evet bide doğduğunda kılına zarar geleceğini düşününce içim ürperiyo
herşey anne olunca daha iyi anlaşılıyo
bak gözlerim doldu
nası öderim ben annemin hakkını
slm kızlar arada bir yazıyorum ama hergün okumadan geçmem sizleri:) Maaşallah göbüşlerinizede bebişlerinize de.bende eve hapsoldum kaldım 25 nisanda tetonoz olmaya gittim dönerken fırına uğrayayım dedim tam orta refüjde son arabanın geçmesini bekleyip adımı attım ve kendimi yerde buldum.tabi ilk elim göbeğime gitti ama o anda ayağımı kırdığımı da anladım.kalktığımda basamadım ağlaya ağlaya hastaneye.önce bebeğime baktılar Allahıma şükürler olsun bebişim bizi üzmedi.sonra ayağıma röntgen çekildi ve kırık çıktı.ayağım 2 haftadır alçıda ve 45 gün kalacakmış.anlayacağınız zorlu bir 30 günüm daha var.bense ağırlaşmadan 6.-7. ayda rahat rahat dolaşayım gönlüme göre alayım bebişimin cicilerini diye düşünüyordum ama olmadı neyse Allahım daha kötüsünü yaşatmasın.sizlerede sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebişler diliyorum...
Kizlarrrrr gunaydinnnn
Dun yazmistim biraz canim skkin diye ama bugun iyiyim cok sukur
Kizimla kahvalti yaptik ve benn tamm 13 yil sonra kizim icin ilk defa yumurta yedim hala soktayim
Hersey bebislerimiz icin
Günaydınnnnnnnnnnn
cumanız mübarek olsun :)
bu 18. haftam kızlarr
Eki Görüntüle 707626
bunuda akşam çekildim 24 haftam
Eki Görüntüle 707628
slm kızlar arada bir yazıyorum ama hergün okumadan geçmem sizleri:) Maaşallah göbüşlerinizede bebişlerinize de.bende eve hapsoldum kaldım 25 nisanda tetonoz olmaya gittim dönerken fırına uğrayayım dedim tam orta refüjde son arabanın geçmesini bekleyip adımı attım ve kendimi yerde buldum.tabi ilk elim göbeğime gitti ama o anda ayağımı kırdığımı da anladım.kalktığımda basamadım ağlaya ağlaya hastaneye.önce bebeğime baktılar Allahıma şükürler olsun bebişim bizi üzmedi.sonra ayağıma röntgen çekildi ve kırık çıktı.ayağım 2 haftadır alçıda ve 45 gün kalacakmış.anlayacağınız zorlu bir 30 günüm daha var.bense ağırlaşmadan 6.-7. ayda rahat rahat dolaşayım gönlüme göre alayım bebişimin cicilerini diye düşünüyordum ama olmadı neyse Allahım daha kötüsünü yaşatmasın.sizlerede sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebişler diliyorum...
selam kızlar....
nur aynı şeyi bende yaşadım en az 15 yıldır ne süt ne yumurta ama hamileliğimin 3. ayından beri nerdeyse hergün 1 yumurta yiyorum hemde zorla değil yani aradada süt.. bende şaşırdım kendime ama benden çok annem babam eşim onlar daha çok şaşırdılar:) herşey bebişler için....
amin canım insallah hepımız sıkıntısız gecırırız bu donemı.moralım bozuldu aslında bıraz renklı ultrason yok tokatta ıkı hafta sonra dusunuyordum.medıkalde vardı o da bozulmus.
ödenmez ki asla bide ben bazen kendimi çok kötü hissediyorum yaaa evlenmeden önce annemle hep didişirdim kızardım anneme n evlenince seni hiç özlemicem falan derdim şimdi nasıl pişman oluyorum kokusu nasılda burnumda tütüyo anlatamam ALLAH razı olsun eşimden de ailesinde de herhafta sonu gider görürüm annnemi ama genede doyamam doyulmaz ki oda yazık herzaman mutfaktadır elleri hep ıslaktır işlendiği için çık mutfaktan da yüzünü göreyim biraz derim napayım kızım bişeyler yedireyim içireyim bayılır zaten AHH AHH KENDİ KENDİMİ AĞLATTIM YAAA CANIM ANNECİM BELKİDE ŞUAN HİSSEDİYODUR BİLE BU HALİMİ
ayyyy maşallah ne güzel olmuşsunuz.....
izmirli, mojeli, enbiane, kedi kuyruğu hepinize tek tek teşekkür ederim.hayatta herşey saniyelik, olacak oluyor. Allahım daha beterinden korusun hepimizide.ilk başlarda ağrım çok oldu doktorum parolu rahatlıkla içebileceğimi söyledi.5-6 gün içtim şimdi iyiyim şükürler olsun.ama bu halde bile sabahları safra çıkarmadığım gün yokvar mı benim gibi her sabah çıkaranınız?
