enbitaneciğim ben bu fotoları çektim ama nasıl yüklüycem buraya bana bir yardım et arkadaşım...
ya arkadaşlar bişey sorcam insan pire nerden gelir ki
ay göbeğimi açtım seviyorum hop tam göbeğimin üstüne zıplayıverdi yakalayamadım gitti ama eminim pireydi ıyyyyyyyy ben hemen duşa gidorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok güzel anlatmışsın cnmyaaa valla aynı şeyleri düşünüyoruz bende vitaminle kan hapı kullanıyorum aksattım su günlerde senn gbi suçluluk duygusu hissediyorumyaa.. kimisi işte kullanıyo vitamin hapı + omega 3 falan bende et yiyen biri değilim ya çocuğum geri kalırsa felan gibi birsürü şeyler geliyo aklıma doktorada gitmedim gidince ilk bunu sorucam kafam karmakarışık aslında senn doktorda mantıklı konuşmuş öyle valla yaniiii.... napcam bilemedimkii..
slm kızlaaarr.. uzun zamandır yoktum aranızda ananem vefat etti onu uğurladıkmevlüttü şuydu b uydu derken evime daha yeni geldim... bide üstüne üstelik ev taşıma işi var evi taşıycaz napıcam bilemedim yaa.......
enbitaneciğim ben bu fotoları çektim ama nasıl yüklüycem buraya bana bir yardım et arkadaşım...
leoparlı elbisem vücudu sarıyor ya ondan göbişim tam çıktı:)))))) ayyyy pire, bit denildimi kaşınıyorum psikolojik:)))) çok hızlılar nerden geldi acaba pire???
sağsalim kucaklamak nasip olsun hepimize inş ayyyy ne bileyimmm yaa bütün günüm rezil olcak şimdi şerfsiz şey bide geldi tam göbeğime bebeğim üsütüne kondu yaaa ayy napcam şimdi hiç bilmiyorum yakalayamadımda nereye gitti ki şimdi çamaşırları terasta kurutuyorum acaba ordan mı geldi dicem ama üstümdekileri dün giymiştim yeni değil ki karşı komşu güvercin besliyo aşağıda kayınvalidemde muhabbet kuşu var ayyyy bilmiyorummmmm çok moralim bozuldu:18::18:
sıkma canını gördüğün anda vur kafasına:)) tabi hayvandan, tozdan falan olabilir. moralini bozma bişey olmaz bi tanecik vardır
Günaydınnnnnnnnnnn
cumanız mübarek olsun :)
bu 18. haftam kızlarr
Eki Görüntüle 707626
bunuda akşam çekildim 24 haftam
Eki Görüntüle 707628
mojeli, enbitane+, NuR_bojuk, cicikan, pembekalp canım arkadaşlarım tatlı hamişler herkese günaydın hayırlı bir gün diliyorum herkese benim moralim bu sabah bayaa bir bozuk eşimle atıştık biraz artık çekemiyorum onun nazını cazını benmi hamileyim kendisimi hamile anlayamadım bir şey söylenilmiyor hemen parlıyor sinir oldum kendi kendime ağlıyorum...
yavru kendi kendine çekmek zor oluyo dimi ihihi :)
tam net olmamış titremiş sanırım ama göbiş belli
benim gibisin işte sende fazlası yokki dimi kızlar
nerelerdesin kız sennkızacam valla ortalarda yoksun
göbiş çok tatlı yawrum
ben de eve gidince eklerim
canım sıkma canını bak
benim 2 gündür canım sıkkındı bebeğim de üzüldü çok sanırım ki çok oynamadı :2:
ama bugün iyiyim kıpır kıpır kızım sıkma canını ne olursa bebeğini düşün
kızlar buda benim göbiş
slm kızlaaarr.. uzun zamandır yoktum aranızda ananem vefat etti onu uğurladıkmevlüttü şuydu b uydu derken evime daha yeni geldim... bide üstüne üstelik ev taşıma işi var evi taşıycaz napıcam bilemedim yaa.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?