çok geçmiş olsun canım ya valla direk aklıma şu öksürük için aktarlarda satılan macun yada otlar var ya onlardan alsan kullansan ii gelir belki çünkü öksürük çok kötü bi kre başlayınca için hopluyor o kesilirse belki iiileşirsin
kızlaaaaaaarr bana bi çare sunun yaa napıcamı bilemedim..çok hasta olmuştum 2 gün önce doktora gittim bana bi tane parol ağrı kesici ve ateş düşürücü ilaç verdi 500mg lık bide antibiyotik verdi largopen diye oda 500mg lık. iki gündür bunları içiyorum çok yavaş yaa hala iyi olamadıımmmm obişey değil o hapları içiyorum diye vitaminle kan hapını da içmedim acaba hepsi yüksek gelir dokunurmu diyeee yaa hadi kan hapı neysede vitamini içemiyorum diyee içim içimii yiyoo zaten doğru düzgün beslenemiyorum et yemem hiç vitamin hapıyla besleniyodu yavrum şimdi onuda içmiyorum antibiyotikle dokunurmu kiiii hastalıktan doktora sormakta hiç aklıma gelmediii ne yapmalıyım sizcee tecrübeli bayanlar yardıımm ???? :18::18: bide öksürük şurubu vermedi doktor olmaz yasak dedi su kaynat buharını çek dedi ama iyice ilerledi öksürük yaa az bi kıpırdamayla soluğum kabarıyo öksürüğe boğuluyorum ne yapmalıyım kızlaaarrrrr
cok gecmışler olsun ılık suya bal karıştırıp icebılırsınız bogazınızı yumustabılır bana ıyı gelmıştı ınşallah sana da ıyı gelır.ıçebılrısen ıkı dı sarımsagı sut ıle karıştır ıc sonra guzelce terle
ahh canım bnm yaa onlar hamilelere zararlı diyolar bilmiyorumkii hani çaylar falan zararlıymışya ıhlamur nane ve paptya dışındaki herşey zarrlıymış :18::18::18::18:
kızlaaaaaaarr bana bi çare sunun yaa napıcamı bilemedim..çok hasta olmuştum 2 gün önce doktora gittim bana bi tane parol ağrı kesici ve ateş düşürücü ilaç verdi 500mg lık bide antibiyotik verdi largopen diye oda 500mg lık. iki gündür bunları içiyorum çok yavaş yaa hala iyi olamadıımmmm obişey değil o hapları içiyorum diye vitaminle kan hapını da içmedim acaba hepsi yüksek gelir dokunurmu diyeee yaa hadi kan hapı neysede vitamini içemiyorum diyee içim içimii yiyoo zaten doğru düzgün beslenemiyorum et yemem hiç vitamin hapıyla besleniyodu yavrum şimdi onuda içmiyorum antibiyotikle dokunurmu kiiii hastalıktan doktora sormakta hiç aklıma gelmediii ne yapmalıyım sizcee tecrübeli bayanlar yardıımm ???? :18::18: bide öksürük şurubu vermedi doktor olmaz yasak dedi su kaynat buharını çek dedi ama iyice ilerledi öksürük yaa az bi kıpırdamayla soluğum kabarıyo öksürüğe boğuluyorum ne yapmalıyım kızlaaarrrrr
kızlar ya ben nezaman yumurta yesem karnım ağrıyor niye acaba dokunuyor mu yav
ah be tatlım keşke evlenmeden önce kabul etmseydin böyle aynı apartmanda yaşamayı ya kayınvalideyle altlıüstlü yaşanırda işin içine elti gözümcede giriyorsa gerçekten çekilmez olabilir bencede en mantıklısı eşinle konuş ve arkadaşlarında dediği gibi onlardan öçnce davranıp sen bir ev al en doğal hakkın sonuçta çocuğunu huzur içinde kendi istediğin gibi yetirştirmek hem kendi annene de yakın bir ev istemiyorsun ki şimdi bebek olunca herkes herşeye karışcak ayyy hiç tahammülüm yok benim böyle şeylere burcumdan mıdır nedir kendi anneme bile kızıyorum karışınca
