yoo canım gayet iyi maşallah bizim minik 30+5 te 1670 senin minik o zaman nerdeyse bizim kadarmış
Merh. kızlar.. geçmişe bakamadım, yeni doktordan geldim, çok ağrım vardı ve hafif kahverengi lekelenme oldu, doktor bebişin ciğerlerinin gelişmesi için iğne yazdı, sabah iki akşam iki vurulacakmışım, bir tane daha iğne var onuda haftada bir vurulacağım, ayrıca nidilat falan verdi, 36 haftayı tamamlarsak ne ala dedi, yatacaksın diyor, biliyorsunuz ki bende plesanta pravia var. napıcam kızlar ben yaa, yakında doğuracam bu gidişle, ama bebiş çok küçük, 1670 gr. daha.. Nolur bana da dua edin kızlar... Sizlerin dualarına ihtiyacım var...
Merh. kızlar.. geçmişe bakamadım, yeni doktordan geldim, çok ağrım vardı ve hafif kahverengi lekelenme oldu, doktor bebişin ciğerlerinin gelişmesi için iğne yazdı, sabah iki akşam iki vurulacakmışım, bir tane daha iğne var onuda haftada bir vurulacağım, ayrıca nidilat falan verdi, 36 haftayı tamamlarsak ne ala dedi, yatacaksın diyor, biliyorsunuz ki bende plesanta pravia var. napıcam kızlar ben yaa, yakında doğuracam bu gidişle, ama bebiş çok küçük, 1670 gr. daha.. Nolur bana da dua edin kızlar... Sizlerin dualarına ihtiyacım var...
canım naber nasılsın
mobilyalarınız gelmiş hayırlı olsunn
canım iyiyim sen nasılsın teşekkür ederim tatlım geldi biraz sıkıntılı oldu ama geldi şifonyerin ayakları yok çarşamba gelir dediler bakalım inşallah gelir yarım kaldı böyle
Günaydin hayirli bir hafta basi olsun insallah hepimize
Bu aralar cok nadir bakiyorum buraya gecmise bakayim dedim ama 1 haftalik gecmisi okuyana kadar dogurabilirim diye vazgectimumarim herkes iyidir hersey yolundadir...
Benim son siralar hic keyfim yok bacaklarim cok kötü agriyor tam vajina civari da ayni sekilde bazan gece saga sola dönerken cat küt sesler cikiyor kalcalarin oldugu kisimlardan falan :44: eskisi gibi spor falan da yapamiyorum bir harekette olmasa digerin de takilip kaliyorum iyice hareketsiz kaldim hayirlisiyla su son haftalati anlatiriz insallah artik cok zor geliyor hem oglumu cok özledim hem dogum korkulari artti hemde vücudumu tasiyamiyorum aynalara küstüm resmen yetmez gibi...
Tokoyay geçmiş olsun canım. İnşallah normal seyrinde devam eder her şey.
Bugün güne çok kötü uyandım. Hamilelik depresyonu diye bir şey varsa ona girdim sanırımNeyse ki birkaç saat içinde toparladım biraz. Fazla alıngan ve hassas oldum. Bebeğim de sanki kıvranıyor gibi hareket ediyor ben böyle olunca. Hiç durmadı dünden beri. Allahtan iyi oldum. Babası elini göbeğime koyunca durdu, biz kolkola girince de durdu hareketleri Ben mi kurguluyorum yoksa duygularımı algılıyor mu bu çocuk bilmiyorum
Bebeğime oyuncak alacağım bugün. Biraz alışveriş moralimi daha da düzeltebilir
Günaydın kızlar...
Hava çok kötü evde olup uyumak vardı şimdi
çok geçmiş olsun canım,inşallah güzel haberler alırız senden.bol bol sol yanına yat,bebişe temiz kan gitsin,hangi doktora gidiyorsun,ben mayadaki türkcan beye gidiyorum
canım bende iiyim. yorgunum biraz o kadar
bende birşey yarım yada eksik kalınca çok sinirleniyorum ama olsun çokda büyütüp canımızı sıkmamamız gerek..
onlarda gelir tamamlanır.
canım o yorgunluk bende de var nerdeyse hiçbir iş yapmamama rağmen ,e iki can taşımak kolay değil sen birde çalışıyorsun neyse dayanabildiğin kadar dayan artık ...
tamamlansa da eşyalarını yıkasam ütülesem yerleştirsem çok sabırsızlanıyorum
Canım benim inşallah 38. haftayı görürüz sağlıkla bende de varya plesenta previa. Seninki total mi acaba benimkini tam kapatmamış ama ben de korkuyorum32. haftada karar verecek alttan ultrasonla bakacak sezeryan mı normal mi:)) Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah:))
magnezyumu bana doktor geceleri bacagıma kramp giriyordu o yüzden vermişti.ayaklarımdada gündüzleri uyuşma oluyodu içmeye devam et dedi.ben magnezyumu içmedigim gün hep kramp giriyor magnezyum bi vitamin oldugu için her gün kullansakta zararı yok bence.
enesibel
canım avatarına bayılıyorum ya çok tatlııııo hareket ettikçe içim kıpır kıpır oluyorrr
sağol canım valla ne bileyim işte herşeyi takar oldumm...
öncelikle orası hiç belli olmaz sen yatıp yemene içmene dikkat et en önemlisi o zaten ciğer geliştirici iğneyi vurulacaksın bak bende oldum o çok önemli zaten.. sonra nidilatla çok erteliyorlarmış ben netten okumuştum.. nidilatı kaç saatte bir verdi? bir de haftamız artık çok küçük değil tabi 34 ü doldurursak iyi olur ama hiç kafana takma benim de riskli biliyorsun hala yatıyorum bu arada çok arkadaşımla görüştüm erken doğum yapanlarla inan bana hiçbişey olmuyor allahın izniyle küvezde kilolarını tamamlayıp çıkıyor minikler tabi allah vermesin inşallah 34 ü en azından doldururuz hepberaber.. hem olumsuz düşünme allah büyük millet 2 ay tutuyor ilaçlarla bizimkiler de gününü dolduracak allahın izniyle.. beni yanlış anlamazsan bir de tavsiye 4444 salat-ı tefriciye oku bitir hem seni oyalar hem içini ferahlatır hem de ben bu duanın faziletine çok inanıyorum.. ama asla kötü düşünme rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip edecek inşallah ben inanıyorum sen de inan tevekkül et sakinleş bebeğin için yapabileceğin sakin olup yatmak canım..
Kızlar ya bebeğim 10 11 günde 200 gr almış 2 kilo civarı olmuş az gibi geldi bana
enesibel
canım avatarına bayılıyorum ya çok tatlııııo hareket ettikçe içim kıpır kıpır oluyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?