2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bide özel hastane muane ücretlerine ne kadar zam gelmiş öyle 15 e muane oluyodum 35 tl olmuş 35 aldılar
12 tl muane oldugum başka bi hastanede 20 tl olmuş sizinkilerede zam gelmişmi kızlar

evet ben de 62 tl iken şimdi 75 olmuş geçen haftadan itibaren zamlandılar herhalde hep birlikte

evet canım bi arkadaşım da öyle söledi, benimkide ters
kafa yukarda olunca daha çok bastırır dedi, umarım döner yaa
dua edin kızlar
Tşkler canlar
aslında başka sitede vardı ama rengi kalmamış biz alana kadar.buda bitsin istemiyorum zaten beğenene kadar canım çıktı
bu beşik canım

canım özellkleri neler, neden bunu alıyosun?
ben de hala almadım ya, hala çok kararsızım

bide özel hastane muane ücretlerine ne kadar zam gelmiş öyle 15 e muane oluyodum 35 tl olmuş 35 aldılar
12 tl muane oldugum başka bi hastanede 20 tl olmuş sizinkilerede zam gelmişmi kızlar

yaaa, o zaman doğum ücretleri de artmıştır, artmışmıdır

Hamilelik boyunca 3 yada 5 hatta 10 kilo alanlara hayret ediyorum ve fena ozeniyorumBen dah hamile kaldigimi ogrendim regli olmamamla beraber 3 kilo aldim hic farkli yada fazla yemedim sonrada cok yemedim ama suan nerdeyse 17 kilo almis vaziyetteyim hic oyle hamileyim diye onume gelenide yemedim ekstradan yedigim sut e haliyle biraz yagli, cok nadir tatli ve kuruyemis bu kadar farketmis olamaz, anlayamiyorum.Bebegin kilosu, amniyo sivisi, savas yada kitliga karsi bebek icin vucudun biraz yag tutmasi,goguslerin sismesi, tamam vucutda biraz su tutup sisiyor desek tas catlasa 6 kilo hadi benimde istahim acildi 4 kiloda ordan fazladan aldim.Peki o kalan 7 kilo neyin nesi ve daha 2 ayim var tecrubeli annecikler veriliyor mu bu kilolar.Uzun zamandir tatli birsey yemiyordum simdi siparis verdim canim cok cekti ama vicdan azabi yasiyorum gelince nasil yicem

Günaydınnn.. Arkadaşlar göbek deliğinin çevresi koyulaşan varmı ? Benim göbek deliğimin çevresi resmen kahverengi bir renk aldı .sizdede oldumu bu durum

Çok güzel fotoğraflar almışsın
maşallah bebeğine. ayrıca dönmüş olması da çok güzel umarım en güzel şekilde doğumları olur bebişlerin.
ben de dün normal doğum izledim. tek kaygılandığım nokta uzun süre alttan birilerinin bakacak olması. ıkınırken ne çıkacak gibi şeyler. dünyada milyonlarca kişi doğum yapıyor. onlar o sancıyı sıkıntıyı bir şekilde yaşıyorlar biz de yaşarız ne olur. Allah yardımcımız olsun.

kızlar bişey soracağım, benim bebiş bazen kıpırdanıyor ve karnımın içinden "şlıp" diye ses geliyor var mı benzer birşey yaşayan, az önce de iki kere oldu:44:

ben de seni merak etmeye başlamıştım. temizlik, çanta, izin konularıyla geri dönüş yapmışsın.
güzel konular bunlar.ayrıca o sesi ben hiç duymadım. hiç de aklıma gelmemişti öyle bir ses olabileceği
hastane bavulu mantıklı aslında. bilemiyorum hiç girişimde bulunmadığım için ebat ne olur. ama memlekette doğum yapacağım ve küçük bir ilçe olması sebebiyle çok bişey almam gibime geliyor. yedekleri bir başka çanta yapar eve bırakırım lazım olursa biri getirir. bi de hastanenin karşısında kuzenim var. onun da güvencesi var bende.
sen eksiklerini tamamladın mı. aldıklarını merak ediyorum.
ben de çarşamba gitmeyi planlıyorum. aslında doktorum. 20 si gibi gel dedi ama ben o kadar beklemeyeceğim

sen bu haftada penguen gibi yürüyorsun. geçen birini gördüm taş çatlasa 20 haftalık salopet giymiş açmış bacakları paytak paytak yürüyor. arkadan gören yarın doğuracak zanneder o yürüyüşe.