ayyy yaşasın buldum seni yada sen beni buldun hehe ya tatlım biraz bilgi verirmisin teslimetı malın kalitesi montesi hakkında sence kaç yıl kullanabilirsin mesela suntalem pek uzun süre dayanmıyor diolar mesela çekmeceler frenli mi bende düşünüyorumda bi yatak alacağına biraz daha paraya kıyıp adı var oda almak daha mantıklı
yavrularımız için katlanıyoruz dimi :2: tavuk eti yiyebilirim ama kırmızı et ve balık hiç sanmıyorum
canım bir doktoruna sor bence belki de dokunuyor iyi gelmiyordur
çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileş inşAllah
beslenme konusuna gelince de inanır mısın ben tam vejeteryandım süt, yoğurt,yumurta et tavuk balık bunları tam 5 sene boyunca ağzıma sürmedim
ama üniversiteden eve gelince az az tavuk yemeye başladım
hamile kalınca inanır mısın herşeyi yiyorum canım
hatta geçen gün yazdım 13 yıl sonra ilk kez yumurta yedim
her gün süt içiyorum 3 paket en az lütfen sen de bebeğin daha doğrusu kendin için beslenmene dikkat et
evlenmeden önce mecburen kabul ettim çünkü eşimin tüm birikimi düğünümüze ve ev eşyalarımıza gitti kv ler hiç yardımda bulunmadı ve ev alacak gücüm yoktu.evet özellikle kızım doğunca herşeyine karışacak öyle yapma böyle yapma beni çıldırtacak.aslında biz ev almayı planlıyorduk ama uyanık kv hemen plan yapmış yine ev yapıp biizi beraber oturtacakmış.birde eltilerim o kadar fesat ki büyük eltimin kızı var sadece orda burda dua ediyormuş inşallah kimsenin kızı olmaz diyormuş yoksa benim kızımın sultanlığı biter diyormuş yani benim kızımı şimdiden istemiyorlar.ben nasıl bu fesatlarla beraber oturcam ama eşim anlamaz buna rağmen söylicem isterse boşasın zaten beni düşünmüyorsa sevmiyorsa saygı duymuyorsa varsın boşanalımben 2 sene önce çok tahammüllü biriydim ama artık tahammülüm uğraşacak gücüm yok kimseyle....
evlenmeden önce mecburen kabul ettim çünkü eşimin tüm birikimi düğünümüze ve ev eşyalarımıza gitti kv ler hiç yardımda bulunmadı ve ev alacak gücüm yoktu.evet özellikle kızım doğunca herşeyine karışacak öyle yapma böyle yapma beni çıldırtacak.aslında biz ev almayı planlıyorduk ama uyanık kv hemen plan yapmış yine ev yapıp biizi beraber oturtacakmış.birde eltilerim o kadar fesat ki büyük eltimin kızı var sadece orda burda dua ediyormuş inşallah kimsenin kızı olmaz diyormuş yoksa benim kızımın sultanlığı biter diyormuş yani benim kızımı şimdiden istemiyorlar.ben nasıl bu fesatlarla beraber oturcam ama eşim anlamaz buna rağmen söylicem isterse boşasın zaten beni düşünmüyorsa sevmiyorsa saygı duymuyorsa varsın boşanalımben 2 sene önce çok tahammüllü biriydim ama artık tahammülüm uğraşacak gücüm yok kimseyle....
vııııııyyyyyy ballı su tamamda sanırım sarmısağı yapamam çünkü şoğan kokusu bile beni mahvediyoki sütle sarmısakk ölürüm valla kusmaktan ılık su balı deniycem sağol cnm bnm :2::2::2:
kaliteli canım kesinlikle ve dönüşebilen bir ürün olduğu için 12 yıl kadar kullanabilirsin diyorlar bilemiyorum tabi şimdiden.. montesini eşim yaptı internet sitesinde kurulum detayları vardı çok zorlanmadı. bütün vidaları ıvırı zıvırı içinden çıkıyor. çekmeceleri frenli değil ama şak diye de kapanmıyor.
