evt az kaldı hayırlısıyla...yok yaptırmadım cnm henüz ama bu ayın 15inde gidicem doktora bakalım heralde ozaman olur bilmiyorumki.. sen yaptırdınmı peki tatlm ??
selam kızlarrrrr
bu arada bizim cinsiyetimiz halen tam netleşemedi bacakları kapalı hep benim sıpanın
ilk başta erkek dendi
sonra uzun bi süre görülemedi
daha sonra kız gibi dendi
ayrıntılıda da kız olabilir ama pozisyonu uygun değil dendi çatlıyorum çatlıyorum
selamlar :) koşturmaca sonrasında girebildim sonunda kk ya.ayrıntılı ultrasonumuz vardı bugün.herşey çok iyi dedi doktor.maşallahhhh oğluma :*
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalımm?
takip etmeye çalışıyorum sizleri ama pek vaktim olmuyor yazmak için.:26:
kızlar 2 gündür bel ağrım var öğretmenim bu hafta inşallah nöbetten düşeceğim artık nöbet falan tutacak halim kalmadı çocuklardan kendimi sakınacağım diye teneffüslerde helak oluyorum
çarşamba günü de dr randevumuz var oğluşumu göreceğim inşallah çok özledim keratayı
şeker yüklemesi de yapılacak inşallah bişey çıkmaz.
inşallah çıkmaz canımidealist33 inş. çıkmaz şekerin, benim de 2 hafta sonra olcak şeker yüklemem,bu hata tetanoz aşım yapıldı,daha yarıladık ama insan heycanlanıyor artık olsunnnn diye:)
canım bende öğretmenim geçen hafta 23 haftalık olduğuma dair doktor raporu götürdüm
24te bi daha getir dedi pislükler yok dedim getiremem belli değil mi haftaya 24 olacağım dedim
iyi tamam falan dedi sonra idare
bu hafta da tutcam sonra bende nöbet olayını bitiriyorum ama nöbet berbat hakketen benim de hiç halim yok zorluyorrrr
canım bende öğretmenim geçen hafta 23 haftalık olduğuma dair doktor raporu götürdüm
24te bi daha getir dedi pislükler yok dedim getiremem belli değil mi haftaya 24 olacağım dedim
iyi tamam falan dedi sonra idare
bu hafta da tutcam sonra bende nöbet olayını bitiriyorum ama nöbet berbat hakketen benim de hiç halim yok zorluyorrrr
ben 21 haftalıkken rapor götürdüm.ne bilcek müdür kaç haftalık olduğumu.dr umda kabul etti.zaten çalışabilir raporunu kullanamıcaz başımız ağrımaz.
bizim idare bakıyor rapora
raporda 24 hafta yazması gerekiyormuş hatta hamile arkadaşımın biri erken almıştı 1 hafta daha 23 hafta deyip 1 hafta daha tutturdular...
asicim nolacak bizim doğum izinlerii ben pek anlamıyorum bu hesaplerdan döğum öncesi yaz tatiline gidiyor da 1. dönemi kapatırız inşallah
Bende dra 24 haftaliktir diye yazdirdim zaten.ben eylulun basinda dogum yapacam insallah,hesapladigima gore 1.donem kapanmiyor
kızlar hepinize merhaba...umarım herkes iyidir...bizde bugün annemle çarşıya çıktık,benim doğum öncesi ve özellikle doğum sonrası ihtiyacım olacak bütün gecelik pijama ve iç çamaşırı ihtiyaçlarımı aldık,kızıma da bir şeyler almayı ihmal etmedik tabii:))sadece kızımın banyo malzemesi ihtiyaçları ve yatağı kaldı annem buradayken onları da halledeceğiz...çünkü eşim benimle çarşı gezmez hiç...annem de hafta içi dönecek nasipse doğum öncesi gelecek ben de annem buradayken ihtiyaçlarımı gidermek istiyorum benim burada kimsem yok...ya kızlar her şey ateş pahası...gerçi kızıma ve tabi ki bana feda olsun:))
canım longingstar en sonunda toplanıp senin eltilerinin ve kayınvalidenin kulaklarını çekeceğiz artık.. ama sen biryerde yanlış düşünüyorsun bence eşinin ailesiyle problemlerin varsa bunun eşinle evliliğinizin bitişi olarak görme.. Allah korusun boşanmaktan bahsetme bile hele yavrunuzu beklerken
sen şu anda hiç harekete geçmedin anladığım kadarıyla ve eşin yerine de düşünüyorsun direkt olarak eşim beni anlamaz diyorsun.. ne olursa olsun ama önce bi kendini anlatmaya çalış olumsuz düşünme bunu yaparken de sen bunu eşinin senin ve doğacak bebişin için düşünüyorsun önce sakinleş kelimeleri kafanda ayıkla.. eşine annesinden ve eltilerinden bahsetmeden önce kendi isteklerinden bahset ve ailene odaklan canım bürokratik ol birazcıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?