aklıma bişey takıldı benim oğlum 29+2 de 1480 gr. 42 cm çıktı boy iyi zaten de kilo az mı biraz sizce yaaa kafama takıldı çok...
oğum d
kesinlikle canım herşey Allahtan.başından beri ne kadar küçük o kadar kolay doğum diyip durdum ama tecrübeler kilolu olcak gibi diyolar nasip artık sağlıklı olsunlar da.
evet canım iki haftada çağırıyo doktorumuz.bayadır böyle ama risk durumundan beri yaklaşık 1buçuk aydır falan
Günaydın kızlar. Dün sabah saat 11 buçuktan beri hastanedeydim evime şimdi geldim.Dün sabah uzanırken birden su gibi bir şey aktı. Tuvalete gittim baktım iç çamaşırımda 1 lira büyüklüğünde ıslaklık vardı. Tedirgin oldum. Kendi doktorum hastaneye bağlı çalışmadığından hemen doktorumun doğumumu yaptıracağı hastaneye gittim.
Doktor ultrasonla baktı suyun sınırda dedi. Toplamda 7 cm çıkmış sanırım doğru duyduysam. Her zaman mı böyleydi yoksa yeni mi azalmaya başladı doktorunla konuşmam lazım dedi. Doktorumu aradı yatış verdi. Turnusol kağıtlı bir ped koydular ve hemen nst ye aldılar. Hiç sancım çıkmadı. Bebeğin kalp atışları çok iyiydi. Birkaç saat sonra doktor pedi aldı ve gelenin su değil idrar olduğu anlaşıldı. Birde çok hafif bir mantarım varmış.
Doktorumla sürekli konuştuk ve sanırım beni muayene eden doktora pek güvenmedi. 10 gün önce suyun çok iyiydi. Sabah haricinde su geliyor gibi hissettiğin bir durumun oldu mu dedi hayır dedim.
Kasılma olduğu anda yapılan su ölçümü ya da bebeğin pozisyonuna bağlı ölçüm zaman zaman yanlış sonuç verebilir ben kendim bakmak istiyorum ama ihtimal vermiyorum ben dedi.En son gece 1 de aradı. Bana ulaşamamış hastaneyi aramış. Sabah gelmemi ister misin hastaneye yoksa sen bana mı gelirsin dedi. Ben gelirim dedim saat 3 te gidiyorum bakalım.
Doktorun ölçümü doğru dahi olsa çok büyük bir risk altında değilsin dedi. 5in altı riskliymiş sanırım.
Dua edin bize olur mu?
Muayenemi yapan doktor felaket tellalı gibi bir adamdı. Suyun sınırda ciğer geliştirici iğne yapalım ama önce bir profesöre soralım dedi gitti. O gelene kadar ben öldüm öldüm dirildim. 10 dk sonra geldi, profesör şu an gerek yok iğneye demiş paşama.
Çatlakların daha kırmızıysa kantaron yağı sürmeni tevsiye ederim..Benimde karnımda oluşmuştu kırmızı çatlaklar..Bu yağla düzeldi...
Ben varımmmmmmkızlar sabaha kadar rahmimim agrısından uyuyamadım çok sancııdı .rahmi sancıyan varmı aranızda :2::18:
Eki Görüntüle 685917 Eki Görüntüle 685915 Eki Görüntüle 685916 Eki Görüntüle 685918
kızım halinden çok memnun gibi görünüyor...
Günaydın kızlar. Dün sabah saat 11 buçuktan beri hastanedeydim evime şimdi geldim.Dün sabah uzanırken birden su gibi bir şey aktı. Tuvalete gittim baktım iç çamaşırımda 1 lira büyüklüğünde ıslaklık vardı. Tedirgin oldum. Kendi doktorum hastaneye bağlı çalışmadığından hemen doktorumun doğumumu yaptıracağı hastaneye gittim.
Doktor ultrasonla baktı suyun sınırda dedi. Toplamda 7 cm çıkmış sanırım doğru duyduysam. Her zaman mı böyleydi yoksa yeni mi azalmaya başladı doktorunla konuşmam lazım dedi. Doktorumu aradı yatış verdi. Turnusol kağıtlı bir ped koydular ve hemen nst ye aldılar. Hiç sancım çıkmadı. Bebeğin kalp atışları çok iyiydi. Birkaç saat sonra doktor pedi aldı ve gelenin su değil idrar olduğu anlaşıldı. Birde çok hafif bir mantarım varmış.
Doktorumla sürekli konuştuk ve sanırım beni muayene eden doktora pek güvenmedi. 10 gün önce suyun çok iyiydi. Sabah haricinde su geliyor gibi hissettiğin bir durumun oldu mu dedi hayır dedim.
