2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yoo canım gayet iyi maşallah bizim minik 30+5 te 1670 senin minik o zaman nerdeyse bizim kadarmış

sağol canım valla ne bileyim işte herşeyi takar oldumm...

öncelikle orası hiç belli olmaz sen yatıp yemene içmene dikkat et en önemlisi o zaten ciğer geliştirici iğneyi vurulacaksın bak bende oldum o çok önemli zaten.. sonra nidilatla çok erteliyorlarmış ben netten okumuştum.. nidilatı kaç saatte bir verdi? bir de haftamız artık çok küçük değil tabi 34 ü doldurursak iyi olur ama hiç kafana takma benim de riskli biliyorsun hala yatıyorum bu arada çok arkadaşımla görüştüm erken doğum yapanlarla inan bana hiçbişey olmuyor allahın izniyle küvezde kilolarını tamamlayıp çıkıyor minikler tabi allah vermesin inşallah 34 ü en azından doldururuz hepberaber.. hem olumsuz düşünme allah büyük millet 2 ay tutuyor ilaçlarla bizimkiler de gününü dolduracak allahın izniyle.. beni yanlış anlamazsan bir de tavsiye 4444 salat-ı tefriciye oku bitir hem seni oyalar hem içini ferahlatır hem de ben bu duanın faziletine çok inanıyorum.. ama asla kötü düşünme rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip edecek inşallah ben inanıyorum sen de inan tevekkül et sakinleş bebeğin için yapabileceğin sakin olup yatmak canım..

canım naber nasılsın

mobilyalarınız gelmiş hayırlı olsunn

canım geçmiş olsun bak doktorun gereken herşeyi yapmış sende bol bol dinlen beslenmene dikkat et inşallah zamanında gelir bebeğin dualarımız seninle...

canım iyiyim sen nasılsın teşekkür ederim tatlım geldi biraz sıkıntılı oldu ama geldi şifonyerin ayakları yok çarşamba gelir dediler bakalım inşallah gelir yarım kaldı böyle

canım bende iiyim. yorgunum biraz o kadar
bende birşey yarım yada eksik kalınca çok sinirleniyorum ama olsun çokda büyütüp canımızı sıkmamamız gerek..
onlarda gelir tamamlanır.

canım benzer durum hepimizde var, yaşadıklarımız çok sıradan bi sürec değil, vücudumuz değişiyor, hatta değişti tamemn
ama şunun şurasında 6-8 hafta sonra dünyanın en güzel kokan, masum, eşşiz , bizim kendi parçalarımızı , yavrularımızı kucağımıza alcaz, bundan daha güzel bi duygu var mıdır acaba
çok az kaldı kızlar, ha gayret

havanın kötü olmasından kaynaklı bi psikolojik bunalım sözkonusu herkeste sanırım
canım kendi kendinize moral verin, bebişleri kötü etkilemeyin bakııyıımm , hııı döverim sizi
müzik açın, sevdiğiniz müzikleri, ohh onlar da keyiflensin

Günaydın kızlar...

Hava çok kötü evde olup uyumak vardı şimdi

vallla okuldan geldim 2 saat uyumuşum, nasıl iyi geldi
acıkmasam daha uyurdum
hava da sıyrılmış gibi sanki, azcık güneş açmış gibi...

Gelelim bana
Cumartesi gece annem gitti, kızımla çok üzüldük
Babamız bizi dün üzülmeyelim unutalım diye pikniğe götürdü
Ama nasıl yorulmuşuz, bidaha pikniğe filan gitmek istemiyorum
Bugün de karnım beni çok rahatsız ediyor, böyle bişey yaşayan var mı?
Mideme çok baskı yapıyor, hep dimdik durmam lazım
Sanki iki gündür çok büyüdü
Devasa bişey oldu gibi geliyo bana, doğma zamanı gelmiş gibi sanki
Ben mi abartıyorum, ilk kez göbişimden rahatsız oluyorum.
Okulda arkadaşlar artık tam büyüme zamanı, bundan sonra hep böle olursun dediler :2:
Fikri olan var mı?

çok geçmiş olsun canım,inşallah güzel haberler alırız senden.bol bol sol yanına yat,bebişe temiz kan gitsin,hangi doktora gidiyorsun,ben mayadaki türkcan beye gidiyorum

Tekrar teş.ederim Sedaak, tavsiyelerine uyacağım, fatosayk canım, ben Zeki Önük'e gidiyorum, seninde Aksaray'da olduğunu bilmiyordum, şimdi öğrenmiş oldum, canım ayrıca ben Türkcan hakkında hiç iyi şeyler duymadım, daha doğrusu arkadaşımın bizzat kendi başına gelenleri ve kardeşinin başına gelenleri anlatınca, birde başka kişilerden de iyi şeyler duymayınca kesinlikle ona gitmedim. Ama Zeki bey hakkında birçok kişiden olumlu şeyler duydum ve onu tercih ettim, gerçekten de tecrübeli bir doktor ben memnunum..

