kızlar birşey sormak istiyorum; şu kulağına isim okuma nasıl oluyor bir bilen bana açıklayabilir mi? Dini bir şahsiyetin mi (imam mesela) okuması gerekiyor? Öyleyse ne zaman okunuyor? İmam hastaneye mi geliyor? Bunun için nerden imam bulunuyor? İki ismi varsa ikisi de mi okunuyor? Okunmasının faydası ne oluyor?..Bizim ailede bu tür işler pek yoktur ama ben bunu ilk gördüğümden beri içimden bir his "yaptır" diyor. Bunları k.valide iyi bilir aslında ama son olaylardan sonra ondan hiç bir şey isteme,danışma niyetinde değilim, ne ayarlanması gerekiyorsa ben önceden ayarlayayım diyorum
Günaydın teyzoşlar , ben bugün biraz geç kalkarak ve kızıma muhteeşem bi kahvaltı yaptırarak bebişimi ihya etmenin mutluluğuyla, güzel havanın verdiği enerjiyle güne başladım...
Eşim işe gitti, alışverişe çıkcak kimse yok malesef, bide o gücü bulamıyorum kendimde nedense, bugün dinlenmek istiyorum ya, iyice ağrlaştım gibi geliyor, öle hemencik üzerime bişey geçirip şuraya gidiyim, şuna bakıyım enerjisini bulamıyorum artık kendimde hiç
Sizlerin maşallahı var valla
Bu gece ilk kez kramp girdi bacağıma benm de, haftaiiçi doktora gtcez zaten.Sizlerden okuduğum kadaryla Magnorm mu iyi geliyor? İstiyim doktorumdan artık ben de.
herşeyi de bu hafta yaşadık ya , bebişim bugün normale döndü, dün mesanemi tekmeliyordu ama bugün sağ ve solumda yine çok şükür.
hafif baş dönmelerim devam ediyor, tansiyon düşüklüğü olmasından şüpheleniyorum, dün de sormuştum bi fikri olan var mı kızlar?
sağol tatlım beğenmene sevindim bizimde duvar bol raf alıcam ikea ya bi gitsem renk renk 3 raf alıcam birine çerçeveler fln resimleri için diğerlerine oyuncak koymak için bu dekor olsun diye yaptığım bişi odası beyaz evet cibinliği flnda renkli aldık inş tamamlansa da koysak fotolarını cicileriniah canım ya, insanın kendi canı acısa,hasta olsa koymuyor da çocuğu hasta olunca zaten senin hasta olmandan daha çok can yakıyor..ama dikkat et kendine annesi ki bakacak, ilgilenecek anne lazım çocuğa
aaa ne güzelmiş yaa, keşke bizde de olsa böyle bişey.
Kızlar cevaplara teşekkür ederim. Gerçi pek bize uymadı.Ailede bunu yapacak kimse yok sanırım. Bilenler yapmaz, yapmak isteyecekler bilmez..az düşüneyim bakalım. Mevlüt işini k.valide organize edecekti, onu yapmayayım diyorum çünkü bizim oturduğumuz yer eşimin tarafına uzak biraz ve içimden bir ses gelen olmayacak diyor. Bir de ben işin ucundan tutmazsam bizde kimse elini sürmez o işe, ben de o halde organize edebilir miyim bilemiyorum.. Ama bunu bari yapayım,oğluşuma ahirette " hey sen, kiraz dudaklı olan" diye seslenilmesin sonra
çok güzelmiş canım, oda da beyaz ağırlıklı sanırım renk katmıştır. Biz bunun peluşunu yaptık, duvarın birine raf koyduk rafın üstüne bir sürü peluş hayvan aldık. Öyle renk oldu, güzel oldu.
sağol cnm hepimizin yavrusu sağlıkla büyüsünÇok tatlı olmuş, güle güle kullanın... Bebişin sağlıklı büyüsün odasında inş.
ne güzell şanslı bir bebek olucak inşallah herşey çok güzel olur inaşallah canım allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin..
