2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Haklısın canım her iki tarafa da uzak olmak en iyisi. Keske planlarınızdan bahsetmeseydiniz hiç. Siz elinizi hızlı tutup onlarda önce ev almaya çalışın bencede.

Anaaam en geç ben giriom heralde kızlar kaç sayfa yaw oku oku canım çıktı ayhhhhhhh terledik kızımlaHepinizin göbüşleri bebişleri çok güzel çıkmış nazar değmesiniyi akşamlar

Arkadaşlar ben hiç ilaç kullanmıyorum doktorumda bişey demedi.geçen ay sadece decavit kullandm şuan boşum.21.haftambitti sizce sorul kullanmalımıym

minikmelekim seni gökte ararken yerde mi buldum ne
sen medicalpark bahar hanıma mı gidiyosun ? memnun musun
ben kendi doktorumu bırakmak zorunda kaldım çarşambadan itibaren bahar çelene devam edicem
onunla ilgili fikirlerini yazar mısın bana
bende önce ahmet beyde takıldım kaldım ona mı gitsem diye ama son anda fark etti ki kadın doktora alışmışım o yuzden bahar hanımda karar kıldım

Günaydın kızlar,

Geriye dönük göbişlere baktım hepinizin maşallahı var :)

Ben bugün çok stresliyim gece doğru dürüst uyuyamadım sıkıntıdan bu gün renkli ultrason çektiricem inşallah. Oğluşumda fazla hareket etmiyor halbuki ne kadar hareketliydi son günlerde o da anladı benim stres yaptığımı heralde . İnşallah iyidir herşey, boşunadır endişelerim. Bazı arkadaşlarda olan şikayetler bende de var karnımda şişlik oluşuyor, sonra çamaşır ıslanması, şiddetli olmasada karında ağrılar vs. Sırt ağrısıda başladı bu da sürekli oturmaktan kaynaklanıyor sanırım. Takip ediyorum yazılanları kendi doktoruma haftaya gidicem daha. Oğlumla mozart dinliyoruz normalde tepki verirdi ama bugün tık yok. Ben çok evhamlı bir anne olcam galiba. :18:

Kızlar oğluşum müzik durunca hareketlendi çok şükür. Biraz rahatladım.

Hepinize çok güzel bir hafta sonu diliyorum. Bebişlerinizle mutlu sağlıklı ve huzurlu

canımcım günaydın :) demonteden bebek odasını ben almıştım başka alan olmadı henüz daha sanırım.. bazen sayfa çok yoğun oluyor işte yoğunlaşınca gözümden kaçmıştır :)

Nasılsınız buğün herkes faceye takılıyor yaa bende giriyorum arada sırada ama burayı boşlamayalım hiç kimsecikler yok...bugün cnm çok sıkkın 14 yıllık arkadaşımın düğünü var ama gidemeyeceğim...eşim göndermiyor..ama sebebi var benim nişanımdan önce kavga ettik ailecekle görüşüyorduk ablaları felan nişanıma çağırdım kendisi gelmdi ablalarınıda göndermedi erkek arkadaşıda eşimi tanıyor eşimde onu çağırmış gelmediler düğündede aynı sonra benim düğünümden önce benden özür diledi ve barıştık eşim görüş ama düğününde gidemezsin diyor...bende diyorum ne kadar gattarsın 14 yıllık arkadaşım sonuçta eşimde 14 yıllık arkadaşın ama seni dinlemedi başkasına inandı seninle konuşmadı sonra hatasını anladı diyorum ama sen tamda bizim düğünde neler yaşadın ağladın felan...kesinde kararlı arkadaşımda beni gelecek zannediyor...off yaa..

günaydınn tatlı hamişlerrr:)
uykusuz ve bol bel karın ağrılı gecen bi geceden sonra ben yine işteyim ,yaa haftasonu işe gelmekten nefret ediyorum

günaydınn tatlı hamişlerrr:)
uykusuz ve bol bel karın ağrılı gecen bi geceden sonra ben yine işteyim ,yaa haftasonu işe gelmekten nefret ediyorum

günaydın canım :)

bende haftasonu mağduruyum maalesef 5 gün çalışıp üzerine birde cumartesi gelince dinlenecek vakit bulunmuyor. Dün akşam yorgunluktan 21.00da uyumuşum ama gece defalarca uyandım her seferinde bebişim de uyanıktı. Hatta eşim yatağa geldiğinde gece üstüm açılmış oğlun kıpır kıpır göbeğini oynatıyordu dedi :)) yaramaz oğlan annesini uyutuyor şimdiden kendisinin keyfi yerinde maşallah

canımcım günaydın :) demonteden bebek odasını ben almıştım başka alan olmadı henüz daha sanırım.. bazen sayfa çok yoğun oluyor işte yoğunlaşınca gözümden kaçmıştır :)

günaydın cnm bahsettiğiniz demonte oda resimlerini ben bulamadım,bende düşünüyorum bi fikir olmuş olur

Günaydınn kızlarrr

bugün hiç halim yok yazmaya bile sadece koltuğa yaslandım uyukluyorum
offf artık zor gelmeye başladı cumartesi çalışmaları bana
aslında biraz anlayış gösterseler de
gelmesek nasıl olur offf offfff

iki haftadır mücadele ediyorum bende gelmemek için ağrılarım var dinlenemiyorum diyorum ama "revir var gel istediğin gibi yat yeter ki burada ol" dediler. derdimi anlatmaya bile gücüm kalmadı bu gidişle revirde doğuracağım ben

yok yok bu özel sektör çok fena
keşkem devlette olsaydım
şu kpss ye biraz daha çalışamadım sankim
hııhhh çok suçluyorum kendimi şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…