Yok cnm ya nerd benim hergün kalkıyorum bir iki yerden atmış birde pitir pitir dışarı veriyor yağ bezeleri gibi pütür pütur cildim ya ne yapmak lazım maske falan mı
Mikailesra cnm saka degil gercek cunku bende de oldu karnımda yok şimdilik orda olmaz bari
aklıma bişey takıldı benim oğlum 29+2 de 1480 gr. 42 cm çıktı boy iyi zaten de kilo az mı biraz sizce yaaa kafama takıldı çok...
Güzel haberlerle geldim çok şükür kızlar. Doktorum ölçümleri gayet iyi buldu. Tek cepte 6 cm su var nasıl başarmış toplamda 7 cm ölçmeyi acaba dedi. Arka arkaya defalarca ölçtü. Yine de içimiz rahat etsin diye Recep Hastan yarına randevu almış. Akşam 7 buçuğa zoraki sıkıştırmış bizi.
Aynen tugok canım doktorda bugün öyle dediçok güzel olmuş canım güle güle kullanın...
canım doktorlar her kontrolde bakıyorlar öyle az az hemen bitmez zaten sen rahat ol benim arkadaşımın 5.ayda azalmaya başladı 34.haftada aldılar kızını yani öyle birden gelmediği sürece allah korusun az az gelmeyle hemen bitmez korkma... sen zaten 34 tesin artık hiçbişey olmaz...
ayy içine mi doğdu yaa hadi inşallah....
nasıl özeniyorum size yaaa bizde oğluşumla hayırlısı ile 34 ü görsek çok içim ferahlayacak....
Canım geçmiş olsun merak etmiştim seni.ne nazlı çıktı bu bebelertokoyay, çok şükür iyisiniz .. geçmiş olsunn..
su olsaydı devamı gelirdi zaten canım.. güzel haberlerle gelinn.. az kaldı yavrular sabretsin akıllı uslu dursunlar lütfen
kendinize iyi bakın annesiii,görüşürüzz:79:
bu arada bende evdeyim..benimde kasılmalarım vardı .. dinlenmedeyim.. celeston yapıldım 2 doz
şöyle bi 3 hafta daha geçse, epey rahatlayacağımm..
Allah'a emanet olun cümleten kızlar..
günaydın kızlar...
doktordan geldim şimdi.bebeğimle hasret giderdik.kızım 1390 gr 38 cm olmuş.doktorum 3 kilo civarı doğacak dedi.biraz daha kilolu olsaydı bakımı kolay olurdu ya neyse bu aralar biraz daha besin değeri yüksek şeyler yiyeyim.doğum şekli hakkında adam hiç yönlendirmiyor.son 1-2 hafta çatı muayenesi sonrası ben size her iki doğum şekli hakkında bilgi vericem dedi.şimdilik normal doğum için sakınca yok gibi görünüyor dedi.kızım zaten baş aşağı dönmüş.artık kolay kolay dönmez geri dedi.spinal anastezininde dezavantajları var dedi.ağrıları hissetmediğin için yeterince ıkınamıyormuşsun çocuğu vakumla çekme karından bastırma gibi durumlar olabiliyormuş.ondanda soğudum.neyse bu çocuk bişekilde çıkıcak.şimdiden korkmanın bir anlamı yok.
ANNEMMMMMMMMM Bu neeeeee maşallahhhh maşallahEki Görüntüle 685917 Eki Görüntüle 685915 Eki Görüntüle 685916 Eki Görüntüle 685918
kızım halinden çok memnun gibi görünüyor...
aklıma bişey takıldı benim oğlum 29+2 de 1480 gr. 42 cm çıktı boy iyi zaten de kilo az mı biraz sizce yaaa kafama takıldı çok...
Kontrolümüz güzel geçti çok şükür.Minnoşum 2.200 kg olmuş
33+4 Çıktı ölçümleri
Suyumu sordum hemen doğuma kadar yeterli dediÇok şükür
Peki suyum gelse anlar mıyım dedim anlarsın kesinlikle dedi doktorum
İç çamaşırın hatta kıyafetin ve oturduğun yere bile geçer dedi
Zaten bi başladımı su gelmeye durdurulamazmış.İçim rahatladı ohh
Nstye girdim.biraz sancım çıktı ama doktor önemli değil dedi
2 Hafta sonra tekrar gideceğiz inşallah sonra haftada bire düşecek kontrollerimiz
Bide benim bebek doğum pozisyonu felan almamış inme felanda yok hala yukarılarda
Doktorum böyle olması daha iyi zaten seninki planlı sezeryan olacak riskli gebeliksin dedi
Ama canımı çok yakıyor etlerim acıyor resmen dokunamıyorum bile midemi uyuşturuyor resmen
Hepsine normal dedi iç organlarım sıkışıyormuş ve kaburgalarım batıyormuş bebek yukarıda olduğu için
İŞte bizden haberler böyle
senin bebeğinede maşallah canım.benim kızımın kilosunu ikiye katlıyor:)bebek başaşağı dönüncede yürümeyi zorlaştırıyor bu sefer.eşim paytak ördeğim diye seviyor beni:)36. haftaya kadar falan dönüyormuş daha.
