2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ben eczaneden yüzde yüz doğal gül suyu aldım.sabah akşam tonik niyetine pamukla cildimi temizliyorum.3-4 gün oldu başlayalı.ama cildim hafiften toparlanır gibi oldu.dene istersen sende

Kızlar herkese iyi akşamlarrr...İnş herkes iyidirr..Ben daha bebegimin hiçbir şeyini yıkamadım...YIkanacak ütüleneceeekkk...Dalan Roxy alayım diyorum ya da hacışakir yumuşatıcı da kullanmıcam...Oyyy zor geliyor cok (

aklıma bişey takıldı benim oğlum 29+2 de 1480 gr. 42 cm çıktı boy iyi zaten de kilo az mı biraz sizce yaaa kafama takıldı çok...

benim kızım bugün yani 29+1 de 1390 gr çıktı.doktor 3 kilo civarı doğar dedi.moralim bozuldu.geçen haftalara kadar hep 2 hafta falan öndeydi.vitamin ilaccı azaltmıştım.acaba ondan mı oldu diye düşünüyorum.

Hadi cnm gözünaydın iyi haberlerle dönmene sevindim.yarın şimdi bidaha mı gidiceksiniz hastaneye peki

Aynen tugok canım doktorda bugün öyle dedi Suyum gelse anlarmışım
Canım geçmiş olsun merak etmiştim seni.ne nazlı çıktı bu bebeler

ANNEMMMMMMMMM Bu neeeeee maşallahhhh maşallah
Uconn çok sevimli kızın bayıldım Rabbim nazarlardan korusun
aklıma bişey takıldı benim oğlum 29+2 de 1480 gr. 42 cm çıktı boy iyi zaten de kilo az mı biraz sizce yaaa kafama takıldı çok...

Hayır bence çok iyi kilosu 30+5 iken 1600 gr idi minnoşum

Kontrolümüz güzel geçti çok şükür.Minnoşum 2.200 kg olmuş
33+4 Çıktı ölçümleri
Suyumu sordum hemen doğuma kadar yeterli dediÇok şükür
Peki suyum gelse anlar mıyım dedim anlarsın kesinlikle dedi doktorum
İç çamaşırın hatta kıyafetin ve oturduğun yere bile geçer dedi
Zaten bi başladımı su gelmeye durdurulamazmış.İçim rahatladı ohh
Nstye girdim.biraz sancım çıktı ama doktor önemli değil dedi
2 Hafta sonra tekrar gideceğiz inşallah sonra haftada bire düşecek kontrollerimiz
Bide benim bebek doğum pozisyonu felan almamış inme felanda yok hala yukarılarda
Doktorum böyle olması daha iyi zaten seninki planlı sezeryan olacak riskli gebeliksin dedi
Ama canımı çok yakıyor etlerim acıyor resmen dokunamıyorum bile midemi uyuşturuyor resmen
Hepsine normal dedi iç organlarım sıkışıyormuş ve kaburgalarım batıyormuş bebek yukarıda olduğu için
İŞte bizden haberler böyle

Son düzenleme:
Ayy herkes avatarlanmış maşallah maşallah çok güzel cıvıl cıvıl olmuş topiğimiz

senin bebeğinede maşallah canım.benim kızımın kilosunu ikiye katlıyor:)bebek başaşağı dönüncede yürümeyi zorlaştırıyor bu sefer.eşim paytak ördeğim diye seviyor beni:)36. haftaya kadar falan dönüyormuş daha.

Canım maşallah bebeklerimize
Canı nasıl istiyorsa öyle olsun minnoşumun keyfi bozulmasın ben razıyım o mide kaburga batmalarına
Yeterki o iyi olsun.canım dönmese bile zaten sezeryan olacak diye açıkçası tasalanmadım
Bilmiyorumki aşağının ağrısı mı daha kötü yoksa yukarınınki mi

Ay ne saçma sapan konuşan insanlar var hayır anlam veremıyorum doğuma da dımdızlak mı gidelim çocuğu çarşafa sarıp öyle mi gelelim eve, eve gelince çocuklamı ilgilenelim yoksa alışvereişe mi çıkalım, yani onların aptal mantığı bukadar işliyo işte hem de hamile ve en hassas duygularla bebeğinin gelmesini bekleyen bi anneye böyle denirmi yaaa şom ağızlı kadın

BENİM doktorum da aynı şeyleri dedi :18:epidural anestezi doğumu uzatıyomuş ıkınamadığımız için müdahale etmek zorunda kalıyolarmış ve doğum anına kadar da etkisi sürmüyomuş vs vs..... yani paşa paşa çekicez sancıları

Hoşgeldin cnm Maaşallah bebişine cnm iyi toplamış kilosu çok güzel nazar değmesin, cnm madem sezeryan olucan doktorun dediği doğru benim aşağıda da ne oluyo yürüyemiyorum paytak paytak kimbilir daha ileriki haftalarda nasıl olucam...

hani hep sol göğsümün altında sabit bir noktada ağrı var bıçak gibi batıyor diyordum ya,işte o ağrı baya hafifledi.acaba bebek aşağı indi diyemi:44:

Canım galiba dediğin gibi yukarıda olması daha iyi ama nefesim sıkışıyor böylede kalbim sıkışıyor resmen
Çok şükür kilosuda iyi 3 kg doğsa neyimizde yetmiyor demi
Sen nasıl oldun kasılman felan yok demi?

ben vazgeçtim spinalden:)baktım doğum sancısı esnasında geberiyorum ancaaaaaa o zaman:)

hani hep sol göğsümün altında sabit bir noktada ağrı var bıçak gibi batıyor diyordum ya,işte o ağrı baya hafifledi.acaba bebek aşağı indi diyemi:44:

Evet evet canım hatırlamaz olurmuyum.Valla bak doktorumda öyle dedi
BENce onunla alakalı.hele oturunca zaten iyice ağrıyor alıştım artık
Şuan o bölgem uyuştu resmen ne varsa orada karaciğermi neyse artık hissetmiyorum

ya canım bende bilemedim işte çok dikkat ettim yememe 10 gün önce başka bir doktor aynı ultrasonda 1380 ölçtü 10 gün sonra kendi doktorum 1480 gr dedi 10 günde 100-gr aldıysa çok çok az.. ya ölçümden kaynaklanıyor artık bilemiyorum.. aman sağlıklı olsunlar ama işte biraz erken doğum riskimiz var bizim biran önce kilo alsın diye bakıyorum da ondan telaşlanıyorum.. yoksa sağlıklı olsun hayatım 3 kg bebek az değil.. bide küçük bebek daha çabuk gelişir toparlar derler... hayırlısı artık

benimde bazen karnımın içi acıyor aynen dediğin gibi etlerim acıyo arada döndükçe oluyor.. benimki genelde kafa solda yatıyo.. bi sıkıntın olmamasına sevindim kilosu da harika maaşallah nazar değmesin..

canım

Evet cnm 3 kilo yeter de artmaz bile yani 3 kilo olsun da o yeter. Ben iyiyim cnm bugün şaka gibi hiç kasılmam olmadı hatta kendime nazar dirmeyeyim hiçbişeyim kalmadı inşallah bu şekil devam ederde en az 35. haftaya kadar çalışabilirim ....

ben vazgeçtim spinalden:)baktım doğum sancısı esnasında geberiyorum ancaaaaaa o zaman:)
Aynen ben de öyle düşünüyorum ama benim doktor kesin beni oyalar onu da yapmaz...

canım gözün aydın iyi haberlerle gelmişsin bebişkonada kocaman maşallah tontiş olmuş yaaa yerim ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…