Haklısın canım her iki tarafa da uzak olmak en iyisi. Keske planlarınızdan bahsetmeseydiniz hiç. Siz elinizi hızlı tutup onlarda önce ev almaya çalışın bencede.kızlar yaaa çok canım sıkılıyor bir derdim var
kısaca anlatayım biz kaynanam ve 3 elti aynı apartmanda oturuyoruz ama 2 seneye kalmaz ev alıp taşınmayı eşimin işine yakın olmayı planlıyorduk eşimle.işimizde kendimizin dükkanımız var eşim işletiyor bende doğal olarak ona yakın oturmak istiyorum.ama kaynanam çok uyanık bir innsan olduğu için eşimin dükkanın ordan arsa alıp apartman yaptıracakmış yine orda hep beraber oturacakmışız.ya ben istemiyorum hiç bize sormuyorlar kendileri olacak dedi mi olacak
kimse yanlış anlamasın ne anneme ne kaynanama yakın olmak isterim ikisininde yeri ayrı ama ikisinede uzak olmak isterim yani kendi annem içinde aynı şeyi diyorum.
çok mutsuzum bu yüzden eşimde ayrı oturmak ister ama annesinden babasından çekiniyor ne yapcam akıl verin eşime ne desem beni yanlış anlamaz sonuçta ailesi kötü demiyorum ama beraberde olmuyor.eltilerim çok fesattır ben fesatlarla oturmak istemiyorum
çok sağolasın cnmyaa amiin.. ailemde gelicek adamda tutucaz artık bi kenardan başlanacak...
Günaydın kızlar,
Geriye dönük göbişlere baktım hepinizinmaşallahı var :)
Ben bugün çok stresliyim gece doğru dürüst uyuyamadım sıkıntıdan bu gün renkli ultrason çektiricem inşallah. Oğluşumda fazla hareket etmiyor halbuki ne kadar hareketliydi son günlerde o da anladı benim stres yaptığımı heralde . İnşallah iyidir herşey, boşunadır endişelerim. Bazı arkadaşlarda olan şikayetler bende de var karnımda şişlik oluşuyor, sonra çamaşır ıslanması, şiddetli olmasada karında ağrılar vs. Sırt ağrısıda başladı bu da sürekli oturmaktan kaynaklanıyor sanırım. Takip ediyorum yazılanları kendi doktoruma haftaya gidicem daha. Oğlumla mozart dinliyoruz normalde tepkli verirdi ama bugün tık yok. Ben çok evhamlı bir anne olcam galiba. :18:
aynen aynen bende saklarım herşeyimi testleri söylemesi ayıp şu kolay hamile testimi bile saklıyorum bide inş nasip olursa bebeğimin ilk giydiği kıyafetleride saklıycam büyünce göstermek için ayyy rabbim o günleri nasip etsin inş aldığım kıyafetlerini yatağın üstüne serip serip konuşuyorum seviyorum onları bide odasını alırsak herhalde orda yatar kalkarım yaa bi arkadaş demonte den oda alıp resimlerini koymuştu kimdi o daha öncede sormuştum ama kimse cvp vermemişti ?
günaydınn tatlı hamişlerrr:)
uykusuz ve bol bel karın ağrılı gecen bi geceden sonra ben yine işteyim ,yaa haftasonu işe gelmekten nefret ediyorum
canımcım günaydın :) demonteden bebek odasını ben almıştım başka alan olmadı henüz daha sanırım.. bazen sayfa çok yoğun oluyor işte yoğunlaşınca gözümden kaçmıştır :)
Eki Görüntüle 702088 Eki Görüntüle 702089 Eki Görüntüle 702090 Eki Görüntüle 702091 Eki Görüntüle 702092 Eki Görüntüle 702093
kızlar ancak eve gelebildim oğluşumun odasının resimleri burada
Günaydınn kızlarrr
bugün hiç halim yok yazmaya bile sadece koltuğa yaslandım uyukluyorum
offf artık zor gelmeye başladı cumartesi çalışmaları bana
aslında biraz anlayış gösterseler de
gelmesek nasıl olur offf offfff
iki haftadır mücadele ediyorum bende gelmemek için ağrılarım var dinlenemiyorum diyorum ama "revir var gel istediğin gibi yat yeter ki burada ol" dediler. derdimi anlatmaya bile gücüm kalmadı bu gidişle revirde doğuracağım ben
yok yok bu özel sektör çok fena
keşkem devlette olsaydım
şu kpss ye biraz daha çalışamadım sankim
hııhhh çok suçluyorum kendimi şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?