşınıyorum psikolojik:)))) çok hızlılar nerden geldi acaba pire???

canım istersen doktora gidene kadar bekle..bir de kendi doktoruna sor..benim doktorun açıklaması bana mantıklı geldi ama başkalrı içince insanın içinde şüphe kalıyor tabiki..ama et yiyemiyorsanda ceviz,semizotu,yeşil mercimek bunları yiyebilirsin.bunlarda da omega3 var.zaten ette değil de daha çok balıkta var omega3.internetten omega3 içeren besinleri araştır canım..belki başka yiyecekelrde de vardır.benim bildiklerim bunlar..

bu arada başın sağolsun canım.Allah mekanını cennet eylesin,geride kalanlara da sabır versin..

başınız sağolsun canımcım Nur içinde yatsın
ben sadece kan hapını kullanıyorum onuda 2-3 günde bir
doktorum öyle dedi :)

enbitaneciğim ben bu fotoları çektim ama nasıl yüklüycem buraya bana bir yardım et arkadaşım...

canımcım konuya cevap verdiğin yerin alt tarafına doğru in
eklenti ekle var ona tıkla

sırasıyla dosya ekle
dosyaları seç diyosun resmi seçiyosun
upload files e tıklıyosun o yüklüyo zaten

leoparlı elbisem vücudu sarıyor ya ondan göbişim tam çıktı:)))))) ayyyy pire, bit denildimi kaşınıyorum psikolojik:)))) çok hızlılar nerden geldi acaba pire???

sağsalim kucaklamak nasip olsun hepimize inş ayyyy ne bileyimmm yaa bütün günüm rezil olcak şimdi şerfsiz şey bide geldi tam göbeğime bebeğim üsütüne kondu yaaa ayy napcam şimdi hiç bilmiyorum yakalayamadımda nereye gitti ki şimdi çamaşırları terasta kurutuyorum acaba ordan mı geldi dicem ama üstümdekileri dün giymiştim yeni değil ki karşı komşu güvercin besliyo aşağıda kayınvalidemde muhabbet kuşu var ayyyy bilmiyorummmmm çok moralim bozuldu :18::18:

sıkma canını gördüğün anda vur kafasına:)) tabi hayvandan, tozdan falan olabilir. moralini bozma bişey olmaz bi tanecik vardır

şeker yüklemesi sonuçlarını alıcam ben çıkıyorum herkese iyi günler kızlar

sıkma canını gördüğün anda vur kafasına:)) tabi hayvandan, tozdan falan olabilir. moralini bozma bişey olmaz bi tanecik vardır

ay inş tatlım yaa dediğin gibi bende çok fena huy kparım üstümü değiştim banyo yaptım kafamı kazıyarak taradım nerdeyse ama genede kaşınıyorum neyse zaten sinirim bozuk ayrıntılı için egeden ünv hastanesinden arıcaklardı aramadılar tanıdıkla iş yaparsan böyle olur işte BİSMİLLAH sız da başlamamam güne ama

Günaydınnnnnnnnnnn

cumanız mübarek olsun :)

bu 18. haftam kızlarr

Eki Görüntüle 707626

bunuda akşam çekildim 24 haftam

Eki Görüntüle 707628

nerelerdesin kız senn kızacam valla ortalarda yoksun
göbiş çok tatlı yawrum
ben de eve gidince eklerim

canım sıkma canını bak
benim 2 gündür canım sıkkındı bebeğim de üzüldü çok sanırım ki çok oynamadı :2:
ama bugün iyiyim kıpır kıpır kızım sıkma canını ne olursa bebeğini düşün

kızlar buda benim göbiş

Eklentiler

• $931242_10200300446928655_608859694_n.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 42
yavru kendi kendine çekmek zor oluyo dimi ihihi :)
tam net olmamış titremiş sanırım ama göbiş belli
benim gibisin işte sende fazlası yokki dimi kızlar

Gerçekten çok zor oluyor tek çekmek öyle olduğuma bakma 80 küsürle hamile kaldım göya kilo verip hamile kalacaktım neyseki fazla yiyemiyorum zaten yesemde hep kusuyorum hiç de tartılmadım tartıya çıkmaya korkuyorum

Canım iyiki sizler varsınız bu aralar benim eşim bir garip oldu herşeye ama herşeye sinirli bir şekilde cevap veriyor kaldıramıyorum artık uzlaşma yolu arıyorum karşındaki bağırıp çağırınca nasıl uzlaşacaksın ne yapıcam bilmiyorum...

başınız sağolsun canım,mekanı cennet olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…