2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ya şimdi 1-2 ay için parduse boş yere olmayacak mı.doğumdan sonra giyebilecek misin bari.benimde montlarım kabanlarım kapanmıyor ama idare edicem artık.gerçi ben kapalı değilim ama.

ya kızlar benim karnım ağrıor. bu nedir yaa

HAMİLELERDE KARINDA VE KASIKLARDA AĞRI
Gebeliğin erken haftalarında ve ilerleyen aylarda, doğuma yakın haftalarda çeşitli nedenlerle anne adayı zaman zaman karın ve kasık ağrısı hissedebilir. Bu ağrıların çeşitli sebepleri olabilir, bu sebeplerden bazıları önemsiz ve tedavi gerektirmez iken bazıları önemlidir ve tedavi hatta hastanaye yatış bile gerektirir.

Kabızlık, şişkinlik ve gaz da karında rahatsızlık ve ağrı şikayetlerine sebep olabilir.

Gebeliğin son aylarında Braxton-Hicks kontraksiyonları denilen yalancı doğum ağrıları da karın ağrısı hissedilmesine sebep olabilir. Bu kasılmalar düzensiz ve hafif şiddette olmasıyla ve dinlenmekle geçmesiyle gerçek doğum sancılarından ayrılır. Eğer bu tür kasılmalar sık ve şiddetli geliyorsa ve geçmiyorsa mutlaka doktora başvurmalısınız, gerçek doğum sancıları veya erken doğum eylemi belirtisi olabilir.

ya şimdi 1-2 ay için parduse boş yere olmayacak mı.doğumdan sonra giyebilecek misin bari.benimde montlarım kabanlarım kapanmıyor ama idare edicem artık.gerçi ben kapalı değilim ama.

Yok cnm onceler icin söyledim şimdilik almayı dudunmuyorum zaten bu yazı tunik gibi rahat bol seylerle geçirmeyi düşünüyorum tunik alacam mecbur parduse olmaz hemde kötu dürüyor ya

Sizde mi gece kuşusunuz canım:))

evet cnm öyle olduk iyice :)))

konus bir doktorunla belki öyle bir secenegin vardir seninde, insallah gönlünden gecen olurda esin yaninda olur ogün :))

selam kizlar nasilsiniz, cok sükür gecmisi bitirebildim sonunda :) ucon cnm bazen banada oluyor öyle kimsenin görmedigini düsünüyorum ama gözden kacabilldigi gibi görenler icinde dikkatini cekmeye biliyor yada benim gibi bir fikri olmayabilyior yurt disinda yasadigim icin ben herseyi bilmiyorum malesef. üstelik sen cok aktif bir üyesin. bunlara takilma hormanlar bu ara cok tetikliyor galiba bir cogumuzu :))
havlardan bahsedilmis yine yaaaaa cok kiskandim ben ama burda kar yagiyor siz cok guzel diyorsunuz insallah o guzel havalara bizde kavusacagiz. havaya ragmen biz bugun alisverise gittik yine herhafta oldugu gibi. bu defa bebekle alakali bir alis veris degildi yinede bebisime bir kiyafet almadna gelmedim tabiki. ama cokkk yoruldumm ve üstelik cok da agrilarim oldu
yürümek. yatmak otourmak iyice iskence olmaya basladi rahmime dogru acayip kötu baski yapyor cikacak saniyorum o an :8 ahlaya puhalaya bir gün gcirdik arada siddetli tekmelerinden dolayi bagirdigim dahi oldu. beni duyan ne oluyor diye bakiyordu hemen:26: sanirim bundan sonra alisverise cikmak imkansiz olcak benimm icinn cok feci agrilarim olmaya basladi neyseki artik cok bir ihtiyaci kalmadi kalanlarida dogduktan sonrada alairim artik :))

[h=5]BEN OKUDUKTAN SONRA AGLAMISTIM SIZINDE HOSUNUZA GITCEGINI DÜSÜNDÜM

İkinci bebeği olacağını öğrenince çok sevindi.
3 yaşındaki oğlunu doğacak kardeşi için hazırlamaya başladı…

Bebeğin kız olacağı anlaşıldı.
Oğlu annesinin karnındaki kardeşine her gün şarkı
söyledi. Kardeşini daha görmeden bir sevgi bağı oluştu.

