2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bu hafta 2.sınavları yapıyorum yetiştirebilirsem önümüzdeki hafta için rapor alıcam, yani 1 hafta önce ayrılmış izne
çok zor geliyor gerçekten, ben 38.haftasına kadar çalışabilenlere bi kez daha hayran oldum bugünden sonra

.bilgisayarınıza kaydetip kullanıcı kontrol panelinden avartarınızı degiştirebilirsiniz

Eklentiler

• $0000aq.gif
    8,6 KB · Görüntüleme: 19
  • $300794amuw5.gif
    19,3 KB · Görüntüleme: 23
  • $43237177_20.gif
    32,1 KB · Görüntüleme: 20
  • $78232503.gif
    25,6 KB · Görüntüleme: 24
canım eger hoşuna gittiyse sana bir kaç tane burdan yükleyeyeim bilgisayarına kaydet sonra avatar resmi yap

canım çok tşkler en güzeli senin kiiii amaaa

bende 38. haftaya kadar çalışanları takdir ediyorum 35 bile bana fazla gibi geliyor şimdi ki halime bakınca

canım çok tşkler en güzeli senin kiiii amaaa

bende 38. haftaya kadar çalışanları takdir ediyorum 35 bile bana fazla gibi geliyor şimdi ki halime bakınca

​aynısı yapabilisin sorun degil aynı olması önemli degil benim için.

ayy benim oğluşum kaç kilo oldu acaba doktora bayadır gitmedim doktor 32. haftadan önce gelmene gerek yok sıkıntı olmadıkça demişti 4 haftadır doktora gitmedim ya

aynen bende öyle 3 lü teste gittim en son..çarşamba gününe randevu aldım inş gidecm..doktorum öyle bişi demedi ben gidemedm hastane doktr değişirim düşüncesyle filn..muayene ücretlri vs el yakıyr artık.oda var sıkıntı oldugundn yani..artık gidicm bakalım..bence bu hafta git artık..şeker yükleme testine de girmedm ben.sen girdinmi?

günaydın canım 32.hafta raporunu tam 32+0 damı alıyorsun yoksa sonu olsa farkediyorum yani bize hangisi faydalı benim için 1gün bile önemli canım ya sence nasıl yapmalıyım

tam 32+0 olduğunda rapor alabiliyosun cnm , sonunu bekletmedi benim doktor

oooyyyyyyyy çok tatlı yaa benim oglum hiç resim vermiyoo artık

zeynooo bende yapcam çok güzeller teşekkürlerr

offf ne çok sey yazılmış kızlar yaa bugun berbat bipazartesi ,toplantılar , işlerrr ıııyyy eve gitmek istyorum artık çok yoruldum çoookkkkk

Nilom cnm cok gecmis olsun yat kalkma insallah olmaz daha cok kötu kiyamam ben ya Rabbim yardımcınız olsun dualardasin cnm

Ay_girl cnm cok tesekkur ederim benimde cilt problemim var

Sıkça cnm Rabbim tez zamanda kavuştursun insallah üzülme bak kuzunu da uzuyorsun

Kizlar ya benim bu bas ağrısı ile basim dertte uff ya cok kötu oluyor bas ağrıdı yine tuttu iki gündür

ALLAH kavuştursun canımm, ya bu arada kıskanıyorum kocişlerinizi benimki hiç bişey yapmıyor bu hafta 2 gün misafirim var, bugün kendimi parçaladım evi kırkladım resmen, akşamda ikramları hazırlıcam, dün akşam eşime dedimki gel mutfak halısını silelim çoook kötü oldu çok kirlendi, yıkamayada vermek istemedim 1 ay sonra tüm evin halılarını veririm diye gel birleikte silelim erkek gücü sonuçta 5 dk da siler bitirir aslında ama yapmadı,gittim sildim hem ağladım hem sildim sonrada diyorki ne oldu neden suskunsun yoruldum halı sildim dedim sen hamilesin yapman şart değil falan diyor ev berbat durumdaydı napim yapmam gerekiyodu off çok sinirlendim dün gece çok üzdü bizi

slm anneler nasıl gidio sona yaklaşıoruz ve benim heyecan dorukta artık dogmasını ve bir an evvel koklamak istiyorum yavrumu

..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..
...
...
...
...
...
...

..
..
..
..
..
..
..

ayy yerim o tatlılığı ben:))) annesi ne güzel gülmüş fotolarda:)))
benim kızım hep çok ciddi daha hiç gülümsemedi annesine....

Ucon bebeğin ne kadar tatlı Ne de güzel poz vermiş

ne tatlı bı bebek masallah
kocamannn olmus
ayyy kız bıde kucagımıza alsak bu tatlıcıkları ne guzel olcakkk

maaşalllah burna bakarmısın ne kadar güzel..
ya bizim ultrasonlar neden böyle degil benim 2.hamileligim ve ben bebegimin yüzünü hiç göremedim sen ayrıntılı ultrasına flanmı girdin canım?

bunlar ne kadar güzel pozlar maşallah canım yaaa
çok kibar gözüküyor kızın hep gülümsemiş ne güzel :)

ay bayıldım bu ne güzellik yarabbim ne kadar net çıkmış çok tatlı

ayy masallah canım çok tatlı fıstık :)

kızlar hepinize teşekkür ediyorum.ne güzel yorumlar almış kızım.yüzündeki tebessüme bakınca çok mutluymuş gibi hissettim.bende mutlu oldum:)ahsen ayrıntılı değil canım.kendi doktorum çekiyor üç boyutlu.kızımda doktoru çok sevdiğinden hep böyle güzel güzel pozlar veriyor.ayrıntılıda hep poposunu göstermişti başka bir doktora

..
..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..
..

..
.. ..
..
.. ...

.. ..
..
.. ..
..

.. ..
.. ..
..
..

.. .. .. .. ..
..

.. .. .. .. .. ..

.. .. ..
.. ..
..

.. ..
.. .. ..

..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…