Arkadaşlar şu an çok kötü durumdayım apartmanda çok sevdiğimiz bir abimiz vardı daha gencecik, ev taşıyolardı adam kalp krizi geçirip öldü az önce. Ağla ağla gözlerim şiştiuzanmıştım az dinleneyim diye bir feryat figan aşağıya nasıl indiğimi bilemedim dediler kalp krizi geçiriyor aradık ambulansı hemen ama abartmıyorum 15 dk sonra geldi ambulans, elim ayağım titredi korktum bebeğime de bişey olacak diye, eve kadınların yanına da giremedim yerlere atıyolardı kendilerini gitti diye..Eve çıktım ben de napayım ama ağıtlarından apartman inliyo, napacağımı şaşırdım, çok kötüyüm...Evde durmasam mı ben çok etkilenirim böyle şeylerden
eylül anneleri ben pazartei doktora gitmeyi düşünyürum ozman bi akslik olmaz ise 20artı 3 oluyorm ayrıntılı usg ye girme ihtimalim varmıdır sizce biraz daha beklesem mi doktorum 18 haftalıkken 2 3 hafta snra gel dediydi
Merhaba millet.İlk kez bu kadar geç merhaba diyorum size..Ama şu 2 gündür telefon trafiği, iş, koşuşturmaca yoğun. Bugün de bu saat oldu merhaba diyene kadar.
Dün gece Güneycik benimle dalga geçti resmen.Eşimle karnımı açtık, hareketlerine bakıyorduk.Ana!!Bir anda göbek deliğim oynamaya başladı.Bir iniyor, bi çıkıyor, bi şişiyor, bi yok oluyor...Komik şey!!Annenin karnında hareket edersin de, göbek deliğini hareket ettirmeyi nasıl becerdin, minik farecik!!!
tamam tatlım hadi bakalım inş herşey ii çıkar artık benimde ilk daha 8 haftalıkken kan teski yapıyorlarya orda 95 çıkmıştı sınır 110du nisanın 13 gibi bidaha yapıldı bu seferde 85 çıkmıştı ii di
YA BİDE BANA SAĞLIK OCAĞINDAKİ HEMŞİRE KAN DEĞERLERİNİN DURUMUNA BAKMAK İÇİN BİR AY KANI ALIP ÖBÜR AY ALMIYCAZ DEMİŞTİ SİZEDE ÖYLE DİEN OLDU MU KENDİ DOKTORUM HİÇ ÖYLE BİŞEYDEN BAHSETMEDİDE BANA ŞAŞIRDIM
Arkadaşlar şu an çok kötü durumdayım apartmanda çok sevdiğimiz bir abimiz vardı daha gencecik, ev taşıyolardı adam kalp krizi geçirip öldü az önce. Ağla ağla gözlerim şiştiuzanmıştım az dinleneyim diye bir feryat figan aşağıya nasıl indiğimi bilemedim dediler kalp krizi geçiriyor aradık ambulansı hemen ama abartmıyorum 15 dk sonra geldi ambulans, elim ayağım titredi korktum bebeğime de bişey olacak diye, eve kadınların yanına da giremedim yerlere atıyolardı kendilerini gitti diye..Eve çıktım ben de napayım ama ağıtlarından apartman inliyo, napacağımı şaşırdım, çok kötüyüm...Evde durmasam mı ben çok etkilenirim böyle şeylerden
kısslar dr.dan geldım sımdı 450 gr kızım 27 cm dedı dr.amcası.elevit,ve maltoferın yanına kramplarm old.soleyınce kalsiyum ekledi.devıt 3 de tabı:)ben bu kadr ılacı nasıl ıcecegım kı yaaa.sızden kullanan vr mı?
Canım evde durma yakın bir arkadaşına veya annene git bende dayanamam hemen tansiyonum düşer kötü olurum kimseyi bulamassan bile bir dolaş gel eve... Başınız sağolsun buarada...
rabbım mekanını cennet eyler ınşallah basınız sagolsun.benım de altkomşum yaslı teyze ölmüştü cenazeye bı ındım 3 dk kaladan cıktıydım.gıdebılme şansın varsa akşama kadar bı yakının yanına gıt akşama esınle beraber eve gelırsın.
ayıntlı usg nı oldunmu
oldum canım cok sukur bırsey cıkmadı hersey normal plesenta normal yerıne yaklasmıs.
prevıa duzelıyo dedı dr.
oldum canım cok sukur bırsey cıkmadı hersey normal plesenta normal yerıne yaklasmıs.
prevıa duzelıyo dedı dr.
kısslar dr.dan geldım sımdı 450 gr kızım 27 cm dedı dr.amcası.elevit,ve maltoferın yanına kramplarm old.soleyınce kalsiyum ekledi.devıt 3 de tabı:)ben bu kadr ılacı nasıl ıcecegım kı yaaa.sızden kullanan vr mı?
