bide özel hastane muane ücretlerine ne kadar zam gelmiş öyle 15 e muane oluyodum 35 tl olmuş 35 aldılar
12 tl muane oldugum başka bi hastanede 20 tl olmuş sizinkilerede zam gelmişmi kızlar
aynı rahatsızlığı dün akşamdan beri ben de yaşıyorum, bu sabah kontrolümüz vardı ve geçen hafta baş aşağı duran bebişimiz meğer tekrar kafayı tepeye ayakları aşağı dayamış. ondan hissediyormuşum bu kadar rahatsızlıkinşallah döner tekrar çünkü şimdi anladım ne kadar ağırlık verdiğini
Tşkler canlar
aslında başka sitede vardı ama rengi kalmamış biz alana kadar.buda bitsin istemiyorum zaten beğenene kadar canım çıktı
bu beşik canım
bide özel hastane muane ücretlerine ne kadar zam gelmiş öyle 15 e muane oluyodum 35 tl olmuş 35 aldılar
12 tl muane oldugum başka bi hastanede 20 tl olmuş sizinkilerede zam gelmişmi kızlar
Günaydınnn.. Arkadaşlar göbek deliğinin çevresi koyulaşan varmı ? Benim göbek deliğimin çevresi resmen kahverengi bir renk aldı .sizdede oldumu bu durum
Eki Görüntüle 685917 Eki Görüntüle 685915 Eki Görüntüle 685916 Eki Görüntüle 685918
kızım halinden çok memnun gibi görünüyor...
günaydın kızlar...
doktordan geldim şimdi.bebeğimle hasret giderdik.kızım 1390 gr 38 cm olmuş.doktorum 3 kilo civarı doğacak dedi.biraz daha kilolu olsaydı bakımı kolay olurdu ya neyse bu aralar biraz daha besin değeri yüksek şeyler yiyeyim.doğum şekli hakkında adam hiç yönlendirmiyor.son 1-2 hafta çatı muayenesi sonrası ben size her iki doğum şekli hakkında bilgi vericem dedi.şimdilik normal doğum için sakınca yok gibi görünüyor dedi.kızım zaten baş aşağı dönmüş.artık kolay kolay dönmez geri dedi.spinal anastezininde dezavantajları var dedi.ağrıları hissetmediğin için yeterince ıkınamıyormuşsun çocuğu vakumla çekme karından bastırma gibi durumlar olabiliyormuş.ondanda soğudum.neyse bu çocuk bişekilde çıkıcak.şimdiden korkmanın bir anlamı yok.
günaydın kızlarbugün doktora gidip hem bebişimi göreceğim hem de raporumu alacağım kaç gündür çok yoğunum, işleri yoluna koyayım dedim ayrılmadan..Bir de evde büyük temizlik yapıyoruz güya ama daha hiç bir şey yerli yerine oturmadı. Sizler nasılsınız bakalım, geçmişi okuyamadım çok fazla birikmiş, affedin
kızlar bir şey fark ettik eşimle, hani konuşup duruyoruz ya "hastane çantası" diye, aslında çantaya mantaya sığmıyor bizim götüreceklerimiz (niyeyse biz hep çanta diye düşünmüşüz) hastane çantasını bavula yapmaya karar verdik. Siz nasıl yaptınız?
kızlar bişey soracağım, benim bebiş bazen kıpırdanıyor ve karnımın içinden "şlıp" diye ses geliyorvar mı benzer birşey yaşayan, az önce de iki kere oldu:44:
canım dogru söylüyorlar son haftalarda karın resmen atak yapıyor, iştah çok fazla açılıyor..
aramızda 1 ay var nerdeyse ona dayanarak söylüyorum
kocaman bir karnım var artık ve gerçekten penguen gibi yürümeye başladım :111:
birazda utanmaya başladım artık onun için 37. haftaya kadar çalışmayı pek düşünmüyorum artık. 35. haftada bu iş biter
Günaydınnn.. Arkadaşlar göbek deliğinin çevresi koyulaşan varmı ? Benim göbek deliğimin çevresi resmen kahverengi bir renk aldı .sizdede oldumu bu durum
göbek çevresi değil de alttan başlayıp göbek deliğine kadar gelen bir çizgi oluştu. bi de böbek deliğinin hemen üstünden 2 cm uzunluğunda bi çizgi de orada var. bu çizgilerin dümdüz bir hat oluşturacağını zannederdim ama benim göbeğin ekseni kaymış dalgalı bir çizgi oluşturdu. ilk başlarda giydiğim pantalonların çizgisi zannediyordum. baktım geçmiyor anladım o zaman.