Kasılma olduğu anda yapılan su ölçümü ya da bebeğin pozisyonuna bağlı ölçüm zaman zaman yanlış sonuç verebilir ben kendim bakmak istiyorum ama ihtimal vermiyorum ben dedi.En son gece 1 de aradı. Bana ulaşamamış hastaneyi aramış. Sabah gelmemi ister misin hastaneye yoksa sen bana mı gelirsin dedi. Ben gelirim dedim saat 3 te gidiyorum bakalım.
Doktorun ölçümü doğru dahi olsa çok büyük bir risk altında değilsin dedi. 5in altı riskliymiş sanırım.
Dua edin bize olur mu?
Muayenemi yapan doktor felaket tellalı gibi bir adamdı. Suyun sınırda ciğer geliştirici iğne yapalım ama önce bir profesöre soralım dedi gitti. O gelene kadar ben öldüm öldüm dirildim. 10 dk sonra geldi, profesör şu an gerek yok iğneye demiş paşama.
kızlar hele sukur bebek arabamızı aldıkkk
travel sıstem olsun cok pahalı olmasın, karızmatık olsun , kullanıslı olsun falan fılan derken dun 550 tl ye sunny baby ultıma 700 travel sıstem bebek arabasını aldık. umarım kullanırda memnun kalırım :)Eki Görüntüle 685883 Eki Görüntüle 685882
Merh. kızlar.. geçmişe bakamadım, yeni doktordan geldim, çok ağrım vardı ve hafif kahverengi lekelenme oldu, doktor bebişin ciğerlerinin gelişmesi için iğne yazdı, sabah iki akşam iki vurulacakmışım, bir tane daha iğne var onuda haftada bir vurulacağım, ayrıca nidilat falan verdi, 36 haftayı tamamlarsak ne ala dedi, yatacaksın diyor, biliyorsunuz ki bende plesanta pravia var. napıcam kızlar ben yaa, yakında doğuracam bu gidişle, ama bebiş çok küçük, 1670 gr. daha.. Nolur bana da dua edin kızlar... Sizlerin dualarına ihtiyacım var...
Merh. kızlar.. geçmişe bakamadım, yeni doktordan geldim, çok ağrım vardı ve hafif kahverengi lekelenme oldu, doktor bebişin ciğerlerinin gelişmesi için iğne yazdı, sabah iki akşam iki vurulacakmışım, bir tane daha iğne var onuda haftada bir vurulacağım, ayrıca nidilat falan verdi, 36 haftayı tamamlarsak ne ala dedi, yatacaksın diyor, biliyorsunuz ki bende plesanta pravia var. napıcam kızlar ben yaa, yakında doğuracam bu gidişle, ama bebiş çok küçük, 1670 gr. daha.. Nolur bana da dua edin kızlar... Sizlerin dualarına ihtiyacım var...
dualarımız senine canım insallah zamanında gelir bebeğin ama üzülme erken doğum olsada bebsn bırascık kuvezde kalır sağlığı ıcın bende gecenlerde o iğneden oldm canm bence sen smdı bol bol bebeği beslemeye bak bnmde ole bi riskm vardı bebeğim 1 kılocuktu 1 haftada 450 gram aldırmştm :)
Teş.ederim sedaak ve lala1, çok sağolun, dikkat edeceğim, inş. zamanında doğar bebiş..ama doktor pek iç açıcı konuşmadı..bu perşembe yine çağırdı..
bende böyle düşünen bitek ben miyim diyodumne kadar azaltsam da cık olmuyo hepsi lazım şeyler bu çanta bavul olacak son çare
evet canım ya çok şükür Allah bizi sınadı sanırım bu işin böyle zorlukları da var diye ama insanın ömründen ömür gidiyo sankibende 1 ay hiç kalkmadan yattım canım aynen dediğin gibi onlar iyi olsun biz hep yatalım anneleri yer totolarını
evet canım rahim kaslarını gevşetiyomuş.ben günde 1 tane alıyodum senin 4 se sancıların ilaç bittiğindendir muhtemelen canım ilk başlarda benim de öyleydi.eğer yakında kontrolün yoksa devam et kullanmaya ve bide merak ettim magnezyum içiyomusun? onu kullanmayınca da sancım oluyodu benim
canım benimde yeni oluşan birkaç minik kırmızı çatlağım var bu kantaron yağı hamilelikte kullanılabiliyor mu? bebeğe bir zararı olmazmı yoksa doğumdan sonra mı kullanmamız lazım?
magnezyumu bana doktor geceleri bacagıma kramp giriyordu o yüzden vermişti.ayaklarımdada gündüzleri uyuşma oluyodu içmeye devam et dedi.ben magnezyumu içmedigim gün hep kramp giriyor magnezyum bi vitamin oldugu için her gün kullansakta zararı yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?