2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel anneler ve bebeleri haftanız mutlu gecsin inşş
benim kız tekmeler savuruyo ama babası elini koyunca duruyo anlamadım çekince tekrar aynı vuruyor,bizimki epey bozuluyo bu durumanormal mi sizce?
bugün ayrıntılı için gün alacam hayırlısı artık:18::18:

minİk kızımın adaş teyzesi :)

minik kızımın adaş teyzesi :)

kızlar günaydın..

ya benim kafamı kurcalayan bir durum var.. bebeğimin hareketlerini öyle çok çok fazla hissetmiyorum.yani gün içerisinde mutlaka hissediyorum ama öyle çok kıpır kıpır değil.bir de doktor kontrollerine gidince de bebeğim genelde uyuyor,hatta doktor uyandırmaya falan çalışıyor. açıkçası bu konuda çok tedirginim.yani hep uyuduğu zamanlara mı denk geliyoruz yoksa bir sorun mu var.testlerde ayrıntılı da hiçbir sıkıntı yok ama yine de çok tedirginim ve korkuyorum..sorun yoktur di mi ya..

günaydın kızlar.. hepinize güzel bir hafta diliyorum..

cumartesi günü ayrıntılı ultrasona gittik. sonunda kızımız olacağı netleşti. bebişimin sağlığı yerine çok şükür. 20+4 te 390 gr 26 cm çıktı. onun açısından içim rahatladı.

ancak ben korkulu rüyam plesanta previa totalis ile yüzleştim. plesanta rahim ağzımı tamamen kapatmış. cumartesi düşünmemeye çalışarak atlattım, ancak pazar sabah 7 de gözler açıldı düşün düşün açtım neti bişeyler okudum okumaz olaydım.. o saatten beri dokunsalar, baksalar, sorsalar, söyleseler, ağlıyorum. bir türlü toparlayamadım kendimi. dr 28. haftaya kadar yukarı çıkabilir ama senin ki pek çıkmayacak cinsten dedi. kendi dr raporlarımı mail atacağım ama arayacağı için ve ben telde ağlamaktan konuşamayacağım için henüz atamadım. dua edin kızlar..

geçmiş olsun canım küçülür canım Allah'ın izni bunların geçici olduğunu duymuştumm iyi haberlerini bekliyoruz canım

bizimki hala babaya bir tepki vermiyor adamı koş koş diye çağırıyorum yazık yattığı yerden kalkıyo geliyor ama bizim cimcime hemen duruyorr kendimi de kötü hissediyorum adamı hep öyle ortada bıraktım:))

Günaydınnn en güzel eylül anneleri

ay bugün yine bi uyku bi uyku noluyo bilmiyorum
oturduğum yerde uyukluyorum hiç elim kolum kalkmıyo

günaydııın anneciklerrrr dün günüm vardııı kayınvalidem geldi yardım etti sağolsun ama çok yorulduk oğluşla, tepindi durdu yavrucum otur artıııııııık der gibi:2: sabah çikolata yedm bende gönlünü aldm kontrolümüze 3 hafta kaldıııı,günleri sayıyorum gitmek için... geçen c.tesi gitmiştik tam 20+0 dı kilo 380 gr dı, ama renklide yüzü tam belli olmadı daha yağ dokusu tam gelişmediği için dedi doktor ama nette bulduğum resimler gayt belirgin, böyle mi sizin bebişlerin resimleri de??

canım lütfen bu kadar kendini üzme sadece daha dikkatli ol o kadar bebişini sağlıkla ve zamanında doğurursun inşallah canımm benimde kızımda 7 aylıktı doğum olacaktı neredeyse kızım eşten ayrılmaya başlamıştı sonra durduruldu ne zaman doğdu 41. hafta da :)) hiç belli olmaz canım ne olur hiç sıkılma

Doğum günün kutlu olsun canımmmm sağlıklı mutlu nice güzel yaşlara..
31 yaş çok değil bende 2 ay sonra 33 yaşıma giricem ama kendimi halen 25-26 hissediyorum :))))anne oldukdan sonra hayat daha güzel olucak yaşın yılların hiçbir önemi kalmayacak sağlık ve mutluluk tek istediğimiz şey..
Çocuğun,eşin ve ailenle nice güzel yıllar diliyorum..

Günaydın hanımlar...Gününüz, haftanız güzel geçsin.Aramızda avukat var mı arkadaşlar?Miras hukuku konusunda acil sormam gereken şeyler var da...

