kocacımla süper bir gün geçirdik canlar
sabah kızımıza sipariş verdiğimiz salıncak geldi çok güzelmiş çok beğendik
sonra hazırlanıp sahile indik, deniz kenarında kahvaltı yaptık
karnımızı doyurduktan sonra uzun uzun yürüdük sahilde hava da çok güzeldi zaten
yürümekten yorulunca araba sürdüm (yeni yeni öğreniyorum) çok eğlenceliydi
sıkılınca sinemaya gitmeye karar verdik :131kelebeğin rüyasını izledik, fena değildi)
çıkışta zaten geç olmuştu, yemek yeyip evimize geldik
ne zamandır böyle güzel bir gün geçirememiştim sıkılmıştım evde, onun için çok iyi geldi bugün bana
umarım sizin gününüz de güzel geçmiştir
değilse de yarın gününüz güzel geçer inşallah
hosgedlin canim ohh ne guzel etmisiniz ya masallah butun gunu degerlendirmisiniz :))
allah daim etsin mutlugunuzu en kötu gununuz böyle olsun insallahh
aamiinn canım benim allah razı olsun cümlemizin
selam kizlar nasilsiniz, cok sükür gecmisi bitirebildim sonunda :) ucon cnm bazen banada oluyor öyle kimsenin görmedigini düsünüyorum ama gözden kacabilldigi gibi görenler icinde dikkatini cekmeye biliyor yada benim gibi bir fikri olmayabilyior yurt disinda yasadigim icin ben herseyi bilmiyorum malesef. üstelik sen cok aktif bir üyesin. bunlara takilma hormanlar bu ara cok tetikliyor galiba bir cogumuzu :))
havlardan bahsedilmis yine yaaaaa cok kiskandim ben ama burda kar yagiyor siz cok guzel diyorsunuzinsallah o guzel havalara bizde kavusacagiz. havaya ragmen biz bugun alisverise gittik yine herhafta oldugu gibi. bu defa bebekle alakali bir alis veris degildi yinede bebisime bir kiyafet almadna gelmedim tabiki. ama cokkk yoruldumm ve üstelik cok da agrilarim oldu
yürümek. yatmak otourmak iyice iskence olmaya basladirahmime dogru acayip kötu baski yapyor cikacak saniyorum o an :8 ahlaya puhalaya bir gün gcirdik arada siddetli tekmelerinden dolayi bagirdigim dahi oldu. beni duyan ne oluyor diye bakiyordu hemen:26: sanirim bundan sonra alisverise cikmak imkansiz olcak benimm icinn cok feci agrilarim olmaya basladi neyseki artik cok bir ihtiyaci kalmadi kalanlarida dogduktan sonrada alairim artik :))
saol cnm cümlemizden insallah. canim ben cok yorulmusum bugn dayanamiyacam daha fazla bana müsade ben yatim artik
iyi geceler herkese allah rahatlik versin kib aeol hoscakalin :)))
demin yazılanları okumuştum ama cevap yzamamıştım. minikus bu havuzluhan pazar açık mı bilior musun.
babamla birlikte gitmek istiyorum çünkü o bi ara bebek toptancısında çalıştı o tarafta. toptancıdan alışveriş nasıl olur bilmiyorum ama ordakilere de bi bakmak istiyorum.
inş haftaya zinde olurum. gene kendimi yiyip bitirecek birşey bulmam umarım. galiba gerçekten bu ara hassasız dönem olarak
canlar 1 hafta önce falan netten oğlumun odasına süsler getirtmiştim sirk treni şeklinde onlar geldi bnde onları yaptım bakın bakalım güzel olmuş mu biz eşimle çok beğendik sizlerde beğenecek misiniz acaba ?
Eki Görüntüle 672568
Eki Görüntüle 672803 Eki Görüntüle 672804
Kızlar bebeğime lavanta kesesi yapmaya başladım, beğenilerinize sunarım :)
Belli olsun diye kasenin üzerine koyup fotoladım ama pasta gibi çıkmış:)
Sepet süslemesi de yaptım aynı desenden ama henüz içime sinmedi ve bitmedi..
Bitince daha detaylı eklerim..
Pelin PEL-12413 Gecelik/Mark-ha.com - Tek tuşla dünyanın alışverişine hoşgeldiniz
BU GECELİĞİM
Pelin PEL-12418 Bayan Sabahlık/Mark-ha.com - Tek tuşla dünyanın alışverişine hoşgeldiniz
BU DA SABAHLIĞIM.