ofss canlarım bişi sorucam bu arada okuyan arkadaşlarım yorum yapsın lütfen otururken sizide rahatsız ediomu bebiş çok.Hep uzanim dk başı yemek yiyim boğazım hiç boş kalmasın istiyo sanki,bide kaburgalarımın üstüne çıkıo gibi oluyo otururken göğüs altında hssediorum hareketlerini şişip inio yukarılar sürekli ayaklarıyla tekmeliomu ne kemiklerim ağrıdı valla sizinde oluyo mu böyle boyları uzuyor sanırım zamanla zorlanıcaz gibi gelio bana hayırlısıyla bi doğursak şu sıpaları
bazen burda kendi kendime konuşuyor hissine kapılıyorum.son zamanlarda yazdığım 3 şeyin biri ya da ikisi havada kalıyor.dün bakırköyde bir iş hanı varmış bebek ve anne ürünleri satılıyormuş yerini bilen var mı diye sordum kimseden bilmiyoruz cevabı bile gelmedi.neyse bende bu sabah bakırköyde oturan bir arkadaşımı aradım sordum.birlikte gidelim dedi.gittik ve çok memnun kaldım.dikkatinizi çeker belki diye yazıyorum.meydanda tren istasyonunun olduğu cadde üzerinde adı gür pasajı.alt katı havuzluhan gibi anne bebek ürünleri ile dolu.eminönüne gidemeyenler için başka bir alternatif olabilir.bir geceliktakımı, bir pijama takımı, anne bebek çantası, lohusa tacımı bebeğimin pike takımını bikaç kalan eksik eşyasınıda bugün almış oldum.
internette görüpte almaya cesaret edemediğimiz aqua, pelin, haluk&bayram marka lohusa pijamalarına burdan ulaşabilirsiniz.çanta olarakta hemen hemen biçok marka mevcut.ben stylo marka 55 liraya neredeyse bavul gibi bir çanta aldım.okiedog marka 150 liralık çantalarda aklım kaldı ama kıyamadım o kadar para vermeye.pike takımına gelince kidbonun ürünü.benim havuzluhandan 190 liraya aldığım uyku setini adam orda 150 liraya bıraktı.yüreğime inecekti valla.havuzluhanda pazarlık yapılmıyor.burda ben baya çatır çatır yaptım pazarlığımı.eğer böyle pasajları seven alışveriş yapabilenler varsa önerebilirim burayı.
valla hayatım ben artık normal oyturamıyorum hep bitarfa yaslanık haldeyim altta leğen kemiğim üstte kaburgalarım iki ateş arasında bebeklerimiz büyüyor artık olsun okadar doğurana kadar çekicez 2 büklüm olucaz neler neler...
bazen burda kendi kendime konuşuyor hissine kapılıyorum.son zamanlarda yazdığım 3 şeyin biri ya da ikisi havada kalıyor.dün bakırköyde bir iş hanı varmış bebek ve anne ürünleri satılıyormuş yerini bilen var mı diye sordum kimseden bilmiyoruz cevabı bile gelmedi.neyse bende bu sabah bakırköyde oturan bir arkadaşımı aradım sordum.birlikte gidelim dedi.gittik ve çok memnun kaldım.dikkatinizi çeker belki diye yazıyorum.meydanda tren istasyonunun olduğu cadde üzerinde adı gür pasajı.alt katı havuzluhan gibi anne bebek ürünleri ile dolu.eminönüne gidemeyenler için başka bir alternatif olabilir.bir geceliktakımı, bir pijama takımı, anne bebek çantası, lohusa tacımı bebeğimin pike takımını bikaç kalan eksik eşyasınıda bugün almış oldum.
internette görüpte almaya cesaret edemediğimiz aqua, pelin, haluk&bayram marka lohusa pijamalarına burdan ulaşabilirsiniz.çanta olarakta hemen hemen biçok marka mevcut.ben stylo marka 55 liraya neredeyse bavul gibi bir çanta aldım.okiedog marka 150 liralık çantalarda aklım kaldı ama kıyamadım o kadar para vermeye.pike takımına gelince kidbonun ürünü.benim havuzluhandan 190 liraya aldığım uyku setini adam orda 150 liraya bıraktı.yüreğime inecekti valla.havuzluhanda pazarlık yapılmıyor.burda ben baya çatır çatır yaptım pazarlığımı.eğer böyle pasajları seven alışveriş yapabilenler varsa önerebilirim burayı.
