2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar eşimle çocuk düşünüyoruz ve artık çalışmalara başladık. ancak ben çok dikkatliyken bugün hamama gittik bayağıda kaldım. hani şu an hamile değilim ancak eğer ki hamile isem çocuğa bir zararı olur mu. daha adetime 4 gün var. yoksa artık bu hamilelik çalışmalarına başladığım andan itibaren mi dikkatli olmalıyım saygılar

ofof anam çok yorulduk yaa bebeğimle bugün koca haftanın acısını çıkardık BU ARADA GEÇDE OLSA BÜTÜN ANNELERİN VE ANNE ADAYLARININ ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

selam eylül anneleri hepimizin anneler gününü kutluyorum geç biraz ama:))
yalnız benim içim buruk biraz moral verir misiniz bana ihtiyacım var malum detaylı ultrason vardı benim bebeğimin her şeyi çok iyi ama kafasında koroid peleksus kisti çıktı iki tane ve sınırda ebatları iki hafta sonra gel dedi doktor küçülmezse korosentez yapacam dedi önümüzdeki pazartesi gidecem inşallah küçülür offff

günaydınlar herkese............dün cimcimeme yeni ciciler aldım teyzeleri,ince battaniye,ağız mendili,çorap,alt-üst takım,kot pantolon...ayy çok şekerler ya..bu arada kızlar benim cimcime babasına hiç kıpırdamıyo o elini koyunca duruyodu,cumartesi akşamı babasına tekmeler savurdu anlatamam,eşimi hiç öle görmemiştim,eli ayağına dolandı öle bi heycanlandıkı,canım bu çok kıpırtıyo acaba bişi mi oldu die korkuyo falan,ama nsl mutlu oldu,baba olacağını yeni anladı,normalde bebek mağazalrına girdiğimizde,bana hiç fikir sölemezdi ne beğeniyosan al çıkalım derdi,dün kızına takımı beğendi aldı,şunada bakalım buda güzelmiş falan dio,alt kata inip beşik bakalm dedi,anlatamam adam 360 derece döndü,cimcimenin tekmeleri işe yaradı vala...

akadaşlar bende cumartesi günü detaylı ultrasona gırdım
muayene ıcın medıcanaya gıdıyorum bunu da orada yaptrdım
sıyah beyaz bakıldı ve yaklasık 10 dakıka surdu
organlarına felan baktı ettı ama renklı degıldı bı de cok kısa surdu
tedırgın oldum acıkcası
doktorum orda organlarına bakılması benım ıcın yeterlı dedı ama ne bılım kısa surmesı etkıledı benı
hersey ıyı cıktı cok sukur pozısyonu uygun olmadıgı ıcın boyunu soyleyemedı ama kılosu 420 gram cıvarydı
doktor haftasıyla uyumlu dedı

canım kayınvalideyle oturulabilirde,elti olayı tamamen intihar oldu,bende kayınvalidemle oturuyorum,çok şükür eltim çöp sokmadığı sürece gayet iyiyiz....ama eltiyle aynı evde yaşamak kabus dan daha beterdir,ben hiç ii elti görmedim bugüne kadar,işin çok zor,,ayrıca bide kayınbaba,kayın olacak,evde hayatta rahat olamazsn,eşinle evliliğini bile anlamazsın..bak canım tam olayı bilmiyorum ama neden beraber oturmak zorundasınız?ve eşinle kavga etmeden tatlı dille konuşmayı denesen,azıcık duygu sömürü yapsan,damardan girsen,her erkeğin bi zaafı vardır,sen daha ii bilirsn eşini.kesinlikle diret ve beraber oturma,karnın burnundayken seni boşayacak değil ya,hatta baktın oluyo sen tehdit et,beni ve bebeğini kaybedersin,yüzünü göremezsn çocuğunun seçimini yap de,,diretmezsen kabul edersen çokkk pişman olursn söleyim,
bak ben evlendiğimde görümcem ve kayınvalidemle beraber oturuyoduk,sırf görümcem bizim mutluluğumuzu görüp üzülmesin diye eşimle kanepede yan yana dahi oturmuyoduk,dışarı çıksak koluna bile girdirmiyodu,afedersin gece banyo yaparken bile tedirgindi aman ablam duymasın die...şidi evlendi 1 sne olacak biz evliliğimizin tadını yeni anlıyoruz,çok mutluyuz,şimdi görümcem ayrılıp bize dönmek istiyor,eşime aslaaaaa dedim,ben evliliğimin tadını yeni anladım kesinlikle gelemez ,dedim sen daha önce bana böle böle davranıyodun evli gibi değildik bile ama şimdi bak halimizi çiftde kumru gibiyiz sen eski halimize dönmek istermisin dedim?o zaman en evliliğimdende evimdende senden de soğucam soğunca herşey biter dedim,kararını ver ya ben ve bebeğimiz ya ablan,doğuma kadar karar ver bebeğimi nerde doğurucağıma ona göre karar vereyim dedim....adam nsl korktu terkedicem diye...
sende buna benzer davranabilirsin,ne bilim ben tv izlerken omzuna yatmak isterim,kapıyı sana ben acıp doya doya sarılmak öpmek isterim,evde sana seksi ve güzel görünmek isterim,evde okadar kişi varken bunları nsl yapıcaz,hep kendimizi kasıcaz,evlilikten soğucaz de,ben senden soğumakdan korkuyorum de................kız azıcık damar yap....

