2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydın kızlar bugün doktora gidip hem bebişimi göreceğim hem de raporumu alacağım kaç gündür çok yoğunum, işleri yoluna koyayım dedim ayrılmadan..Bir de evde büyük temizlik yapıyoruz güya ama daha hiç bir şey yerli yerine oturmadı. Sizler nasılsınız bakalım, geçmişi okuyamadım çok fazla birikmiş, affedin

çok geçmiş olsun canım inşallah bugün kendi dr.undan da güzel haberlerle gelirsin. bu suyun azı da çoğu da zarar zaten. benim de 3 hafta önce 12ydi, 8 üst sınırmış sanırım. erken doğum olabilir suyun birden gelebilir, dedi... neyse ki sakin bir dr ben de çok takılmıyorum herşeye artık. 10 gündür falan sanki hep suyum az da olsa geliyormuş gibi geliyor paso kokluyorum :) perşembe kontrolüm var bakalım çıkar zaten orada ne var ne yok...
kendi dr.un olmayan dr.a çok da takılma bence inşallah her şey normal seyrindedir.

anlamazlar mı canım onlar bizim içimizde bizden bir parça. her halimizden haberdar bu sıpalar :) ses çıkartan oyuncaklardan al dikkatini çeker :)

Kızlar merhaba ben geceleri çok fazla terliyorum ince yorganla uyumama rağmen hamilelikten öncede sadece regl olmam yaklaşınca terliyorum biraz tereddüt ettim sizde durumlar nasıl önemli bişeymi sizce

kızlar bir şey fark ettik eşimle, hani konuşup duruyoruz ya "hastane çantası" diye, aslında çantaya mantaya sığmıyor bizim götüreceklerimiz (niyeyse biz hep çanta diye düşünmüşüz) hastane çantasını bavula yapmaya karar verdik. Siz nasıl yaptınız?

Kızlar merhaba ben geceleri çok fazla terliyorum ince yorganla uyumama rağmen hamilelikten öncede sadece regl olmam yaklaşınca terliyorum biraz tereddüt ettim sizde durumlar nasıl önemli bişeymi sizce
hormonlardan canım, benim birkaç aydır öyle, normalde çok üşürüm ama şimdi durmadan sıcak basıyor ve geceleri terliyorum. Bol su iç olur mu,kaybettiğinin yerin

canım sen nidilatı neden içiyorsun bende içiyorumda sana niçin verdi doktorun?

iki hafta önce gittiğimde sancılarım vardı,kasılmam çok oluyodu ve erken doğum riskim vardı canım o zaman vermişti şimdi ağrıdan sancıdan arındık biraz o yüzden şimdilik kullanma dedi doktorum.sen ne için kullanıyosun

çok sevindim canım bu bebişler korkuttular bizi ama doğru yolu buldular galiba.. yatıyorum bende zor ya napayım sağlıkla doğsunlar da...

kızlar bişey soracağım, benim bebiş bazen kıpırdanıyor ve karnımın içinden "şlıp" diye ses geliyor var mı benzer birşey yaşayan, az önce de iki kere oldu:44:

canım benimde 2 hafta önce az suyum gelmişti suyum gelince nts ye almıştı erken dogumu önleyici diye biliorum ben nidilatı.günde 4 defa içeçeksin demişti şimdi ilaçlarım bitti. bu gece rahmimim sancısından sabaha kadar kıvrandım çok agrım vardı acaba hap bittigi içinmi olablir hani az da olsa sancılarımı kesiyordu galiba.

aynen benim de niyetim bavul :)
çantaya ne sığacak ki :)
fazla büyük olmayan bir bavul uygun olacaktır bence.

bende böyle düşünen bitek ben miyim diyodum ne kadar azaltsam da cık olmuyo hepsi lazım şeyler bu çanta bavul olacak son çare

çok sevindim canım bu bebişler korkuttular bizi ama doğru yolu buldular galiba.. yatıyorum bende zor ya napayım sağlıkla doğsunlar da...

evet canım ya çok şükür Allah bizi sınadı sanırım bu işin böyle zorlukları da var diye ama insanın ömründen ömür gidiyo sankibende 1 ay hiç kalkmadan yattım canım aynen dediğin gibi onlar iyi olsun biz hep yatalım anneleri yer totolarını

evet canım rahim kaslarını gevşetiyomuş.ben günde 1 tane alıyodum senin 4 se sancıların ilaç bittiğindendir muhtemelen canım ilk başlarda benim de öyleydi.eğer yakında kontrolün yoksa devam et kullanmaya ve bide merak ettim magnezyum içiyomusun? onu kullanmayınca da sancım oluyodu benim

adaım attıkca agrı artıyor yürüyemiyorum resmen.napcaz peki canım ya.dogum yakınmı dersin :18:
sen söyledinmi doktoruna? benim carsamba günü daha randevum ozammana kadar bekleyememde

ya ben sordum ıdrar tesetı yaptı bısı yok korkma dedı sut ıcme dedı sora
yogurt ye dedı ıste

Canım bende baştan beri sığmayacağını düşünüyordum zaten benim küçük bavulum var onu yapıcam oğluşumun kıyafetlerinide bohça gibi sarıp içine koyucam bide anakucağını götürücem onunlada alır çıkarız oğluşu.bu kadar da az kaldı yani ama

Ahsennn cnm benim masallAh kuzuna seninle aramızda 1 gün var benimde o civardadir sanırım iki hafta once 1.300kgr 38cm idi ayrıca cok sevindim guzel haberlerle gelmissin cok gecmis olsun daha da iyi olur insallah dikkat et kendine

Keepmeinformed: cnm sende hastaneye gidecekmişsin guzel haberlerle gelirsin insallah
Valla ben iki çanta hazırlamayı düşünüyorum ama biri kendim icin biri bebek icin karışıklık olmasın dedim ama nasil olur ki
Cnm bende de luk luk diye sesler geliyor bazen bebek hareket ettigi azalan ben su sesidir diye düşünüyorum ama

Lala17 cnm bende fazla terleme olmuyor ama elim ayağım cok yanıyor bazende durduk yere ter icinde oluyorum sıkıntı basıyor kalabalıkta oldugum zamanlar helede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…