2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
aklıma bişey takıldı benim oğlum 29+2 de 1480 gr. 42 cm çıktı boy iyi zaten de kilo az mı biraz sizce yaaa kafama takıldı çok...

yoo canım gayet iyi maşallah bizim minik 30+5 te 1670 senin minik o zaman nerdeyse bizim kadarmış

Hayırlısı cnm Rabbim hepimize sağlıklı sorunsuz kolay doğumlar nasip etsin insallah sağlıklı olsun da kilo önemli degil anladım cnm risk olduğu icin gidiyon demek biz hala ayda gidiyoruz

geçmiş olsun bende son kontrolde benzer şeyler yaşadım benim doktorumda panik biraz sağolsun bizi de panikletti ...
inşallah güzel hberlerle gelirsin

Çatlakların daha kırmızıysa kantaron yağı sürmeni tevsiye ederim..Benimde karnımda oluşmuştu kırmızı çatlaklar..Bu yağla düzeldi...

canım benimde yeni oluşan birkaç minik kırmızı çatlağım var bu kantaron yağı hamilelikte kullanılabiliyor mu? bebeğe bir zararı olmazmı yoksa doğumdan sonra mı kullanmamız lazım?

Bebeklerinin haberini alanlara özendim. Ben iki hafta daha bekleyeceğim. Özledim de keratayı

Göbeğimde yok ama sol bacağımda baldır kısmında ufak minik kırmızı çizgiler var, sanırım onlar çatlak oluyor. Öyle ise boşa gitti kremlere, yağlara verdiğim paralar

kızlar sabaha kadar rahmimim agrısından uyuyamadım çok sancııdı .rahmi sancıyan varmı aranızda :2::18:
Ben varımmmmmm ( Berbat ağrı çekiyorum. Özellikle sabah uyandığımda. 2 gün sonra kontrolüm var, doktora soracağım.

Maşalllllaaahhhh.. Bu ne tatlılık.. Benim kızım hep yüzünü saklıyor

Çok geçmiş olsun. Hemen kendi doktorunu gör tabi için rahatlar en azından.

Merh. kızlar.. geçmişe bakamadım, yeni doktordan geldim, çok ağrım vardı ve hafif kahverengi lekelenme oldu, doktor bebişin ciğerlerinin gelişmesi için iğne yazdı, sabah iki akşam iki vurulacakmışım, bir tane daha iğne var onuda haftada bir vurulacağım, ayrıca nidilat falan verdi, 36 haftayı tamamlarsak ne ala dedi, yatacaksın diyor, biliyorsunuz ki bende plesanta pravia var. napıcam kızlar ben yaa, yakında doğuracam bu gidişle, ama bebiş çok küçük, 1670 gr. daha.. Nolur bana da dua edin kızlar... Sizlerin dualarına ihtiyacım var...

Çok güzel iyi günlerinizde kullanın,bende bu modeli düşünüyorum. Fiyatıda gayet iyi çoğu yerde 650 tl siz iyi almışsınız :))

kızlar estetisyen arkadşım..argan yağı ile bebe pudrasını katıp sürmemi istedi cilde iyidir dedi..lekelere filan..sizinde aklınızda bulunsun..hamileyken hiç bakamıyorum malesef yaa uğraşamıyrm..doğum sonrası yapıcam bunu..

Canım çok geçmiş olsun dualarımız seninle.ama kafandan erken doğurucam fikrini atmaya çalış hem evet kötü ihtimaller var ama benim kuzenim 29.haftadan 34 e kadar tuttular doğduğunda 1800 gr dı küvezde kalmadı şimdi 4 yaşında oldu maşallah hiç bir sorunu yok.yani körü düşünmemeye çalış ve dinlen derim.

dualarımız senine canım insallah zamanında gelir bebeğin ama üzülme erken doğum olsada bebsn bırascık kuvezde kalır sağlığı ıcın bende gecenlerde o iğneden oldm canm bence sen smdı bol bol bebeği beslemeye bak bnmde ole bi riskm vardı bebeğim 1 kılocuktu 1 haftada 450 gram aldırmştm :)

Teş.ederim sedaak ve lala1, çok sağolun, dikkat edeceğim, inş. zamanında doğar bebiş..ama doktor pek iç açıcı konuşmadı..bu perşembe yine çağırdı..

Teş.ederim sedaak ve lala1, çok sağolun, dikkat edeceğim, inş. zamanında doğar bebiş..ama doktor pek iç açıcı konuşmadı..bu perşembe yine çağırdı..

üzülme canım moralını yuksek tutman gerek stres boyle durumlarda kendine yapabilceğin en büyük zarar. bak cnm bulabılıyorsan ınek sutu taze sabah öğle aksam kaynat ıc yoğurt çok tüket ve harbup kecibynuzu pekmezi sabah aksam kasık kasık ye gercekten bebeğe kilo aldırıyo

çok geçmiş olsun canım,inşallah güzel haberler alırız senden.bol bol sol yanına yat,bebişe temiz kan gitsin,hangi doktora gidiyorsun,ben mayadaki türkcan beye gidiyorum

magnezyumu bana doktor geceleri bacagıma kramp giriyordu o yüzden vermişti.ayaklarımdada gündüzleri uyuşma oluyodu içmeye devam et dedi.ben magnezyumu içmedigim gün hep kramp giriyor magnezyum bi vitamin oldugu için her gün kullansakta zararı yok bence.

canım benimde yeni oluşan birkaç minik kırmızı çatlağım var bu kantaron yağı hamilelikte kullanılabiliyor mu? bebeğe bir zararı olmazmı yoksa doğumdan sonra mı kullanmamız lazım?

Canım kantaron yağı bebeğe dahi kullanılıyor.Bir sıkıntı yok yani.Hatta doğuma 2 ay kala göğüs ucuna sürülürse çatlamada olmazmış.Ben kullanıcam..

Bebek ağladığında karnına sürüp saat yönünde masaj yaparsak susarmış..

Bacak ağrılarım ve kramplar için magnezyumu gün 3 kez al dedi bana doktor..Ama hala bacaklarım ağrıyor ve kramp giriyor..Birde muz ye dedi şimdi hergün düzenli yiyorum faydası olacakmı bakalım

bebekler böyle işte kendi zamanlarını kendileri belirliyorlar... canım inşallah zamanında doğar. dinlen bol bol...

Canım benim inşallah 38. haftayı görürüz sağlıkla bende de varya plesenta previa. Seninki total mi acaba benimkini tam kapatmamış ama ben de korkuyorum 32. haftada karar verecek alttan ultrasonla bakacak sezeryan mı normal mi:)) Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah:))

enesibel
canım avatarına bayılıyorum ya çok tatlıııı o hareket ettikçe içim kıpır kıpır oluyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…