şimdi sen de söyleyince 35. hafta izin olayını ben de yine umut belirdi. istediğimiz an izne çıkabiliyoruz değil mi?32 değil de 35 mesela. 37.haftaya kadar ben de bekleyemeyeceğim.:13:

Günaydınnn.. Arkadaşlar göbek deliğinin çevresi koyulaşan varmı ? Benim göbek deliğimin çevresi resmen kahverengi bir renk aldı .sizdede oldumu bu durum

göbek çevresi değil de alttan başlayıp göbek deliğine kadar gelen bir çizgi oluştu. bi de böbek deliğinin hemen üstünden 2 cm uzunluğunda bi çizgi de orada var. bu çizgilerin dümdüz bir hat oluşturacağını zannederdim ama benim göbeğin ekseni kaymış dalgalı bir çizgi oluşturdu. ilk başlarda giydiğim pantalonların çizgisi zannediyordum. baktım geçmiyor anladım o zaman.

bende de var o çizgiden, ve benim de dümdüz değil
ne ilginç, neden acaba?

Çatlakların daha kırmızıysa kantaron yağı sürmeni tevsiye ederim..Benimde karnımda oluşmuştu kırmızı çatlaklar..Bu yağla düzeldi...

ben sarı kantaron yağı aldım ama başka yağlarla karıştırın diyor. korkuyorum sürmeye. benimde bacaklarımda oldu baya. kırmızı kırmızılar

cnm öncelikle teşekkürederim şimdi deniycem ama ben o dediğini yaptım bilgisayara farklı kaydet deyip kopyaladım ama hareketsiz oldu resimler acaba avatar olarak ayarladıktan sonra mı hareketli oluyo tekrar.
ya hastane ücretleri artmamıştır inşallah, benim hastane zaten ekim kasım gibi 30dan 40a çıkarmışlardı daha da arttırmasınlar yaa 40 da çok gelıyo bana offff
yaaa, o zaman doğum ücretleri de artmıştır, artmışmıdır
cnm ya inşallah bütün hastanelere zam gelmemiştir. zaten çoktu bide doğum ücretine de zamn gelirse, gelmesin yaaaaaaaa

Al benden de okadar, ekmeğimi hep kepekli yada tam buğday ekmeği yedim her öğün de bir - iki dilim yedim aşırı fazla yemıyorum, hamile olmayan arkadaşlarım 2 katım yiyo ben 12 kilo aldım hatta 13e doğru ilerliyorum daha da çok almayız inşallah doktorum 18 kiloyu bulma dedi :18::18:

ben sarı kantaron yağı aldım ama başka yağlarla karıştırın diyor. korkuyorum sürmeye. benimde bacaklarımda oldu baya. kırmızı kırmızılar
ya ben de iki gündür çok gergin hissediyorum karnımı, çok büyüdü gibi
kocamaa sipariş vereym mi kızlar, başka türü var mı, kantaron yağı diyince bunu mu veriyolar zaten?

olmuş canım şuan avatarın hareket ediyor ben görüyorum

Hadi ya sen yinede iyisin doktor son 2 ay 7 yada 8 kilo alanlarda var max 2 kilo alabilirsin dedi insallah basarabilirim almayan arkadaslarada masallah darisida bizim basimiza.İnsallah lohusalikta verebilirim cunku istah daha fena aciliyormus.Tabi en onemlisi bebis saglikli olsunda insanda meraklaniyor bu isin sonu nereye gider diye :)

Güzel haberlerle geldim çok şükür kızlar. Doktorum ölçümleri gayet iyi buldu. Tek cepte 6 cm su var nasıl başarmış toplamda 7 cm ölçmeyi acaba dedi. Arka arkaya defalarca ölçtü. Yine de içimiz rahat etsin diye Recep Hastan yarına randevu almış. Akşam 7 buçuğa zoraki sıkıştırmış bizi.

