2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
sağol canım, benimki öyle luk luk sesinden değil, onu da duyuyorum ama o mideden geliyor sanırım.Garip bişi, neyse önemli birşey değildir herhalde. Doktor görüşmemizi iple çekiyorum resmen..kaç kilo olmuş boyu ne kadar, yüzünü görebilecek miyiz... Bu arada iki çanta da mantıklıymış ama biz o telaşla garanti birini unuturuz

Çok teşekkür ederiz canım mutluyuz çok şükür biz iki hafta önce 1200 falandık senin minik daha fazladır bence şuan.tosun bebeler nasıl doğurcak annecikler siziii

Birde kizlar bende cok sivilce oluyor ya neden acaba sizlerde de oluyor mü

Çok teşekkür ederiz canım mutluyuz çok şükür biz iki hafta önce 1200 falandık senin minik daha fazladır bence şuan.tosun bebeler nasıl doğurcak annecikler siziii

Rica ederim becerisi Rabbim mutluluğunu daimi eylesin cnm bakalım cnm cokta önemli degil sağlıklı olsunlar da cnm sen iki haftada bir mı gidiyorum muayeneye

Birde kizlar bende cok sivilce oluyor ya neden acaba sizlerde de oluyor mü

bilmem ne kadar dogru canim ama kiz bebekte sivilce ve yüzde cil gibi benekler son aylarda olur derler.. bende suana kadar birtane bile sivilce de lekede cikmadi mesela oglusum olucak aksine yüzün ay gibi parliyor diyorlar....

adet zamanları çıkıyo canm

Yok cnm ya nerd benim hergün kalkıyorum bir iki yerden atmış birde pitir pitir dışarı veriyor yağ bezeleri gibi pütür pütur cildim ya ne yapmak lazım maske falan mı

Mikailesra cnm saka degil gercek cunku bende de oldu karnımda yok şimdilik orda olmaz bari

Son düzenleme:
Rica ederim becerisi Rabbim mutluluğunu daimi eylesin cnm bakalım cnm cokta önemli degil sağlıklı olsunlar da cnm sen iki haftada bir mı gidiyorum muayeneye
oğum d
kesinlikle canım herşey Allahtan.başından beri ne kadar küçük o kadar kolay doğum diyip durdum ama tecrübeler kilolu olcak gibi diyolar nasip artık sağlıklı olsunlar da.
evet canım iki haftada çağırıyo doktorumuz.bayadır böyle ama risk durumundan beri yaklaşık 1buçuk aydır falan

benmde orda çok oldu canm ya karnmda yok ama bde yan taraflarm kedi tırmalaması gibi çatlamş

ayni bendeki gibi karnim da yok ama kenarlari sagli sollu yogun kirmizi catlaklar... dün agda yaparken fark ettim baldirlarimi da resmen oyuk oyuk olmus dokununca hissediliyor o civardaki catlaklar.. hamileligin 3. ayinda basladim kremler kullanmaya yinede oldu.. vichy hamilelik catlaklari icin olan kremi kullandim ucuz birsey de degil ama nafilee

Yok cnm ya nerd benim hergün kalkıyorum bir iki yerden atmış birde pitir pitir dışarı veriyor yağ bezeleri gibi pütür pütur cildim ya ne yapmak lazım maske falan mı

maske fln blmyrm cnm ama ben dove sabunla sabah aksm yıkıyorum kuruyo sıvılceler

bilmem ne kadar dogru canim ama kiz bebekte sivilce ve yüzde cil gibi benekler son aylarda olur derler.. bende suana kadar birtane bile sivilce de lekede cikmadi mesela oglusum olucak aksine yüzün ay gibi parliyor diyorlar....
Cnm lekelerin var ama hamile kalmam oncede vardı güneş lekesi yazın artıyor kıdın biraz daha az oluyor sivilce desen kiz erkek diye bilmiyorum ama onceden de olurdu ama simdi daha cok gözüme batmaya başladı benim sadece yüzümde degil basımda sırtımda ve göğüs kafesimde de oluyor

catlıycan varsa catlıosn canm ne yapsan nafile gercekten artık koy verdim bnde:)

aklıma bişey takıldı benim oğlum 29+2 de 1480 gr. 42 cm çıktı boy iyi zaten de kilo az mı biraz sizce yaaa kafama takıldı çok...

Çatlakların daha kırmızıysa kantaron yağı sürmeni tevsiye ederim..Benimde karnımda oluşmuştu kırmızı çatlaklar..Bu yağla düzeldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…