Selam iyi geceler kizlar nasilsiniz bakalım sizlere bı kac sorum olacak yürüdüğümüzde veya ayakta biraz fazla durduğunuzda beliniz ve sırtınız ağrıyor mü ben bugun pazara çıktım fazlada degil 1 saat sürdü ama belim suan cok fena ağrıyor birde kalçama kramp giriyor ara ara dogrulurken
perde isinden anlayaniniz var mi?biz bugun kizimin odasini aldik tac da indirim vardi oturma odasiyla, yatak odasinida aldim.size ne sorucam bebek odasinin tul perdesinin pilesi orta birseydi adam sik pile istermisiniz dedi anlamadigim icin saticiya sordum o da sik pile sik durur dedi.simdi salon ve odalar icin tamamda bebek odasinin perdesinin hafif acik pile olmasi mi daha guzel olur yoksa sik pile olmasi mi beyaz uzerine kucuk ari ve minik ayiciklar var pembe.fikri olan?
Birde bizim kalorifer peteklerimiz pencere altina gizli ve esim her kaloriferi yaktiginda perdeleri cekiyor , perdenin isiyi tuttugunu soyluyor bende o yuzden kisa yaptiriyorum ama simdi dusundumde acaba uzun yaptirsam yazin falan oyle kullanirim kisinda tul tokalariyla yukari toplarim.yada hic ugrasmayip kisa mi yaptirsam?
Umarim anlasilir olmus kucuk tab ile yaziyorum biraz zor oluyor.
Perde isinden anlayaniniz var mi?Biz bugun kizimin odasini aldik tac da indirim vardi oturma odasiyla, yatak odasinida aldim.Size ne sorucam bebek odasinin tul perdesinin pilesi orta birseydi adam sik pile istermisiniz dedi anlamadigim icin saticiya sordum o da sik pile sik durur dedi.Simdi salon ve odalar icin tamamda bebek odasinin perdesinin hafif acik pile olmasi mi daha guzel olur yoksa sik pile olmasi mi beyaz uzerine kucuk ari ve minik ayiciklar var pembe.Fikri olan?
Birde bizim kalorifer peteklerimiz pencere altina gizli ve esim her kaloriferi yaktiginda perdeleri cekiyor , perdenin isiyi tuttugunu soyluyor bende o yuzden kisa yaptiriyorum ama simdi dusundumde acaba uzun yaptirsam yazin falan oyle kullanirim kisinda tul tokalariyla yukari toplarim.yada hic ugrasmayip kisa mi yaptirsam?
Umarim anlasilir olmus kucuk tab ile yaziyorum biraz zor oluyor.
gecelik sabahlık takımı 147 liraydı.115 e düştüler.
üçlü pijama takımını 105 liraya aldım.15-20 de ondan düştüler sanırım.
lohusa sepeti,pijama dünyası lohusa shoptaki geceliklerin çoğunu ordan bulabilirsin.ben internetten beğendiğim bikaç gecelik pijamayı giydim.resmen selüliitlerime kadar gösterdi.ya da internette çok şık durmayanlar orda üstünde yakışabiliyor.dedim allahtan internetten sipariş etmemişim.
selam iyi geceler kizlar nasilsiniz bakalım sizlere bı kac sorum olacak yürüdüğümüzde veya ayakta biraz fazla durduğunuzda beliniz ve sırtınız ağrıyor mü ben bugun pazara çıktım fazlada degil 1 saat sürdü ama belim suan cok fena ağrıyor birde kalçama kramp giriyor ara ara dogrulurken
loyada 3 lü pijama 79 tl idi. Bi onu alayım. Birde kaliteli normal pijama alayım. Diğerinin sbahlığını ikisinide kullanırım. Haftaya havuzluhana baktıktan sonra bakırköyede bakayım
selam canım aynı şeyleri bende yaşıyorum..malum iyice ağırlaşmaya başladık..bebekler dinlenmemiz için sinyal veriyor:) hatta karnın aşağı doğru toplanır sertleşir fazla ayakta kaldığında hepsi normal..
Sagolun kizlartesekkurederim hic anlamam cunku muck muck :) neyse hafta ici olcu almaya gelecekler salonda sik perde neysede spor birseyde cok sik pile banada guzel olmazmis gibi geldi, tabi bu durumda fiyat daha dusecektir bende kizimin 2. Nevresimini alirim.
benim her daim oluyor o ağrılar.çok normal.sende magnezyum kullanmıyormuşsun benim gibi.içsek belki daha iyi olabiliriz.bidahaki kontrolde doktorumdan istiycem.
cok gecmis olsun o vakit hepimize kizlar yok cnm bende kullanmıyorum pazartesi rendevumuz var bende doktoruma söylerim artık evet sende iste bazen cok kötu oluyor dayanılmaz ahh ah ben bu hallere düşecek kadın miydim:)))
taç nevresim takımlarında da indirim var mıydı?
Viaport tac magazasindan aldik herseyi nevresimler 70 liraya inmis birde 2. İndirimle 53 liraya organik pamuk tavsiye ederim online satis magazasi var internetde orda 65 civari sanirim.Biz 53 liraya aldik.
Ayni sekilde mahalle arasinda perdelere daha yuksek fiyat cektiler tac da indirimle cok uygundu bende hem yatak odami hemde oturma odamida degistirdim.Ornek vereyim mahalle arasinda basit perdeci 55 lira beyaz alt guneslik fiyati cektiler ayni guneslik bize tac da 35 liraya geldi.
ben sanıyordumki sadece karnım şişecek bir gün doğum sancılarım başlayacak ve doğurucamama hiçte öyle değilmiş
Bu arada dün ölüyodum ağrıdan sabah kalktım hiç iyi değilim.ben nasıl alışverişe gidicem dedim.ama alışveriş ruhu insanın canına can katıyor.merak etme yarın rahat rahat gezersin:)
canım burda öle güzel şeyler satan yerler yok burda ucuz ama hoş değil öle anlatıyım anlatamadımyani daha perşembeleri açık olur köylüler pazara iner ogün onlar yapar alışveriş daha çok niğde biraz kırsal nüfusu fazla biyer yani anlıcan pek bi şansım yok yeni yeni bikaç biyer açılıyo işte..
ya kızlar benim karnım ağrıor. bu nedir yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?