2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyyyy imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttttttttttttt bir haftadr evden dışarı çıkmadık kızımla hastaneden heran ararlar die şimdide koca bekliyuoruz çok sıkıldım yaaaa dah annemlere hediye bile almadım çok sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar çok iyisiniz valla yaa hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bilemediğim bişeyde tak hemen yetişiyosunuz yaa sizleri çok seviyorum iyiki varsınız vallaaa .... hepinizi ayrı ayrı öpüyorumm annecikleerrr...
HEEEE BU ARADAAAAAA,,,, ANNE OLAN YA DA OLMAYA HAZIRLANAN YA DA OLMAK İSTEYEN TÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜMMM ANNELERİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUUMM......
Rabbim olmak isteyenlere tez zamanda evlat versin, bebeği olacaklara da tez zamanda sağlıkla kucaklarına almayaı nasip etsinn..
Allah tüm anneleri korusun...
Ben anneliği bilmiyordum, taaa kiii oğlumun kıpırtılarını içimde hissedinceye dek..
şuan kocaman olmuş güçlenmişte tekmeler atıyo hoplatıyo göbişiiii
Anne olmak çok güzelmiş çooookkkk.......

canım longingstar en sonunda toplanıp senin eltilerinin ve kayınvalidenin kulaklarını çekeceğiz artık.. ama sen biryerde yanlış düşünüyorsun bence eşinin ailesiyle problemlerin varsa bunun eşinle evliliğinizin bitişi olarak görme.. Allah korusun boşanmaktan bahsetme bile hele yavrunuzu beklerken
sen şu anda hiç harekete geçmedin anladığım kadarıyla ve eşin yerine de düşünüyorsun direkt olarak eşim beni anlamaz diyorsun.. ne olursa olsun ama önce bi kendini anlatmaya çalış olumsuz düşünme bunu yaparken de sen bunu eşinin senin ve doğacak bebişin için düşünüyorsun önce sakinleş kelimeleri kafanda ayıkla.. eşine annesinden ve eltilerinden bahsetmeden önce kendi isteklerinden bahset ve ailene odaklan canım bürokratik ol birazcıcık

kızlarrrrrrrrrrrr ben de az önce ilk tekmeyi gözlerimle gördüm halen azcık cılız aama karnımı actım karnımın alt kısmı bi oynadı bi oynadı görmeniz lazımdı cok heyecanlandım ayakları aşağıda sanırasm cünkü göbeğimin 5 6 parmak aşağısındaydı kasıklarımı cok yakındı

canım hiç merak etme sen Rabbim onları öyle güzel koruyor ki.. bir yerde okumuştum yiyemediğiniz şeyleri sırf yararlı diye zorla yemeye çalışmayın vücudunuza neyin yararlı olacağını siz bilemezsiniz doğanın bebeğinizi koruma şeklidir belki de diyordu.. ben biraz felsefik bakıyorum galiba bu olaya biraz da Rabbim beni çok sever ona güveniyorum :))

güzel bi yaklaşım cok beğendim

princesceylin benimde oğlum olacak haberin oldumu canım::)))

hadiyaaa yok bilmiyoduumm oooyyşşş seninde paşan geliyo demeekkkk yerim ben onları yaaa
çok sevindim canım çoookk kucağımıza alacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum yaaa şafak sayar gibi sayıyorum oğlumun şafağınııı

Az kaldı inşallah hepimiz Allah'ın izniyle kucağımıza alıcaz ayrıntılı ulrason yaptırdınmı canım seninle aynı gidiyoruz...

Az kaldı inşallah hepimiz Allah'ın izniyle kucağımıza alıcaz ayrıntılı ulrason yaptırdınmı canım seninle aynı gidiyoruz...

evt az kaldı hayırlısıyla... yok yaptırmadım cnm henüz ama bu ayın 15inde gidicem doktora bakalım heralde ozaman olur bilmiyorumki.. sen yaptırdınmı peki tatlm ??

bende aynen dediğin gibi düşündüm ama kv asla kabul etmez benim eşim derse kabul ederler işin zor yanı eşimi kırmadan ona nasıl istemediğimi anlatcam ama öylede böylede söylicem istemiyorum zorlamı yaa.evet eltiye bak insanı katil ederler

çekin valla hakettiler.ben düşünmüyorum tabiki boşanmayı bazıları için çok basit olan bu konu bizim için çok önmli yani daha doğrusu eşim için çok önemli.eşim aileden ayrı oturmayı onlara saygısızlık gibi görüyor
evet harekete geçmedim henüz doğru cümleler bulmaya çalışıyorum dediğin gibi.benim umurumda değil zaten ne eltimin yaptığı nede kvmin yaptığı kötülükler gerçekten ailem için istiyorum bunu canım ve eşimede böyle anlatıcam en kısa zamanda..umarım anlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…