olmuş canım şuan avatarın hareket ediyor ben görüyorum
saol cnm sayende

Ay cnm aynı şeyleri düşünüp kafaya takıyoruz sen benden 4 kilo fazla almışın ama bende hamilelikten hemen 1-2 ay öncesi fazladan 5 kilo almıştım yani onu da hesaba katarsak şuan baya kiloluyum bazıları emzirirken verirsin diyo bazıları da emziriyoken çok acıkıyosun boğazına dikkat edemezsen bunun üstüne daha da alırsın deyip :18:korkutuyolar.

benim gittigim özel hastanede normal dogum 300 tl idi şimdi 450 olmuş evet canım malesef dogumada zam gelmiş

deme cnm ya benim hastanede normal 700 sezeryan 1000 tl zaten daha nekadar zam getircekler yaaaaaaaaaaaaaa çıldırıciiiiiiiiim

Sarı kantaron değilde kırmızı kantoron yağı kullandım ben..Bebeklerin pişiklerine karnına sürüldüğüne göre zararlı olacağını düşünmüyorum açıkcası..

selam kizlar,
bizim ofisin en yogun oldugu donemlerdeyiz cok giremiyorum. sizler baskasi icin calisiyorsunuz izin alabiliyorsunuz. benim hic iznim falan yok. hatta ofiste bile sancim tutabilir:) dogumdan sonrada evde 1 hafta kalicam sadece. bebisle birlikte calisma hayatina geri donmek zorundayim. Allahtan kendime ait odam falan var bebege burdada rahat rahat bakabilirim ama tabii evde olmak daha guzel olurdu.
gecmisten biraz okudum sikayetlerimiz hemen hemen ayni herkesle. demekki normal. ama bu halsizlik beni cok uzuyor canim bisey yapmak istemiyor. istahimda yok yemek yapmak bile zor geliyor nolcak bu halimiz? burda sicaklarda bastirdi iyice disarda yuruyus yapamiyorum artik evdeki yurume bandini kullanicam mecbur.
bugun hastaneye kaydimi yaptirdim pek sevmedim ama malesef benim doktorum sadece bu hastaneyle calisiyor. epidural konusundada sordugum sorulara cevap alamadim. moralim bozuldu baya. zaten kayit 2 dk surdu. cok fazla ilgilenmediler. kendimi cok gurbette hissettim. soylediklerine gore sicak battaniye vermiyolarmis. esimde refakatci olacak ama sandalyede sabahlamasi gerekiyor. ona hele hic battaniye ve yemek vermiyolarmis!! herseyi evden goturmemiz gerekiyor. cok sacma. birtane daha hastane var daha iyiymis ama ben oraya gidemiyorum malesef. hayirlisiyla normal dogum yapsamda cok kalmasam insallah. normal dogumda 2 gece kalma sarti var sezeryanda 5 gun.
bide cumartesi gunu bir turk arkadasin baby shower ina gittim. yanimdaki kadin bebek dogmadan bisey alma bisey olur hepsi elinde kalir dedi cok moralim bozuldu. zaten en hassas oldugum konu baya bi bozuldum bende bisey olursa kiz kardesime veririm herseyi bosa gitmez merak etme dedim ama butun gun ve gece aklima takildi neyse benden haberler bu kadar. herkese sevgiler.

uufff kötü düşünen insanlardan nefret ediyorum ya, kötü enerji salıyolar çevrelerine de
görme onu canım sen bi daha, aklına kötü bişey getirme, Rabbimin izniyle alırız inşallah kucağımıza miniklerimizi
kendini fazla yormamaya çalış canım, bu aralar iyice ağırlaştık, aman bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da....

teşekkür ederim kızlar.daha iyi resimler sizin olsun:)
rezene ben bugün resmen doğumdan soğudum.bu doktorlar çok garantici ya.adam her doğum şeklinin avantajlarıda var dezavantajlarıda var dedi.spinal normal doğumu sordum.karından bastırıyoruz ayrıca anne genelde tam ıkınamıyor vakuma gerek kalabiliyor falan dedi.moralim bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…