2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

anemmm göbişlere bak göbişlereeeee

nurummmmmmmmmm
ben burdayımmm sen nerelerdesin ki
faceyede gelmiyon ihihihi
hayde bekliyom resmini

bende sabahları ac karna gyno ferro dıye bır demır hapı ıcıyorum arada unuttugum oluo tabı
bide gun ıcerısınde elevıt alıyorum
ama elevıtı de cok ıstıkrarlı degılım
ilaç konusunda hıc bızaaman ıstıkrarlı olmadım sımdı bıloıyorum dıkkat etmek gerekıo ama bazen unutyrm

anemmm göbişlere bak göbişlereeeee

nurummmmmmmmmm
ben burdayımmm sen nerelerdesin ki
faceyede gelmiyon ihihihi
hayde bekliyom resmini

yawrummm benim canım sıkkındı birazcık 2 gündür şeker şeysinden dolayı
ama bugün iyiyim
okuldayım hala eve gidince yürüyüşe çıkarken çekeceğim yawrum

yawrummm benim canım sıkkındı birazcık 2 gündür şeker şeysinden dolayı
ama bugün iyiyim
okuldayım hala eve gidince yürüyüşe çıkarken çekeceğim yawrum

yavrum ya o kadarda kötü değil ki sonuçların
üzülme bunun için
bakalım benim kaç çıkıcak kesin ben geçerim

tmm eve gidince çekinirsin meraklandım şimdi bak eski yeni hali ikisini de ekle ama

eylül anneleri ben pazartei doktora gitmeyi düşünyürum ozman bi akslik olmaz ise 20artı 3 oluyorm ayrıntılı usg ye girme ihtimalim varmıdır sizce biraz daha beklesem mi doktorum 18 haftalıkken 2 3 hafta snra gel dediydi

24 haftaya kadar yolu var canım bence yapmazlar aslında 23 24 te çekilirse daha sağlıklı sonuç alınıyor die duymuştum ben ama bilmiyorum tabi bende 21 içindeyim şuan sözde bu hafta haber gelcekti ama gelmedi babam memleketten gelsinde bak napcak o arkadaşlarını ayy bi an şey gibi oldu hani tv de doktorlara saldıranlar var yaaa ayy yok yok biz onlardan değiliz

yok yok bız anladık sız onlardan degılsınız benım b12 ve kandakı sekerım dusk cıkmstı ıkı gun önce bıraz daha beklım ılaclar fayda vermez ıse onuda o vakıt tekrar ettırıı ogrenırım

ayy herkes face takılıyor aşkolsun valla bence ii olmadı bu face eskiden sayfaları takip edemezdim şimdi kimsecikler bişey yazmıyo çok ayıp valla kk yaa ihanet ediyosunuz kızımla küstük işte size

Merhaba millet.İlk kez bu kadar geç merhaba diyorum size..Ama şu 2 gündür telefon trafiği, iş, koşuşturmaca yoğun. Bugün de bu saat oldu merhaba diyene kadar.

Canım başınız sağolsun. Bekleniyomuydu anneannenin vefatı? Allah geride kalanlarına uzun ömür versin inşallah.

Dün gece Güneycik benimle dalga geçti resmen.Eşimle karnımı açtık, hareketlerine bakıyorduk.Ana!!Bir anda göbek deliğim oynamaya başladı.Bir iniyor, bi çıkıyor, bi şişiyor, bi yok oluyor...Komik şey!!Annenin karnında hareket edersin de, göbek deliğini hareket ettirmeyi nasıl becerdin, minik farecik!!!

