canım dogru söylüyorlar son haftalarda karın resmen atak yapıyor, iştah çok fazla açılıyor..
aramızda 1 ay var nerdeyse ona dayanarak söylüyorum
kocaman bir karnım var artık ve gerçekten penguen gibi yürümeye başladım :111:
birazda utanmaya başladım artık onun için 37. haftaya kadar çalışmayı pek düşünmüyorum artık. 35. haftada bu iş biter
canım eger hoşuna gittiyse sana bir kaç tane burdan yükleyeyeim bilgisayarına kaydet sonra avatar resmi yap
bu hafta 2.sınavları yapıyorum yetiştirebilirsem önümüzdeki hafta için rapor alıcam, yani 1 hafta önce ayrılmış izne
çok zor geliyor gerçekten, ben 38.haftasına kadar çalışabilenlere bi kez daha hayran oldum bugünden sonra
canım çok tşkleren güzeli senin kiiii amaaa
bende 38. haftaya kadar çalışanları takdir ediyorum35 bile bana fazla gibi geliyor şimdi ki halime bakınca
ayy benim oğluşum kaç kilo oldu acaba doktora bayadır gitmedim doktor 32. haftadan önce gelmene gerek yok sıkıntı olmadıkça demişti 4 haftadır doktora gitmedim ya
​aynısı yapabilisin sorun degil aynı olması önemli degil benim için.
.bilgisayarınıza kaydetip kullanıcı kontrol panelinden avartarınızı degiştirebilirsiniz
günaydın canım 32.hafta raporunu tam 32+0 damı alıyorsun yoksa sonu olsa farkediyorum yani bize hangisi faydalı benim için 1gün bile önemli canım ya sence nasıl yapmalıyım
Eki Görüntüle 685917 Eki Görüntüle 685915 Eki Görüntüle 685916 Eki Görüntüle 685918
kızım halinden çok memnun gibi görünüyor...
zeynooo bende yapcam çok güzellerteşekkürlerr
.bilgisayarınıza kaydetip kullanıcı kontrol panelinden avartarınızı degiştirebilirsiniz
ALLAH kavuştursun canımm, ya bu arada kıskanıyorum kocişleriniziyok cnm esim bana cok yarcimci oluyordu her konuda heleki son zamanlarda ev isini nerdeyse esim yapiyordu ben kendimi cok yormuyordum simdi bana kaldi herseyee tabi birde erken dogum fln olursa diyede korkuyorum napcam ozaman :))
hayrlisi artik insallah birsey olmaz..
hic vermez olurmuyum eline koca valizi verdim icnde iki parca kiyafet vardigelirken valiz masrafi yapmasin benim istediklerimi alsin diye
ayy yerim o tatlılığı ben:))) annesi ne güzel gülmüş fotolarda:)))
benim kızım hep çok ciddi daha hiç gülümsemedi annesine....
canım geçmiş olsun ama yanlıştır o takılma sen kesin yanlış ölçtü salak doktor.. çok geçmiş olsun..
geçmiş olsun canım dinlen bol bol...
ay yerim ben onu yaaa.. benim oğlan kendini ağırdan satıyo sıpaaaaa....
Ucon bebeğin ne kadar tatlıNe de güzel poz vermiş
ne tatlı bı bebek masallah
kocamannn olmus
ayyy kız bıde kucagımıza alsak bu tatlıcıkları ne guzel olcakkk
TokoYay ve asesulfam kizlar cok gecmis olsun bol bol dinlenin insallah Rabbim yardımcımız olsun hepimizin insallah guzel sonuclar alırsınız
Uconn cnm bebisin cok guzel poz vermiş masallAh herbiseyi belli annesine de gülümsemiş masallAh ya
Mikailesra cnm cok gecmis olsun hepimizde benzer sıkıntılar var Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin insallah
maaşalllah burna bakarmısın ne kadar güzel..
ya bizim ultrasonlar neden böyle degil benim 2.hamileligim ve ben bebegimin yüzünü hiç göremedim sen ayrıntılı ultrasına flanmı girdin canım?
bunlar ne kadar güzel pozlar maşallah canım yaaa
çok kibar gözüküyor kızın hep gülümsemiş ne güzel :)
ay bayıldım bu ne güzellik yarabbim ne kadar net çıkmış çok tatlı
ayy masallah canım çok tatlı fıstık :)
Ben varımmmmmm( Berbat ağrı çekiyorum. Özellikle sabah uyandığımda. 2 gün sonra kontrolüm var, doktora soracağım.
Maşalllllaaahhhh..Bu ne tatlılık.. Benim kızım hep yüzünü saklıyor
Çok geçmiş olsun. Hemen kendi doktorunu gör tabi için rahatlar en azından.
kızlar hepinize teşekkür ediyorum.ne güzel yorumlar almış kızım.yüzündeki tebessüme bakınca çok mutluymuş gibi hissettim.bende mutlu oldum:)ahsen ayrıntılı değil canım.kendi doktorum çekiyor üç boyutlu.kızımda doktoru çok sevdiğinden hep böyle güzel güzel pozlar veriyor.ayrıntılıda hep poposunu göstermişti başka bir doktoratam 32+0 olduğunda rapor alabiliyosun cnm , sonunu bekletmedi benim doktor
oooyyyyyyyy çok tatlı yaa benim oglum hiç resim vermiyoo artık
zeynooo bende yapcam çok güzellerteşekkürlerr
offf ne çok sey yazılmış kızlar yaa bugun berbat bipazartesi ,toplantılar , işlerrr ıııyyy eve gitmek istyorum artıkçok yoruldum çoookkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?