2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Selam iyi geceler kizlar nasilsiniz bakalım sizlere bı kac sorum olacak yürüdüğümüzde veya ayakta biraz fazla durduğunuzda beliniz ve sırtınız ağrıyor mü ben bugun pazara çıktım fazlada degil 1 saat sürdü ama belim suan cok fena ağrıyor birde kalçama kramp giriyor ara ara dogrulurken

canım bence sık pile şık durabilir ama ışığı kesiyor sanki biraz..birde çocuk odalarında hiç uzun perde düşünme sonuçta hep bebek kalmıcak büyüyüp yaramazlıklara başlayınca genelde odasında oyun oynayacağı için başın perdelerle dertte kalabilir

selam canım aynı şeyleri bende yaşıyorum..malum iyice ağırlaşmaya başladık..bebekler dinlenmemiz için sinyal veriyor:) hatta karnın aşağı doğru toplanır sertleşir fazla ayakta kaldığında hepsi normal..

perdede bana göre uzun her zaman daha şık duruyor.ama bebek odaları için kullanışlı olmayabilir.sık pile bol pile olayına gelince alacağın modele bağlı.öyle yapmalılarki o dediğin arı figürleri belli olmalı.aralarda kalmamalı.

perdeciler genelde sık daha iyi dior ama ben beğenmiorum. kendi perdelerimde sık olmuştu hiç hoşuma gitmior. hem daha karanlık oluyor sannki. salona perde yaptırcam ilerde. seyrek yaptırmayı dşünüorum

loyada 3 lü pijama 79 tl idi. bi onu alayım. birde kaliteli normal pijama alayım. diğerinin sbahlığını ikisinide kullanırım. haftaya havuzluhana baktıktan sonra bakırköyede bakayım

benim her daim oluyor o ağrılar.çok normal.sende magnezyum kullanmıyormuşsun benim gibi.içsek belki daha iyi olabiliriz.bidahaki kontrolde doktorumdan istiycem.

loyada 3 lü pijama 79 tl idi. Bi onu alayım. Birde kaliteli normal pijama alayım. Diğerinin sbahlığını ikisinide kullanırım. Haftaya havuzluhana baktıktan sonra bakırköyede bakayım

sezeryan olma durumunda geceliğin gerekli olduğunu söylediler.loyadan pijama alacaksan diğerini gecelik al bence.ne olur ne olmaz.aslında bende hiç alışkın değilim gecelik giymeye ama bu aldığım üstümde hamile olmama rağmen güzel durdu.loyada puanti,yelli olan pijamayı diyorsun sanırım bugün gördüm bende.

Sagolun kizlartesekkurederim hic anlamam cunku muck muck :) neyse hafta ici olcu almaya gelecekler salonda sik perde neysede spor birseyde cok sik pile banada guzel olmazmis gibi geldi, tabi bu durumda fiyat daha dusecektir bende kizimin 2. Nevresimini alirim.

Evet bunların hepsi oluyor biraz hızlı veya yürüsem kasığıma sancı giriyor ayağımı kaldıramıyorum yarında alış verise çıkacaktım nasil çıkacağım ya hemen yoruluyorum ayaklarım ağrıyor yarım saatten fazla ayakta kaldığımda uff ya bu kadar agirlaşacagimi düşünmüyordum

taç nevresim takımlarında da indirim var mıydı?

benim her daim oluyor o ağrılar.çok normal.sende magnezyum kullanmıyormuşsun benim gibi.içsek belki daha iyi olabiliriz.bidahaki kontrolde doktorumdan istiycem.

Cok gecmis olsun o vakit hepimize kizlar yok cnm bende kullanmıyorum Pazartesi rendevumuz var bende doktoruma söylerim artık evet sende iste bazen cok kötu oluyor dayanılmaz ahh ah ben bu hallere düşecek kadın miydim:)))

cok gecmis olsun o vakit hepimize kizlar yok cnm bende kullanmıyorum pazartesi rendevumuz var bende doktoruma söylerim artık evet sende iste bazen cok kötu oluyor dayanılmaz ahh ah ben bu hallere düşecek kadın miydim:)))

ben sanıyordumki sadece karnım şişecek bir gün doğum sancılarım başlayacak ve doğurucamama hiçte öyle değilmiş
Bu arada dün ölüyodum ağrıdan sabah kalktım hiç iyi değilim.ben nasıl alışverişe gidicem dedim.ama alışveriş ruhu insanın canına can katıyor.merak etme yarın rahat rahat gezersin:)

taç nevresim takımlarında da indirim var mıydı?

Viaport tac magazasindan aldik herseyi nevresimler 70 liraya inmis birde 2. İndirimle 53 liraya organik pamuk tavsiye ederim online satis magazasi var internetde orda 65 civari sanirim.Biz 53 liraya aldik.
Ayni sekilde mahalle arasinda perdelere daha yuksek fiyat cektiler tac da indirimle cok uygundu bende hem yatak odami hemde oturma odamida degistirdim.Ornek vereyim mahalle arasinda basit perdeci 55 lira beyaz alt guneslik fiyati cektiler ayni guneslik bize tac da 35 liraya geldi.

çok iyi ya
biz daha bebek odası namına bişey almadığımız için şu an nevresim ya da uyku seti alamayacağım
bi de daha park yatak mı beşik mi karar veremedim:26:

Aynen ya hamileleri gördüğüm zaman imrenirsin ayy ne guzel bizde bunlari yasayacak miyiz derdim kizken ama hic de göründüğü kadar kolay birsey değilmiş yasadık gördük Rabbim yardımcımız olsun da hayırlısı ile doğuralım
Yaa cok gecmis olsun bende ondan önceki gün iyleydim gün boyu yattım sancıdan artık agir isler göremiyorum anlaşıldı yarın bende gideceğim alış veriş yapacagım kızına ve kendime artık pardusemin düğmeleri kapanmıyor ya insallah dediğin gibi rahat rahat gezerim:)))

Bu arada kapalılar icin daha zor ya ben birsey bulamıyorum ya illa izmire gitmem gerekiyor parduse almam icin

Canım sen bana yakınmışsın, bende Aksaraydayım, eşim Niğde'li, sık sık geliyoruz Niğde'ye.. Evet haklısın küçük bir yer Niğde ama Aksaray'ın da pek farkı yok. Ben bebek için ilk ihtiyaçlarını aldım ancak detaylı alışveriş için Ankaraya yada Konyaya gidesim var, inş. gidebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…