ALLAH kavuştursun canımm, ya bu arada kıskanıyorum kocişlerinizibenimki hiç bişey yapmıyor bu hafta 2 gün misafirim var, bugün kendimi parçaladım evi kırkladım resmen, akşamda ikramları hazırlıcam, dün akşam eşime dedimki gel mutfak halısını silelim çoook kötü oldu çok kirlendi, yıkamayada vermek istemedim 1 ay sonra tüm evin halılarını veririm diye gel birleikte silelim erkek gücü sonuçta 5 dk da siler bitirir aslında ama yapmadı,gittim sildim hem ağladım hem sildim sonrada diyorki ne oldu neden suskunsun yoruldum halı sildim dedim sen hamilesin yapman şart değil falan diyor ev berbat durumdaydı napim yapmam gerekiyodu off çok sinirlendim dün gece çok üzdü bizi
canım dogru söylüyorlar son haftalarda karın resmen atak yapıyor, iştah çok fazla açılıyor..
aramızda 1 ay var nerdeyse ona dayanarak söylüyorum
kocaman bir karnım var artık ve gerçekten penguen gibi yürümeye başladım :111:
birazda utanmaya başladım artık onun için 37. haftaya kadar çalışmayı pek düşünmüyorum artık. 35. haftada bu iş biter
geçmiş olsun cnm neden iğne yaptılar yani kasılmaların sancıların ne durumdaydı erken doğum riskimi vardı cnm? Sen dinlen cnm kendini hiç yorma geçen hafta ben de kötüydüm erken doğumu engelleyici bi iğne oldum sonra hep yattım dinlendim Allaha şükür iyiyim şimdi hatta bugün işe de gittim iyiyim nazarım değmesin sende iyice dinlen ve hep ayaklarını yükseğe kaldır öyle yat cnmtokoyay, çok şükür iyisiniz .. geçmiş olsunn..
su olsaydı devamı gelirdi zaten canım.. güzel haberlerle gelinn.. az kaldı yavrular sabretsin akıllı uslu dursunlar lütfen
kendinize iyi bakın annesiii,görüşürüzz:79:
bu arada bende evdeyim..benimde kasılmalarım vardı .. dinlenmedeyim.. celeston yapıldım 2 doz
şöyle bi 3 hafta daha geçse, epey rahatlayacağımm..
Allah'a emanet olun cümleten kızlar..
çok güzelmiş arabanız cnm güle güle kullanın bebişinizin arabasını...kızlar hele sukur bebek arabamızı aldıkkk
travel sıstem olsun cok pahalı olmasın, karızmatık olsun , kullanıslı olsun falan fılan derken dun 550 tl ye sunny baby ultıma 700 travel sıstem bebek arabasını aldık. umarım kullanırda memnun kalırım :)Eki Görüntüle 685883 Eki Görüntüle 685882
Ayy maaşallah, kız nasıl da tatlı bişiy yaa ağza burna bak gülümsemeye bakEki Görüntüle 685917 Eki Görüntüle 685915 Eki Görüntüle 685916 Eki Görüntüle 685918
kızım halinden çok memnun gibi görünüyor...
ohh cnm ne güzel tehliken azalmış demekki bak doktor nidilatı bıraktırmış geçmişolsun tekrar. yat dinlen iş falan da yapma yaaa sakın oh bebişinle safana bak senSelam anneler muayene olduk oğluşumu gördük geldikkk
Bebişim 1670 gr 42 cm lık bi tosun olmuş
Suyumuz yine fazlaymış ama aşırı değilmiş.Nidilatı şimdilik bıraktık magnormu da 2 günde 1 alcakmışız yürüme iş yapma serbest normal hayatına dönebilirsin dedi doktor amca
Cnm çok çok dikkat et kendine geçmiş olsun inşallah ilaçlar iyi gelicektir cnm içini ferah tutmaya çalış bebişin en az 34. haftayı atlatsın inşallah...Merh. kızlar.. geçmişe bakamadım, yeni doktordan geldim, çok ağrım vardı ve hafif kahverengi lekelenme oldu, doktor bebişin ciğerlerinin gelişmesi için iğne yazdı, sabah iki akşam iki vurulacakmışım, bir tane daha iğne var onuda haftada bir vurulacağım, ayrıca nidilat falan verdi, 36 haftayı tamamlarsak ne ala dedi, yatacaksın diyor, biliyorsunuz ki bende plesanta pravia var. napıcam kızlar ben yaa, yakında doğuracam bu gidişle, ama bebiş çok küçük, 1670 gr. daha.. Nolur bana da dua edin kızlar... Sizlerin dualarına ihtiyacım var...
.. enesibel, cnm ben bilgisayara kopyaladım ama hareketli olmadı düz resim şeklinde kopyalıyo nasıl yapıcam
enesibel harikasın
kızlaaar bebekbezi.com dan alışveriş yapan var mı ? beğendiğim park yatak sadece orda var sorun çıksın istemiyorum beraberinde yüklü miktarda alışveriş te yapcam çünkü bi bilginiz var mı ??
kızlaaar bebekbezi.com dan alışveriş yapan var mı ? beğendiğim park yatak sadece orda var sorun çıksın istemiyorum beraberinde yüklü miktarda alışveriş te yapcam çünkü bi bilginiz var mı ??
.. enesibel, cnm ben bilgisayara kopyaladım ama hareketli olmadı düz resim şeklinde kopyalıyo nasıl yapıcam
canım resmin üzerine tıklayıp resmi farklı kaydet yazıyor ordan masa üstüne kaydeteceksin.kullanıcı kontrol panelindende avatarı degiştir yazıyor ordan dosya sec den masa üzerindeki kaydettigin resmi yüklüyceksin
yaaaa ben yapamıyorum resmi kopyalayamıyorım farklı kaydet diyorum -hareketsiz oluyoooobana da öğretin bilgisayarınıza nasıl hareketli olarak kaydettiniz...
Gelelim bana
Cumartesi gece annem gitti, kızımla çok üzüldük
Babamız bizi dün üzülmeyelim unutalım diye pikniğe götürdü
Ama nasıl yorulmuşuz, bidaha pikniğe filan gitmek istemiyorum
Bugün de karnım beni çok rahatsız ediyor, böyle bişey yaşayan var mı?
Mideme çok baskı yapıyor, hep dimdik durmam lazım
Sanki iki gündür çok büyüdü
Devasa bişey oldu gibi geliyo bana, doğma zamanı gelmiş gibi sanki
Ben mi abartıyorum, ilk kez göbişimden rahatsız oluyorum.
Okulda arkadaşlar artık tam büyüme zamanı, bundan sonra hep böle olursun dediler :2:
Fikri olan var mı?
canım ben yapmadım ama yakın bir arkadaşım bebeğinin bezlerini ve mamalarını oradan alıyor sürekli bir sorun yaşamadı güvenilir sanırım
yaptım canım, temzlik,kozmetik ürünlerini aldım ben de, bebeyağı, şampuan vs. 150 tllik yaptım ben de sıkıntı olmadı.
Hangi yatağı diyosun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?