Tatlım avukat değilim ama bankada yıllardır hukuk eğitimi alıyorum okulda öğrendiklerimde var mirasla ilgili çok işlemde yapıyoruz..yardımcı olmaya çalışayım istersen..

düşünmemeye çalış canım rabim yardımcın olsun inşallah, bak doktorunda sağlığı hakkında maşallah güzel şeyler demiş ve üstelik birçok böyle olaylardaki çocuklar gayet sağlıklı doğuyor dualarımız seninle canım allah yarımcın olsun inşallah :)

canım aynı evin içinde değiliz zaten aynı apartmandayız biz evimiz ayrı çok şükür aynı evin içinde çıldırırdım heraldeama yinede dediğin gibi aynı apartmanda olsak da evimiz ayrı olsada sorunlar çıkmıyor değil mesela benim eşim çiçek almayı ffln sever ama burda anası babası abileri görecek diye eve çiçek alıp gelmez hayatta yada nebileyim yeğenlerinin canı çekmesin diye görülecek yiyecek fln alıp eve getirmez ben zorla isterim öyle getirir çekiniyo yani ama benim eşim böyle değil onu burada oturmak kısıtlıyo biliyorum.bakalım cuma günü ayrıntılımız var ondan sonra konuşcam eşimle istemiyorum diye

çok geçmiş olsun canım allah bebişin ve senin yardımcın olsun inşallah umarım tekrar kontrole gittiğinde hayırlı haberler alırsın dualarımız seninle ..................

hahhaaaaa....
kız annesi olarak ben demiştim sizeeeee kızlar resmen papuçları dama attırıyo ben napıcam zaten dama atılmıştı benimki şimdi 2.kuma geliyor eyvah eyvah...
söylüyorum zaten eşime ööle kızlarını kanatlarının altına alıp beni unutma diye aaaaa hayatım sen ana kraliçesin hiç seni unuturmuyum diyo bakalım görücez...artık kraliçelikmi olucak benimki külkedisimi:))))

canım geçmiş olsun öncelikle aynı şeyi bende yaşadım sanırım 21. haftamda yazmıştım. Rutin muaynede kist olduğunu gördü doktorumuz. Ayrıntılı da tekrar bakarız genelde 25. haftaya kadar küçülür ve yok olur dedi. 23. haftamızda kontrole gittik (aslında benim sancılarım oldu onun için gitmiştik) kiste de baktılar ve küçülmüş dedi doktorumuz. Bu akşam kontrolümüz var hem böbreğim de ki genişlemeye hem de kiste tekrar bakılacak sonucu yazarım akşam inşallah. Doktorum demişti ki; kist sadece birincil ölçüt yani bir sorun teşkil etmesi için birden fazla ölçüt gerekiyormuş. O nedenle bebişi de kendini de üzme. Herşey yolundaysa hele hiç canını sıkma canım..

Tatlım avukat değilim ama bankada yıllardır hukuk eğitimi alıyorum okulda öğrendiklerimde var mirasla ilgili çok işlemde yapıyoruz..yardımcı olmaya çalışayım istersen..
Sağol canım.İpekl'e özelden hallettim.Eşine sorup bana iletti,yardımcı oldu sağolsun.

Canımın içi, plasenta previan bize sürpriz değil ama?Hiç canını sıkma.Doktorun da uyarmıştır seni.Dikkat edeceksin, bu kadar!!!Plasentanı zorlayacak herşeyden kaçınacaksın.Tek püf nokta bu.Ayrıca ben de oğlumu marjinalle 36. hafada doğurdum.Maşallah turp gibi de doğdu.Akciğerleri de gelişmişti, hiç sıkıntı yaşamadık.
Dikkat edeceğin birkaç şey var.Doğumunu yapacağın hastanenin yenidoğan yoğun bakımı olup olmadığını mutlaka araştır.Doğuma yakın doktorun da bu önlemleri alır zaten.Boş küvöz ve 1-2 ünite kan bulundurulur ne olur ne olmaz...
Lütfen kendini üzme, ben de çoooooook ama çok ağladım Ege'ye hamileyken...Herşeyimi kısıtladım.Ödüm kopuyordu yavruma bişey olacak, gelişmeden doğacak diye..Allaha şükür, tüm endişelerim yersiz çıktı.Şimdi gene aynı ihtimal var ama bu sefer o kadar gergin değilim.

Son düzenleme:

mojiziku gözün aydın kız annesi seni :)) bu kız seni duygusal yaptı galiba kendini üzme arkadaşım.. herşey yoluna girer inşallah. ben hep hamileliği normal bir süreç olarak algılamıştım hazırlıksız yakalandın sende benim gibi galiba ondan üzüyoruz kendimizi. bir bebişin oluşumu doğumu tamamen mucize zaten ve herşeyin dört dörtlük olmasını beklemek biraz şansımızı fazla zorlamak sanırım.. ne güzel ki yaşadığımız sorunları farkedebiliyoruz ve doktorlarımız ona göre önlem alıyorlar.. herşeyin çaresi var dualarımız seninle ama moralini yüksek tut kızını üzme boş yere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…