Dirimci içimi rahatlatın canım sağol bir de plesenta aşağıdaymış benim detaylı ultrason doktoru da söylemişti bugün kendi doktorum da baktı ilkim normal doğumdu bu Sezeryan olabilir dedi böyle bir durum tehlikeli mi bilemedim aynı durumda olan var mı nelere dikkat etmeliyim ;(
günaydın kızlar. Dün trafik kazası yaptık ne yazık ki.Alkollü bir sürücü bize bizde önümüzdekine. Ben şoka girmişim. Su vermişler üstüme dökmüşüm. Tek hatırladığım bebeğim oynamıyor öldü diye bağırmam ultrasona alana kadar doktor beni.
Bebeğim çok şükür iyi. Nst ye bağladılar kasılmam var mı diye. Sancılarım 30 civarındaydı. Doktor normal dedi ama çok sarsıldığım için günde 3 kez kullanmam için bir ilaç verdi, kasılmam olmasın diye. Gece sol kasığımda hafif sancılarım oldu. Kendi doktoruma kontrole gidicem. Akşamda sürekli eşimle irtibattalardı.Bebeğim çok hareketli sanırım o da çok korktu, huzursuz oldu. Ne o uyudu ne ben.
çok şükür rabb'ime sadece dizim sarılı. Ne eşimde ne bebeğimde bir şey yok. Meğer ben şu 6 ayda ne kadar sevmişim kucağıma almadan, kokusunu duymadan bebeğimi.
Dirimci içimi rahatlatın canım sağol bir de plesenta aşağıdaymış benim detaylı ultrason doktoru da söylemişti bugün kendi doktorum da baktı ilkim normal doğumdu bu Sezeryan olabilir dedi böyle bir durum tehlikeli mi bilemedim aynı durumda olan var mı nelere dikkat etmeliyim ;(
Günaydın kızlar. Dün trafik kazası yaptık ne yazık ki.Alkollü bir sürücü bize bizde önümüzdekine. Ben şoka girmişim. Su vermişler üstüme dökmüşüm. Tek hatırladığım bebeğim oynamıyor öldü diye bağırmam ultrasona alana kadar doktor beni.
Bebeğim çok şükür iyi. Nst ye bağladılar kasılmam var mı diye. Sancılarım 30 civarındaydı. Doktor normal dedi ama çok sarsıldığım için günde 3 kez kullanmam için bir ilaç verdi, kasılmam olmasın diye. Gece sol kasığımda hafif sancılarım oldu. Kendi doktoruma kontrole gidicem. Akşamda sürekli eşimle irtibattalardı.Bebeğim çok hareketli sanırım o da çok korktu, huzursuz oldu. ne o uyudu ne ben.
Çok şükür Rabb'ime sadece dizim sarılı. Ne eşimde ne bebeğimde bir şey yok. Meğer ben şu 6 ayda ne kadar sevmişim kucağıma almadan, kokusunu duymadan bebeğimi.
herkese günaydın kızlar. Eki Görüntüle 641199 Eki Görüntüle 641198 işte benim oğluşumun minnak beşiği de bu
Çok geçmiş olsun canım.. Hepiniz iyiymişiniz en önemlisi bu
çok geçmiş olsun canım allaha şükürki bebeğin ve sen iyisiniz allah bi daha yaşatmasın böle kötü olaylar
Bütçeni ve olmazsa olmazlarını belirledikten sonra nette fiyatlara bak ve aklındaki modeli gidip al. O kadar çok çeşit ve özellik var ki insan içinden çıkamıyor
Çok geçmiş olsun. Tüylerim diken diken oldu. Allah korumuş, bir sadaka ver canım
eşine de sana da çok geçmiş olsun canım.Allahım bebişini sana bağışlamış. Hemen bir yere ufak da olsa bir sadaka ver canım.üzülüpdüşünme de artık bebişinde telaşlanmasın.
Tokoyay : çok geçmiş olsun. kimbilir nasıl korktun. Allahtan herşey yolunda. Allah hepimizi korusun böyle şeylerden...
ah canım ya çok geçmiş olsun.çok üzüldüm.neyseki sadece dizine aldığın darbeyle atlatmışsın ama o korku yeter sana.allah o alkolle araba kullananlarında cezasını versin inşallah.
canımm benım çok geçmiş olsunnn aklına kötü şeyler getirme verilmiş sadakanız varmışşş çoluk çoçuğa birşeyler dağıtsaydınız
tokoyay çok geçmiş olsun,allahım birdaha yaşatmasın,çok şükür iyisiniz..
