2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet bide doğduğunda kılına zarar geleceğini düşününce içim ürperiyo
herşey anne olunca daha iyi anlaşılıyo
bak gözlerim doldu
nası öderim ben annemin hakkını

ödenmez ki asla bide ben bazen kendimi çok kötü hissediyorum yaaa evlenmeden önce annemle hep didişirdim kızardım anneme n evlenince seni hiç özlemicem falan derdim şimdi nasıl pişman oluyorum kokusu nasılda burnumda tütüyo anlatamam ALLAH razı olsun eşimden de ailesinde de herhafta sonu gider görürüm annnemi ama genede doyamam doyulmaz ki oda yazık herzaman mutfaktadır elleri hep ıslaktır işlendiği için çık mutfaktan da yüzünü göreyim biraz derim napayım kızım bişeyler yedireyim içireyim bayılır zaten AHH AHH KENDİ KENDİMİ AĞLATTIM YAAA CANIM ANNECİM BELKİDE ŞUAN HİSSEDİYODUR BİLE BU HALİMİ

merhaba kızlar salı gunu ayrıntılı ultrasona gırdım hem radyolojıde hemde kendı drumda baktı tum organlarına cok sukur hersey normal cıktı kılosu 541 gramdı tam bır ay once 241 gramdı gelısımı guzelmıs karnımın altında bır damar agrı yapıyor anlamadım hıc agrım olmadı sımdıye kadar sımdıden sonra olması normaldır herhalde :) bu arada 22 (artı) 4 gunluktum :)

ah canım ya çok geçmiş olsun,çok şükür ki bebeğine bişey olmamış ama senin için zorlu geçecek biraz,allah yardımcın olsun beterinden saklasın hepimizi

Kizlarrrrr gunaydinnnn
Dun yazmistim biraz canim skkin diye ama bugun iyiyim cok sukur
Kizimla kahvalti yaptik ve benn tamm 13 yil sonra kizim icin ilk defa yumurta yedim hala soktayim
Hersey bebislerimiz icin

selam kızlar....
nur aynı şeyi bende yaşadım en az 15 yıldır ne süt ne yumurta ama hamileliğimin 3. ayından beri nerdeyse hergün 1 yumurta yiyorum hemde zorla değil yani aradada süt.. bende şaşırdım kendime ama benden çok annem babam eşim onlar daha çok şaşırdılar:) herşey bebişler için....

Ayy durduk yere bu duygusallık bu gözyaşı nerden çıktı ki şimdi durduramıyorum kendimi annemi aradım yazık onuda korkuttum onuda ağlattım ben biraz hava alayım

izmirli, mojeli, enbiane, kedi kuyruğu hepinize tek tek teşekkür ederim.hayatta herşey saniyelik, olacak oluyor. Allahım daha beterinden korusun hepimizide.ilk başlarda ağrım çok oldu doktorum parolu rahatlıkla içebileceğimi söyledi.5-6 gün içtim şimdi iyiyim şükürler olsun.ama bu halde bile sabahları safra çıkarmadığım gün yok var mı benim gibi her sabah çıkaranınız?

çok çok geçmiş olsun canım.. çok şükür bebişine zarar gelmemiş. daha var doğuma sıkma canını 1 ay sonra gönlünce alışverişini yaparsın..

bende ne haşlanmış yumurta yediğimi ne de süt içtiğimi bilirim. sütü şimdiye kadar düzenli içtim ama kendimi zorlasamda midem almıyo artık yerine bol bol ayran içiyorum. benimkilerde çok şaşırdı anne olmak böyle bişey..

amin canım insallah hepımız sıkıntısız gecırırız bu donemı.moralım bozuldu aslında bıraz renklı ultrason yok tokatta ıkı hafta sonra dusunuyordum.medıkalde vardı o da bozulmus.

herşeyde vardır bir hayır canım. bebişin sağlıklı çıkmış ya düşünme renkli olsaydı felan diye.

