2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben pazartesi başvuru yapacağım kpss ye belki yavrumun kısmetine kurtulurum diyorum..

inşAllah olur canım benim
ben bu saatten sonra çalışamam heralde
kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum zaten
hele bugün özellikle elim kalkmıyo nedendir bilmem
bi okutup üfletsemmi ki nazar mı var acep

günaydınnnnnnn güzeller ve pamuk şekerleri
off sıkıcı bir gün
dün kızım tekme attı gece Allahım resmen karnım dışına çıktı gerildi tekme attığı yerde
hatta dedim acaba yanlış mı gördüm sonra bir daha yaptı çok güzeldi

inşAllah olur canım benim
ben bu saatten sonra çalışamam heralde
kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum zaten
hele bugün özellikle elim kalkmıyo nedendir bilmem
bi okutup üfletsemmi ki nazar mı var acep

olabilir canım valla evden çıkmadan okuyorum ben dualarımı iyi de geliyor bana..

hem bugün üç ayların da başlangıcı bol bol okumak lazım. gebişliğimizin son üç ayı mübarek aylar da geçecek ne güzel :)

nurrrrrrrrummmmmmmm ne güzel kızzzzz :)

egelgec bende evden çıkıyorum okuya okuya servise kadar gidiyorum her seferinde ama bugün gözlerimi açamıyorum
dualar dinlettim oğluma bugün sabahtan
birde oruç tutabilseydik daha güzel olucaktı ama
bu sene kısmet değilmiş

inşallah doğru anlamışımdır bahar hanıma mı gidiyosun

canım yakınlarda biri varsa ona okut kendini öylesi de güzel oluyor
evet bu sene oruçlarımızı tutamayacağız artık ama tutanlardan dua isteriz bizde..

anam anam maşallah hareketli olacak ya bunlar :)
oğluşumu son iki haftadır sürekli videoya alıyorum bende giderek hareketleniyor sıpacık..
özellikle babası elini koyunca bak baba der gibi hiç durmuyor
birde sanırım sibel can seviyor benim sıpacık ne zaman o halı reklamı çıksa hareketler artıyor

canım yakınlarda biri varsa ona okut kendini öylesi de güzel oluyor
evet bu sene oruçlarımızı tutamayacağız artık ama tutanlardan dua isteriz bizde..

yok yavrum annemi aradım bende oku beni dedim bol bol bugün tamam dedi
oda grip mi oluyosun acaba dedi
vitamin iç hemen dedi ama
bilmiyorum bugün kü halsizliğimin nedenini ki ben

teşekkür ederiz teyzesii
burada bardaktan boşanırcasına bir yağmur başladı

yok yavrum annemi aradım bende oku beni dedim bol bol bugün tamam dedi
oda grip mi oluyosun acaba dedi
vitamin iç hemen dedi ama
bilmiyorum bugün kü halsizliğimin nedenini ki ben

enbitanemm o bende de vardı dün hem de nasıl
böyle kolumu hareket ettirecek halim yoktu
üstüne hiçbirşey de yapmamıştım hareket olarak
sanırım bahar kaynaklı birşey ya dinlen yarın güzelce

selam kızlar bende hiç havamda değilim bugün.ama benim derdim var herkes gördü okudumu bilmiyorum ama bu ev konusu çok canımı sıkıyor inanın yaşamak işkence gibi geliyor.
kaynanmlar ve eltilerimle oturmak istemiyorum ben ayrı oturmak istiyorum ama anlamyorlar .eşimede isteklerimi duygularımı anlatmadım anlatsam biliyorum bana kızacak hatta kendiside ayrı oturmayı istediği halde kabul etmicek sırf annesini babasını kırmamak için beni bile boşayabilir o derece yani
ama söylemem lazım değil mi istemedğim halde kabul edemem herşeyi göze alıp eşimle konuşmam lazım yada ona mektup yazcam tüm duygularımı yazcam.çünkü yüzyüze konuşunca beni anlamıcak kızacak biliyorum.....çok çaresiziiimm

canımcım günaydın :) demonteden bebek odasını ben almıştım başka alan olmadı henüz daha sanırım.. bazen sayfa çok yoğun oluyor işte yoğunlaşınca gözümden kaçmıştır :)

ayyy yaşasın buldum seni yada sen beni buldun hehe ya tatlım biraz bilgi verirmisin teslimetı malın kalitesi montesi hakkında sence kaç yıl kullanabilirsin mesela suntalem pek uzun süre dayanmıyor diolar mesela çekmeceler frenli mi bende düşünüyorumda bi yatak alacağına biraz daha paraya kıyıp adı var oda almak daha mantıklı

ah be tatlım keşke evlenmeden önce kabul etmseydin böyle aynı apartmanda yaşamayı ya kayınvalideyle altlıüstlü yaşanırda işin içine elti gözümcede giriyorsa gerçekten çekilmez olabilir bencede en mantıklısı eşinle konuş ve arkadaşlarında dediği gibi onlardan öçnce davranıp sen bir ev al en doğal hakkın sonuçta çocuğunu huzur içinde kendi istediğin gibi yetirştirmek hem kendi annene de yakın bir ev istemiyorsun ki şimdi bebek olunca herkes herşeye karışcak ayyy hiç tahammülüm yok benim böyle şeylere burcumdan mıdır nedir kendi anneme bile kızıyorum karışınca

kızlaaaaaaarr bana bi çare sunun yaa napıcamı bilemedim.. çok hasta olmuştum 2 gün önce doktora gittim bana bi tane parol ağrı kesici ve ateş düşürücü ilaç verdi 500mg lık bide antibiyotik verdi largopen diye oda 500mg lık. iki gündür bunları içiyorum çok yavaş yaa hala iyi olamadıımmmm obişey değil o hapları içiyorum diye vitaminle kan hapını da içmedim acaba hepsi yüksek gelir dokunurmu diyeee yaa hadi kan hapı neysede vitamini içemiyorum diyee içim içimii yiyoo zaten doğru düzgün beslenemiyorum et yemem hiç vitamin hapıyla besleniyodu yavrum şimdi onuda içmiyorum antibiyotikle dokunurmu kiiii hastalıktan doktora sormakta hiç aklıma gelmediii ne yapmalıyım sizcee tecrübeli bayanlar yardıımm ???? :18::18: bide öksürük şurubu vermedi doktor olmaz yasak dedi su kaynat buharını çek dedi ama iyice ilerledi öksürük yaa az bi kıpırdamayla soluğum kabarıyo öksürüğe boğuluyorum ne yapmalıyım kızlaaarrrrr

çok geçmiş olsun canım ya valla direk aklıma şu öksürük için aktarlarda satılan macun yada otlar var ya onlardan alsan kullansan ii gelir belki çünkü öksürük çok kötü bi kre başlayınca için hopluyor o kesilirse belki iiileşirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…