2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ahh canım bnm yaa onlar hamilelere zararlı diyolar bilmiyorumkii hani çaylar falan zararlıymışya ıhlamur nane ve paptya dışındaki herşey zarrlıymış :18::18::18::18:

cok gecmışler olsun ılık suya bal karıştırıp icebılırsınız bogazınızı yumustabılır bana ıyı gelmıştı ınşallah sana da ıyı gelır.ıçebılrısen ıkı dı sarımsagı sut ıle karıştır ıc sonra guzelce terle

vııııııyyyyyy ballı su tamamda sanırım sarmısağı yapamam çünkü şoğan kokusu bile beni mahvediyoki sütle sarmısakk ölürüm valla kusmaktan ılık su balı deniycem sağol cnm bnm :2::2::2:

ahh canım bnm yaa onlar hamilelere zararlı diyolar bilmiyorumkii hani çaylar falan zararlıymışya ıhlamur nane ve paptya dışındaki herşey zarrlıymış :18::18::18::18:

ya aslında bence çokda doğru değil sonuçta kullandığımız ilaçlar nasıl yapılıyor bitkilerden ne biliyim meyvelerden vs ben onu alerjik bi durumun varsa zararlı die biliyordum ama tabi öyleyse boğazın için zeytinyağı limon ve karabiberi biraz ısıtıp iç kayınvalidem öyle yapıo geçio

Bal süt iyi gelir diye biliyorum canım bir dene istersen çok geçmiş olsun princesceylin...

kızlar ya ben nezaman yumurta yesem karnım ağrıyor niye acaba dokunuyor mu yav

canım bir doktoruna sor bence belki de dokunuyor iyi gelmiyordur

çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileş inşAllah
beslenme konusuna gelince de inanır mısın ben tam vejeteryandım süt, yoğurt,yumurta et tavuk balık bunları tam 5 sene boyunca ağzıma sürmedim
ama üniversiteden eve gelince az az tavuk yemeye başladım
hamile kalınca inanır mısın herşeyi yiyorum canım
hatta geçen gün yazdım 13 yıl sonra ilk kez yumurta yedim
her gün süt içiyorum 3 paket en az lütfen sen de bebeğin daha doğrusu kendin için beslenmene dikkat et

evlenmeden önce mecburen kabul ettim çünkü eşimin tüm birikimi düğünümüze ve ev eşyalarımıza gitti kv ler hiç yardımda bulunmadı ve ev alacak gücüm yoktu.evet özellikle kızım doğunca herşeyine karışacak öyle yapma böyle yapma beni çıldırtacak.aslında biz ev almayı planlıyorduk ama uyanık kv hemen plan yapmış yine ev yapıp biizi beraber oturtacakmış.birde eltilerim o kadar fesat ki büyük eltimin kızı var sadece orda burda dua ediyormuş inşallah kimsenin kızı olmaz diyormuş yoksa benim kızımın sultanlığı biter diyormuş yani benim kızımı şimdiden istemiyorlar.ben nasıl bu fesatlarla beraber oturcam ama eşim anlamaz buna rağmen söylicem isterse boşasın zaten beni düşünmüyorsa sevmiyorsa saygı duymuyorsa varsın boşanalımben 2 sene önce çok tahammüllü biriydim ama artık tahammülüm uğraşacak gücüm yok kimseyle....

kaliteli canım kesinlikle ve dönüşebilen bir ürün olduğu için 12 yıl kadar kullanabilirsin diyorlar bilemiyorum tabi şimdiden.. montesini eşim yaptı internet sitesinde kurulum detayları vardı çok zorlanmadı. bütün vidaları ıvırı zıvırı içinden çıkıyor. çekmeceleri frenli değil ama şak diye de kapanmıyor.
teslimatta çalıştıkları firma (evim 2. katta) yukarı çıkarmıyoruz dedi. satış danışmanını cebinden aradım eşimde evde yoktu zaten o gün onlar kendi aralarında hallettiler getirip eve bıraktılar. aynı şekilde alırsan sorun olmaması için muhakkak kargo bayiisiyle ve satış danışmanıyla görüşüp eve taşıyabilecek kimsenin olmadığını belirtip baştan ayarla derim. ben son anda gerilmiştim çünkü bu nedenle..