Çatlakların daha kırmızıysa kantaron yağı sürmeni tevsiye ederim..Benimde karnımda oluşmuştu kırmızı çatlaklar..Bu yağla düzeldi...
cnm öncelikle teşekkürederim şimdi deniycem ama ben o dediğini yaptım bilgisayara farklı kaydet deyip kopyaladım ama hareketsiz oldu resimler acaba avatar olarak ayarladıktan sonra mı hareketli oluyo tekrar.bide özel hastane muane ücretlerine ne kadar zam gelmiş öyle 15 e muane oluyodum 35 tl olmuş 35 aldılar
cnm ya inşallah bütün hastanelere zam gelmemiştir. zaten çoktu bide doğum ücretine de zamn gelirse, gelmesin yaaaaaaaayaaa, o zaman doğum ücretleri de artmıştır, artmışmıdır
Hamilelik boyunca 3 yada 5 hatta 10 kilo alanlara hayret ediyorum ve fena ozeniyorumBen dah hamile kaldigimi ogrendim regli olmamamla beraber 3 kilo aldim hic farkli yada fazla yemedim sonrada cok yemedim ama suan nerdeyse 17 kilo almis vaziyetteyim hic oyle hamileyim diye onume gelenide yemedim ekstradan yedigim sut e haliyle biraz yagli, cok nadir tatli ve kuruyemis bu kadar farketmis olamaz, anlayamiyorum.Bebegin kilosu, amniyo sivisi, savas yada kitliga karsi bebek icin vucudun biraz yag tutmasi,goguslerin sismesi, tamam vucutda biraz su tutup sisiyor desek tas catlasa 6 kilo hadi benimde istahim acildi 4 kiloda ordan fazladan aldim.Peki o kalan 7 kilo neyin nesi ve daha 2 ayim var tecrubeli annecikler veriliyor mu bu kilolar.Uzun zamandir tatli birsey yemiyordum simdi siparis verdim canim cok cekti ama vicdan azabi yasiyorum gelince nasil yicem
evet canım bi arkadaşım da öyle söledi, benimkide ters
kafa yukarda olunca daha çok bastırır dedi, umarım döner yaa
dua edin kızlar
canım benimkide öyle yururken fln cok canını yakıyor vurdukca asası cıkıcak gibi hissediyorum birde gercekten ağırlık yapıyor
ya ben de iki gündür çok gergin hissediyorum karnımı, çok büyüdü gibiben sarı kantaron yağı aldım ama başka yağlarla karıştırın diyor. korkuyorum sürmeye. benimde bacaklarımda oldu baya. kırmızı kırmızılar
cnm öncelikle teşekkürederim şimdi deniycem ama ben o dediğini yaptım bilgisayara farklı kaydet deyip kopyaladım ama hareketsiz oldu resimler acaba avatar olarak ayarladıktan sonra mı hareketli oluyo tekrar.
ya hastane ücretleri artmamıştır inşallah, benim hastane zaten ekim kasım gibi 30dan 40a çıkarmışlardı daha da arttırmasınlar yaa 40 da çok gelıyo bana offff
cnm ya inşallah bütün hastanelere zam gelmemiştir. zaten çoktu bide doğum ücretine de zamn gelirse, gelmesin yaaaaaaaa
Al benden de okadar, ekmeğimi hep kepekli yada tam buğday ekmeği yedim her öğün de bir - iki dilim yedim aşırı fazla yemıyorum, hamile olmayan arkadaşlarım 2 katım yiyo ben 12 kilo aldım hatta 13e doğru ilerliyorumdaha da çok almayız inşallah doktorum 18 kiloyu bulma dedi :18::18:
cnm öncelikle teşekkürederim şimdi deniycem ama ben o dediğini yaptım bilgisayara farklı kaydet deyip kopyaladım ama hareketsiz oldu resimler acaba avatar olarak ayarladıktan sonra mı hareketli oluyo tekrar.