İKİSİ BURDA 120 FALAN OLUYOR BENDE 115 E ALDIM İŞTE.
pazar pazar 6 dan beri ayaktayım kızlar :106:
hepinize şimdiden günaydın gününüz güzel geçsin
bizim komşularla hiç samimiyetimiz yok, arkadaşlardan bir kaç olabilir belki benim hatırıma
benimki sanki içeride geriniyor..bu yandaki kemiklerde kaburgalarda fln hissediyorum bazen, "oğlum,çaren yok o bacakları karna doğru çekeceksin" diyorum anlamıyor sıpa..öyle olmadık yerde tekme hissettiğimde doktorun yaptığı gibi tık tıklıyorum ben de o taraftan..çocuğun kolu bacağı ayrı oynuyor,içerde bir parti bir dans
offf hem de nasıl
ben oyumu gazdan yana kullanıyorum
1. Sebep gaz 2. Sebep bebisin buyuyor.
En azindan benim oyle oluyor
Bu arada tuvalete cikmada sorun yasayan varsa salataniza bol bol sizma zeytinyagi dokun birebir :) ama sizma zeytinyagi olacak.
bide benimki bıraksa şu sigarayı yaa evde elektronik sigara içiyo sırf alışmak için artık rahatsız oluyoruz diye bide tamamen bırakırlarsa canım benim benim koca hep öle bide siagarayı bırakırsa naparız bilmem...
Ben de uzun uzun araştırmıştım bu ana kucağını kullanım önerisi bebeğin için de en fazla 2 saatlik uyuması üzerine çünkü içinin kılıfı ince ve kenarlıklar bebeği rahatsız edebilir..
Ancak bazı anne adayları şöyle bir çözüm bulmuşlar.. Ölçü alarak ya da ana kucağını götürerek yorgancı terzi gibi bir yerde içine şilte diktirmişler bu şilteyle birlikte özellikle ilk aylarda kendi odalarında yanlarında yatırırken bu ana kucağını kullanmışlar, kendi yataklarından daha alçak seviyede olduğundan bebeklerini de görebildikleri için çok rahat kullandıklarını söylüyorlar..
o arkadaş Benim cicimyatakodam küçük beşik sığmaz ,, bende beşiğin olduğu yerde yatamam .. e bizim oğluşumla gece buluşmamız lazım çözüm arıyorum harıl harıl .. tiny love ana kucağını görümcem alacak ama gelecek ay alıcam dedi içine göre minder yaptırmak mantıklı gibi .. neyse bi alınsında bakıcaz artık..
canlar 1 hafta önce falan netten oğlumun odasına süsler getirtmiştim sirk treni şeklinde onlar geldi bnde onları yaptım bakın bakalım güzel olmuş mu biz eşimle çok beğendik sizlerde beğenecek misiniz acaba ?
Kızlar bebeğime lavanta kesesi yapmaya başladım, beğenilerinize sunarım :)
Belli olsun diye kasenin üzerine koyup fotoladım ama pasta gibi çıkmış:)
Sepet süslemesi de yaptım aynı desenden ama henüz içime sinmedi ve bitmedi..
Bitince daha detaylı eklerim..
zeynocum günaydın yoğunsun sanırım bu aralar pek gözükmüyorsun damadım nasıl
herkese merhabalar arkadaslar uzun zamandır gıremıyorum ama az cok sızlerın paylasımlarınızı okumaya calıstım.bız kızımla ıyıyıyız.30 artı 3 gunlukken doktor kontrolu vardı bebegıme 1,600 gr dendı bana cok zayıf geldı ustelık beslenmemede dıkkat edıyorum.onun oncesınde agrım oldugu ıcın doktora gıtmıstım nts ye gırdım sukur buyuk sancım cıkmadı bebegım sureklı hareketlı oldugundan benı sola dondurmek zorunda kaldılar.ustelık hemsıre ablası bebegımın yaramaz olacagı mujdesını de o dakıkada bana verdı.asıl merak ettıgım ıkı gundur mıde yanması ve gece uyurken bogazımdan agzıma cok cok acı bır su gelıyor ve ben anıden uykumdan uyanıp tıkanıyorum esımde korkuyor anıden o da benle bır uyanıyor bu nedır anlayamadım sızlerede oluyormu.bu arada sanırım ılk hazıran annesı ben olacagım 35 haftadan sonra bebegımı her an alabılırler.ben rahımden amelıyat olmustum eger normal dogum yaparsam rahımde catlamalar olabılecegnı soyledıler.amelıyatta kas dokusu bozuluyormus cunku perde kesıldıgı ıcın.besıgım 10 gun sonra gelecek ev temızlıgım bıttı cantalarım hazır dolapta beklıyor ne olur ne olmaz dıye.bebegımın agırlıgı benı dusunduruyor arkadaslar ne yemelıyım kı daha kılo alsın bırde erken dogum olursa ne yaparım ben dıye dusunuyorum.hepınız kendınıze ıyı bakın bebıslerınızde tabıkı.rabbım kolaylıkla bebeklerımızı saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?