selam kızlar bende hiç havamda değilim bugün.ama benim derdim var herkes gördü okudumu bilmiyorum ama bu ev konusu çok canımı sıkıyor inanın yaşamak işkence gibi geliyor.
kaynanmlar ve eltilerimle oturmak istemiyorum ben ayrı oturmak istiyorum ama anlamyorlar .eşimede isteklerimi duygularımı anlatmadım anlatsam biliyorum bana kızacak hatta kendiside ayrı oturmayı istediği halde kabul etmicek sırf annesini babasını kırmamak için beni bile boşayabilir o derece yani
ama söylemem lazım değil mi istemedğim halde kabul edemem herşeyi göze alıp eşimle konuşmam lazım yada ona mektup yazcam tüm duygularımı yazcam.çünkü yüzyüze konuşunca beni anlamıcak kızacak biliyorum.....çok çaresiziiimm
selam eylül anneleri hepimizin anneler gününü kutluyorum geç biraz ama:))
yalnız benim içim buruk biraz moral verir misiniz bana ihtiyacım varmalum detaylı ultrason vardı benim bebeğimin her şeyi çok iyi ama kafasında koroid peleksus kisti çıktı iki tane ve sınırda ebatları iki hafta sonra gel dedi doktor küçülmezse korosentez yapacam dedi önümüzdeki pazartesi gidecem inşallah küçülür offff
yalnız benim içim buruk biraz moral verir misiniz bana ihtiyacım varmalum detaylı ultrason vardı benim bebeğimin her şeyi çok iyi ama kafasında koroid peleksus kisti çıktı iki tane ve sınırda ebatları iki hafta sonra gel dedi doktor küçülmezse korosentez yapacam dedi önümüzdeki pazartesi gidecem inşallah küçülür offff
günaydınlar herkese............dün cimcimeme yeni ciciler aldım teyzeleri,ince battaniye,ağız mendili,çorap,alt-üst takım,kot pantolon...ayy çok şekerler ya..bu arada kızlar benim cimcime babasına hiç kıpırdamıyo o elini koyunca duruyodu,cumartesi akşamı babasına tekmeler savurdu anlatamam,eşimi hiç öle görmemiştim,eli ayağına dolandı öle bi heycanlandıkı,canım bu çok kıpırtıyo acaba bişi mi oldu die korkuyo falan,ama nsl mutlu oldu,baba olacağını yeni anladı,normalde bebek mağazalrına girdiğimizde,bana hiç fikir sölemezdi ne beğeniyosan al çıkalım derdi,dün kızına takımı beğendi aldı,şunada bakalım buda güzelmiş falan dio,alt kata inip beşik bakalm dedi,anlatamam adam 360 derece döndü,cimcimenin tekmeleri işe yaradı vala...
Amanda ne güzellllllll...
Bak bir tekmesi neler yaptırdı babasına artık yüzünü görünce neler olacağını sen düşün:))))))))
Günaydın hanımlar...Gününüz, haftanız güzel geçsin.Aramızda avukat var mı arkadaşlar?Miras hukuku konusunda acil sormam gereken şeyler var da...
benim eşim avukat canım...eğer özel değilse sorunu sor ben eşime sorar sana hemen dönerim...
ipekcim konuyla alakasız ama ne güzel 7.ayına başlamışsın bende 6ya başladım diye havalara uçuyodum bebişimin bi sürü abisi ablası olucak
ayrıntılı usg den ben bişey anlamadım canım açıkçası.eşim doktor olduğu için iki doktor kafa kafaya verdiler kendi dillerinden konuştular.ben sadece ekrandan oğlumu izledim,arada da eşimden herşey yolunda die onay aldım :) bişey sorucam kızlar,sizden iyiy anlayacak yok beni.ben bir ara hiç kilo almıyorum.sonra 1-2 günde 400-500 gram falan alıyorum.hiç normal gelmiyo bu bana.bunu yaşayan var mı benim gibi :/ bebeklerimizin sağlığı önemli tabi ama fazla kilo da iyi değil doğum için.korkuyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?