teslimatta çalıştıkları firma (evim 2. katta) yukarı çıkarmıyoruz dedi. satış danışmanını cebinden aradım eşimde evde yoktu zaten o gün onlar kendi aralarında hallettiler getirip eve bıraktılar. aynı şekilde alırsan sorun olmaması için muhakkak kargo bayiisiyle ve satış danışmanıyla görüşüp eve taşıyabilecek kimsenin olmadığını belirtip baştan ayarla derim. ben son anda gerilmiştim çünkü bu nedenle..
yavrularımız için katlanıyoruz dimi :2: tavuk eti yiyebilirim ama kırmızı et ve balık hiç sanmıyorumsüte gelince onuda içerim cnm bnmde sen mesela nasıl süt içiyosun nasıl derken yani hazır sütmü alıyosun yoksa bildiğin birilerinden hani kimisi köyden felan getirtir ne biliyim öyle bi sütmü içiyosun ? bu hazır sütlerin katkısız olanı yokki hiç yaaa illa içinde süt tozu falan feşman vardır :18:
tamam canım izmir kısıkköyde bulamassam düşünüyorum almayı güle güle kullan sende inş bebeğin ssğlıklı günlerde mışıl mışıl uyusun tatlı tatlı oynasın odacığında
tatlım bak et yiyemiyorsan özellikle kırmızı et için söylüyorum sucuk ye iyi pişmiş
ben et yemeye öyle başladım iyi bir markadan %100 dana olan sucuklardan al
o bol baharatlı ya kokusu falan olmuyor yavaş yavaş normal et yemeye de başlarsın emin ol
ben de balık yiyemiyorum daha doğrusu sevmiyorum o zaman bol bol ceviz yemek lazım
süt konusunda da ben doktoruma sordum sütaş bulursan sütaş al bulamazsan da pınar kutu sütlerini kullan dedi
o köyden alınanlara da su falan katanlar oluyor ya ne kada kaynatsam da emin olamam en azından kutu sütler o açıdan iyi
ben halen doktoruma karar veremedim
canım bir doktoruna sor bence belki de dokunuyor iyi gelmiyordur
çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileş inşAllah
beslenme konusuna gelince de inanır mısın ben tam vejeteryandım süt, yoğurt,yumurta et tavuk balık bunları tam 5 sene boyunca ağzıma sürmedim
ama üniversiteden eve gelince az az tavuk yemeye başladım
hamile kalınca inanır mısın herşeyi yiyorum canım
hatta geçen gün yazdım 13 yıl sonra ilk kez yumurta yedim
her gün süt içiyorum 3 paket en az lütfen sen de bebeğin daha doğrusu kendin için beslenmene dikkat et
canım çok geçmiş olsun devam ettiğin doktorun ne diyorsa onu yap sen ve tabi bol bol dinlen.. için rahat etsin ben kan hapına başladığımdan beri vitamin hiç almadım doktorum gerek yok dedi ve bende et, tavuk, balık yiyemeyen süt içemeyen hala öğüren bir gebeyim ona rağmen doktorum sorun olmayacağını söyledi ve bebiş çok şükür sağlıklı.. en azından telefonla bir doktora danış derim canım. ve sakın aktar otlarından kullanma onlar esas madde oldukları için bünyene ağır gelebilir
Rabbim şifanı tez verir inşallah canım
doğru haklısın cnm ama sütün iyi olup olmadığı şurdan belli olur bak ocağa koyduğunda kaynarken üstüne kaymak birikiyosa kalınca o sütte su yoktur katkı yoktur ama kaymağı olmuyosa katkılıdır %100 hemde.. eee işte bu devirde de kimseye güven olmuyo mecburen hazır alıyoruz katkılıda olsa içiyoruz işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?