Hadi cnm gözünaydın iyi haberlerle dönmene sevindim.yarın şimdi bidaha mı gidiceksiniz hastaneye peki
Ay ne saçma sapan konuşan insanlar var hayır anlam veremıyorum doğuma da dımdızlak mı gidelim çocuğu çarşafa sarıp öyle mi gelelim eve, eve gelince çocuklamı ilgilenelim yoksa alışvereişe mi çıkalım, yani onların aptal mantığı bukadar işliyo işte hem de hamile ve en hassas duygularla bebeğinin gelmesini bekleyen bi anneye böyle denirmi yaaa şom ağızlı kadınselam kizlar,
bizim ofisin en yogun oldugu donemlerdeyiz cok giremiyorum. sizler baskasi icin calisiyorsunuz izin alabiliyorsunuz. benim hic iznim falan yok. hatta ofiste bile sancim tutabilir:) dogumdan sonrada evde 1 hafta kalicam sadece. bebisle birlikte calisma hayatina geri donmek zorundayim. Allahtan kendime ait odam falan var bebege burdada rahat rahat bakabilirim ama tabii evde olmak daha guzel olurdu.
gecmisten biraz okudum sikayetlerimiz hemen hemen ayni herkesle. demekki normal. ama bu halsizlik beni cok uzuyor canim bisey yapmak istemiyor. istahimda yok yemek yapmak bile zor geliyor nolcak bu halimiz? burda sicaklarda bastirdi iyice disarda yuruyus yapamiyorum artik evdeki yurume bandini kullanicam mecbur.
bugun hastaneye kaydimi yaptirdim pek sevmedim ama malesef benim doktorum sadece bu hastaneyle calisiyor. epidural konusundada sordugum sorulara cevap alamadim. moralim bozuldu baya. zaten kayit 2 dk surdu. cok fazla ilgilenmediler. kendimi cok gurbette hissettim. soylediklerine gore sicak battaniye vermiyolarmis. esimde refakatci olacak ama sandalyede sabahlamasi gerekiyor. ona hele hic battaniye ve yemek vermiyolarmis!! herseyi evden goturmemiz gerekiyor. cok sacma. birtane daha hastane var daha iyiymis ama ben oraya gidemiyorum malesef. hayirlisiyla normal dogum yapsamda cok kalmasam insallah. normal dogumda 2 gece kalma sarti var sezeryanda 5 gun.
bide cumartesi gunu bir turk arkadasin baby shower ina gittim. yanimdaki kadin bebek dogmadan bisey alma bisey olur hepsi elinde kalir dedi cok moralim bozuldu. zaten en hassas oldugum konu baya bi bozuldum bende bisey olursa kiz kardesime veririm herseyi bosa gitmez merak etme dedim ama butun gun ve gece aklima takildineyse benden haberler bu kadar. herkese sevgiler.
teşekkür ederim kızlar.daha iyi resimler sizin olsun:)
rezene ben bugün resmen doğumdan soğudum.bu doktorlar çok garantici ya.adam her doğum şeklinin avantajlarıda var dezavantajlarıda var dedi.spinal normal doğumu sordum.karından bastırıyoruz ayrıca anne genelde tam ıkınamıyor vakuma gerek kalabiliyor falan dedi.moralim bozuldu.