tamam tatlım hadi bakalım inş herşey ii çıkar artık benimde ilk daha 8 haftalıkken kan teski yapıyorlarya orda 95 çıkmıştı sınır 110du nisanın 13 gibi bidaha yapıldı bu seferde 85 çıkmıştı ii di
YA BİDE BANA SAĞLIK OCAĞINDAKİ HEMŞİRE KAN DEĞERLERİNİN DURUMUNA BAKMAK İÇİN BİR AY KANI ALIP ÖBÜR AY ALMIYCAZ DEMİŞTİ SİZEDE ÖYLE DİEN OLDU MU KENDİ DOKTORUM HİÇ ÖYLE BİŞEYDEN BAHSETMEDİDE BANA ŞAŞIRDIM

tatlım biyerde okumuştum ben bu anlattığını dokunma hisleri geliştiğiiçin rahmin içine ve kordona dokunup öekebiliyorlarmış o zamanda bu anlattığın şeyler olabiliyormuş bazen acıtıyorlarmış bile hehe gülmüşsünüzdür kocişinle bak ya yaramaza daha doğmadan güldürüyor anneyle babasını bizimki geçen gece bi kere hareketini hissetti die bütün gece bi daha yapsın dedi durdu öyle şeyler yaşarsak herhalde uyuyamaz

yok bana öylebişey demedilerdi.bende ilk kez duyuyorum.hastanede yapılan testlerde bi sıkıntı yok demişti doktor ama o teste b12 yada kandaki şeker e bakıldımı bilmyorum az bi bakm testi(ben bütün testleiri saklıyorum söylemesi ayıp)b12 süt yumurta karaciğer balıkta bulunurmuş bende yerim ya bunları ama yiycez başka yolu daha senin 85 cıkan neydi

o acıma hissi bende cok oluyor karnımın ici tırmalanıyor sanki acıyor hissi oluyor

aynen aynen bende saklarım herşeyimi testleri söylemesi ayıp şu kolay hamile testimi bile saklıyorum bide inş nasip olursa bebeğimin ilk giydiği kıyafetleride saklıycam büyünce göstermek için ayyy rabbim o günleri nasip etsin inş aldığım kıyafetlerini yatağın üstüne serip serip konuşuyorum seviyorum onları bide odasını alırsak herhalde orda yatar kalkarım yaa bi arkadaş demonte den oda alıp resimlerini koymuştu kimdi o daha öncede sormuştum ama kimse cvp vermemişti ?

inşallah nasip eder sağlıklı günlerle birlikte

demekki bilien arkdaşlar unutmuşlar kim oldgunu,ben halen kararsızım beşik konusunda.coğu tanıdıklarım bebek beşikte yatmıyor diyor ilk 1 yaşına kadar öyleböyle yatarda diyor sonra yatmaz diyor.eşimde aynısını diyor bilemim ben.biz daha başlamadık alışverişe.biz şimdi kac aylık hamile oluoruz sorana şukadar haftalık diyorum tabi onlar tam bilemiyr bende haftalıklar kac aya denk geliyor onu bilmim

Arkadaşlar şu an çok kötü durumdayım apartmanda çok sevdiğimiz bir abimiz vardı daha gencecik, ev taşıyolardı adam kalp krizi geçirip öldü az önce. Ağla ağla gözlerim şişti uzanmıştım az dinleneyim diye bir feryat figan aşağıya nasıl indiğimi bilemedim dediler kalp krizi geçiriyor aradık ambulansı hemen ama abartmıyorum 15 dk sonra geldi ambulans, elim ayağım titredi korktum bebeğime de bişey olacak diye, eve kadınların yanına da giremedim yerlere atıyolardı kendilerini gitti diye..Eve çıktım ben de napayım ama ağıtlarından apartman inliyo, napacağımı şaşırdım, çok kötüyüm...Evde durmasam mı ben çok etkilenirim böyle şeylerden

hoşgeldin canımcım

yerim ben o minik fareyi
göbiş oynar da göbiş deliğini nerden bulmuşta oynatmış hahaha :)

kısslar dr.dan geldım sımdı 450 gr kızım 27 cm dedı dr.amcası.elevit,ve maltoferın yanına kramplarm old.soleyınce kalsiyum ekledi.devıt 3 de tabı:)ben bu kadr ılacı nasıl ıcecegım kı yaaa.sızden kullanan vr mı?

Canım evde durma yakın bir arkadaşına veya annene git bende dayanamam hemen tansiyonum düşer kötü olurum kimseyi bulamassan bile bir dolaş gel eve... Başınız sağolsun buarada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…