Canım başınız sağolsun Allah sabır versin...
anemmm göbişlere bak göbişlereeeee
nurummmmmmmmmm
ben burdayımmm sen nerelerdesin ki
faceyede gelmiyon ihihihi
hayde bekliyom resmini
yawrummm benim canım sıkkındı birazcık 2 gündür şeker şeysinden dolayı
ama bugün iyiyim
okuldayım hala eve gidince yürüyüşe çıkarken çekeceğim yawrum
eylül anneleri ben pazartei doktora gitmeyi düşünyürum ozman bi akslik olmaz ise 20artı 3 oluyorm ayrıntılı usg ye girme ihtimalim varmıdır sizce biraz daha beklesem mi doktorum 18 haftalıkken 2 3 hafta snra gel dediydi
24 haftaya kadar yolu var canım bence yapmazlar aslında 23 24 te çekilirse daha sağlıklı sonuç alınıyor die duymuştum ben ama bilmiyorum tabi bende 21 içindeyim şuan sözde bu hafta haber gelcekti ama gelmedi babam memleketten gelsinde bak napcak o arkadaşlarını ayy bi an şey gibi oldu hani tv de doktorlara saldıranlar var yaaa ayy yok yok biz onlardan değiliz
slm kızlaaarr.. uzun zamandır yoktum aranızda ananem vefat etti onu uğurladıkmevlüttü şuydu b uydu derken evime daha yeni geldim... bide üstüne üstelik ev taşıma işi var evi taşıycaz napıcam bilemedim yaa.......
yok yok bız anladık sız onlardan degılsınızbenım b12 ve kandakı sekerım dusk cıkmstı ıkı gun önce bıraz daha beklım ılaclar fayda vermez ıse onuda o vakıt tekrar ettırıı ogrenırım
merhaba millet.ilk kez bu kadar geç merhaba diyorum size..ama şu 2 gündür telefon trafiği, iş, koşuşturmaca yoğun. Bugün de bu saat oldu merhaba diyene kadar.
Canım başınız sağolsun. Bekleniyomuydu anneannenin vefatı? Allah geride kalanlarına uzun ömür versin inşallah.
Dün gece güneycik benimle dalga geçti resmen.eşimle karnımı açtık, hareketlerine bakıyorduk.ana!!bir anda göbek deliğim oynamaya başladı.bir iniyor, bi çıkıyor, bi şişiyor, bi yok oluyor...komik şey!!annenin karnında hareket edersin de, göbek deliğini hareket ettirmeyi nasıl becerdin, minik farecik!!!
tamam tatlım hadi bakalım inş herşey ii çıkar artık benimde ilk daha 8 haftalıkken kan teski yapıyorlarya orda 95 çıkmıştı sınır 110du nisanın 13 gibi bidaha yapıldı bu seferde 85 çıkmıştı ii di
YA BİDE BANA SAĞLIK OCAĞINDAKİ HEMŞİRE KAN DEĞERLERİNİN DURUMUNA BAKMAK İÇİN BİR AY KANI ALIP ÖBÜR AY ALMIYCAZ DEMİŞTİ SİZEDE ÖYLE DİEN OLDU MU KENDİ DOKTORUM HİÇ ÖYLE BİŞEYDEN BAHSETMEDİDE BANA ŞAŞIRDIM
tatlım biyerde okumuştum ben bu anlattığını dokunma hisleri geliştiğiiçin rahmin içine ve kordona dokunup öekebiliyorlarmış o zamanda bu anlattığın şeyler olabiliyormuş bazen acıtıyorlarmış bile hehe gülmüşsünüzdür kocişinle bak ya yaramaza daha doğmadan güldürüyor anneyle babasını bizimki geçen gece bi kere hareketini hissetti die bütün gece bi daha yapsın dedi durdu öyle şeyler yaşarsak herhalde uyuyamaz
yok bana öylebişey demedilerdi.bende ilk kez duyuyorum.hastanede yapılan testlerde bi sıkıntı yok demişti doktor ama o teste b12 yada kandaki şeker e bakıldımı bilmyorum az bi bakm testi(ben bütün testleiri saklıyorum söylemesi ayıp)b12 süt yumurta karaciğer balıkta bulunurmuş bende yerim ya bunlarıAma yiycez başka yolu daha senin 85 cıkan neydi
inşallah nasip eder sağlıklı günlerle birlikteaynen aynen bende saklarım herşeyimi testleri söylemesi ayıp şu kolay hamile testimi bile saklıyorum bide inş nasip olursa bebeğimin ilk giydiği kıyafetleride saklıycam büyünce göstermek için ayyy rabbim o günleri nasip etsin inş aldığım kıyafetlerini yatağın üstüne serip serip konuşuyorum seviyorum onları bide odasını alırsak herhalde orda yatar kalkarım yaa bi arkadaş demonte den oda alıp resimlerini koymuştu kimdi o daha öncede sormuştum ama kimse cvp vermemişti ?
Dün gece Güneycik benimle dalga geçti resmen.Eşimle karnımı açtık, hareketlerine bakıyorduk.Ana!!Bir anda göbek deliğim oynamaya başladı.Bir iniyor, bi çıkıyor, bi şişiyor, bi yok oluyor...Komik şey!!Annenin karnında hareket edersin de, göbek deliğini hareket ettirmeyi nasıl becerdin, minik farecik!!!
Arkadaşlar şu an çok kötü durumdayım apartmanda çok sevdiğimiz bir abimiz vardı daha gencecik, ev taşıyolardı adam kalp krizi geçirip öldü az önce. Ağla ağla gözlerim şiştiuzanmıştım az dinleneyim diye bir feryat figan aşağıya nasıl indiğimi bilemedim dediler kalp krizi geçiriyor aradık ambulansı hemen ama abartmıyorum 15 dk sonra geldi ambulans, elim ayağım titredi korktum bebeğime de bişey olacak diye, eve kadınların yanına da giremedim yerlere atıyolardı kendilerini gitti diye..Eve çıktım ben de napayım ama ağıtlarından apartman inliyo, napacağımı şaşırdım, çok kötüyüm...Evde durmasam mı ben çok etkilenirim böyle şeylerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?