off canım ya beni de ağlattın şimdi
aklımdan geçen aramak ama korkutmak istemiyorum onuda
benimde hep aklıma didiştiğim günler geliyo ne çokta üzdüm onu diyorum
oysaki o hep iyiliğimizi düşünürmüş bizim

ayyyy maşallah ne güzel olmuşsunuz.....

teşekkür ederim canımcım
Rabbim hepimize güzel doğumlar nasip etsin

hersabah olmasada bazen oluyor canım mesela dün sabah çıkardım midem neyi istemiyor anlamıyorum ama şunu fark ettim özellikle suyu biraz fazla içince çıkarıyorum ama sabah oluyor günün diğer saatlerinde yok bişey

ben neredeyse içmiyorum çünkü içince dünyam ters dönüyor

izmirli ben şu alıntı olayını bi beceremedim su dediğin gibi bendede sabahları bulandırıyor ama çıkarmayıda kolaylaştırıyor.napalım herşey bebişlerimiz için şöyle canım birşeyi çeksin çok istiyorum ama yok ben anneme çekmişim heralde annem 9 ay her sabah çıkarmış.benim için yumurta tarih oldu imkanı yok yiyeymiyorum semiz otu, ceviz, bademe dayandım.

beğenin altında

alıntı ile cevapla var tatlım oraya tıkladığında alıntıyla cevaplıyo :)

kızlar yaaa çok canım sıkılıyor bir derdim var
kısaca anlatayım biz kaynanam ve 3 elti aynı apartmanda oturuyoruz ama 2 seneye kalmaz ev alıp taşınmayı eşimin işine yakın olmayı planlıyorduk eşimle.işimizde kendimizin dükkanımız var eşim işletiyor bende doğal olarak ona yakın oturmak istiyorum.ama kaynanam çok uyanık bir innsan olduğu için eşimin dükkanın ordan arsa alıp apartman yaptıracakmış yine orda hep beraber oturacakmışız.ya ben istemiyorum hiç bize sormuyorlar kendileri olacak dedi mi olacak
kimse yanlış anlamasın ne anneme ne kaynanama yakın olmak isterim ikisininde yeri ayrı ama ikisinede uzak olmak isterim yani kendi annem içinde aynı şeyi diyorum.
çok mutsuzum bu yüzden eşimde ayrı oturmak ister ama annesinden babasından çekiniyor ne yapcam akıl verin eşime ne desem beni yanlış anlamaz sonuçta ailesi kötü demiyorum ama beraberde olmuyor.eltilerim çok fesattır ben fesatlarla oturmak istemiyorum

yaaa ben de duygusala bağladım şimdi. annelerin hakkı ödenmez dimi... bizimki de hep gittiğimizde şunu hazıralyım yapayım der dururdu arada arardı gelin şunu yaptım yiyelim diye canım annem yaa.. biz aynı şehirdeydik 8 ay önceye kadar şimdi aramızda çok mesafeler var annemle konuşuyoruz diyorki geçen sene yaptığı kış hazırlıklarını söylüyo benim sevdiklerimden hepsi kaldı diyor... yapası olmamış aslında abimlerde yanında ama içinden gelmemiş...
geçen seksenleri izledim sonunda ayrılık sahnesi vardı ütü yapıyordum bıraktım ağla ağla içim şişti çok ösledim yaaaaa ilk defa bu kadar ayrı kalıyorum hemde....(((

evet canım ya şimdiden bizi nasıl değiştiriyorlar doğunca bakalım onlar için neler yapacağız...

beraber olmak zor olur illaki canım.. bence imkanın varsa sen onlardan önce davranıp bi ev al, onlarda öyle olunca zaten vazgeçeceklerdir eminim...Allah kolaylık versin...

Açık açık konuşma hiç politik olma anlamayana açık açık söyleyeceksin bende eşimin ailesinden bunu gördüm direk konuşuyorum artık ne demek istediğimi çünkü anca anlıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…