2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

hosgedlin canim ohh ne guzel etmisiniz ya masallah butun gunu degerlendirmisiniz :))

allah daim etsin mutlugunuzu en kötu gununuz böyle olsun insallahh

bikaç sefer üstüste olunca alındım sanırım.ama zaten bu aralar herşeye alınıyorum:)

saol cnm cümlemizden insallah. canim ben cok yorulmusum bugn dayanamiyacam daha fazla bana müsade ben yatim artik
iyi geceler herkese allah rahatlik versin kib aeol hoscakalin :)))

allah rahatlık versin canım tatlı rüyalar

Canım bilmiyorum pazar açık mı ama havuzluhandaki bazı mağazaların internet siteleri var oradan telefon numarası alıp sorabilirsin bence.. ben açıktır diye düşünüyorum en yoğun alışveriş cumartesi pazar oluyor haftaiçi boş gibi orası..

Çok tatlı olmuş canım, ben de düşünüyordum örnek oldu bana.. Çok güzel..

Kızlar bebeğime lavanta kesesi yapmaya başladım, beğenilerinize sunarım :)
Belli olsun diye kasenin üzerine koyup fotoladım ama pasta gibi çıkmış:)

Sepet süslemesi de yaptım aynı desenden ama henüz içime sinmedi ve bitmedi..
Bitince daha detaylı eklerim..

pazar pazar 6 dan beri ayaktayım kızlar :106:
hepinize şimdiden günaydın gününüz güzel geçsin

Güle güle kullan çok güzel bir takım, hem de pelin hem de uygun. Ben de dün havuzluhana gittim aldım bir gecelik sabahlık takım r tane de tek mavi sabahlık 110 lira tuttu. Ama şık birşey bulmak için bayağı uğraştım bence bu konuda çok seçenek yoktu. Ama kapı süsü takı yastığı ve şeker için aldığım sepete bayıldım işte onlar en çeşitli anca orada bulunurdu. Bir de alttan 2. Katta sanırım chicco mağazasındaki indirim güzeldi, e bebekte beğendiğim birkaç şeyi oradan çok daha uyguna aldım. Fakat eminönü olmasına rağmen pazarlık konusunda çok kıtlar. Bunlar benim izlenimlerim, daha ayık olduğum bir saatte fotoğraflarını da eklemeye çalışırım

Günaydın anneler

dün doktora gittik, yakışıklı oğlumu gördüm
boyu 37 cm, kilosu 1.400 kg , doktor biraz zayıf olduğunu söyledi moralimiz bozuldu,
ben 12 kilo aldım, herşeyin de en iyisini yiyorum ama doktor, çok da yesen az da yesen bişey deişmez, doğduktan sonra toparlar dedi, 3 kiloyu bulur dedi.
eşime ve bana bakan da, dalga geçior, 3kg çocuk pek sıfatımıza yakışmıcak ama neyse tostosum sağlıklı olsun da önemli olan o

normal doğumla ilgili şimdilik bir sorun olmadığını söyledi.

istanbulda olsaydın biz gelirdik :) kocaeline kadar gelebilirim de izmir çok uzak :)

1. Sebep gaz 2. Sebep bebisin buyuyor.
En azindan benim oyle oluyor
Bu arada tuvalete cikmada sorun yasayan varsa salataniza bol bol sizma zeytinyagi dokun birebir :) ama sizma zeytinyagi olacak.

benim bağırsaklarım rahatsız zaten. bağırsak kaynaklı ağrı hamilelikten öncede çok çekiyordum şimdi de çekiyorum. bağırsak kaynaklı olunca anlıyorum. gaz sancısı ise eğer önceki gaz sancılarım gibi değil. hamileyken biraz farklılaşıyorsa eğer bilemiyorum.

ağrım kasılmanın verdiği ağrıda değil. nasıl desem, eskiden göbek düşme diye tarif ederlerdi ya. öyle bi ağrı.

sabahta ağrımıştı. gecede ağrıdı bu şekilde.bi ara ağladım hatta.

bu ağlamamda eşimin de etkisi var biraz. istediğim kadar ilgili değil hadi dr. a gidelim diyor sadece.
Ali Taran hasta karısına önce elleriyle bakmış, sonra terketmişti ya. nasıl olabiliyor diyordum.

oluyormuş. erkekler sabırsız ya. eşimde 2-3 gün a den z ye çok ince bir şekilde ilgileniyor sonra sıkılıyor, birşey istediğim zaman suratı ekşiye ekşiye yapıyor. bende kırılıyorum.

gerçi ben tembel olduğumdan bu istemelerin dozunu çok abartıyorum ama şu anda gerçekten ihtiyacım var. önceden yapabilecekken yapmıyordum , şimdi gerçekten kalmak , bişi almak falan çok zor.

