Canim gule gule kullanin aldiklarini insallah.ben de pijama almak istiyorum da kararveremedim pantolonlu mu elbise gibi mi nasil olsun kaprili olanlar da var sen nasil aldin.hangisi daha kullanisli olur acaba?kızlar hepinize merhaba...umarım herkes iyidir...bizde bugün annemle çarşıya çıktık,benim doğum öncesi ve özellikle doğum sonrası ihtiyacım olacak bütün gecelik pijama ve iç çamaşırı ihtiyaçlarımı aldık,kızıma da bir şeyler almayı ihmal etmedik tabii:))sadece kızımın banyo malzemesi ihtiyaçları ve yatağı kaldı annem buradayken onları da halledeceğiz...çünkü eşim benimle çarşı gezmez hiç...annem de hafta içi dönecek nasipse doğum öncesi gelecek ben de annem buradayken ihtiyaçlarımı gidermek istiyorum benim burada kimsem yok...ya kızlar her şey ateş pahası...gerçi kızıma ve tabi ki bana feda olsun:))
Canim gule gule kullanin aldiklarini insallah.ben de pijama almak istiyorum da kararveremedim pantolonlu mu elbise gibi mi nasil olsun kaprili olanlar da var sen nasil aldin.hangisi daha kullanisli olur acaba?
Canim gule gule kullanin aldiklarini insallah.ben de pijama almak istiyorum da kararveremedim pantolonlu mu elbise gibi mi nasil olsun kaprili olanlar da var sen nasil aldin.hangisi daha kullanisli olur acaba?
oyy anam oyy . çetrefilli konular ne şiş yansın ne kebap olmazzz .. bak canım ya büyük bi kavga çıkartcan . yada öyle bi anda kocanı canalıcı noktasından yakalayıp ikna edicen . kocaya olayı bi kere açarsan oda olmaz derse kavga işe yaramaz ya büyük kavga çıkart kaynana elti hepsine sırtını dön o evde kiracı gibi yaşa . yada ben bu çocugu bu evde dogurmam de çek resti . benim tanıdıgım bütünnn kaynana bir oturan gelinler büyük kavgalarla ayrıldı kaynanalarından tamamen kurtuldular. daha bürokrasiyle kaynanadan kurtulanı görmedim :)
canım bende öğretmenim geçen hafta 23 haftalık olduğuma dair doktor raporu götürdüm
24te bi daha getir dedi pislükler yok dedim getiremem belli değil mi haftaya 24 olacağım dedim
iyi tamam falan dedi sonra idare
bu hafta da tutcam sonra bende nöbet olayını bitiriyorum ama nöbet berbat hakketen benim de hiç halim yok zorluyorrrr
slm kızlar ben pazartesi eve dönucem nasipse ama benim bebişim hala haraket etmiyo valla koştur koştur doktora gittim çok şükür iyiydi bebişim niye böyle oluyo yaaa nıyeee çok uzuluyorumm
çok teşekkür ederim...ben 2 tane gecelik aldım hemşire arkadaşa sordum o da eğer sezeryan doğum yaparsan gecelik giymem daha iyi olur,çünkü alttan muayene yapıyorlar dedi...kan filan geçerse diye de iki tane aldım...geceliklerimden birini sabahlık takım şeklinde aldım...2 tane pijama takımı aldım...üzerleri emzirme şeklinde...ikisini de uzun aldım...2 tane de hamile pijama takımı aldım bu aylardan itibaren doğuma kadar giyerim diye....bunları kaprili aidım...bir de 2 tane bol penye elbise aldım evde gündüz giymek için...2 tane emzirme sütyeni 1 tane de emzirme atleti aldım...çok şükür kendi isteklerimin hepsini tamamladım ben aldıklarımın çoğunu hamilelikten sonra da giyerim düşüncesi ile aldım...çok şükür herşey içime sindi...allahım hayırlısı ile giymeyi nasip eder inşallah...darısı diğer arkadaşlarımın ve senin başına inşallah...
çok teşekkür ederim...ben 2 tane gecelik aldım hemşire arkadaşa sordum o da eğer sezeryan doğum yaparsan gecelik giymem daha iyi olur,çünkü alttan muayene yapıyorlar dedi...kan filan geçerse diye de iki tane aldım...geceliklerimden birini sabahlık takım şeklinde aldım...2 tane pijama takımı aldım...üzerleri emzirme şeklinde...ikisini de uzun aldım...2 tane de hamile pijama takımı aldım bu aylardan itibaren doğuma kadar giyerim diye....bunları kaprili aidım...bir de 2 tane bol penye elbise aldım evde gündüz giymek için...2 tane emzirme sütyeni 1 tane de emzirme atleti aldım...çok şükür kendi isteklerimin hepsini tamamladım ben aldıklarımın çoğunu hamilelikten sonra da giyerim düşüncesi ile aldım...çok şükür herşey içime sindi...allahım hayırlısı ile giymeyi nasip eder inşallah...darısı diğer arkadaşlarımın ve senin başına inşallah...
anneler gününüz kutlu olsun annişlerrr :)
a aaa.. kimsecikler yok yahu...Tabi hava güzel, ilk anneler günü herkes gezmelerde değil mi...
Hepimizin anneler günü kutlu olsun kızlar...Seneye bebelerimiz kucağımızda kutlamak üzere...
slm kızlaaarr.. uzun zamandır yoktum aranızda ananem vefat etti onu uğurladıkmevlüttü şuydu b uydu derken evime daha yeni geldim... bide üstüne üstelik ev taşıma işi var evi taşıycaz napıcam bilemedim yaa.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?