Keepmeinformed: cnm sende hastaneye gidecekmişsin guzel haberlerle gelirsin insallah
Valla ben iki çanta hazırlamayı düşünüyorum ama biri kendim icin biri bebek icin karışıklık olmasın dedim ama nasil olur ki
Cnm bende de luk luk diye sesler geliyor bazen bebek hareket ettigi azalan ben su sesidir diye düşünüyorum ama
sağol canım, benimki öyle luk luk sesinden değil, onu da duyuyorum ama o mideden geliyor sanırım.Garip bişi, neyse önemli birşey değildir herhalde. Doktor görüşmemizi iple çekiyorum resmen..kaç kilo olmuş boyu ne kadar, yüzünü görebilecek miyiz... Bu arada iki çanta da mantıklıymış ama biz o telaşla garanti birini unuturuz
Ahsennn cnm benim masallAh kuzuna seninle aramızda 1 gün var benimde o civardadir sanırım iki hafta once 1.300kgr 38cm idi ayrıca cok sevindim guzel haberlerle gelmissin cok gecmis olsun daha da iyi olur insallah dikkat et kendine
Keepmeinformed: cnm sende hastaneye gidecekmişsin guzel haberlerle gelirsin insallah
Valla ben iki çanta hazırlamayı düşünüyorum ama biri kendim icin biri bebek icin karışıklık olmasın dedim ama nasil olur ki
Cnm bende de luk luk diye sesler geliyor bazen bebek hareket ettigi azalan ben su sesidir diye düşünüyorum ama
Lala17 cnm bende fazla terleme olmuyor ama elim ayağım cok yanıyor bazende durduk yere ter icinde oluyorum sıkıntı basıyor kalabalıkta oldugum zamanlar helede
Çok teşekkür ederiz canım mutluyuz çok şükür biz iki hafta önce 1200 falandık senin minik daha fazladır bence şuan.tosun bebeler nasıl doğurcak annecikler siziii
Çok teşekkür ederiz canım mutluyuz çok şükür biz iki hafta önce 1200 falandık senin minik daha fazladır bence şuan.tosun bebeler nasıl doğurcak annecikler siziii
Rica ederim becerisi Rabbim mutluluğunu daimi eylesin cnm bakalım cnm cokta önemli degil sağlıklı olsunlar da cnm sen iki haftada bir mı gidiyorum muayeneye
bilmem ne kadar dogru canim ama kiz bebekte sivilce ve yüzde cil gibi benekler son aylarda olur derler.. bende suana kadar birtane bile sivilce de lekede cikmadi mesela oglusum olucak aksine yüzün ay gibi parliyor diyorlar....
Yok cnm ya nerd benim hergün kalkıyorum bir iki yerden atmış birde pitir pitir dışarı veriyor yağ bezeleri gibi pütür pütur cildim ya ne yapmak lazım maske falan mı
Mikailesra cnm saka degil gercek cunku bende de oldu karnımda yok şimdilik orda olmaz bari
Rica ederim becerisi Rabbim mutluluğunu daimi eylesin cnm bakalım cnm cokta önemli degil sağlıklı olsunlar da cnm sen iki haftada bir mı gidiyorum muayeneye
oğum d
kesinlikle canım herşey Allahtan.başından beri ne kadar küçük o kadar kolay doğum diyip durdum ama tecrübeler kilolu olcak gibi diyolar nasip artık sağlıklı olsunlar da.
evet canım iki haftada çağırıyo doktorumuz.bayadır böyle ama risk durumundan beri yaklaşık 1buçuk aydır falan
ayni bendeki gibi karnim da yok ama kenarlari sagli sollu yogun kirmizi catlaklar... dün agda yaparken fark ettim baldirlarimi da resmen oyuk oyuk olmus dokununca hissediliyor o civardaki catlaklar.. hamileligin 3. ayinda basladim kremler kullanmaya yinede oldu.. vichy hamilelik catlaklari icin olan kremi kullandim ucuz birsey de degil ama nafilee
Yok cnm ya nerd benim hergün kalkıyorum bir iki yerden atmış birde pitir pitir dışarı veriyor yağ bezeleri gibi pütür pütur cildim ya ne yapmak lazım maske falan mı
bilmem ne kadar dogru canim ama kiz bebekte sivilce ve yüzde cil gibi benekler son aylarda olur derler.. bende suana kadar birtane bile sivilce de lekede cikmadi mesela oglusum olucak aksine yüzün ay gibi parliyor diyorlar....
Cnm lekelerin var ama hamile kalmam oncede vardı güneş lekesi yazın artıyor kıdın biraz daha az oluyor sivilce desen kiz erkek diye bilmiyorum ama onceden de olurdu ama simdi daha cok gözüme batmaya başladı benim sadece yüzümde degil basımda sırtımda ve göğüs kafesimde de oluyor
ayni bendeki gibi karnim da yok ama kenarlari sagli sollu yogun kirmizi catlaklar... dün agda yaparken fark ettim baldirlarimi da resmen oyuk oyuk olmus dokununca hissediliyor o civardaki catlaklar.. hamileligin 3. ayinda basladim kremler kullanmaya yinede oldu.. vichy hamilelik catlaklari icin olan kremi kullandim ucuz birsey de degil ama nafilee
geçen aylarda bende de çok oldu, hamilelik için uygun, alkolsüz temizleme jeli ile temizliyorum düzenli, başka da hiç bir ürün kullanmıyorum şu an iyi gidiyor.