Kontrolümüz güzel geçti çok şükür.Minnoşum 2.200 kg olmuş
33+4 Çıktı ölçümleri
2 Hafta sonra tekrar gideceğiz inşallah sonra haftada bire düşecek kontrollerimiz
Bide benim bebek doğum pozisyonu felan almamış inme felanda yok hala yukarılarda
Doktorum böyle olması daha iyi zaten seninki planlı sezeryan olacak riskli gebeliksin dedi
Ama canımı çok yakıyor etlerim acıyor resmen dokunamıyorum bile midemi uyuşturuyor resmen
Hepsine normal dedi iç organlarım sıkışıyormuş ve kaburgalarım batıyormuş bebek yukarıda olduğu için
Canım maşallah bebeklerimize
Canı nasıl istiyorsa öyle olsun minnoşumun keyfi bozulmasın ben razıyım o mide kaburga batmalarına
Yeterki o iyi olsun.canım dönmese bile zaten sezeryan olacak diye açıkçası tasalanmadım
Bilmiyorumki aşağının ağrısı mı daha kötü yoksa yukarınınki mi
Ay ne saçma sapan konuşan insanlar var hayır anlam veremıyorum doğuma da dımdızlak mı gidelim çocuğu çarşafa sarıp öyle mi gelelim eve, eve gelince çocuklamı ilgilenelim yoksa alışvereişe mi çıkalım, yani onların aptal mantığı bukadar işliyo işte hem de hamile ve en hassas duygularla bebeğinin gelmesini bekleyen bi anneye böyle denirmi yaaa şom ağızlı kadın
BENİM doktorum da aynı şeyleri dedi :18:epidural anestezi doğumu uzatıyomuş ıkınamadığımız için müdahale etmek zorunda kalıyolarmış ve doğum anına kadar da etkisi sürmüyomuş vs vs..... yani paşa paşa çekicez sancıları
Hoşgeldin cnmMaaşallah bebişine cnm iyi toplamış kilosu çok güzel nazar değmesin, cnm madem sezeryan olucan doktorun dediği doğru benim aşağıda da ne oluyo yürüyemiyorum paytak paytak kimbilir daha ileriki haftalarda nasıl olucam...
Ay ne saçma sapan konuşan insanlar var hayır anlam veremıyorum doğuma da dımdızlak mı gidelim çocuğu çarşafa sarıp öyle mi gelelim eve, eve gelince çocuklamı ilgilenelim yoksa alışvereişe mi çıkalım, yani onların aptal mantığı bukadar işliyo işte hem de hamile ve en hassas duygularla bebeğinin gelmesini bekleyen bi anneye böyle denirmi yaaa şom ağızlı kadın
BENİM doktorum da aynı şeyleri dedi :18:epidural anestezi doğumu uzatıyomuş ıkınamadığımız için müdahale etmek zorunda kalıyolarmış ve doğum anına kadar da etkisi sürmüyomuş vs vs..... yani paşa paşa çekicez sancıları
Hoşgeldin cnmMaaşallah bebişine cnm iyi toplamış kilosu çok güzel nazar değmesin, cnm madem sezeryan olucan doktorun dediği doğru benim aşağıda da ne oluyo yürüyemiyorum paytak paytak kimbilir daha ileriki haftalarda nasıl olucam...
hani hep sol göğsümün altında sabit bir noktada ağrı var bıçak gibi batıyor diyordum ya,işte o ağrı baya hafifledi.acaba bebek aşağı indi diyemi:44:
benim kızım bugün yani 29+1 de 1390 gr çıktı.doktor 3 kilo civarı doğar dedi.moralim bozuldu.geçen haftalara kadar hep 2 hafta falan öndeydi.vitamin ilaccı azaltmıştım.acaba ondan mı oldu diye düşünüyorum.
benimde bazen karnımın içi acıyor aynen dediğin gibi etlerim acıyo arada döndükçe oluyor.. benimki genelde kafa solda yatıyo.. bi sıkıntın olmamasına sevindim kilosu da harika maaşallah nazar değmesin..Kontrolümüz güzel geçti çok şükür.Minnoşum 2.200 kg olmuş
33+4 Çıktı ölçümleri
Evet cnm 3 kilo yeter de artmaz bileCanım galiba dediğin gibi yukarıda olması daha iyi ama nefesim sıkışıyor böylede kalbim sıkışıyor resmen
Çok şükür kilosuda iyi 3 kg doğsa neyimizde yetmiyor demi
Sen nasıl oldun kasılman felan yok demi?
Aynen ben de öyle düşünüyorumben vazgeçtim spinalden:)baktım doğum sancısı esnasında geberiyorum ancaaaaaa o zaman:)
Evet evet canım hatırlamaz olurmuyum.Valla bak doktorumda öyle dedi
BENce onunla alakalı.hele oturunca zaten iyice ağrıyor alıştım artık
Şuan o bölgem uyuştu resmen ne varsa orada karaciğermi neyse artık hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?