2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canim gule gule kullanin aldiklarini insallah.ben de pijama almak istiyorum da kararveremedim pantolonlu mu elbise gibi mi nasil olsun kaprili olanlar da var sen nasil aldin.hangisi daha kullanisli olur acaba?

slm kızlar ben pazartesi eve dönucem nasipse ama benim bebişim hala haraket etmiyo valla koştur koştur doktora gittim çok şükür iyiydi bebişim niye böyle oluyo yaaa nıyeee çok uzuluyorumm

Canim gule gule kullanin aldiklarini insallah.ben de pijama almak istiyorum da kararveremedim pantolonlu mu elbise gibi mi nasil olsun kaprili olanlar da var sen nasil aldin.hangisi daha kullanisli olur acaba?

çok teşekkür ederim...ben 2 tane gecelik aldım hemşire arkadaşa sordum o da eğer sezeryan doğum yaparsan gecelik giymem daha iyi olur,çünkü alttan muayene yapıyorlar dedi...kan filan geçerse diye de iki tane aldım...geceliklerimden birini sabahlık takım şeklinde aldım...2 tane takımı aldım...üzerleri emzirme şeklinde...ikisini de uzun aldım...2 tane de hamile pijama takımı aldım bu aylardan itibaren doğuma kadar giyerim diye....bunları kaprili aidım...bir de 2 tane bol penye elbise aldım evde gündüz giymek için...2 tane emzirme sütyeni 1 tane de emzirme atleti aldım...çok şükür kendi isteklerimin hepsini tamamladım ben aldıklarımın çoğunu hamilelikten sonra da giyerim düşüncesi ile aldım...çok şükür herşey içime sindi...allahım hayırlısı ile giymeyi nasip eder inşallah...darısı diğer arkadaşlarımın ve senin başına inşallah...

çok teşekkür ederim...ben 2 tane gecelik aldım hemşire arkadaşa sordum o da eğer sezeryan doğum yaparsan gecelik giymem daha iyi olur,çünkü alttan muayene yapıyorlar dedi...kan filan geçerse diye de iki tane aldım...geceliklerimden birini sabahlık takım şeklinde aldım...2 tane pijama takımı aldım...üzerleri emzirme şeklinde...ikisini de uzun aldım...2 tane de hamile pijama takımı aldım bu aylardan itibaren doğuma kadar giyerim diye....bunları kaprili aidım...bir de 2 tane bol penye elbise aldım evde gündüz giymek için...2 tane emzirme sütyeni 1 tane de emzirme atleti aldım...çok şükür kendi isteklerimin hepsini tamamladım ben aldıklarımın çoğunu hamilelikten sonra da giyerim düşüncesi ile aldım...çok şükür herşey içime sindi...allahım hayırlısı ile giymeyi nasip eder inşallah...darısı diğer arkadaşlarımın ve senin başına inşallah...

öylemi dersin canım onuda çok düşündüm aslında kv elime büyük kozlar verdi ama benim aptallığım sesimi çıkarmadım büyüğüm diye keşke yutmasaymışım kavga çıkarsaymışım ama herşey iyilikle olsun istedim kötü olmayalım dedim kendimce ama olmuyor olmuyor...kaç gündür kafayı yicem napcam ne etcem diye kocama 10 sayfalık bi mektup yazdım tüm içimdekileri döktüm ama beni anlarmı bilmiyorum...anlamazmış gibi geliyor çünkü eşim için annesi babası kardeşleri çok önemli onları istemediğimi düşünüp bana kızacak ama alakası yok ben sadece ailemi kurtrmak istiyorum oooffff ooooofffff

sana anlayışsızlar denk gelmiş canım bizim okul da farklı değil ama dünkü nöbetimde müdür yardımcım beni çağırıp hocam sen artık tutma nöbetten düşürelim dedi.. ben de "ben 22 haftalığım henüz" dedim olsun raporu sonra getirirsin durumun iyi değil sonuçta sağlığın önemli dedi..(raporluydum 1 hafta ağrım vardı) hatta sağolsun 2 teneffüs tuttuğum nöbetimi başkasına devretti.. Allah razı olsun...

Son düzenleme:
slm kızlar ben pazartesi eve dönucem nasipse ama benim bebişim hala haraket etmiyo valla koştur koştur doktora gittim çok şükür iyiydi bebişim niye böyle oluyo yaaa nıyeee çok uzuluyorumm

canım bebısın hareket edıyor tabıkı ama demekkı ya plasenta öne yerleşimli ya da yag tabakan kalın ya da bebek pozısyonu hıssetmene engel, ben de 20 + lı haftlarda tekmeleri hissettim ve hala arada uzun zaman hıssetmedıgım oluyor onların da bır düzeni var, hissettikten sonra da neden arası uzadı nıye tekmelemıyor dıye stres olursun
eşim bana dıyor ki: neden sürekli bebekleri bir "hareket ettiler mi hissettim mi " olayı içine sokuyorsun rahat bırak

bır de zaten 28den öncesi için bebek hareketlerinin düzenli sayılması ihtiyacı yokmuş, düzensiz olurmus zaten özellikle bizim haftalarımızda, telaş etme bebegını de gördüğüne göre sorun yok

ayrıntılı usg den ben bişey anlamadım canım açıkçası.eşim doktor olduğu için iki doktor kafa kafaya verdiler kendi dillerinden konuştular.ben sadece ekrandan oğlumu izledim,arada da eşimden herşey yolunda die onay aldım :) bişey sorucam kızlar,sizden iyiy anlayacak yok beni.ben bir ara hiç kilo almıyorum.sonra 1-2 günde 400-500 gram falan alıyorum.hiç normal gelmiyo bu bana.bunu yaşayan var mı benim gibi :/ bebeklerimizin sağlığı önemli tabi ama fazla kilo da iyi değil doğum için.korkuyorum ben de