Ahtapot'un Müthiş Annelik Duygusu;

Ahtapot anneliği hiçbir canlının anneliğine benzemez.Dişi Ahtapot çiftleşmeden sonra bir oyuk bularak oraya yerleşir.Yumurtl...amaya başlar ve yumurtlama işlemi bittikten sonra kuluçkaya yatar.Her ne pahasına olursa olsun yuvasını terk etmez yavrular yumurtadan çıkmadan açlığa dayanamazsa birkaç kolunu yer ve bu şekilde tüm yavrular yumurtadan çıkıncaya kadar hayatta kalır ve yumurtaları korur.Ancak uzun süren kuluçka dönemi onu aç ve bitkin bırakır tüm yavrular yumurtadan çıkınca oda yuvasında can verir.

*Bu yüzdendir ki hiçbir dişi ahtapot yavrularının büyüdüğünü göremez.

canım bende iiyim. yorgunum biraz o kadar
bende birşey yarım yada eksik kalınca çok sinirleniyorum ama olsun çokda büyütüp canımızı sıkmamamız gerek..
onlarda gelir tamamlanır.

canım o yorgunluk bende de var nerdeyse hiçbir iş yapmamama rağmen ,e iki can taşımak kolay değil sen birde çalışıyorsun neyse dayanabildiğin kadar dayan artık ...
tamamlansa da eşyalarını yıkasam ütülesem yerleştirsem çok sabırsızlanıyorum

evet dogru söylüyorsun.. zaten bu hafta son haftam..

önümüzdeki hafta da geçen seneden kalan 5 günlük bir iznim varmış onu kullanıcam.. o izin bitincede resmi olarak 35.hafta itibaRİyle

izinli olucam artık. evdede yavaş yavaş temizligi bitirir odayı süsler beklemeye geçerim artık.

ayy o eşyaları yıkama hazırlanma telaşı bile çok güzell.. yoruluyorsun ama tarifsiz bir heyecan yaşıyorsun..

canım dogru söylüyorlar son haftalarda karın resmen atak yapıyor, iştah çok fazla açılıyor..

aramızda 1 ay var nerdeyse ona dayanarak söylüyorum
kocaman bir karnım var artık ve gerçekten penguen gibi yürümeye başladım :111:

birazda utanmaya başladım artık onun için 37. haftaya kadar çalışmayı pek düşünmüyorum artık. 35. haftada bu iş biter

he yaa hiç sormayın bu halsizlk ağrılar bizi öldürecek ..çok sıkılıyorum bu durumdan ama az kaldı sıkın dişinizi bebişlerimizi kucağımıza alınca bunları unutacağız inş..ALLAH sağlık ,sabır ve dayanma gücü versin yeter..

kızlar Allah yardımcınız olsun..aynı değil ama benim de başka sebepten erken doğum riskim vardı bir ay hiç kalkmadan wc yatak arası vakit geçirerek yattım şimdi çok şükür atlattık.sizde istirahate dikkat edin Allahtan ümit kesilmez..
bir yakınımız tam 9 ay boyunca yatmış ve banyo yapması dahi yasakmış 7.aydan sonra başkasının yıkaması şartıyla izin vermiş doktor..böyle neler neler var hep kendimizden kötü durumda olanları düşünerek rahat olalım inş

yok canım zararı olmaz zaten ama bende kramp falan yoktu sadece kasılmalar için vermişti doktor onlarda hafifleyince günde 1 taneydi şimdi iki günde 1 yaptı.dediğin gibi vitaminin zararı olmaz hatta ben kasılmam artarsa arada kaçamak yapmayı düşünüyorum

enesibel
canım avatarına bayılıyorum ya çok tatlıııı o hareket ettikçe içim kıpır kıpır oluyorrr

bende heycanlanıyorum o bebiş zıp zıp zıpladıkça

Dediğin gibi canım tefriciye artı okumayı bilen arkadaşlar şifa niyetine hergün 1 yasin,veya ağrı sancı olan yerlerinize elinizi koyup 7 fatiha okursanız herşey daha da iyi olacaktır inş..Herşey ALLAHtan bunlarda ona yakınlık için dua niyetine

Benim buradaki hamilelik takvimim yanlış çıktı düzeltemedim 31.haftadayım ben 32 ye girecem bebeğin boyu da 43 cm normal di mi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…