yavrularımız için katlanıyoruz dimi :2: tavuk eti yiyebilirim ama kırmızı et ve balık hiç sanmıyorum süte gelince onuda içerim cnm bnmde sen mesela nasıl süt içiyosun nasıl derken yani hazır sütmü alıyosun yoksa bildiğin birilerinden hani kimisi köyden felan getirtir ne biliyim öyle bi sütmü içiyosun ? bu hazır sütlerin katkısız olanı yokki hiç yaaa illa içinde süt tozu falan feşman vardır :18:

eşin vaz mı gecti işyerine yakın ev almaktan.

ya onların arsa alması ev yapması oohooo çok sürer biz biran önce kzıım doğmadan taşınıp düzenimizi kurmak istiyoruz olmazsa siz gene ordan arsa alıp yaparsınız evi bizim katımızıda kira ya veririz bizede katkınız olur deyiver onlar öyle yapıosa sende yap AAAA ELTİYE BAK SEN GICIK İNŞ SENN KIZIN DAHA GÜZEL OLUR ONUN KIZINDAN bugün atarlımı yım neyim anlamadım eşimler kısıkköye mobilya bakmaya gitcektik iş yerinin eğitimi çıktı offfff mok var haftasonu eğitimmiş

canım biliyorum biraz tadı kötü oluyr ama ben onu ilk ictğiimde gözlerimi hastalıktan acamıyordum.boğazım fenaydı annem akşamdan icirdi zorla sabaha iyiki icmişim dedi sonuna gelene kadar zor olmuyordu o sonunu bi tıkıcta icibelirsen fena olmazdı

tamam canım izmir kısıkköyde bulamassam düşünüyorum almayı güle güle kullan sende inş bebeğin ssğlıklı günlerde mışıl mışıl uyusun tatlı tatlı oynasın odacığında

tatlım bak et yiyemiyorsan özellikle kırmızı et için söylüyorum sucuk ye iyi pişmiş
ben et yemeye öyle başladım iyi bir markadan %100 dana olan sucuklardan al
o bol baharatlı ya kokusu falan olmuyor yavaş yavaş normal et yemeye de başlarsın emin ol
ben de balık yiyemiyorum daha doğrusu sevmiyorum o zaman bol bol ceviz yemek lazım
süt konusunda da ben doktoruma sordum sütaş bulursan sütaş al bulamazsan da pınar kutu sütlerini kullan dedi
o köyden alınanlara da su falan katanlar oluyor ya ne kada kaynatsam da emin olamam en azından kutu sütler o açıdan iyi

canım çok geçmiş olsun devam ettiğin doktorun ne diyorsa onu yap sen ve tabi bol bol dinlen.. için rahat etsin ben kan hapına başladığımdan beri vitamin hiç almadım doktorum gerek yok dedi ve bende et, tavuk, balık yiyemeyen süt içemeyen hala öğüren bir gebeyim ona rağmen doktorum sorun olmayacağını söyledi ve bebiş çok şükür sağlıklı.. en azından telefonla bir doktora danış derim canım. ve sakın aktar otlarından kullanma onlar esas madde oldukları için bünyene ağır gelebilir
Rabbim şifanı tez verir inşallah canım

doğru haklısın cnm ama sütün iyi olup olmadığı şurdan belli olur bak ocağa koyduğunda kaynarken üstüne kaymak birikiyosa kalınca o sütte su yoktur katkı yoktur ama kaymağı olmuyosa katkılıdır %100 hemde.. eee işte bu devirde de kimseye güven olmuyo mecburen hazır alıyoruz katkılıda olsa içiyoruz işte..

ben halen doktoruma karar veremedim özel ile başladık sonra eşim mennun kalmayınca devlete gitmeye başladım 2 doktorunu denedim halen karar veremedim :) haftaya gidecğim doktoruma soram dediğin gibi.yumurta yerine süt icerim napım

aahh ağzına sağlık canım bnmyaa Allah razı olsun içime buz gibii su serptiinn... içim rahatladı valla ya acaba yiyemeyen hap içemeyen tek benmiyim diyodum çocuğum zayıf olucak zekası gelişemiycek felan die üzülüyodum hep demekki benm gbi olanda varmış çok çok sağol cnmyaa

acık sütü bende kullandım evime yakın pazarda satan bi kadından almıştım.ister istemez kendini belli ediyor süt veya yoğurt sizin anlattığnz gibi sütün üzerinde kaymak güzel birikiyorsa iyi oluyr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…