Hepinizden Allah razı olsun. Rabbim evladımı korudu ya başka hiçbir şey umrumda değil.
En kısa zamanda birilerine sadaka vericez.
tokoyaycım büyük geçmiş olsunAllahım sizleri ve bebişini korumuş çok şükür:18 içki içipte araba kullanan ayyaşında Allah belasını versin nasıl korkmuşsundur kimbilir,canım ya,mesajını zor okudum sonuna kadar.bebişinde iyiymiş çok şükür,kendi doktorunada git canım,iyice için rahatlasın.bizide haber et...
Canım korkmak ne kelime. Eşim hemen doktorumu aramış. Ve ben 5-6 kez ne dedi doktorum diye sormuşum. Her seferinde yanıt vermesine rağmen.Kafam bende değildi yani. Acile aldılar hemen dizinizin neresinde ağrı var diyor doktor ben bebeğime bakın önce diye inlettim hastaneyi. Biri gelmiş araba pert olmuş ama cana geleceğine mala gelsin, üzülme diyor. Sanki arabayı düşünen var.
Saat 4 buçukta kendi doktoruma gidiyorum. Dün akşam ki doktorla konuştu doktorum. Durumumu öğrendi nst de sancı çıksaydı gelecekti. Çok şükür gerek kalmadı. Bebeğim anne sen rahat ol der gibi kıpır kıpır.
Doktor dönüşü iyi haberlerle gelirim inşallah.
Yok hayatım boyunu söylemedi bu haftalardan sonra boyunu söylemiyormuş :))CANIM plasentanın aşağıda olması ewet sezeryan olabilme ihtimalini gösteriyo fakat daha erken canım bunun için bununla ilgili bir yazı okumuştum ve böyle bir başlıkta var kadınlar kulübünde sonradan rahim büyüdükçe yer değiştiriyomuş canını sıkma bunun için şimdilik erken daha ne olacağı için sağlıklı olsunda önemli olan o canım bu arada boyu kaç kızının onuda söledimi dr?
Bu konuda dolu olmayan az kişi var canım, baksana herkesin ayrı bir derdi var.. Sağ olsun kayın validem haftanın bir iki günü bizi de yemeğe çağırır.. o kadar..
Hatta eşim der bu akşam anneme gidelim diye.. arar müsaitse gideriz.. Haftalık uğramazsak küsülür.. Ama benim anneme 2 aydır gitmeyiz kimsenin aklına gelmez.. Dolu dolu bir sürü şey gönderir, hediyeler alır, bebeğin ihtiyaçlarına koşturur telefonla bile teşekkür edilmez.. Sonra Minikuss balon yutmuş gibi olur iğne batsa patlar..
Ben zaten depresyon konusunda sınırdayım, o yüzden yazıyorum bir şekilde.. böyle konuları etrafımdakilerle konuşamamak, içimi dökememek gibi bir sorunum var..
Günaydın kızlar. Dün trafik kazası yaptık ne yazık ki.Alkollü bir sürücü bize bizde önümüzdekine. Ben şoka girmişim. Su vermişler üstüme dökmüşüm. Tek hatırladığım bebeğim oynamıyor öldü diye bağırmam ultrasona alana kadar doktor beni.
Bebeğim çok şükür iyi. Nst ye bağladılar kasılmam var mı diye. Sancılarım 30 civarındaydı. Doktor normal dedi ama çok sarsıldığım için günde 3 kez kullanmam için bir ilaç verdi, kasılmam olmasın diye. Gece sol kasığımda hafif sancılarım oldu. Kendi doktoruma kontrole gidicem. Akşamda sürekli eşimle irtibattalardı.Bebeğim çok hareketli sanırım o da çok korktu, huzursuz oldu. ne o uyudu ne ben.
Çok şükür Rabb'ime sadece dizim sarılı. Ne eşimde ne bebeğimde bir şey yok. Meğer ben şu 6 ayda ne kadar sevmişim kucağıma almadan, kokusunu duymadan bebeğimi.
oluyoo tabiii cnm , gitgide de daha sert vurmaya başlayacaklar güçleniyooo bizim minaaklarrrrr annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?