canım bende previa zedelerdenim.. çok sevindim düzelmesine, inş bende yarın hayırlı haber alırım..
aslında ultrasna bnde pek güvenmıyorum eger senn fl degerı 3.5 ise bebegın boyu 7 ıle carparsk 24.5 cm oluyo masallah bence.gelısımlerı guzel.benm boyum 170 esım 186 bakalım kıssım ne kadr olacak.dogduktan sonra gorecegız ıns.en dogrusunumaAllah süphAnallah miniğe boyuna bak sennn
bende bu ara boya takıldım
benimkini doktor baştan popoya ölçtü 17 cm dedi
ee ayakları içinde cm ekle dedi
e bide fl uzunluğu var oda 33 mü 35 mi öyle bişidi
ama ayrıntılıda 420gr demişti bebek için
bir sonraki hafta kendi doktorumda 658 gr çıktı
ya bebek 1 haftada 238 gr aldı yada ayrıntılıda yanlış ölçüm yapıldı
güvenemiyorum boyunada şimdi
korkuyorum kemikleri gelişmiyomu uzamıyomu diye
aslında ultrasna bnde pek güvenmıyorum eger senn fl degerı 3.5 ise bebegın boyu 7 ıle carparsk 24.5 cm oluyo masallah bence.gelısımlerı guzel.benm boyum 170 esım 186 bakalım kıssım ne kadr olacak.dogduktan sonra gorecegız ıns.en dogrusunu
ahh ahh şöyle oturup "düşününce anne olunca anlarsın "sözünün doğruluğunu daha şimdiden anlıyoruz değil mi ilk öğrendiğimiz andan itibaren endişeler başlıyor bişey yoktur tatlım ya doktorlarda insan sonuçta onlarda hata yapabiliyormaAllah süphAnallah miniğe boyuna bak sennn
maAllah süphAnallah miniğe boyuna bak sennn
ahh ahh şöyle oturup "düşününce anne olunca anlarsın "sözünün doğruluğunu daha şimdiden anlıyoruz değil mi ilk öğrendiğimiz andan itibaren endişeler başlıyor bişey yoktur tatlım ya doktorlarda insan sonuçta onlarda hata yapabiliyor
slm kızlar arada bir yazıyorum ama hergün okumadan geçmem sizleri:) Maaşallah göbüşlerinizede bebişlerinize de.bende eve hapsoldum kaldım 25 nisanda tetonoz olmaya gittim dönerken fırına uğrayayım dedim tam orta refüjde son arabanın geçmesini bekleyip adımı attım ve kendimi yerde buldum.tabi ilk elim göbeğime gitti ama o anda ayağımı kırdığımı da anladım.kalktığımda basamadım ağlaya ağlaya hastaneye.önce bebeğime baktılar Allahıma şükürler olsun bebişim bizi üzmedi.sonra ayağıma röntgen çekildi ve kırık çıktı.ayağım 2 haftadır alçıda ve 45 gün kalacakmış.anlayacağınız zorlu bir 30 günüm daha var.bense ağırlaşmadan 6.-7. ayda rahat rahat dolaşayım gönlüme göre alayım bebişimin cicilerini diye düşünüyordum ama olmadı neyse Allahım daha kötüsünü yaşatmasın.sizlerede sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebişler diliyorum...
slm kızlar arada bir yazıyorum ama hergün okumadan geçmem sizleri:) Maaşallah göbüşlerinizede bebişlerinize de.bende eve hapsoldum kaldım 25 nisanda tetonoz olmaya gittim dönerken fırına uğrayayım dedim tam orta refüjde son arabanın geçmesini bekleyip adımı attım ve kendimi yerde buldum.tabi ilk elim göbeğime gitti ama o anda ayağımı kırdığımı da anladım.kalktığımda basamadım ağlaya ağlaya hastaneye.önce bebeğime baktılar Allahıma şükürler olsun bebişim bizi üzmedi.sonra ayağıma röntgen çekildi ve kırık çıktı.ayağım 2 haftadır alçıda ve 45 gün kalacakmış.anlayacağınız zorlu bir 30 günüm daha var.bense ağırlaşmadan 6.-7. ayda rahat rahat dolaşayım gönlüme göre alayım bebişimin cicilerini diye düşünüyordum ama olmadı neyse Allahım daha kötüsünü yaşatmasın.sizlerede sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebişler diliyorum...
canım öyle düşünme tabiki, benim de mesela 2li testimi başka doktor yapmıştı o 1 hafta büyük söylemişti benim doktorumdan, sonra ben doktoruma sordum onu şöyle dedi;"ultrason ölçümlerinde bir milim yandan ölçsen ölçüyü çok etkiliyor o nedenle o kadar takılma ben daha dibinden ölçerim diğer doktor biraz daha geniş ölçer o nedenle çıkar bu farklar, zaten bizim size söylediğimiz ultrason ölçüsünde alabildiğimiz en yakın değerlerdir hiç bi zaman kesin değildir" dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?