Zamanı geldi doğum sancıları başladı. Fakat bir sorun vardı. Doktorlar çaresizdi. Bir sezaryen ameliyatı gerekiyordu.
Ameliyat çok zor geçti. Sonunda bebek doğdu.
Bebeğin durumu ciddiydi.

Bebek yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.
Günler geçtikçe küçük kızın durumu kötüye gidiyordu.
Doktorlar üzgündü çocuğun kurtulma ümidi yoktu.
Bebekleri için evlerinde bir oda düzenlemişlerdi.
Şimdi cenaze için hazırlanıyorlardı.

Oğulları kız kardeşini görebilmek için yalvarıyordu.

-Kardeşime şarkı söylemek istiyorum- diyordu.

Ama yoğun bakım ünitesine çocukların girmesi yasaktı.

Sonunda kadın kararını verdi. Bebeği nasıl olsa ölecekti. Çocuğunun kardeşini görmesini engellemeyecekti.
Ne yapıp edip çocuğu içeri sokacaktı.

Oğluna oldukça büyük gelen bir ziyaretçi giysisi giydirdi ve yoğun bakım ünitesine soktu. Çocuk yürüyen bir çamaşır torbası gibiydi. Başhemşire onun bir çocuk olduğunu fark etti.

-O çocuğu içeri sokamazsınız- diye uyardı.

Kadın başhemşireye dönerek bağırdı:

-Oğlum kız kardeşine şarkı söylemeden buradan çıkmayacak.

Oğlunu kız kardeşinin yatağına götürdü.

Küçük kız yaşam savaşını yitirmek üzereydi.
Çocuk bir süre kardeşinin yüzüne baktı.
3 yaşındaki bir çocuğun saf temiz pırıl pırıl
sesiyle şu şarkıyı mırıldandı:
-Sen benim gün ışığımsın tek gün ışığım gökyüzü
griyken beni mutlu edersin.

Küçük kız bu sesi tanıdı aniden tepki verdi.
Kalp atışları düzelmeye başladı. Annesi:

-Şarkıyı sürdür- dedi oğluna.
Küçük çocuk devam etti:

-Seni ne çok sevdiğimi asla bilmeyeceksin l
ütfen gün ışığını benden alma bebeğim.

Çocuk şarkıyı sürdürdükçe bebek kesik
kesik nefes almasını hızlandırdı. Annesigöz yaşları içinde:

-Devam et oğlum- dedi.

-Geçen gece uyurken rüyamda seni kollarıma
aldığımı gördüm bebeğim.

Şimdi onu içeri almak istemeyen hemşirenin
yüzü de gözyaşları içindeydi.
Bütün hastane personeli doktorlar başlarına toplanmıştı.
Annesi de coşkuyla şarkıya katıldı.

-Seni ne çok sevdiğimi asla bilmeyeceksin bebeğim.
Lütfen gün ışığını benden alma.

Anne oğul şarkılarını sürdürdü.
Ve küçük kız birkaç gün sonra iyileşti.
Abisineannesine odasına kavuştu.

Sevdiğiniz insanlar için ümidinizi kesmeyin.

Sevgisiz ümitsiz kalmayın.

