ya kızlar benim karnım ağrıor. bu nedir yaa
aynen ya hamileleri gördüğüm zaman imrenirsin ayy ne guzel bizde bunlari yasayacak miyiz derdim kizken ama hic de göründüğü kadar kolay birsey değilmiş yasadık gördük rabbim yardımcımız olsun da hayırlısı ile doğuralım
yaa cok gecmis olsun bende ondan önceki gün iyleydim gün boyu yattım sancıdan artık agir isler göremiyorum anlaşıldı yarın bende gideceğim alış veriş yapacagım kızına ve kendime artık pardusemin düğmeleri kapanmıyor ya insallah dediğin gibi rahat rahat gezerim:)))
bu arada kapalılar icin daha zor ya ben birsey bulamıyorum ya illa izmire gitmem gerekiyor parduse almam icin
ya kızlar benim karnım ağrıor. bu nedir yaa
ya şimdi 1-2 ay için parduse boş yere olmayacak mı.doğumdan sonra giyebilecek misin bari.benimde montlarım kabanlarım kapanmıyor ama idare edicem artık.gerçi ben kapalı değilim ama.
Sizde mi gece kuşusunuz canım:))
canım bak ne güzel eşin doğumun her anına şahit olmuş keşke burada da öyle olsaben yine de doktoruma söylicem ısrar edicem kocam da gelsin diye ama beni dinleyeceğini hiç sanmam
ben de annem yerine eşimi tercih ederdim ne yalan söyleyeyim
suda doğum türkiyede yaygın mı bilemem ama bizim buralarda yaygın olmadığı kesin
canlar 1 hafta önce falan netten oğlumun odasına süsler getirtmiştim sirk treni şeklinde onlar geldi bnde onları yaptım bakın bakalım güzel olmuş mu biz eşimle çok beğendik sizlerde beğenecek misiniz acaba ?
Eki Görüntüle 672568[/QUOTE
cok guzel olmus bayildim güle güle kullansin oglusun odasinda misil misil uyusun insallah. benim oglumda cok seviyor trenler büyünce ben tren sürcem diyor hep
babam uzakta. bu tarz işleri babama yaptırınca ona mahçup oluyorum ama.ailem eşimi istememişti. haklı çıkıolar gibi oluyor. en az 2-3 hafta sonra anca gelir babam. o da bi ihtimal. babamı niye bekleyeyim ki.
gerçi birazda benden oluyor. kontrollü olmayı seviyorum, kimseye güvenemiyorum. tamir işlerinide çok severim aslında. bu tarz işlerde hep ben öne atıldım, hem ona güvenmediğimden hemkendim sevdiğimden.
ama hamile hamile bişi yapılmıyor ya. uff sıkıldım. hem matkap işleri zormuş. ben anlamıyorum matkaptan. eşimde anlamıyor. duvarlara koca koca delikler açtık moralim bozuluyor
canimya her erkek anlamipr iste bu tür seylerden, artik yapabildiginiz kadar olsun duvari daha fazla delmeyin birakin öyle kalsin bir anlayan yada baban gelene kadar :))
bizim komşularla hiç samimiyetimiz yok, arkadaşlardan bir kaç olabilir belki benim hatırımahey sen kirazlı dudaklı mı
aslında şeyde yapabilirsin. hastaneden eve getirirken bi camiye uğrayıp ordaki imam hoca gibi birine okutabilirsin.
mevlüt komşularını falan çağıracağın ufak bişi olabilir. ben yapcam. fazla akraba geleceğini sanmıyorum. ev uzak çünkü. apartmandan merhabalaştığım 3-4 daire var. onları çağırcam. bir iki de arkadaş çağırcam. ev dar zaten fazla bile
benimki sanki içeride geriniyor..bu yandaki kemiklerde kaburgalarda fln hissediyorum bazen, "oğlum,çaren yok o bacakları karna doğru çekeceksin" diyorum anlamıyor sıpa..öyle olmadık yerde tekme hissettiğimde doktorun yaptığı gibi tık tıklıyorum ben de o taraftan..çocuğun kolu bacağı ayrı oynuyor,içerde bir parti bir dansofss canlarım bişi sorucam bu arada okuyan arkadaşlarım yorum yapsın lütfen otururken sizide rahatsız ediomu bebiş çok.Hep uzanim dk başı yemek yiyim boğazım hiç boş kalmasın istiyo sanki,bide kaburgalarımın üstüne çıkıo gibi oluyo otururken göğüs altında hssediorum hareketlerini şişip inio yukarılar sürekli ayaklarıyla tekmeliomu ne kemiklerim ağrıdı valla sizinde oluyo mu böyle boyları uzuyor sanırım zamanla zorlanıcaz gibi gelio bana hayırlısıyla bi doğursak şu sıpaları
offf hem de nasılSelam iyi geceler kizlar nasilsiniz bakalım sizlere bı kac sorum olacak yürüdüğümüzde veya ayakta biraz fazla durduğunuzda beliniz ve sırtınız ağrıyor mü ben bugun pazara çıktım fazlada degil 1 saat sürdü ama belim suan cok fena ağrıyor birde kalçama kramp giriyor ara ara dogrulurken
ben oyumu gazdan yana kullanıyorumya kızlar benim karnım ağrıor. bu nedir yaa
Canım sen bana yakınmışsın, bende Aksaraydayım, eşim Niğde'li, sık sık geliyoruz Niğde'ye.. Evet haklısın küçük bir yer Niğde ama Aksaray'ın da pek farkı yok. Ben bebek için ilk ihtiyaçlarını aldım ancak detaylı alışveriş için Ankaraya yada Konyaya gidesim var, inş. gidebilirim...
ben geldim ama acayip uykum var heran yine kaçabilşrim..
hosgeldin cnm bugun herkes erken kacmis zaten kimse kalmadi ben gelince
okadar yorgunumki aslında bu saate bile nasıl dayandım bilmiyorum sen geceisin tabi senin gibi var bikaçtane daha gelirler şimdi iyisiniz ha ben hamile kaldığımdan beri saat 8de yatasım var...
ya canım sana bişi sorcam bubchen almanyada nasıl bir marka tavsiye edermisin bana
güzel bir marka canim penatenden sonra en cok tercih edilenlerden birisi. ama ben hic kullanmadim onu bebekliklerinde kullanmadigim bir seyide tavsiye etmek dogru olmaz sanirim ; türkiyede de var o markadan ve kullanan kislerde vardir mutlaka bir bilen cikar insallah :)))
valla kullanan varsa arkadaşlardan tavsiye bekliyorum evet türkiyede var da alıp almama konusunda pek emin olamadım hani orda iyiyse iyidir zaten diye düşünüyorum penaten çok iyi çünkü bakalım saol bu arada ben kaçıyorum oluma bakıcam ateşi düşmüşmü diye sonrada kızımla yatacaz artık uykum çok geldi..
valla kullanan varsa arkadaşlardan tavsiye bekliyorum evet türkiyede var da alıp almama konusunda pek emin olamadım hani orda iyiyse iyidir zaten diye düşünüyorum penaten çok iyi çünkü bakalım saol bu arada ben kaçıyorum oluma bakıcam ateşi düşmüşmü diye sonrada kızımla yatacaz artık uykum çok geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?