ayy inşallah teyzesi.. teşekkür ederiz :))
..............................................................
evlenmeden önce mecburen kabul ettim çünkü eşimin tüm birikimi düğünümüze ve ev eşyalarımıza gitti kv ler hiç yardımda bulunmadı ve ev alacak gücüm yoktu.evet özellikle kızım doğunca herşeyine karışacak öyle yapma böyle yapma beni çıldırtacak.aslında biz ev almayı planlıyorduk ama uyanık kv hemen plan yapmış yine ev yapıp biizi beraber oturtacakmış.birde eltilerim o kadar fesat ki büyük eltimin kızı var sadece orda burda dua ediyormuş inşallah kimsenin kızı olmaz diyormuş yoksa benim kızımın sultanlığı biter diyormuş yani benim kızımı şimdiden istemiyorlar.ben nasıl bu fesatlarla beraber oturcam ama eşim anlamaz buna rağmen söylicem isterse boşasın zaten beni düşünmüyorsa sevmiyorsa saygı duymuyorsa varsın boşanalımben 2 sene önce çok tahammüllü biriydim ama artık tahammülüm uğraşacak gücüm yok kimseyle....
kızlar çok iyisiniz valla yaa hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bilemediğim bişeyde tak hemen yetişiyosunuz yaa sizleri çok seviyorum iyiki varsınız vallaaa .... hepinizi ayrı ayrı öpüyorumm annecikleerrr...
HEEEE BU ARADAAAAAA,,,, ANNE OLAN YA DA OLMAYA HAZIRLANAN YA DA OLMAK İSTEYEN TÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜMMM ANNELERİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUUMM......
Rabbim olmak isteyenlere tez zamanda evlat versin, bebeği olacaklara da tez zamanda sağlıkla kucaklarına almayaı nasip etsinn..
Allah tüm anneleri korusun...
Ben anneliği bilmiyordum, taaa kiii oğlumun kıpırtılarını içimde hissedinceye dek..
şuan kocaman olmuş güçlenmişte tekmeler atıyo hoplatıyo göbişiiii
Anne olmak çok güzelmiş çooookkkk.......
ayy tatlım bişey daha sorcam beşiğin önündeki korkuluk iniyormu bebek küçükken yataga bırakmak zor olucaktır eeger inmimiyorsa
aahh ağzına sağlık canım bnmyaa Allah razı olsun içime buz gibii su serptiinn...içim rahatladı valla ya acaba yiyemeyen hap içemeyen tek benmiyim diyodum çocuğum zayıf olucak zekası gelişemiycek felan die üzülüyodum hep demekki benm gbi olanda varmış çok çok sağol cnmyaa
canım hiç merak etme sen Rabbim onları öyle güzel koruyor ki.. bir yerde okumuştum yiyemediğiniz şeyleri sırf yararlı diye zorla yemeye çalışmayın vücudunuza neyin yararlı olacağını siz bilemezsiniz doğanın bebeğinizi koruma şeklidir belki de diyordu.. ben biraz felsefik bakıyorum galiba bu olaya biraz da Rabbim beni çok sever ona güveniyorum :))
princesceylin benimde oğlum olacak haberin oldumu canım::)))
hadiyaaa yok bilmiyoduumm oooyyşşş seninde paşan geliyo demeekkkk yerim ben onları yaaa
çok sevindim canım çoookk kucağımıza alacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum yaaa şafak sayar gibi sayıyorum oğlumun şafağınııı
Az kaldı inşallah hepimiz Allah'ın izniyle kucağımıza alıcaz ayrıntılı ulrason yaptırdınmı canım seninle aynı gidiyoruz...
eşin vaz mı gecti işyerine yakın ev almaktan.
ya onların arsa alması ev yapması oohooo çok sürer biz biran önce kzıım doğmadan taşınıp düzenimizi kurmak istiyoruz olmazsa siz gene ordan arsa alıp yaparsınız evi bizim katımızıda kira ya veririz bizede katkınız olur deyiver onlar öyle yapıosa sende yap AAAA ELTİYE BAK SEN GICIK İNŞ SENN KIZIN DAHA GÜZEL OLUR ONUN KIZINDAN bugün atarlımı yım neyim anlamadım eşimler kısıkköye mobilya bakmaya gitcektik iş yerinin eğitimi çıktı offfff mok var haftasonu eğitimmiş
canım longingstar en sonunda toplanıp senin eltilerinin ve kayınvalidenin kulaklarını çekeceğiz artık.. ama sen biryerde yanlış düşünüyorsun bence eşinin ailesiyle problemlerin varsa bunun eşinle evliliğinizin bitişi olarak görme.. Allah korusun boşanmaktan bahsetme bile hele yavrunuzu beklerken
sen şu anda hiç harekete geçmedin anladığım kadarıyla ve eşin yerine de düşünüyorsun direkt olarak eşim beni anlamaz diyorsun.. ne olursa olsun ama önce bi kendini anlatmaya çalış olumsuz düşünme bunu yaparken de sen bunu eşinin senin ve doğacak bebişin için düşünüyorsun önce sakinleş kelimeleri kafanda ayıkla.. eşine annesinden ve eltilerinden bahsetmeden önce kendi isteklerinden bahset ve ailene odaklan canım bürokratik ol birazcıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?