2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

CANIM plasentanın aşağıda olması ewet sezeryan olabilme ihtimalini gösteriyo fakat daha erken canım bunun için bununla ilgili bir yazı okumuştum ve böyle bir başlıkta var kadınlar kulübünde sonradan rahim büyüdükçe yer değiştiriyomuş canını sıkma bunun için şimdilik erken daha ne olacağı için sağlıklı olsunda önemli olan o canım bu arada boyu kaç kızının onuda söledimi dr?

Son düzenleme:
merhaba kızlar hamilelik takvimimde bugünkü yazılanlar hoşuma gitti çok şükür bugünleride gördük..Allahım sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip etsin..

Bugün bebeğinizin gelişiminde çok önemli bir gün. Bebeğinizin ciğerleri artık hava tenefüs etme yeteneğine sahip. Bebeğiniz artık nefes alabileceğine göre sizde rahat bir nefes alabilirsiniz. Bebeğiniz yeterli hava kesecikleri ve sürfaktan sayesinde dış dünyada kendi başına rahatça nefes alabilir. Bebeğinizin boyu ortalama 24 cm ve ağırlığı ortalama 850-1000 gr. arasında. Bazı bebekler bugünlerde 1 kg ağırlığa ulaşabilirler.

Son düzenleme:

canımm benım çok geçmiş olsunnn aklına kötü şeyler getirme verilmiş sadakanız varmışşş çoluk çoçuğa birşeyler dağıtsaydınız

benimde şimdilik biraz aşağıdaymış ayrıntılı ultrasonda söyledi doktor.ama bu şuanda bir sorun teşkil etmiyormuş.hafta ilerledikçe yukarı çıkıcakmış.

tokoyaycım büyük geçmiş olsun Allahım sizleri ve bebişini korumuş çok şükür:18 içki içipte araba kullanan ayyaşında Allah belasını versinnasıl korkmuşsundur kimbilir,canım ya,mesajını zor okudum sonuna kadar.bebişinde iyiymiş çok şükür,kendi doktorunada git canım,iyice için rahatlasın.bizide haber et...

canım cok gecmıs olsun
verılmıs sadakanız varmıs allah korumus
her sabah cıkarken bırer ayetel k.okumak lazım

Çok geçmiş olsun canım.. Hepiniz iyiymişiniz en önemlisi bu

Son düzenleme:
Yok hayatım boyunu söylemedi bu haftalardan sonra boyunu söylemiyormuş :))

minikkuş canım benim merak etme bu konuda depresyonda olan bir sürü hatun var senin benim gibi :))) hatta benim eşim abartarak sen gelinsin tabiki senin ailenle benim ailem arasında fark olacak der :)) 6 aylık hamileyim kayınvalidem bir çöp dahi heves edip almadı torununa :)) annem mobilyasından tutta tırnak makasına kadar aldı. teyzesi dayısı aynı şekilde :)) ama kocam görmez bunları aynı şeyi benim ailem yapsa ağzına geleni sayar . Resmen taraf turuyor ve laf ettirmiyor insanın zoruna giden bu zaten. Hani olsun canım idare edelim bile dese insan bir rahatlar ama o da yok kocan boyle yapınca o insanlardan dahada sğuyorsun doğal olarak ama boşver canım sabır en güzel nimet.. Herkes bir gün gerçekleri görür ve yaptığından utanır sen içini ferah tut

TOKAYAY cnm çok geçmiş olsunn, allah daha beterinden saklasın tatlımm, çok sükür sizde bebeğinde iyisiniz , cana geleceğine mala gelsin tabii, boşver hepsinin yeri doldurulur önemli olan siz iyisiniz yaaa

Arkadaşlar merhaba benim oğluşum un tepkileri çok sert alttan altan okadar kuvvetli vuruyorki bayağı irkiliyorum sizede oluyormu çok merak ediyorum.

Cok gecmis olsun canim, cok sukur ki bir kayip olmadan atlatmissiniz..Allah bizleri, bebislerimizi ve tum sevdiklerimizi her turlu kazadan, beladan ve kotulukten korusunn..

Son düzenleme:
Kızlar herkese merhaba,öncelikle tokoyaycım çok geçmiş olsun...Allah kaza belalardan korusun bizi,yavrularımızı ve ailemizi...
Kızlar benim oğluşum galiba büyüyor sabah nasıl tekme atıyor yaa...noluyoo diye uyandım sonrada ayağıyla mı eliyle mi artık bilmiorm ama karnımı itiyoor sabah sabah çok güldüm yaaa.... sıpaa sıpaaa annesinin sıpası ,annesinin minnak kuzusu...sevgiden içime sokasım geliyor ama zaten içimdeee bizimde çarşamba günü şeker yüklememiz yapılck bakalım inş herşey yolundadır...

Cnm Allah korumuş sizi, ne çok korkmuşsundur düşünemiyorum bile. Bebişinin ve senin iyi olmana cok sevindm. Allah başka kaza bela vermesin bidaha. Acemiperi, deryaerhan bebekleriniz pek tatlı öpesim geldi valla yanaklarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…