şu gecelik işi benimde kafamı karıştırıyor nasıl bişey alsam diye düşünüp duruyorum.doğum yapmış birilerindende akıl danışmak lazım.hastanelerde mahremiyete ne kadar özen gösteriyorlar bilmiyorum ama giydiklerimle en azından ben özen göstermek istiyorum.oy oyyy hamilelik yolunu yarıladık gibi

verdiğin bilgiler için sağol canım.benim kesin sezeyan olacak normal doğum riskliymiş plasenta previa var bende.ben de pantolonlu mu alsam elbise gibi mi alsam diyordum.şimdi sayende ne almam gerektiğini öğrendim.alttan muayene olayını bilmiyordum mesela.elbise tabii daha pratik olacaktır...atlet belki ama sütyen için erken sanki daha büyür de beden değişirse.ben şimdilik eski sütyenlerimi giyiyorum ama son aylar ne olur bilemem...

a aaa.. kimsecikler yok yahu...Tabi hava güzel, ilk anneler günü herkes gezmelerde değil mi...
Hepimizin anneler günü kutlu olsun kızlar...Seneye bebelerimiz kucağımızda kutlamak üzere...

a aaa.. kimsecikler yok yahu...Tabi hava güzel, ilk anneler günü herkes gezmelerde değil mi...
Hepimizin anneler günü kutlu olsun kızlar...Seneye bebelerimiz kucağımızda kutlamak üzere...

bizim karadenizde havalar yağmurlu ama akşama eşim yemeğe götürcek aylardır aklımda olan iskenderi inşallah bu kez yiyebilcemmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben anneler gününde karnımı annemde tıka basa doyurdum maşallah. allah hepınızın annesine uzun omurler versın. sıze de yavrularınızla nıce anneler gunu nasıp etsın:)

Canım başın sağolsun günlerdir bende girmiyordum bugün girip böyle önemli bir günde görünce gerçekden çok üzüldüm.. Biliyorum ne söylesek boş tek söyleyebileceğim Allah sabır versin sizlere ömür versin..

İyi akşamlar arkadaşlar Nasılsınız?Anneler günümüz kutlu mutlu olsun ,inşallah seneye de evlatlarımızla kutlarız Allah nice yıllar nasip etsin..

Sevgili arkaaşlarımmmm hepimizin anneler günü kutlu olsun... Allah bu yüce duyguyu bize yaşattı ne mutlu bizlere... Hepinizi tek tek yanaklarınızdan öpüyorum tekrar anneler günümüz kutlu olsun....seneye karnımızdaki miniklerle birlikde kutlarız inşallahhhhhh..... Günlerdir ara ara girip okudum ama yazamadım evdeydim salıdan buyana kızım hastaydı babaannede kalmadı zilli böcek kapris yapacağı tuttu benimde gönlüm elvermedi onu üzmeye doktora gidip 3 gün rapor aldım offf napiim yaaa yıllardır zaten hep hasta hasta bırakıp işe geldim bebeğimi her çalışan anne gibi bu sefer kıyamadım evdeydik anne kız.. Perşembe günü okulda anneler günü için oranizasyon vardı oraya mutlaka katılmak istedi çok hazırlık yapmışlar efendim gittik şiirler okudular şarkılar söylediler ben tabi ağla ağla şiştim nasıl bişey anlamadım yaaa millete bakıyorum gayet rahat izliyor çocuğunu gülüyor resim çekiyor benim resmen tansiyonum düştü o derece yani:)))hamilelikle ilgisi yok geçen yılda çok ağlamıştım yapım öyle çok duygusalım geçen yıl yılsonu gösterisinde koptum zaten minik balerin olarak kızımı gönce eşim artık dışarı çıkalım istersen falan dedi bildiğiniz hıçkıra hıçkıra ağladım gösterinin sonuna kadar çocuk çıkmış şiir okuyor ben ühhhhüüüüüü şakır şakır ağladım bu yıl zaten ne yaparım bilmiyorum hem hamilelik duygusallığı hem kızım anaokulundan mezun oluyor diye kep atıaklar bide bizimki gösteride sunucu olucakmış Allahıııııımmmmm sana geliyorummmmmmm.... Yanıma rulo ile kağıt havlu falan alayım diyorum:)))neyse o günleri görelim imşallah haziran 15 de gösteri...çok güzel şeyler ama işte ben ağlamakdan pek seyredemiyorum bu yıl kendimi tutmaya çalışıcam bakalım...şimdi geriye dönüp bi okuyayım bakalım neler olmuş bitmiş mucksssss....

hepinizin anneler günü kutlu olsun en güzel anneler:))) Hava güzeldi gezdik gezdik geldik kızım bana papatya toplamış babasına da mektup yazdırmış çok güzel bir duygu bu yaa 2. kızımda tekmeleri ile sağolsun bende buradayım dedi tüm gün yerim ben bunlarııı Rabbim sağlıklı uzun ömür versin evlatlarımıza inşallah :))

anneler gübümüz kutlu mutlu olsun hanımlar.bu duygu çok güzelmiş.sabah gözümü kocacığımın anneler günü kutlamasıyla açtım,kahvaltıda da kardeşim taze anneler günümü kutladı çok duygulandım.inş. Rabbim nasio ederse seneye minik lokumlarımızla bugünü kutlarız.bu arada size biraz cicişlerimizi resimledim daha az bişiler aldık ama hepsinin yeri apayrı,özellikle yelek ve hırkayı miniğime kendim ördüm

Eklentiler

• $13050032.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…