ya hastane ücretleri artmamıştır inşallah, benim hastane zaten ekim kasım gibi 30dan 40a çıkarmışlardı daha da arttırmasınlar yaa 40 da çok gelıyo bana offff
cnm ya inşallah bütün hastanelere zam gelmemiştir. zaten çoktu bide doğum ücretine de zamn gelirse, gelmesin yaaaaaaaa
Al benden de okadar, ekmeğimi hep kepekli yada tam buğday ekmeği yedim her öğün de bir - iki dilim yedim aşırı fazla yemıyorum, hamile olmayan arkadaşlarım 2 katım yiyo ben 12 kilo aldım hatta 13e doğru ilerliyorumdaha da çok almayız inşallah doktorum 18 kiloyu bulma dedi :18::18:
yaaa, o zaman doğum ücretleri de artmıştır, artmışmıdır
saol cnm sayendeolmuş canım şuan avatarın hareket ediyor ben görüyorum
Ay cnm aynı şeyleri düşünüp kafaya takıyoruz sen benden 4 kilo fazla almışın ama bende hamilelikten hemen 1-2 ay öncesi fazladan 5 kilo almıştım yani onu da hesaba katarsak şuan baya kiloluyumHadi ya sen yinede iyisin doktor son 2 ay 7 yada 8 kilo alanlarda var max 2 kilo alabilirsin dedi insallah basarabilirim almayan arkadaslarada masallah darisida bizim basimiza.İnsallah lohusalikta verebilirim cunku istah daha fena aciliyormus.Tabi en onemlisi bebis saglikli olsunda insanda meraklaniyor bu isin sonu nereye gider diye :)
benim gittigim özel hastanede normal dogum 300 tl idi şimdi 450 olmuş evet canım malesef dogumada zam gelmiş
ben sarı kantaron yağı aldım ama başka yağlarla karıştırın diyor. korkuyorum sürmeye. benimde bacaklarımda oldu baya. kırmızı kırmızılar
selam kizlar,
bizim ofisin en yogun oldugu donemlerdeyiz cok giremiyorum. sizler baskasi icin calisiyorsunuz izin alabiliyorsunuz. benim hic iznim falan yok. hatta ofiste bile sancim tutabilir:) dogumdan sonrada evde 1 hafta kalicam sadece. bebisle birlikte calisma hayatina geri donmek zorundayim. Allahtan kendime ait odam falan var bebege burdada rahat rahat bakabilirim ama tabii evde olmak daha guzel olurdu.
gecmisten biraz okudum sikayetlerimiz hemen hemen ayni herkesle. demekki normal. ama bu halsizlik beni cok uzuyor canim bisey yapmak istemiyor. istahimda yok yemek yapmak bile zor geliyor nolcak bu halimiz? burda sicaklarda bastirdi iyice disarda yuruyus yapamiyorum artik evdeki yurume bandini kullanicam mecbur.
bugun hastaneye kaydimi yaptirdim pek sevmedim ama malesef benim doktorum sadece bu hastaneyle calisiyor. epidural konusundada sordugum sorulara cevap alamadim. moralim bozuldu baya. zaten kayit 2 dk surdu. cok fazla ilgilenmediler. kendimi cok gurbette hissettim. soylediklerine gore sicak battaniye vermiyolarmis. esimde refakatci olacak ama sandalyede sabahlamasi gerekiyor. ona hele hic battaniye ve yemek vermiyolarmis!! herseyi evden goturmemiz gerekiyor. cok sacma. birtane daha hastane var daha iyiymis ama ben oraya gidemiyorum malesef. hayirlisiyla normal dogum yapsamda cok kalmasam insallah. normal dogumda 2 gece kalma sarti var sezeryanda 5 gun.
bide cumartesi gunu bir turk arkadasin baby shower ina gittim. yanimdaki kadin bebek dogmadan bisey alma bisey olur hepsi elinde kalir dedi cok moralim bozuldu. zaten en hassas oldugum konu baya bi bozuldum bende bisey olursa kiz kardesime veririm herseyi bosa gitmez merak etme dedim ama butun gun ve gece aklima takildineyse benden haberler bu kadar. herkese sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?