2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hangisini begendiyseniz üzerine tıklap bilgisayarınıza kaydetip kullanıcı panelinden avatarınızı degiştirebilirsiniz

..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..

...
..
..
...
...
...
...

canımm ben de eşimin beni çok sevdiğine , beni düşündüğüne çok inanıyorum , biliyorum ama gel gelelim ev işi konusuna gelince hiçbişeye elini sürmez
öyle alışmadım, bilmiyorum, çok zor geliyor diyor, ben de beklemiyorum artık, arada söyleniyorum tabi de napiim o da öyle alışmış, çok zorladım başlarda denedim, deiştiremedm, baktım geriliyoruz , saldım ben de
beklememeyi öğren ki kırılma canım ya, bekleme boşver, o da öyle, bu seni sevmediğini kesinlikle göstermez. Bazıları doğuştan yetenekli ve istekli, bize de öylesi denk gelmiş napalım
Bu arada halı silmek de neeeee
Sen hamilesin kuzum bırak bu işleri, ben bi 4 aylık hamileydim sanırım silmeye kalktım bi hafta belim ağrıdı
Bebişi düşün canım, yapma yaa

..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..

[h=2]
[/h]
..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..

..
..
..
..
..
..
..

...
..
...
..
....
...
...

Canım şunu merak ediyorum 32.hafta raporunu alırken 36. Haftaya kadar çalışabilir raporu alınmıyormu yani 35.haftada nasıl izne ayrılınıyor olan izinlerimi kullanıcan ben takıldım bu 35. Haftaya bir kaç arkadaş ta aynı şeyi yazdı çünkü

Tokoyay; cnm geçmiş olsun inşallah önemli bişey çıkmaz, diğer doktor abartmıştır bence inşallah kendi doktorun iyi şeyler söyler.

geçmiş olsun cnm neden iğne yaptılar yani kasılmaların sancıların ne durumdaydı erken doğum riskimi vardı cnm? Sen dinlen cnm kendini hiç yorma geçen hafta ben de kötüydüm erken doğumu engelleyici bi iğne oldum sonra hep yattım dinlendim Allaha şükür iyiyim şimdi hatta bugün işe de gittim iyiyim nazarım değmesin sende iyice dinlen ve hep ayaklarını yükseğe kaldır öyle yat cnm

çok güzelmiş arabanız cnm güle güle kullanın bebişinizin arabasını...

Ayy maaşallah, kız nasıl da tatlı bişiy yaa ağza burna bak gülümsemeye bak
ohh cnm ne güzel tehliken azalmış demekki bak doktor nidilatı bıraktırmış geçmişolsun tekrar. yat dinlen iş falan da yapma yaaa sakın oh bebişinle safana bak sen
Cnm çok çok dikkat et kendine geçmiş olsun inşallah ilaçlar iyi gelicektir cnm içini ferah tutmaya çalış bebişin en az 34. haftayı atlatsın inşallah...

dilca
; cnm güle güle kavuş annene, doğuma gelir heralde demi benimki de doğuma gelecek ve 1 ay önce gitti ama sabredip beklıycez artık. bugün benim karnım da normalden büyüktü sanki ve kızım hiç durmadı ne tekmeler attı karnım yamuk yumuk oldu utandım resmen işyerinde kızım uslu dur biraz diyorum yokkk kime diyosun bilmiyorum belkide sandalyede oturmamdan sıkıştımı rahatsızmı oldu acaba çünkü bir haftadır hep yatıyodum yeri boldu sıkıntıya gelemedi hanım bugün...

kızlaaar bebekbezi.com dan alışveriş yapan var mı ? beğendiğim park yatak sadece orda var sorun çıksın istemiyorum beraberinde yüklü miktarda alışveriş te yapcam çünkü bi bilginiz var mı ??

kızlaaar bebekbezi.com dan alışveriş yapan var mı ? beğendiğim park yatak sadece orda var sorun çıksın istemiyorum beraberinde yüklü miktarda alışveriş te yapcam çünkü bi bilginiz var mı ??

yaptım canım, temzlik,kozmetik ürünlerini aldım ben de, bebeyağı, şampuan vs. 150 tllik yaptım ben de sıkıntı olmadı.
Hangi yatağı diyosun sen?

canım ben yapmadım ama yakın bir arkadaşım bebeğinin bezlerini ve mamalarını oradan alıyor sürekli bir sorun yaşamadı güvenilir sanırım

aynı rahatsızlığı dün akşamdan beri ben de yaşıyorum, bu sabah kontrolümüz vardı ve geçen hafta baş aşağı duran bebişimiz meğer tekrar kafayı tepeye ayakları aşağı dayamış. ondan hissediyormuşum bu kadar rahatsızlık inşallah döner tekrar çünkü şimdi anladım ne kadar ağırlık verdiğini

selam kızlarrr geçmişi hiçççç okuymadım vallla birazdan yemeğe misafirim varrrr ve ben buraya iki satır bişi yazım diye uğraşıyorummmhasta arkadaşlarıma geçmiş olsun kontolleri olanların bebekleri inşallah iyidir...yarınnda kaynanamın günü varrr ona pasta yaptım yoruldummm azcık bi göz atıyım dedimmm

canım ben yapmadım ama yakın bir arkadaşım bebeğinin bezlerini ve mamalarını oradan alıyor sürekli bir sorun yaşamadı güvenilir sanırım

yaptım canım, temzlik,kozmetik ürünlerini aldım ben de, bebeyağı, şampuan vs. 150 tllik yaptım ben de sıkıntı olmadı.
Hangi yatağı diyosun sen?

Tşkler canlar
aslında başka sitede vardı ama rengi kalmamış biz alana kadar.buda bitsin istemiyorum zaten beğenene kadar canım çıktı
bu beşik canım

Eklentiler

• $BEÞÝK.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 29
kızlar istanbul esenyurt doga hastanesinde dogum yapanınız varmı yada tanıdıgınız?

bide özel hastane muane ücretlerine ne kadar zam gelmiş öyle 15 e muane oluyodum 35 tl olmuş 35 aldılar
12 tl muane oldugum başka bi hastanede 20 tl olmuş sizinkilerede zam gelmişmi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…