2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

rabbım mekanını cennet eyler ınşallah basınız sagolsun.benım de altkomşum yaslı teyze ölmüştü cenazeye bı ındım 3 dk kaladan cıktıydım.gıdebılme şansın varsa akşama kadar bı yakının yanına gıt akşama esınle beraber eve gelırsın.

canım bende yarın 20+3 oluyorum, gireceğim ayrıntılıya.

ahaahh uslu oğlum diyordun, kıpırdamıyordu.. bak sizinle oynamaya bile başlamış..ahaha

senden ses çıkmayınca kesin lpg cileri dövmeye gitti oğluyla dedim.

banada öyle dedi kan testlerini iki ayda bir yapıyolarmış sağlık ocaklarında..

başınız sağ olsun canım.. ölüm acı bir olay Allah yakınlarına sabır versin... ağıtlar felan insanı kötü yapar uzaklaş istersen evden..

Canım evde durma yakın bir arkadaşına veya annene git bende dayanamam hemen tansiyonum düşer kötü olurum kimseyi bulamassan bile bir dolaş gel eve... Başınız sağolsun buarada...

Çok sağolun.. Çıkayım değil mi ben evden...Off off gitcek yerimde yok annem-akrabalarım başka şehirde arkadaşlar işte çalışıyorlar... Çıkayım bi çarşı pazara vurayım kendimi madem... Kasıklarım acıdı kendimi kasmaktan...

ayy bende çok etkilenirim ALLAH RAHMET EYLESİN arkadaşlarında dediği gibi evde durma bence çık biyerlere git

maAllah süphAnallah miniğe boyuna bak sennn

bende bu ara boya takıldım
benimkini doktor baştan popoya ölçtü 17 cm dedi
ee ayakları içinde cm ekle dedi

e bide fl uzunluğu var oda 33 mü 35 mi öyle bişidi
ama ayrıntılıda 420gr demişti bebek için
bir sonraki hafta kendi doktorumda 658 gr çıktı
ya bebek 1 haftada 238 gr aldı yada ayrıntılıda yanlış ölçüm yapıldı
güvenemiyorum boyunada şimdi
korkuyorum kemikleri gelişmiyomu uzamıyomu diye

canım bende previa zedelerdenim.. çok sevindim düzelmesine, inş bende yarın hayırlı haber alırım..

amin canım insallah hepımız sıkıntısız gecırırız bu donemı.moralım bozuldu aslında bıraz renklı ultrason yok tokatta ıkı hafta sonra dusunuyordum.medıkalde vardı o da bozulmus.

aslında ultrasna bnde pek güvenmıyorum eger senn fl degerı 3.5 ise bebegın boyu 7 ıle carparsk 24.5 cm oluyo masallah bence.gelısımlerı guzel.benm boyum 170 esım 186 bakalım kıssım ne kadr olacak.dogduktan sonra gorecegız ıns.en dogrusunu

benim şaşırdığımda o ya
1,73 boy bende var babası desen boy tava yapmış
sülalede kısa bir kişi yok
bu akşam gidicem doktor bakarsa boyunuda sorucam kesin
bakalım ne çıkıcak

ahh ahh şöyle oturup "düşününce anne olunca anlarsın "sözünün doğruluğunu daha şimdiden anlıyoruz değil mi ilk öğrendiğimiz andan itibaren endişeler başlıyor bişey yoktur tatlım ya doktorlarda insan sonuçta onlarda hata yapabiliyor

canım öyle düşünme tabiki, benim de mesela 2li testimi başka doktor yapmıştı o 1 hafta büyük söylemişti benim doktorumdan, sonra ben doktoruma sordum onu şöyle dedi;"ultrason ölçümlerinde bir milim yandan ölçsen ölçüyü çok etkiliyor o nedenle o kadar takılma ben daha dibinden ölçerim diğer doktor biraz daha geniş ölçer o nedenle çıkar bu farklar, zaten bizim size söylediğimiz ultrason ölçüsünde alabildiğimiz en yakın değerlerdir hiç bi zaman kesin değildir" dedi.

slm kızlar arada bir yazıyorum ama hergün okumadan geçmem sizleri:) Maaşallah göbüşlerinize de bebişlerinize de.bende eve hapsoldum kaldım 25 nisanda tetonoz olmaya gittim dönerken fırına uğrayayım dedim tam orta refüjde son arabanın geçmesini bekleyip adımı attım ve kendimi yerde buldum.tabi ilk elim göbeğime gitti ama o anda ayağımı kırdığımı da anladım.kalktığımda basamadım ağlaya ağlaya hastaneye.önce bebeğime baktılar Allahıma şükürler olsun bebişim bizi üzmedi.sonra ayağıma röntgen çekildi ve kırık çıktı.ayağım 2 haftadır alçıda ve 45 gün kalacakmış.anlayacağınız zorlu bir 30 günüm daha var.bense ağırlaşmadan 6.-7. ayda rahat rahat dolaşayım gönlüme göre alayım bebişimin cicilerini diye düşünüyordum ama olmadı neyse Allahım daha kötüsünü yaşatmasın.sizlerede sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebişler diliyorum...

evet bide doğduğunda kılına zarar geleceğini düşününce içim ürperiyo
herşey anne olunca daha iyi anlaşılıyo
bak gözlerim doldu
nası öderim ben annemin hakkını

a aa çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm valla ama dediğin gibi çok şükür ki bebeğine bişey olmamış 1 ay daha sık dişini sonra yaparsın alışverişini

ay geçmiş olsun, Allahım korumuş ikinizi de... Umarım hızlıca kaynar kemiklerin çok sıkıntı çekmeden kalkarsın ayağa, dikkat etmek gerek valla yürürken bile, yavaş yavaş göbekler de büyüyor denge problemleri başlar hepimizde...Çok geçmiş olsun

geçmiş olsun tatlım yaa
şimdi iyisin dimi olsun eşyalar alınır belki şimdi hapis kaldığın için
1 ay sonra acısını çıkarmak için bol bol gezersin :)

oda doğru aslında yani ben evham yapıyoda olabilirim
ama insan yinede korkuyo bişey olucak mı oldu mu
aman onun herşeyi iyi olsun ben kendimden vermeye razıyım diyebiliyorum mesela
çok duygusala bağladım ben şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…