slm kızlaaarr.. uzun zamandır yoktum aranızda ananem vefat etti onu uğurladıkmevlüttü şuydu b uydu derken evime daha yeni geldim... bide üstüne üstelik ev taşıma işi var evi taşıycaz napıcam bilemedim yaa.......
bende sabahları ac karna gyno ferro dıye bır demır hapı ıcıyorum arada unuttugum oluo tabı
bide gun ıcerısınde elevıt alıyorum
ama elevıtı de cok ıstıkrarlı degılım
ilaç konusunda hıc bızaaman ıstıkrarlı olmadım sımdı bıloıyorum dıkkat etmek gerekıo ama bazen unutyrm
izmirli ben şu alıntı olayını bi beceremedimsu dediğin gibi bendede sabahları bulandırıyor ama çıkarmayıda kolaylaştırıyor.napalım herşey bebişlerimiz için şöyle canım birşeyi çeksin çok istiyorum ama yok ben anneme çekmişim heralde annem 9 ay her sabah çıkarmış.benim için yumurta tarih oldu imkanı yok yiyeymiyorum semiz otu, ceviz, bademe dayandım.
ödenmez ki asla bide ben bazen kendimi çok kötü hissediyorum yaaa evlenmeden önce annemle hep didişirdim kızardım anneme n evlenince seni hiç özlemicem falan derdim şimdi nasıl pişman oluyorum kokusu nasılda burnumda tütüyo anlatamam ALLAH razı olsun eşimden de ailesinde de herhafta sonu gider görürüm annnemi ama genede doyamam doyulmaz ki oda yazık herzaman mutfaktadır elleri hep ıslaktır işlendiği için çık mutfaktan da yüzünü göreyim biraz derim napayım kızım bişeyler yedireyim içireyim bayılır zaten AHH AHH KENDİ KENDİMİ AĞLATTIM YAAA CANIM ANNECİM BELKİDE ŞUAN HİSSEDİYODUR BİLE BU HALİMİ
bende ne haşlanmış yumurta yediğimi ne de süt içtiğimi bilirim. sütü şimdiye kadar düzenli içtim ama kendimi zorlasamda midem almıyo artık yerine bol bol ayran içiyorum. benimkilerde çok şaşırdı anne olmak böyle bişey..
kızlar yaaa çok canım sıkılıyor bir derdim var
kısaca anlatayım biz kaynanam ve 3 elti aynı apartmanda oturuyoruz ama 2 seneye kalmaz ev alıp taşınmayı eşimin işine yakın olmayı planlıyorduk eşimle.işimizde kendimizin dükkanımız var eşim işletiyor bende doğal olarak ona yakın oturmak istiyorum.ama kaynanam çok uyanık bir innsan olduğu için eşimin dükkanın ordan arsa alıp apartman yaptıracakmış yine orda hep beraber oturacakmışız.ya ben istemiyorum hiç bize sormuyorlar kendileri olacak dedi mi olacak
kimse yanlış anlamasın ne anneme ne kaynanama yakın olmak isterim ikisininde yeri ayrı ama ikisinede uzak olmak isterim yani kendi annem içinde aynı şeyi diyorum.
çok mutsuzum bu yüzden eşimde ayrı oturmak ister ama annesinden babasından çekiniyor ne yapcam akıl verin eşime ne desem beni yanlış anlamaz sonuçta ailesi kötü demiyorum ama beraberde olmuyor.eltilerim çok fesattır ben fesatlarla oturmak istemiyorum
kızlar yaaa çok canım sıkılıyor bir derdim var
kısaca anlatayım biz kaynanam ve 3 elti aynı apartmanda oturuyoruz ama 2 seneye kalmaz ev alıp taşınmayı eşimin işine yakın olmayı planlıyorduk eşimle.işimizde kendimizin dükkanımız var eşim işletiyor bende doğal olarak ona yakın oturmak istiyorum.ama kaynanam çok uyanık bir innsan olduğu için eşimin dükkanın ordan arsa alıp apartman yaptıracakmış yine orda hep beraber oturacakmışız.ya ben istemiyorum hiç bize sormuyorlar kendileri olacak dedi mi olacak
kimse yanlış anlamasın ne anneme ne kaynanama yakın olmak isterim ikisininde yeri ayrı ama ikisinede uzak olmak isterim yani kendi annem içinde aynı şeyi diyorum.
çok mutsuzum bu yüzden eşimde ayrı oturmak ister ama annesinden babasından çekiniyor ne yapcam akıl verin eşime ne desem beni yanlış anlamaz sonuçta ailesi kötü demiyorum ama beraberde olmuyor.eltilerim çok fesattır ben fesatlarla oturmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?