dün ağrım sırasında ilaç isteyemedim kırgınlıktan.

show tv de ilk nefes diye bi program var açtığımdan beri saçma sapan şeylere ağlıyorum görseniz gülersiniz halime bi çift var tüp bebekle ikizleri oldu bebekleri anneye verdikleri an ben duygu patlaması oldum şuan da zor yazıyorum ne oluyo bana yaaa

herkese merhabalar arkadaslar uzun zamandır gıremıyorum ama az cok sızlerın paylasımlarınızı okumaya calıstım.bız kızımla ıyıyıyız.30 artı 3 gunlukken doktor kontrolu vardı bebegıme 1,600 gr dendı bana cok zayıf geldı ustelık beslenmemede dıkkat edıyorum.onun oncesınde agrım oldugu ıcın doktora gıtmıstım nts ye gırdım sukur buyuk sancım cıkmadı bebegım sureklı hareketlı oldugundan benı sola dondurmek zorunda kaldılar.ustelık hemsıre ablası bebegımın yaramaz olacagı mujdesını de o dakıkada bana verdı.asıl merak ettıgım ıkı gundur mıde yanması ve gece uyurken bogazımdan agzıma cok cok acı bır su gelıyor ve ben anıden uykumdan uyanıp tıkanıyorum esımde korkuyor anıden o da benle bır uyanıyor bu nedır anlayamadım sızlerede oluyormu.bu arada sanırım ılk hazıran annesı ben olacagım 35 haftadan sonra bebegımı her an alabılırler.ben rahımden amelıyat olmustum eger normal dogum yaparsam rahımde catlamalar olabılecegnı soyledıler.amelıyatta kas dokusu bozuluyormus cunku perde kesıldıgı ıcın.besıgım 10 gun sonra gelecek ev temızlıgım bıttı cantalarım hazır dolapta beklıyor ne olur ne olmaz dıye.bebegımın agırlıgı benı dusunduruyor arkadaslar ne yemelıyım kı daha kılo alsın bırde erken dogum olursa ne yaparım ben dıye dusunuyorum.hepınız kendınıze ıyı bakın bebıslerınızde tabıkı.rabbım kolaylıkla bebeklerımızı saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah.

inş canım senin kide kurtulur bir an önce, bizim bebiş hem beni hem babasını kurtardı bu iletten galibaaa

ben şu anki halinden bahsettim kızlar. dediginiz gibi işine ekstra bişi yapılabilir.. mantıklı

bayıldım çok şirin olmuşşşş

çok güzel olmuş canım ellerine sağlıkk tabaklaa beraber gercekten pasta gibi iştahımı kabarttıı

zeynocum günaydın yoğunsun sanırım bu aralar pek gözükmüyorsun damadım nasıl

canım sanada günaydın, ya bu aralar biraz yogunluk oldu iş yerinde. dünde ögleden sonra çıktım işden eşimle biraz dolaştık, hava aldık. sonra eve dönerken annemi aldım getirdim bize, oda başıma badana işi çıkardı, mutfagımın duvarlarına taktı kafayı çok kirli anahtarını bana ver hafta içi badana yaptırım diyee, bende o zaman bebişin odasınıda boyat dedim.. anlıyacagın durup dururken iş çıkardı başımaa onla uğraştım bugun de.. boya falan bakmaya gittim. bide malum kociş depresyonda bi yandan onu pohpohlayıp duruyorum şimdide oturdum baktım burda ne var yok diye damadın gayet iyi ohhh ekmek elden su gölden içerde alem yapıyorr çok hareketliii bugunlerde sanırım ben büyüdüm artık gelebilirim diye mesaj veriyor

benim bi tanecik nazlı gelinim nasıl bakimmm

Son düzenleme:

Cnm burda arkadaşlar birine daha yazmışlardı , ceviz, kuru incir, tahinli pekmez, muz, ve tabi protein( yumurta, et ürünleri) bebişi besliyo diye biliyorum, sıkma canını bitanem herşey güzelş olur inşallah bebişinde kendini toparlayınca sağsalim gelir dünyaya....

ben bi tuhaf oldum yaa doğuma 2 ay kala duygusala bağladım eşim biraz geciktin sanki doğurcan nerdeyse diyo 3 gündür eşimin öleceğini düşünüp ağlıyorum gece kalkıp bizi bırakma ben sensiz ne yaparım diye sarılıyorum rüyanda mı gördün bak hamilenin rüyası çıkar doğru söyle falan dedi bir iki beni motive etti sarıldı ilgilendi üçüncüde ben ağlarken sırtım çok kaşındı kaşısana diyo alıştı duruma bu gece değişik bişey yapmam lazım ben ölürsem falan diyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…