bazen ben bilgisayar başındayken biraz öne doğru falan eğilirsem hemen pıt pıt aşağıdan vuruyor.yavrum sıkışıyor galiba.annesi dayanıcaz bikaç ay daha.minicik yerde sıkış pıkışlar zaten:)ama şimdiden nasıl istedikleri gibi bizi istedikleri pozisyonda oturtuyorlar:)ofss canlarım bişi sorucam bu arada okuyan arkadaşlarım yorum yapsın lütfen otururken sizide rahatsız ediomu bebiş çok.Hep uzanim dk başı yemek yiyim boğazım hiç boş kalmasın istiyo sanki,bide kaburgalarımın üstüne çıkıo gibi oluyo otururken göğüs altında hssediorum hareketlerini şişip inio yukarılar sürekli ayaklarıyla tekmeliomu ne kemiklerim ağrıdı valla sizinde oluyo mu böyle boyları uzuyor sanırım zamanla zorlanıcaz gibi gelio bana hayırlısıyla bi doğursak şu sıpaları
kusurumuza bakma cnm bazen kaçabiliyor gözden bi ara bende kendi kendime konuşuyor hssine kapılıp hormonlardan brzda topiği terketmiştim :) kaçabilio bazn gözden özür.Bakırköy çok güzel gerçekten tekstil yerleri hep orada olduğu için genelde uygun ve malı iyi oluyor pazarlık şansıda var evet merter de öyle aynı zamanda.Ufakken çok gidiodum ailemle ama gtmeyeli çok oldu fırsat olsa mutlaka gidicem.Bizim pike takımı fln eksiğimiz yok ama pijamalarımı vs. şeyleri annem eminönünden alırız diodu ikna etsem oraya gidebiliriz aslında sağol önerin için tkrardan da ksra bakma olur mu
yalnız değil mişimbüyüsün onlar yeter ki ben başka ne isterim.Böbreğim sorun çıkarmıştı gebelikten kaynaklı.Ben bebeğe ağlıodum hastanede ona bişi olucak sanıodum bebeğe sorun olmıycağını söylediler ddm kurban olurum ya gitsin böbreğim dalağım neyim varsa yavrum büyüsün sağlıkla doğsunda annelik böyle bişey olsa gerek kendi canının kıymeti kalmıor herşey o oluyor
canımcım aynı şeye banada oluyo ben alıştım sen daha eski üyesin aslında alışmış olman lazımm ama görülmeyebiliyo msjlar bu arada bensenin msjını gördüm ama ben istanbulda bile oturmadığım için cvp yazmadım ancak sölediğin fiyatalara bayıldım diyebilirim sizin gibi alışveriş yapmak istiyorum herşeyi baka baka almak istiyorum ama çok şansızım yaww.. sinir oluyorum ... aldıklarını güle güle kullanın bebişinle...
aslında bende alışkınım ama dün muayyen günümdeydim galiba.ama bugün alışveriş yaptım.kendime geldim valla.ya evet büyük şehirler avantajlı bu konuda.ama gezecek yeri bileceksin.gidipte AVM lerden çok kazık yemişliğim var.ben böyle alt çarşılara iş hanlarına pasajlara pazarlara bayılırım.ama küçük şehirlerdede vardır böyle yerler aslında.hani evleneceğinde askere gideceğinde veya bebeğin doğacağında alışveriş yapabileceğin yerler.yok mu sizin oralarda:44:
canım burda öle güzel şeyler satan yerler yok burda ucuz ama hoş değil öle anlatıyım anlatamadımyani daha perşembeleri açık olur köylüler pazara iner ogün onlar yapar alışveriş daha çok niğde biraz kırsal nüfusu fazla biyer yani anlıcan pek bi şansım yok yeni yeni bikaç biyer açılıyo işte..
o zaman mecbursun internetten alış veriş yapmaya.ya da daha büyük bir şehre günü birlik falan gidip bütün alışverişi yapacaksın.
ben okumuştum yazdığını ama o an cevap yazamadım. bazen yazılmıyor yabakırköyü haber vermen iyi oldu. gecelikler ne kadardı.
bu arada birine daha yazcaktım unuttum. zeynoydu sanırım. süt pompası payşamıştı benim için. teşekkür ederim öncelikle. daha önceki araştırmalarımda anneler gününde bu tarz ürünlerin indirime girdiğini okumuştum. o gün bakayım diyorum süt pompasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?