Günaydın hanımlarr hepinize güzel ve çabucak geçen bir hafta diliyorum

alazadecim üzme kendini canım rabbimin verdiği herşeyde bi hayır vardır.inş küçülüp kaybolur kistler,nette araltırdım 25.haftaya kadar yok olabiliyomuş bu kistler sakın stres üzüntü yapma canım

kızlar hepinize günaydın...gecikmeli de olsa hepinizin anneler günü kutlu olsun:))herkes beni de arayıp anneler günümü kutladı,çok mutlu oldum...kızım babasına ilk kez gerçekten tekme attı...eşim daha önceden de hissediyordu tekmelerini ama dün çok net hissetti kızım resmen coştu dün...bu arada bugün de benim doğum günüm kızlar...31 yaşına giriyorum...eskiden 30'lu yaşlar çok büyük gelirdi şimdi ise 40'lar çok büyük geliyor...zaman ne çabuk geçiyor...

canım ne kadar üzülme desem de sen üzüleceksin biliyorum ama...aynı şey bir ay önce benim arkadaşımın başına geldi,doktor bebeğinin kafasında iki tane kist görünce arkadaşım çok üzülmüş...onlar küçük bir ilçede oturuyorlar,doktoru da biraz panik yapmış hemen bir üniversite hastanesine gidin demiş...apar topar illerindeki üniversite hastanesinden randevu almışlar oradaki doktor bu kadar endişelenmemelerini bu kistlerin zaman içinde yok olduğunu söylemiş....arkadaş anlatınca ben de epey araştırmıştım,gerçekten kistler zaman içinde kendiliğinden yok oluyormuş,kimi 25.haftalarda kimi de doğuma kadar....ilaç tedavisine de gerek kalmıyormuş...doktoru benim arkadaşıma da da ilaç tedavisi uygulamamış,zamana bırakmış...umarım seninki de kısa zamanda geçer,tekrar geçmiş olsun canım..

Amanda ne güzellllllll...
Bak bir tekmesi neler yaptırdı babasına artık yüzünü görünce neler olacağını sen düşün:))))))))

Günaydın hanımlar...Gününüz, haftanız güzel geçsin.Aramızda avukat var mı arkadaşlar?Miras hukuku konusunda acil sormam gereken şeyler var da...

Amanda ne güzellllllll...
Bak bir tekmesi neler yaptırdı babasına artık yüzünü görünce neler olacağını sen düşün:))))))))

vala öle cnm nsl mutluyum anlatamam,ilk başta umursamaz gibiydi,şimdi hiç öle değil,hatta kızıyla plan kuruyo,pazarları parka çıkaracakmışda ben evde iş yapıp onlara yemek hazırlıycakmışım,ben artık güzel kelimeler duymuycakmışım,hemsini cimcimeye söleyecekmiş.....vay arkadaş papucum dama atıldı vala,kuma geliyoooo kız bana...

günaydınnn mis kokulu jelibonlar ve onların güzel mi güzel anneleri
anneler gününüz kutlu olsun dün yolda olduğum için giremedim
kızım dün çok yorulmuştu sanırım hiç oynamadı annesi fıldır fıldır gezince
çok şükür bugün iyi

pikocumm canım sen daha dur o cimcime kızlar neler yatıracaklar babalarına
bizim pabucumuz dama atılmazsa iyidiri

benim eşim avukat canım...eğer özel değilse sorunu sor ben eşime sorar sana hemen dönerim...

ipekcim konuyla alakasız ama ne güzel 7.ayına başlamışsın bende 6ya başladım diye havalara uçuyodum bebişimin bi sürü abisi ablası olucak

ipekcim konuyla alakasız ama ne güzel 7.ayına başlamışsın bende 6ya başladım diye havalara uçuyodum bebişimin bi sürü abisi ablası olucak

ya valla şaka maka günler geçiyor ben sanki hiç hazır değilim nasıl yapacağım nasıl bakacağım diye düşünüp duruyorum ama bir yandan da sabırsızlanıyorum:))bebişinin İPEK diye bir teyzesi,DEFNE diye de bir ablası olacak...inşallah...

cnm bende aynıyım merak etme...bunda bir sorun var ama bende çözemedim..ben kilolu hamile kaldım zaten...77 kiloyla hamile kaldım...ilk zamanlar 75 e düştüm...geçen ay gittiğimde 78 oldum bu ay 15 inde randevum aç karnına 77 tok karnına 78 geliyordum geçen hafta bir günde 79 oldum ben sürekli tartılıyorum evde anlamadım hatta eşimede söylendim sen bir ay boyunca alma tam doktora gidecem 1 günde 1 kilo al hatta dün akşamdan yemekten sonra baktım 79,5 olmuşum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…