Söz yürekten çıkarsa yüreğe gider.
Dilden çıkarsa kulağı aşamaz.[/h]

bizim komşularla hiç samimiyetimiz yok, arkadaşlardan bir kaç olabilir belki benim hatırıma

benimki sanki içeride geriniyor..bu yandaki kemiklerde kaburgalarda fln hissediyorum bazen, "oğlum,çaren yok o bacakları karna doğru çekeceksin" diyorum anlamıyor sıpa..öyle olmadık yerde tekme hissettiğimde doktorun yaptığı gibi tık tıklıyorum ben de o taraftan..çocuğun kolu bacağı ayrı oynuyor,içerde bir parti bir dans

offf hem de nasıl

ya kızlar benim karnım ağrıor. bu nedir yaa
ben oyumu gazdan yana kullanıyorum

beni iyi anlarsın ozaman sen baya yakınız yaaa offf sorma çok sıkıldım bu memlettten..

hosgeldin cnm bugun herkes erken kacmis zaten kimse kalmadi ben gelince

okadar yorgunumki aslında bu saate bile nasıl dayandım bilmiyorum sen geceisin tabi senin gibi var bikaçtane daha gelirler şimdi iyisiniz ha ben hamile kaldığımdan beri saat 8de yatasım var...

okadar yorgunumki aslında bu saate bile nasıl dayandım bilmiyorum sen geceisin tabi senin gibi var bikaçtane daha gelirler şimdi iyisiniz ha ben hamile kaldığımdan beri saat 8de yatasım var...

evet canim bir kac arkadas daha var ama sanirim gelmiyecek onlarda yoksa coktan gelirlerdi :)) bende cok yorgunum bugun galiba dayanamiyacam daha fazla bende :)) cnm ben erken yatarsam 2 saat sonra yaga kalkiyorum uykumu almis bir vaziyette ve sabaha kadar uykum gelmiyor ozaman daha kötu oluyorum en iyisi biraz gec yatmak olyuor benim icin ))

ya canım sana bişi sorcam bubchen almanyada nasıl bir marka tavsiye edermisin bana

güzel bir marka canim penatenden sonra en cok tercih edilenlerden birisi. ama ben hic kullanmadim onu bebekliklerinde kullanmadigim bir seyide tavsiye etmek dogru olmaz sanirim ; türkiyede de var o markadan ve kullanan kislerde vardir mutlaka bir bilen cikar insallah :)))

kocacımla süper bir gün geçirdik canlar
sabah kızımıza sipariş verdiğimiz salıncak geldi çok güzelmiş çok beğendik
sonra hazırlanıp sahile indik, deniz kenarında kahvaltı yaptık
karnımızı doyurduktan sonra uzun uzun yürüdük sahilde hava da çok güzeldi zaten
yürümekten yorulunca araba sürdüm (yeni yeni öğreniyorum ) çok eğlenceliydi
sıkılınca sinemaya gitmeye karar verdik :131kelebeğin rüyasını izledik, fena değildi)
çıkışta zaten geç olmuştu, yemek yeyip evimize geldik

ne zamandır böyle güzel bir gün geçirememiştim sıkılmıştım evde, onun için çok iyi geldi bugün bana
umarım sizin gününüz de güzel geçmiştir
değilse de yarın gününüz güzel geçer inşallah

valla kullanan varsa arkadaşlardan tavsiye bekliyorum evet türkiyede var da alıp almama konusunda pek emin olamadım hani orda iyiyse iyidir zaten diye düşünüyorum penaten çok iyi çünkü bakalım saol bu arada ben kaçıyorum oluma bakıcam ateşi düşmüşmü diye sonrada kızımla yatacaz artık uykum çok geldi..

kusura bakma cani yardimci olamadim bu konuda . allah rahatlik versin insallah oglusunda iyilesir artik sizde gezersiniz ogllusunla rahat rahat, bu arada biliyorsundur belki atesini dusurmek icin sirkeli su kullan hemen dusuruyor atesini cok rahatliyor cocuklar ben hep öyle yapardim :)) iyi geceler allah rahatlik versin

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin oğluşuna
sen daha iyi bilirsin tecrübeli annesin ama ben yine de hatırlatayım, oğlunu kalın giydirme üzerini de çok örtme ki iyice ateşlenmesin
hatta serine yakın ılık suyla duş aldır çok iyi gelir. naçizane fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…